Отговори
# 15
  • София
Дес  bouquet Благодаря за темичката! Hug

Цеце Много сте красиви с малката балеринка! И стойте далеч от "много лесни за прилагане терапевтични методи". Много познати се чалдисаха напълно покрай такива методи. Съвсем сериозно го казвам.

Просто Аз Ужасно е, но се радвам, че намери сили да разкажеш и да споделиш. Hug Говори, пиши и пак, и пак, и с времето ще се научиш да живееш с тази болка. Поне за мен, подобна болка остава завинаги и сне минава, а ние се научаваме да продължим напред заедно с нея.  Hug

bubitka Добре дошла! Как се справяш с близнаци- аз едно едва го опазвам да не се пребие, а за две не бих могла и да си го представя. Shocked

Дита И аз като малка бях истерична фенка на Джако. Да ти кажа, по- мъчно ми е за начина, по който живя, отколкото за това, че го няма. Много известни хора са нещастни, но едва ли е имало по- нещастен човек от нашият Джако. Нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

Моето момче става сутрин в 6 и е най- добре да си легна сега или да не лягам изобщо. Лека нощ и хубави сънища!

# 16
Здравейте!
ПростоАз,  Hug Дано поне малко ти е олекнало от това, че изля душата си пред нас.
За баба ти - просто й помагайте, както винаги досега и я оставете да си изживее мъката. Ако я вземете при вас, едва ли ще я намалите. По скоро ще бъде за ваше успокоение. Но да откъснеш възрастен човек от дома му, когато може да се грижи сам за себе си и напреки желанието му, е наистина тежко. Виждала съм го с очите си, много е трудна адаптацията, отразява се отрицателно на душевното и физическото състояние.
Браво на Ная! И тя е от приказливките  Laughing
Таш, ти са напълно луда  Joy Joy  
Айде, няма да се събличаме на плажа  Crazy, да не се "разочароваме" взаимно  Mr. Green /майтап, майтап, обаче, аз наистина това лято мисля да не слагам бански  Embarassed/
Кой казва, че е намалял ентусиазмът. Идвайте, де  Hug
Бързо да оздравява Али! За лекарката ви, не знам какво да кажа. Най-лесно да вдигнеш ръце и да се оправдаеш, вменявайки вина на някого  Tired Защо няма да получаваш заплата, не ви ли изплащат болнични? Нали се поемат от НОИ или не се осигуряваш?
И, междудругото, като чу за обувки, веднага реши да надникнеш в ЛаРедут, хахха  Joy Mr. Green
Дес, ако ти кажа, че още се хиля се с този чадър  Joy Просто си представям картинката  hahaha В първия момент ми стана съвестно, че прихнах. Викам, гледай какъв съм изрод, момичето говори за проблеми, пък на мен ми стана смешно. Но като прочетох края на изречението, се нахилих на воля  Mr. Green
Абе направо ми оправихте, двете с Таш, настроението тази вечер.
Много ми беше сдухано. Днес пред очите ми едни идиоти откраднаха една топка на две момиченца и така кофти ми стана, че разбрах какво става, пък не реагирах никак Tired  Слязохме привечер до плажа, да пийнем по нещо с мъжа ми, пък Елица да си играе на пясъка. На целия плаж сме ние,  две момиченца с майка си /на които беше топката/, едно семейство с близначета /крадльовците/ и още едно семейство с детенце. Момиченцата с една наистина много красива топка - кожена, лъскава, червено и бяло, личи си, че е нова. Зарязоха я по едно време и отидоха на брега. В едни момент тия /крадльовците/ решават да си тръгнат, момченцето им помъкнало топката и като стигнаха края на плажа /където стоях само аз и очевидно само аз видях какво става/, таткото се разбърза, грабна сина си с топката, като буквално я прикри между себе си и детето и бързичко се изнесе към джипа си. Направо онемях. В първия момент си помислих, че може и да греша, да не съм разбрала чия е топката и някак си не върви да го обвиня в кражба. Пък и какво ли да му кажа, то такива типове са толкова нагли, че едва ли ще се засрами, винаги ще намери някакво оправдание. Гадното е, че впоследствие се разговорих с жената, чиято беше топката и й казах  Blush, тя тръгна да се озърта /след дъжд качулка/, възмути се и накрая се накара и на момиченцата, че не си пазят нещата.  И като се замислих, защо ли й споделих, като никак не успях да реагирам, за да го предотвратя  Embarassed Мъжа ми и той изрази мчнение, че не било моя работа да се меся и ако съм решила да я уведомявам, е трябвало да го направя навреме, а не в последствие, та съвсем подсили вината ми  Confused Егати крадливото племе, дето сме обаче!  ooooh! Това е семейство с малки деца, очевидно не без финансови възможности и да посягат към играчката на друго дете, пред очите на собствените си такива, направо не знам как да го коментирам  Sick
Пак да пожелая бързо оздравяване на всички болни!  Лучка, Таш, Мимоза, Софче, Роси Hug
Лека вечер на всички!

3 нови отговора, хайде пак няма да си лягам веднага  Laughing

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 00:39 от арабела

# 17
  • София
Бояна, знам за какво говориш, но аз все пак съм голямо момиче и съм минала през доста неща.  Мисля, че няма опасност, да не кажа, че направо си е невъможно да се "чалдисам", не и сега, а и по принцип съм твърде земен и разумен човек  Peace Няма начин да залитна по каквото и да било. И не го приемам лично, да не си помислиш  Hug
И на мен ми е мъчно за Майкъл точно за начина, по който живя и за това, че в последните 10 години беше така наранен и обезверен...Но гениалните, мегаталантите, които се раждат веднъж на 100 години, са белязани от такава съдба.....за голямо, голямо съжаление.....Не ми излиза от ума от вчера, много, много ми е мъчно, че не можа да си изнесе концертите и да се сбогува с публиката си така, както искаше да го направи....Съдба.

Много се радвам, че Лучи и Тонката са си вече в къщи  Hug. Просто Аз, по Коледа така си отиде един познат, наистина ужасна и нелепа история, но все пак аз смятам, че така е било писано  Cry Опитай се да го приемеш така, и може би ще ти стане по-леко......Марианче, радвам се, че се разписа. И вие сте търчали до Пирогов значи.... Confused То само с това да се разминем, добре ще е  fingerscrossed Бубитка, брауСТ бе, моме, с близнаци и гоблени шие наш'та. Ти и не си се оплакала де, ама да не съм те чула  Naughty  Hug   Роси, как е Лилито душинката? Пиши утре като станеш рано-рано   Heart Eyes

О-хооооо, Арабела писала  smile3508 Сядям да си я чета  Heart Eyes

# 18
Добро утро, мами!

Вчера така ми се сговни настроението  Sick , че смятах да не пиша тази сутрин, но...Таш, Дес,   Joy  Heart Eyes Невероятни сте, благодаря ви   bouquet И да не забравите да ме включите в групичката за психиатъра  Naughty  Mr. Green

Надвечер заведох Лили при педи. Оказа се, че няма видима причина за Т, явно е някакъв вирус  Rolling Eyes Снощи пак вдигна близо 40градуса и се принудих през 1 час да и дам Хексалгин и Панадол  Confused До 12 часа температурата спадна почти напълно, преоблякох я и си легнах . Цяла вечер не е вдигала повече. Засега се очертава да пътувам и аз. Дано не вдига повече, че да шашка майка ми. Дес, записах си лекарството, ако се наложи, мама да го купи  Hug Надявам се, че ще пристигнем навреме. Имаме уговорка с човека за квартирата, дано да се получат нещата  Praynig

Аз съм се втресила пак с моите черва  Embarassed Ама няма да ви занимавам  Whistling Ако се установим успешно в София, ще търся помощта ви за добър гастроентеролог, че да се приключи вече с тези кахъри  Stop

Цеци, очарователен подпис  Heart Eyes Я да чуем поне едното от двете успешно взети решения  Whistling Подозирам, че става дума за скорошната ти дилема или греша  Rolling Eyes В крайна сметка какво реши  Hug

Арабелче, чак ме изуми със случката от плажа  ooooh! Как може така да се излагат хората, не е истина  ooooh! И в какво възпитават децата си...

Просто аз, дано поне мъничко сме взели от тъгата ти...

Абе, Дес, как ще се криеш, бе момиче  Crossing Arms Живей си живота щастливо, хич и не се втелясвай с тези килограми. Един живот живеем  Hug
И аз като Арабелка в първия момент се почувствах гузно, че се смея за случката с чадъра, ама после ми олекна  Joy

Таш, ти вече нямаш право да ревеш за килограми  Naughty Видях те аз каква си хубавица  Heart Eyes

Катюшче, това майка ти ли скача на въже  Crazy Браво на жената  Hug

Деска, как прекарахте с дружката? надявам се, че не сте прекарали цялото време в сълзи  Hug

Отивам да стягам багаж. Вчера набрахме само 6 тона, колкото да се запишем на борсата, а и малко парички да влезнат в касичката, че положението вече е трагично  Crazy

Хубав ден на всички  Heart Eyes Ако вземем топа, ще пиша вече от София  Hug

# 19
Добро утро красавицииии  Heart Eyes
Много ми липсваха темите и постовете на всички, често мислех за вас, но намерих сили да се свържа само със Зита и да й разкажа, за нашите премеждия!!!!!
Сега, като се сетя и настръхнах цялата...оффф ужас!
Миналата събота/деня на срещата в клубчето на Зита/ Ники се събужда с Т*, крив и мрънкащ, както и да е реших да отидем, защото с епланира от много време, а и аз исках много да се запознаем и 2-та с майките и децата.Ники така и не се отпусна и седеше САМО на вратата и искаше да си тръгва, така 1,5ч.... Не издържах и се разделих с всички прекрасни майки и деца, но уви....?Изненадах се от появата на МАрианка, Сончето, КАтюшчето,Лилчо, просто, просто нямам думи, страхотни жени. Hug Peace  bouquet
Както споменах преди съботата тръгвахме за СтЗ, за РД на дядо ми, Ники спинка в колата и беше спокоен, но в СтЗ като оставихме на свеки започна да истерясва, да мрънка, да "крещи" мамИИИИИИИИИИИ и т.н. Трудно е минала вечерта , но свеки е издържала, но на другия ден/неделя/ следобед се обади да си го взимаме/по средата на празненството/ с лек и тревожен глас, аз се стъписах и ми прималя.... след думите:" Ники не е добре нещоооо" цялата му уста е в афти и езика и кухината, има Т и певе и пищи на/ не яде НИЩО и не пие водаа....  #Crazy Sick newsm78 Звъня на педи, обяснявам, успокои ме жената, да взимам веднага Дактарин орал гел и да мажа,Саностол прахчета и да мажем...... Взимаме детето -то весело веднага като ни видя, гушна ме и се вкопчи в мен, "мамиии, мамиииии, сочи устичката, че го боли" Скъса ми се сърцето направо..... Почувствах се много гадна и тъпа майка.
Дойде вечерта  Rolling Eyes, изкъпах си го и всичко както си е,...../но не яде и пие нищо/ рееееееееееееееввввввв, реееевввввв, не ме пуска, не иска да стои в кошарата,започна истерично държание и писъци, аз се стреснах и развълнувах сериозно!
Ники пищеше в продължение на 10часа..... Не се ли измори, е му ли се доспа, не е мигнал, на 5-10 мин писъци......Кошмар, кошмар, кошмар, аз рева с него под лунната светлина/на вилата де/ в 02-03-04-05ч  само навън се успокояваше и се разхождахме с коликчта на двора. Дремя бутайки я и така. ПОнеделник на лекар на -2ри лекар и диагноза инфекция в устата, /не се знае, но и от Т може да е, от даване на много Панадол и Нурофен, макар че не е от това защото аз му дадох 2 пъти общо/ абе имаше инфекция. Подготвиха ни да имаме търпение поне 2-3 дни да е така..... Че афтите са упорити и гадни и всичко го боли, не може да сложи нищо в устата си и водата го щипе или дразни.Не сме го насилвали д аяде, защото истерясваше като ни видеше да се опитваме да го храним. Оставих го да с еуспокои сам и да започне да иска. Мина му на детенцето, сега си е моето сладко дете, гушкам го и с енадявам никога да не минем през "онова" гадно пищене и неразположение. Никога!!!!!
Днес -следобед се връщаме в Сф, майка и тя ще дойде с нас.

Сега сме добре, Ники слушка много и играе, аз нямам сили и възможност да отразя всички, имам да дочитам и много от другата тема, незнам кога ще го направя, защото вече съм БЕЗ лаптоп в Сф и ще сядам трудно на РС!

Лек ден от мен, исках само да споделя с вас, беше ми адски трудно и мъчно , толкова, толкова безпомощна бях....., то не ти казва, само реве и се гърчи под ръцете ти....
Обичам ви момичета!

# 20
Галенце, гуш, миличка  Hug Важното е, че вече сте по-добре  Hug

# 21
Роси - гуш-гуш-гуш!  Mr. Green Heart Eyes

# 22
Ехоооооооооо,какви ги вършите вие бе?
Да не пишете 2-ра "Война и мир"?(шегувам се)

Четох,четох,но какво запомних.

Поименно няма да отразявам,да не объркам нещо.

Първо - родена съм на 22.11.1983 г. в гр. Монтана.
Децата ми - Илиана и Натали са родени на 21.11.2007 г.  Laughing 1 ден преди мен.  Grinning

Не мога да кажа,че ми е лесно,но не мога да кажа и че ми е трудно в отглеждането им,защото имам много помощници.Свекър ми,който е на 71 г. е неотлъчно до мен.С каквото може ми помага,когато мъжа ми  е на работа.Иначе в повечето време ние с мъжа ми изцяло се занимаваме с тях.
В почивните дни,майка ми ги взема при нея,за да мога аз да си отпочина,изчистя,наготвя,за да се отдам през седмицата изцяло на тях.
Когато намеря свободно време,сядам да шия гоблен,това ми е хобито.

Това е общо взето за мен.Ако има въпроси питайте.

Щях да пиша още нещо,но забравих. newsm78

# 23
Здравейте сладурки   bouquet
ето ме...макар и рядко, но съм с вас!

Просто аз -   Hug
кураж миличка! за баба ти...незнам. Аз моята съм я прибрала и покрай нас живее втори живот!
Определено е по-добре отколкото сама вкъщи - на 300км. далеч от нас...
Лятото си е в Пв за два месеца, но не повече! И за мен и за нея е по-добре да е с нас.
Аз и казвам, че имам нужда от нея и тя се чувства значима! Тя е на 82...да ми е жива и здрава!
Тя ми е и баща и майка!...тъй, че...зависи от човека Hug

аз съм мн тъжна... новината за Майкъл ме разтресе и не мога да го повярвам! Все едно съм загубила мн близък човек. Той ми беше детското вдъхновение и толкова мн чувства и думи нямам...не мога да повярвам... Cry

Bubitka привет   bouquet
добре дошла с твоите принцеси!
чакаме да пишеш коя е каката, дали имат големи различия...

Целувки на всички ви и до другия уикенд!   bouquet

# 24
  • София
 bubitka, в Монтана ли ражда? Аз съм от Сф, но раждах там - на 23.11 . Възхитена съм от болницата и персонала.

после ще дописвам, че сега влизаме и какафония в нас.

# 25
bubitka, в Монтана ли ражда? Аз съм от Сф, но раждах там - на 23.11 . Възхитена съм от болницата и персонала.

после ще дописвам, че сега влизаме и какафония в нас.

Да,в Монтана раждах.
Приеха ме на 20.11. ноща и в 2:35ч. със секцио се роди Илиана,а Натали в 2:38 ч. Мен ме изписаха на 23.11,а те останаха още 27 дни,защото се родиха в края на 7 месец и стояха 12 дни в кувиози,след това още 14 дни под наблюдения,докато станат по 2200 гр.,че се родиха по 1500 гр.
И на 27 ден ни ги изписаха,беше голяма радост.
С теб,може би сме се разминали в болницата.

както вече писах по-горе,каката е Илиана.
Между 2-те има много различия,те са и разнояйчни.
Не си приличат много,като сестри си приличат,но не и като близначки.
Въпреки,че Илиана се роди първа е по-малка с 5 см и 2 кг. от Натали.
Уж си хапват еднакво,даже на моменти Илиана яде повече,
но им се отразява по различен начин.
Илиана е по-нервна,по-палва,по-игрива,по-емоционална,
докато Натали ни е по-мързеливичка,по-отпусната,все иска да седи,да я гушкаме,повече се заиграва с играчки,докато Илиана няма спирка,все нещо иска,все нещо и е криво,все иска да ходи някъде,катери се къде ли не,
не че Натали не се катери,но определено е по-кротката от двете.

Ето тук може да ги видите: http://www.album.bg/ilianka_natali/images/15069536/

# 26
  • София

Да,в Монтана раждах.
Приеха ме на 20.11. ноща и в 2:35ч. със секцио се роди Илиана,а Натали в 2:38 ч. Мен ме изписаха на 23.11,а те останаха още 27 дни,защото се родиха в края на 7 месец и стояха 12 дни в кувиози,след това още 14 дни под наблюдения,докато станат по 2200 гр.,че се родиха по 1500 гр.
И на 27 ден ни ги изписаха,беше голяма радост.
С теб,може би сме се разминали в болницата.

Направо сме се засекли, мен ме приеха сутринта в 8 ч. Laughing - също секцио ( при др Цеков, за което съм му безкрайно благодарна и ако случайно се повторим, пак там бих раждала ). Като тръгнаха да ме раздвижват ме вкараха при бебчовците и трябваше да позная Нинка - та със сигурност съм видяла вашите бонбони  Flutter на живо .

# 27
Възможно е и да сме се засекли.
Дай снимка да те видя.
А моите кукли бяха в сектова с кувиозите,
твоята принцеска и тя ли е била в кувиоз?

# 28
  • София
Лучи, ние ходим в Транспортна болница, но и в Исул има добри специалисти. Най- добре е контролният преглед да се извърши от лекаря, който е видял първоначалото състояние.

Дес, като знам моят юнак каки алергични реакции прави от ухапвания, предпочитам шарка  Mr. Green Дано скоо отмине каръшкият период.

ГаленцеHug Разбирам те напълно...ние се възстановяваме в момента от второ изкарване на тези афти...вирусно било и явно по време на зъбоникнене го лепват.

Цеце, много сте хубави на снимката Simple Smile

При нас нищо ново. Мъча се да се сетя какво да напиша и не мога. Освен, че Павката вече много отслабна и се притеснявам. Не изглежда слаб, но в сравнение с преди е видимо, а най-ме притеснява, че  доста бледичък. Сега пробиват горните кучешки, чакам да тръгнат долните, пак да стане целият в афти с температура и вече край  Mr. Green

Лека вечер   bouquet

# 29
Добър вечерррр, изнудих майка да домъкнем пак лаптоп с нас Simple Smile, ама ще си го носи други ден, ще закача още малко де... айде.
Дианче - Боже опази  с тез АФТИ..., дано не ни повтори, малее,е мале ужасТ.
Бубитка - супер си майче  Peace Още не съм имала възможност да те чета, но на прима виста ме накефи. Да са ви живи и здрави децата.
Просто Аз - Деска сладка, Радвам се че се появи, че сподели.... нелепо, но човек е смъртен, нищо не е нелепо, идва и си отива, когато "онзи горе" реши. Не можем да съдим и да се сърдим, т.е. можем да се сърдим, но няма на кого, защото остава споменът и делата на любимия брат, баща, съпруг и дядо и т.н. Тежко е, несъмнено, но сме длъжно да се борим, заради другите, за тези които остават да живеят,
Обичам те Деси.   bouquet
Мир на праха и за Майкъл Джексън  Praynig Любим ми беше, идол и всичко. Така е!  Rolling Eyes
Утре повече, имахме до сега гости, Ники лудя доста...., майка сега мие чинии, мъжа си гледа мача, а аз чаткам Simple Smile  Mr. Green Heart Eyes
айдеее, лека нощ птички...

Общи условия

Активация на акаунт