Отговори
# 90
  • София
Добро утро Simple Smile

ВесеHug Наистина е много трудно да живееш с Доктор Джекил и Мистър Хайд. Чудиш се да обичаш ли или да мразиш... Труден начин да научиш, че света не е само черен и бял, а и сив; че нещата не са еднозначни... Ох, както и да е. За нас уроците са минали, дано сме ги научили  Praynig
А за брат ти мисля, че скоро ще му дойде акъла... Надявам се да стане така!!!

ЛамтурничеHug Hug Hug Още повече се радвам на хубавото ти семейство сега Simple Smile

Да ви кажа и аз на какво се зарадва малката днес Simple Smile На Мечо Пух по Канал 1 Simple Smile Много му се смя, но за съжаление само края хванахме.

Хубав ден и мноооого слънце!!!

# 91
честити месечинки на мойта мила Мая,Хилендара,Габриела,Христо и Виктор.да са ни живи и здрави и много да ни радват

Коте мило стой много под горещата вода аз така се оправям от време на време като ми се запуши лявата гърда,аз миналия път когато беше по сериозно пих Лимфомиозот(то е хомеопатично)оф дано бързо да ти мине Confused Hugако имаш нужда от помощ само свирни и ще дофтасам.

# 92
  • sofia
хайде и от нас с Вики честити 4 и 5 месечинки на всички малчовци,да са здрави и много да ни радват,както и ние да се опитаме да не ги огорчаваме,да бъдем търпеливи и да ги даряваме с цялата си любов независимо от всичко.Няма по-хубаво нещо от здраво и щастливо дете.

# 93
  • София
Мили приятелки, Теодора Паниката се завръща:

Йойо от няколко дни си движи лявата ръка и лявото краче непрекъснато, размахва ги силно, докато десните си стоят неподвижно. Нали се сещате какво ми минава през акъла... Фокси, при вас това ли беше проблемът?

Всичко друго му е ОК, обръща се, посяга и с двете ръце, държи с двете ръце...
Обадих се на педиатъра, той каза, че било нормално, при вашите дечица има ли такова нещо?

# 94
И не се притеснявай-алкохолизма не се предава по наследство Mr. Green
Фокси, бъркаш. Алкохолизма е наследствена обремененост. При децата на алкохолици шансът да се пристрастят е в пъти по висок- независимо дали към дрога, алкохол или обикновенни цигари. Аз засега съм пристрастена само към шоколада.  chef Mr. Green
Напоследък все към лоши спомени върви тази тема. Confused
Котенце, дано се размине лошото!Аз пак да си кажа за леда, още повече, че лятото е по-приятен от горещия душ. Харесай си някой пакет от фризера и го дръж на болната гърда.
Лек ден на всички, аз се мятам да чистя! Crazy

# 95
Привеет!За малко се освобих,колкото да ви драсна набързо.
Тая седмица ни се очертава седмицата на гостите,след малко пристигат едни приятели с бебче Grinning и ще вървя да правя сандвичи.
Момичета,хубаво е всичко неприятно да си остане в миналото и винаги,когато поглеждате към него назад,да не го преживяваме отново и отново,а да гледаме на него спокойно и безпристрастно,сякаш не се случвало с нес.Нека живеем сега и тук и да се радваме на всеки ден щастие с нашите любими хора. Hug
А историята ти,Фокси,за лошата компания,бунтарското тийнеджърство,свлечените дънки-сякаш е моя история WinkНо и аз като теб един ден се събуди и си казах"Това не е за мен".Благодарна съм ,че се осъзнах и започнах да се променям.Скъсах с тогавашното си гадже и започнах нов живот!
Коте,аз досега имах около 5 запушвания на едно и също място - на дясната гърда.Но винаги е минавало,след като Ника посуче....Пробвай Венцито само там да го слагаш-нека суче ,суче,суче.А ти масажирай постоянно.Дано мине бързо,много е неприятно HugА за лошото сучене и дърпане и при нас досега е така в повчето случаи,но при нас действа това безотказно-когато почва да се нерви на гърдата,я остявам в креватчето-тя почва да се сърди и да плаче и като я оставя 5 минути да се наплаче ,я взимам пак и тогава тя "оценява" гърдата и почва да суче и дори заспива.
Атмосферче,и аз съм голяяма паника Laughingвсеки ден ходя и меря темпяратурата на Ника ooooh!Ние имахме такъв много кратък период,в който движехме само лявата/или дясната,не помня/половина на тялото-ръцете,краката/Спокойно,ще мине!Сега пък въртим главичката си повече в едната страна,отколкото в ругата-то винаги ще е нещо...
И да ви се похвалим,макар повечето от вас да го правят от месеци,но ние от оня ден вече се ОБРЪЩАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!А проблемът за толкова късно обръщането е в маамаа...понеже досега през повечето време я държах в шезлонга и тя милата там не оможе да мърда и да се упражнява.А майка ми като дойде,вика какво е това!Набързо я сложи на пода върху одеяла и натам насам и резултатут е налицеее.
Целувам ви,лек и хубав ден!

# 96
  • Бургас
КОТЕ, аз си отпушвам каналите с едно мазило за мастит при кравите - рефригеранс. Маже  се само бялата частна гърдата, където е запушения канал, без ареолата, редуваш си гърдите, както обикновено, но когато дойде време на запушената - много добре отмиваш крема. И така....

# 97
  • София
Хаха, тя Котето ги знае кравите! Laughing Hug

# 98
Мили приятелки, Теодора Паниката се завръща:

Йойо от няколко дни си движи лявата ръка и лявото краче непрекъснато, размахва ги силно, докато десните си стоят неподвижно. Нали се сещате какво ми минава през акъла... Фокси, при вас това ли беше проблемът?

Всичко друго му е ОК, обръща се, посяга и с двете ръце, държи с двете ръце...
Обадих се на педиатъра, той каза, че било нормално, при вашите дечица има ли такова нещо?
Да това беше,ама ти сега не се вкарвай във филми..Невролога ни каза,че това било "рефлекс на фехтовача",т.е нищо необичайно няма.Накъдето се обърне детето,съответния крак и/ или ръка му стоят изправени...
Досега си преинсталирах Уиндоус-а и затова ме нямаше толкова време..Сега тепърва трябва да си намеря всички линкове от фаворитите ми и да си вкарам пак някои програмки ooooh! Обаче за сметка на това компа ми сега е "бърз и яростен" Mr. Green

# 99
Тъкмо вчера се зарадвах, че е по-добре малката и от снощи едно даване, едно кашляне - мисля,че има сополи, които го предизвикват.

Преди малко и премерих температурата (преди да тръгнем към Мол-а на разходка) и познайте :crazyeyes:38,3 ???? Сложих и свещичка Панадол, и веднага заспа, ама ми стана едно криво за нея Sad

# 100
  • София
Фокси, според теб трябва ли да ходим на невролог? Защото е много ясно изявено, даже сега му чувам лявото краче как тупка на пода.

# 101

Досега си преинсталирах Уиндоус-а и затова ме нямаше толкова време..Сега тепърва трябва да си намеря всички линкове от фаворитите ми и да си вкарам пак някои програмки ooooh! Обаче за сметка на това компа ми сега е "бърз и яростен" Mr. Green

И аз трябва да го направя ама не могаааааааа  newsm45  newsm45 newsm45
Моя горкия е бавен като костенурка ама като го купих беше с "виста" , но аз исках да ми сложат "хр" и сега няма кой да ми го преинсталира щото незнамоткъде да намеря хубаво "хр" пък ми казаха , че за лаптопи трябвало и некакви драйвери да се търсят в нета и става еднаааааааа много сложна. Пък и толкова програми имам дето после незнам отде да ги намеря уфффффффффф тежка работа  Tired

И да ви се похвалим,макар повечето от вас да го правят от месеци,но ние от оня ден вече се ОБРЪЩАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!А проблемът за толкова късно обръщането е в маамаа...понеже досега през повечето време я държах в шезлонга и тя милата там не оможе да мърда и да се упражнява.А майка ми като дойде,вика какво е това!Набързо я сложи на пода върху одеяла и натам насам и резултатут е налицеее.
Целувам ви,лек и хубав ден![/size][/size][/size][/size][/size][/size]

абе мойта мамуна изобщо не иска да стои в шезлонга ама още не се е научила да се обръща , защото и на леглото не се застоява твърде дълго  Confused Най-обичка на ръчички  Crazy

# 102
Привет и от мен!
Да се разпиша и аз в новата тема, докато не сме я напълнили с нещата от живота.
Вчера четох, четох вашите истории и ми стана едно хем мило, хем болно. Мило, защото така все повече се опознаваме една друга и си ставаме по-близки, а болно защото този пуст алкохол съсипва толкова детства и животи  Sad  И цяла нощ не можах да спя  Confused
Не мисля да задълбавам в темата, но само ще спомена, че тази година майка ми ще празнува 30 години от развода си с баща ми /също алкохолик и побойник/ Close
За тази нейна постъпка съм и благодарна толкова много, защото осъзнавам трудностите, през които е преминала само и само ние със сестра ми да растем спокойни и без насилие.

Много  Hug Hug Hug на всички, с пожелание за повече усмивки!

# 103
  • Стара Загора
m.mega,много се радвам че всичко е наред с Криско  Hug
Много тъжни истории разказвате и аз се натъжих  Tired
НИе вчера се изпокарахме с мъжът ми,после с най-добрата си приятелка ,не ми беше ден както се казва  Tired

# 104
Фокси, според теб трябва ли да ходим на невролог? Защото е много ясно изявено, даже сега му чувам лявото краче как тупка на пода.

Ами ако не отидете ти постоянно ще мислиш за това.Идете ако това ще те успокои.Но според мен притесненията ти са неоснователни...

Общи условия

Активация на акаунт