Стенли си има братче вече, Виктор нарича се малкото човече

• 17 571
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
ВАНЧЕ,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ, ПОСТИГАНЕ НА ВСИЧКО ЖЕЛАНО С ЛЕКОТА!
УЮТ В СЕМЕЙСТВОТО И МНОГО ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ!
..... И ДЪЩЕРИЧКАААААА!

Hug Heart Eyes Hug

П.П. Рак ли си или лъв!? Thinking

# 211
Ванче, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и любов!

Янче, мерси  Blush Но все пак съм рекордьор пред Младен, той си писа неговото cv 2 седмици, аз успях да го сътворя за един следобед  Mr. Green Но си е досада да си представяш какво биха могли да искат да прочетат...

# 212
И нещо смешно:

Младен учи снощи Дани да брои и да показва с пръсти на колко години е. Резултатът:
- Дани, на колко години си?
-Ти! (показва две ръце с по пет разперени пръста)    Joy

# 213
Янче, не питай...(нали зълва ми и мъжа й са зъболекари, че при тях, а тя е и детски такъв). Та първият път отидохме, аз седнах, той в мен, на един голям крокодил (нмисля рекламния на Тантум-а) леля му му направи пломба на огромния зъб. Альо каза 'добре' и слезе. След седмица отидохме и даде само да му сложи 'възглавничките' от лигнин. След още седмица го натиснах (защото черничкото се увеличаваше, а отделно че се поакза точно за 1 ден  Rolling Eyes), с голям рев, държане и т.н леля му му почисти и сложи пломбичка. Кошмарът бе вечерта, когато видях, че пломбата е паднала.  Оказа се, че леля му я е направила по бързата процедура. Доста се бях ядосала тогава и поизнервила. Пратих го с баща му на следващия ден да слагат, както трябва. Твърдеше ми, че понеже много го обичала и не искала да го мъчи и т.н...Предстои още един  Confused Cry Пак ще са мъчения. Естествено, че бе обвинено кърменето за кариесите, аз естествено, че й извадих достатъчно статии, но тя ми каза, че са "платени" тези неща и не им вярва.  Rolling Eyes Close Twisted Evil Та така...

# 214
И нещо смешно:

Младен учи снощи Дани да брои и да показва с пръсти на колко години е. Резултатът:
rotfImbo rotfImao hahaha

# 215
  • 2 етажа над тавана
Ване, мила,
желая ти да си толкова здрава, щастлива, обичана и късметлийка, че даже ангелите да ти завидят!!!
Целуваме те много и аз, и Маги!!!

# 216
  • София
Ванче, честит празник и от нас! Много щастие и сполука и влюбени в теб двама мъже!

Снимката от аватара я направихме в неделя. Ето и останалите от тогава : http://family.webshots.com/album/573613194xebBgH

# 217
  • София
Честит рожден ден на Ванчето! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната!
Данче, честита нова работа! Simple Smile. Вече знам догодина къде ще поръчваме тортите на децата Wink

# 218
Честит рожден ден, мило Ванче! Бъди винаги така усмихната и добра, верна на себе си и много, много щастлива  Hug

Чудесни снимки гледах, а всички дечица са мноооого порастнали  Heart Eyes

# 219
  • София
Честит празник мила Ванче! Бъди здрава, обичана и много щастлива! С пожелание да направиш скоро Юли батко  Hug

Момичета, чета ви когато имам време, но нали съм без Емо нямам много за споделяне. Днес казах на шефа, че ще разраствам екипа и той беше много щастлив (поне така изглеждаше). Този път като, че ли  по-леко карам бременността. Пак ми се гади, но отчетите в тоалетната са по-редки. Но за сметка на това ме тресат яко хормоните и често рева за глупости. Всяка вечер чувам Емчо по телефона и след това няколко минути не мога да спра да рева. Липсва ми диването. Не съм го виждала от 15 дена и до 01 август не планирам ходене към варненско.  newsm45

Смини, горкото Али. Четох и се замислих, че не съм се заглеждала в зъбките на Емчо  Blush.

Данче, честита ти нова работа. С пожелание да ти носи много положителни емоции.

Весело лято ви пожелавам Hug Ще ви държа под око, но не мога често да пиша. Отпускарския сезон отваря доста работа в офиса.

# 220
  • София
Ванче, Честит рожден ден!
Бъди здрава и все така готина!
  bouquet

Данче, много се радвам за теб и новата ти работа!

При нас нищо интересно. Нещо нерви си образувам сама. Записахме Соня в нова градина, сега пък искам да я връщам в старата....Нещо съм на кръстопът за много въпроси Rolling Eyes

# 221
Ванче, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! newsm51

Момичета, и аз ви чета редовно, но нещо не ми се пише,  пък и няма за какво. Днес ще изпращам Калинчето при другата баба и ми е мъчно. Но така ще й е по-разнообразна ваканцията, пък и от Стани да си почине малко, че той е голям душевадник. Хайде, привършвам, че работата ме зове...

# 222
... значи почти всички четат, а не пишат... Confused

Рени, ако можем да помагаме в дилемите - казвай! Hug

Татянка, не каза, как е зъбчето!? Thinking

Раче,  Hug!

Томороу, Данче ми е по-чаровно! Wink

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 13:29 от envia

# 223
  • София
Мило Ванче,
Честит Рожден Ден!
Да си здрава и все, все така готина!

Така като ми просветва вече и ми идва музата за писане, иначе само мрън, мрън - необичам.

Мило Раче, аз все не смогвам да ти кажа колко се радвам за бъдещото ново попълнение на дома ви. Знаеш ли колко ревностно пазиха тайната ти?! Кога ти е термина? Аз залагам за момиченце  Heart Eyes

# 224
  • Boston, MA
Ванче, честит рожден ден, да си все така мила и усмихната!

Данче, честита ти нова работа, все така да ти харесва!

И нещо смешно:

Малко смешно човече!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт