Гаденето отминава, ДЕКЕМВРИЙСКОТО тумбаче натежава!

• 12 374
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Явно няма да е лесно, ще се откажа от късното пътуване със самолет, и без това е за удоволствие. Благодаря ви много за мненията!

# 106
oska, разгада ме  Blush

petia_sport, Честит имен ден! Да си здрава, глезена и много поводи за радост ти желая Tada

И аз добавих някоя и друга снимка, да не се цепя от колектива  Grinning

# 107

Честит празник на всички именници
 Първата бременност качих 15кг на 64 забременях
Сега забременях на 66 кг , 2кг си ми останаха , да видим до къде ще ги докарам

# 108
Петя, Честит Имен Ден!!! И на всички останали, които празнуват днес! Желая ви всичко най-прекрасно!   bouquet

Ета, за самолета - една позната пътува в 9ти месец за Щатите и после си роди там, нямаше никакви проблеми  Peace

Честито на всички новоразбрали пола на децата си и за успешните прегледи!  Grinning

Аз напоследък не мога да спя добре нощем - въртя се, будя се, и ми се разваля съня - гадост.

Лек ден на всички!  Grinning

# 109

Честит празник на Петя и на всички именици!

# 110
Почерпете се за именния ми ден Simple Smile

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ЗДРАВЕ ПРЕДИ ВСИЧКО, МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

П.С. - С риск да стана нахална - за търети път ще помоля за парола за албумчето Blush

# 111
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
За болно гърло - хомеопатия и редовните бабини лекове, мед, лимон (при кашлица аз слагам и мъничко сода и мажа гърлото), чай, дано мине  Peace
За летенето - зависи от компанията, с която ще летиш. Предварително питайте. Аз съм канена на сватба в Германия, но тогава ще съм 32гс и отказах  Tired Принципно съм чувала за бременни, които са пътували със самолет и в 9м без проблеми, но също и за такива, които са родили след такова пътуване в 7м. Говорите с док и преценявате риска  Peace
Почнали сте с дрешките за бременни - аз още се ослушвам, но се чудя защо, като не мога да си закопчавам дънките от известно време  Thinking До 1-2 седмици сигурно ще ви се похваля с нови придобивки  Wink
Лек ден на всички  Hug

# 112
Честитка и от мен на всички празнуващи днес .. забравих одеве да напиша..

# 113
Честит празник на всички именици!

newsm51 newsm51 newsm51

Една позната ме посъветва да избягвам определени храни(напр. боб, зеле), защото бебето щяло да има колики newsm78 (не, че имам апетит  Sad )

Чувал ли е някой за подобно нещо, защото на мен много не ми се вярва?

# 114
Здравейте мили дами!  Hug
От известно време ви чета в търсене на съмишленици, предвид общата ни вълнуваща тематика  Embarassed
И тъй като не е учтиво според мен да седя в нелегалност, реших да ви се представя  bowuu
Казвам се Галя, на 32 г. от София, това ми е втора бременност, имам момченце Александър на 1 г и почти 2 мес. Все още не зная пола на новото човече, но вече ме гризе огромно любопитство  Mr. Green Надяваме се на момиче, но каквото такова, само да е живо и здраво  Heart Eyes Терминът ми е определен на 26.12.2009, явно пак по празници ще раждам, ама какво да се прави, съдба...  Whistling
Пиша и при Априлки 2008. Форумът винаги ми е бил много полезен, особено по време на бременността и първите месеци в отглеждането на Алекс, научих много неща от момичетата, тук намерих и много сродни души и нови приятели, нещо, което трудно се отдава в днешно време. Надявам се, че и сред вас ще срещна такива  Hug Познавам се с някои от мамите, които пишат тук и от другата отчетна тема - Lassi, milena1976   bouquet
И тъй като не съм се вясвала на работното поле от има няма година и няколко месеца, а поради така стеклите се обстоятелства скоро няма и да го навястя, да ви се оплача, че вече тотално взех да сдавам багажа емоционално... ooooh! Не знам хормони ли ме тормозят, що ли, но съвсем изтрещях, ужасно съм нервна, неудовлетворена в социален и работен аспект, чувствам се като в капан, безпомощна и какво ли още не... Има ли и други кукувици като мен?  Blush
Едва ли това беше най-подходящия начин да завържа разговор на "първа среща"  Blush, явно и за това вече не ме бива  ooooh! Но в момента за съжаление, такива мисли ме тормозят.... Надявам се да не се сърдите и да го отдадете на поривите от бременността  Mr. Green
Честит Имен Ден на всички празнуващи! petia_sport   smile3525

eta не, че съм много компетентна, предишния път не ми се е налагало да летя... но това лято, бях планирала пътуване до Щатите. Когато отидох на преглед и се установи, че съм бременна, тъй като не възнамерявах да нарушавам плановете си, попитах доктора все пак за мнение. Той категорично ми забрани да летя и то на дълги разстояния, каза, че един такъв полет се равнявал по въздействие върху плода на няколко рентгенови снимки, тъй като имало радиация, висока надморска височина и т.н. Нямам идея дали е така, но той по принцип е широко скроен човек и едва ли щеше да бъде толкова категоричен, ако не смяташе, че наистина има риск. Разбира се има много момичета, които са пътували многократно и в по-напреднала бременност, но ако можеш да отложиш, защо да поемаш излишни рискове  Peace

Zuzu 82 според мен това твърдение е силно преувеличено. Не почвай да се ограничаваш от сега, че ако знаеш какво те чака после докато кърмиш  ooooh! Аз по едно време от такива съвети, карах само на хляб, сладки, бисквити и натурални сокове, щото не можех да ям - зеле, боб, леща, прясно мляко, кисело мляко, праскови, кайсии, банани, ядки и какво ли още не.... че бебето щяло да има колики или да получи не знам си каква алергия  Whistling Бебето така и така живот и здраве, най-вероятно ще си има колики така, че поне сега си хапвай каквото ти душа иска, в разумни количества естествено, не за друго, после килограмите пак теб ще чакат  Wink Peace

А като стана въпрос за кг - аз с предишната бременност качих 13 кг от 55 станах 68, сега тръгнах от 58 пък да видим докъде ще го докарам  Whistling

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 11:51 от galivo

# 115
  • Варна
Добър ви ден !
Честит празник на именниците polina13 и petia_sport  
Да ви е честито името!
Аз също съм със сомнамбул-ски синдром тези дни .Кокоря се до 01, 02 часа
и се излюпвам към 06 ч. Недоспало и криво ми е. Всичко ми убива, място не
мога да се намеря в леглото, пак ме нахапаха щъркелите и се замислих за
това
Ама ще видим, може да ми мине и тази лудост  ooooh!
Zuzu_82 митове и легенди бих казала. По скоро ще получиш газове от тези храни.

# 116
evil  за такава възглавничка си мисля от известно време. Много удобна ми се вижда. Аз моята я използвам горе-долу по такъв начин - слагам си я между колената, или си подпирам кръста (това го правя несъзнателно на сън Joy )

Мъжът ми на няколко пъти се опитва да ми я дръпне, за да ми я сложи под главата, в резултат на което само ме разбуждаше, а аз пак си я гушвах Simple Smile

galivo привет Hug
хормоните и мен ме подлудяват, макар да не си признавам пред близките. Тактиката ми е да им казвам, че те са подочули, че бременните били нервни и леко истерични, и сега и мен ме изкарват такава, а точно това им съждение ме изнервяло всъщност.  Joy

# 117
Здравейте момичета кокичета Hug  bouquet GrinningДнес се връщам от доктора и той ме зарадва - имаме зелена светлина и сме готови за бебеправене вече  newsm44 newsm44 newsm44Малко е рано според мен, но той каза,че може.
 Пожелавам ви здрави бебчета през декември    bouquet Heart Eyes Hug

# 118
Ииии Cheryl браво! Старохотна новина  Hug Party Айде.. действайте, че да се похвалиш скоро! Пупупу! А дано!

galivo, здравей - адашка си ми   bouquet

# 119
Здравейте и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЯ И ПОЛИ !!! БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ОБИЧАНИ   Heart Eyes

Поли пратих паролката ако някой вече не го направил.
galivo  welcome не бой се " И това ще отмине "   Simple Smile

Хубав ден ,мами!!!

Общи условия

Активация на акаунт