Гаденето отминава, ДЕКЕМВРИЙСКОТО тумбаче натежава!

• 12 373
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, момичета  Sunglasses

Днес явно на мен се пада честта да сложа кафето

Казват, че на днешния ден не трябва да се работи и да се пипва нищо в домакинството...
So you can lean back, put your feet up, play your favourite music and enjoy yourselves  Joy

Слънчева седмица от мен!

# 91
Добро утро и  благодаря за кафето   bouquet

Връщам се назад да чета Simple Smile, че за два дни сте изписали половин тема Simple Smile

# 92
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!

Кафенцето изглежда много апетитно, нищо че не пия вече кафе Simple Smile

Честит празник и ако има именници да се чувстват поздравени.

Ами това е за сега от мен,
лек ден   bouquet

# 93
  • Сливен
Добро утро и от мен.
mayanka  благодаря за каенцето изглежда страхотно!!
Добре дошли на новите майчета!  welcome welcome

И сега ви моля за голям съвет. Цяла нощ не съм спала от адска болка в гърлото ,ушите и главата.  Cry  Моля ви някоя ако знае какво да си взема да пия,че незнам как ще издържа.....  Praynig  Praynig

# 94
Добро утро и от мен!
Да ви кажа какво сънувах! Crazy Че съм на преглед и гледаме пола на бебчо и хоп-патка! Joy Не знам дали е предзнаменование,ще видим на края! Wink
Иначе нещо не се наспах!Малката в 2 часа ме събуди да пишка (въпреки,че е с памп  Party) ,после беше на края на спалнята и се метна на долу,едва я хванах във въздуха,да не се размаже долу! ooooh!
Та сега пийвам 3 в 1 и после ако не вали ще ходим на пазар!
До скоро!

# 95
Добро утро!!
 Надявам се да  ме приобщите към вашата темичка
 термина ми е 8.01.2010г , но мисля ,че ще е декември. Първия път родих 14 дена по рано.
Все още не зная пола, а и не помня кога можеше да се види
Първия път бях убедена ,че ще е момче и даже не бяхме мислили имена за момиче, а сега .... не знам
Не съм се настроила още ,че ще имаме друго дете. Сякаш не ми се случва на мен,гледам се отстрани..,но имам време  доста при това
 След 2 седмици ще ходя на биохимичен скрининг
jani85 , можеш да вземаш само парацетамол или най -добре хомеопатия.

# 96
pokahontas  , велкоме Hug!
jani85 , парацетамол ,за гърло смучех  прополки , хомеопатия !
пропуснах вчера кафенцето и като ме зацепи тиквата - не се трае ! явно до там ,че в бързината да облекча главобола съм прочела парацетамол , по-късно видях ,че било паракофдал . нямам никаква идея за какъв илач иде реч и що чини в нашата кутия с лекарства !дано само не е нещо супер забранено , пък и само една таблетка беше !

mayanka , я каква госпожица се кипри в кафенцето ти - явно натам те дърпа сърцето !
впрочем благодаря , сега лоча от моето си невиртуално и не така красиво , но пък незаменимо за отвеяния ми мозък!

# 97
Добро утро. Страхотно кафенце.
oska, пускам ти едно линкче за паракофдала. Hug
http://www.framar.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D1%84% … -pid30000475.html
pokahontas, добре дошла.
П.П За килограмите. Забременях 53. Сега съм 55.

# 98
Добро утро и от мен! Нека всички празнуващи днес да се чувстват поздравени и весело изкарване на празника!  bouquet

mayanka бллагодаря за кафето!  До скоро не можех да го понасям а съм такава кафеджийка, но вече си позволявам да пия понякога безкофеиново или по дългичко и слабичко

polina13 и аз съм като теб с килограмите започнах на 43-45 (някъде там че все варирам в кг) и вече съм 51  Embarassed От две седмици насам не мърдам от тях.  Но от първоначалното гадене гледах все да хапвам по нещо да ми се разсейва вкуса, от стреса, емоциите, а и да си призная ме гонеше вълчи апетит... направо се бях изплашила! От 3 седмици насам наблягам на плодовете и зеленчуците ограничих сладкото, чипсовете и разните там гризки солетки и т.н. и вече 2 седмици държа на на твърди кг. Незнам как е при другите мами но мен моите ми се виждат множко а и нищо не ми става! Вече строго следя "порастването" си и гледам да не се ограничавам от нищо поне докато има пресни плодове ще хапвам на воля но и аптита ми намаля и ми помага!

лек и успешен ден на всички!

# 99
Choosy   , благодаря !
ами знаех си , че ще е нещо дето не бива , ама кво да правя вече ?! надявам се , че една таблетка няма да е навредила !

# 100
Добро утро и от мен, момичета  Hug
За килограмите, аз най-накрая качих половинка  Grinning Започнах на 72, паднах на 68, върнах на 69 и един месец стоя на тях. Сега се теглих и съм 69,5 на празен корем и черва (които смятам след малко да напълня) Crazy Интересно обаче,  че корема си ми личи и се надува и отдавна не влизам в дрехите си, които съм обличала на тея килограми, но кантара не мърда. Явно се надувам и корема натежава за компенсация на някоя друга област (но не виждам разлика някаква).
Аз сладко да не видя .. не мога да ям .. само като видя нещо - вафла, шоколад, бисквити някакви или каквото и да е .. да не говорим за торта .. направо ми става гадно да гледам. Докато соленото и особено солетките много си тача Flutter
Отивам да ви гледам в албумчето  Hug Приятен ден за сега!

П.П. Аааа забелязвам, че чертата май започва да ми се появява и малко окосмение по корема под пъпа и надолу. Но затова пък по ръцете и краката растят много бавно и измъчено ..?!? Странно  Crazy

# 101
Добре дошли на новите момичета !
Честито на празнуващите !

Виждам има нови снимки е албумчето.
Krasoni и Мими_Т, много хубави семейства!

И аз последвах примера на portman и milenaeneva и добавих снимка в "Нашите коремчета".
Хайде, чакаме още снимки !!!

Най-после си попълних гаредероба с няколко матернити дрехи. Все още са ми големи...
Но  като гледам с какви темпове започва да ми нараства корема сигурно скоро ще ми стават.

♥MaMuHka♥ и аз преди не обичах кой знае колко шоколад и т.н. Но откакто съм бременна не ми се дояжда сладко. Даже сладоледа (който обожавам) си стои във фризера. Повече ме тегли към солените храни...
  bouquet

# 102
Добро утро мами

Честит имен ден на всички именници-от здраве и щастие да не се отървете[size]
pokahontas добре дошла сред нас Wink
jani85 дано мине по бързо
Ета и аз съм със същото запитване относно летенето,защото ще се прибираме за раждането на бебчо и незнам кой месец да е  newsm78,по принцип аз знам от лекар,че може да се лети до 7-ми месец Thinking но ако някой знае,нека сподели Wink
polina13 аз със каката забременях 41кг и през цялата бременност качих 25кг,сега пак забременях 41 и до момента съм качила 5 кг
Хайде толкова за сега от нас,че отиваме на плаж newsm51

# 103
Добро утро,
Да ви почерпя за именния ми ден  cook Popcorn beer2, освен мен днес празнува и баба ми Петрана (кръстена съм на нея) и също свекър ми. Ако кръстим и бебчо с такова име...леле не ми се мисли.

Добре дошли на новите мамчета: Krasoni и pokahontas.

Приятен ден от мен

# 104
Добро утро Hug!Така беше ме налегнал събота и неделя мързела,че само ви четях.И аз още не съм осетила бебчо,сега на 3.07 съм на преглед и на мен ми е интересно за пола на бебчо.
 Jani85-направи си за гърлото-една лъжичка мед, същата лъжичка зехтин и уиски или ракия,това го затопли и го изпии ще ти мине.Аз преди 2 седмици бях като теб,но имах и хрема. Praynig
Всички именици да се чувстват поздравени.  bouquet
Лек ден от мен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт