Пила съм 3 от сутринта и пак ми се допи Изпратих маминка, но се очертава в четвъртък да й закарам Василия, защото в петък пътуваме за Рибарица и вече се изчерпаха всички варианти да я гледа някой тук
/ и на 2-ри август отивам при тях на село. Пък на 7-ми трябва да пътуваме за морето, а междувременно сватбите си вървят
Манджа с грозде, не знам накъде съм с главата вече
Както и да е, мисълтЪТ ми беше, че много ще ми липсва детето, искам всяка свободна минута да съм си с нея, толкова сладка е станала, в момента активно проговаря и е такъв кеф да си говорим и да се гушкаме
Все повече напредваме и с ако-то, вчера и онзи ден си върши работата на седалката в тоалетната, единия път си каза сама. Явно й е интересно, защото дава и фалшиви сигнали, само и само да седне там да се кикерчи
Маруся, как е Митко? Дано да сте преборили вече гадната температура

Аз бях забравила, ама Юлето ме подсети вчера, че е време да ходим на поредната консултация при педката. Дано да ни помогне и за друго, че Василия има един участък колкото 5 стотинки на вратлето, пада се в косичката, постоянно го чеше и стои възпалено и с корички
То явно е е от топлото това, но продължава вече 2-3 месеца и почвам да се притеснявам. Не се разраства, но и не минава, но и тя като го чеше постоянно не го оставя да завехне.... Успокоява се като й измия косата, но аз не я мия всеки ден. В краен случай ще ходим на кожен. Някой да е имал подобен проблем?.....Аз не смея с нищо да го мажа.Отивам да хапна сиренце с домат и лягам да спя
посмяхме се като му казах че като сме отишли в спешната помощ едната вечер с висока температура и са ни изписали хомопатични хапчета.знам че много от вас са на такова лечение,но не го разбирам.не може дете,което има ангина да му предписват такива хапчета.а да не ви обяснявам че колкото пъти сме ходили до спешното,лекарите са пияни или се черпят,гледат сериали и чакаш по 100 часа да се разберат,кои най-малко го мързи да преглежда.аз съм потресена от здравеопазването ни.да не ти се налага да ползваш услугите на лекари,че не се знае на кой ще попаднеш.
. Мож
. Остава да купим две разтегателни маси, че нашата от караваната се счупи. ооооооо ставам, че ме зариха работата.....
. Абе чудно беше, те постояха с нас няколко дни и заминаха по почивки, че мъжа и току що се беше върнал от рейс. Времето беше много яко не горещо като изключим последните 2 дни. Ние основно обикаляхме плажовете по цял ден. Бръмбъра се забавляваше страхотно - морският вълк му е индианското име. Не излезе от водата, нон-стоп вътре сам в плиткото, а иначе умираше да влиза с мен в дълбокото и да "плуваме". Много му беше интересно с децата на кумата, особено с каката, по цял ден я търсеше и викаше като заминаха. Напоследък е особено гальовник-постоянно ме прегръща, целува, милва, сбръчква устичката и повтаря нежно мамаааа и ме гали по лицето
/ бебе, просто няма да ти се размине, да знаеш
/.Преди време показва Нинка с едни гумени затворени джапанки, май за баня ги ползвахте, те стават ли за плажа.Никъде не я видях как стъпва по пясъка, затова питам 
Не стига че не спазват никакви часове за почивка, ами и един манго взе да мете и пуска боклука през терасата
Опс, мъжа ми вече се развихри. Ама напълниха и климатика с прахоляк, засипаха терасата и козирката отдолу с боклуци, мърльовци