Благодаря за темичката! 
Цеце Много сте красиви с малката балеринка! И стойте далеч от "много лесни за прилагане терапевтични методи". Много познати се чалдисаха напълно покрай такива методи. Съвсем сериозно го казвам.
Просто Аз Ужасно е, но се радвам, че намери сили да разкажеш и да споделиш.
Говори, пиши и пак, и пак, и с времето ще се научиш да живееш с тази болка. Поне за мен, подобна болка остава завинаги и сне минава, а ние се научаваме да продължим напред заедно с нея. 
bubitka Добре дошла! Как се справяш с близнаци- аз едно едва го опазвам да не се пребие, а за две не бих могла и да си го представя.
Дита И аз като малка бях истерична фенка на Джако. Да ти кажа, по- мъчно ми е за начина, по който живя, отколкото за това, че го няма. Много известни хора са нещастни, но едва ли е имало по- нещастен човек от нашият Джако. Нека почива в мир!

Моето момче става сутрин в 6 и е най- добре да си легна сега или да не лягам изобщо. Лека нощ и хубави сънища!
, да не се "разочароваме" взаимно
Защо няма да получаваш заплата, не ви ли изплащат болнични? Нали се поемат от НОИ или не се осигуряваш?
В първия момент ми стана съвестно, че прихнах. Викам, гледай какъв съм изрод, момичето говори за проблеми, пък на мен ми стана смешно. Но като прочетох края на изречението, се нахилих на воля
, тя тръгна да се озърта /след дъжд качулка/, възмути се и накрая се накара и на момиченцата, че не си пазят нещата. И като се замислих, защо ли й споделих, като никак не успях да реагирам, за да го предотвратя
Това е семейство с малки деца, очевидно не без финансови възможности и да посягат към играчката на друго дете, пред очите на собствените си такива, направо не знам как да го коментирам 
Няма начин да залитна по каквото и да било. И не го приемам лично, да не си помислиш
Опитай се да го приемеш така, и може би ще ти стане по-леко......
Сядям да си я чета
Ако се установим успешно в София, ще търся помощта ви за добър гастроентеролог, че да се приключи вече с тези кахъри 
Живей си живота щастливо, хич и не се втелясвай с тези килограми. Един живот живеем
Звъня на педи, обяснявам, успокои ме жената, да взимам веднага Дактарин орал гел и да мажа,Саностол прахчета и да мажем...... Взимаме детето -то весело веднага като ни видя, гушна ме и се вкопчи в мен, "мамиии, мамиииии, сочи устичката, че го боли" Скъса ми се сърцето направо..... Почувствах се много гадна и тъпа майка.
на живо .