Отговори
# 270
  • София
Привет сладурковци. Надявам се хубаво сте си изкараи на срещичката - искаме снимков материал  Crossing Arms надявам се не сте забравили отново.
Маруся, на зетя едно ГУШ и да се оправя, че в събота и неделя има среща  Mr. Green, дрябва да е на линия .

Ние, благополучно се завърнахме от моренцето. Много хубаво сиизкарахме. Бяхме с кумовете( тоест те са там, а ние ги посетихме) в Черноморец. Ходихме на Градина на плаж. Видя ми се супер пусто за разлика от минали години, чисто, подредено и евтино  Flutter. Е винаги има кусури - в нашия хотел персонала не беше супер любезен, ама не си развалих почивката заради тях.
Малко снимчици от Нината http://picasaweb.google.com/katiousha31/More#

# 271
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Страхотна срещичка имахме, сладко, сладко, весело и шумно.
Не сме скучали, не че някой си е мислил дори , че сме скучали, дойдохме: Аз, Юлето,Мими,Цеци,Таш,Ели. Бяхме зашеметителни.

Снимки от Цеци и Таш.  photo

Съжалявам за Роси, прегръщам те  Hug
Благодаря за невероятната среща и зареденото ми с положителни емоции неделно матине.
Запознах се с Ели наЙ-накрая, страхотна е, весела-шегаджийка с нотки на сериозна натура, ама е и тя лигла като Таш.
А Таш беше с невероятни дрехи, очи и коса. Само се гледахме и смеехме.
Мими ни заливаше със смешни истории, а Цецето - Цецето - беше угрижена за Роси, изморена от многото работни дни и жегата.
Цеци благодаря ти - знаеш за кое Simple Smile.....
Маруся - отивайте на лекар , де да знам... май съм чувала, че трябва да минат поне 2 ч след даването на едното и другото,
Кате - страхотни сте на морето, бееее супер сте сте представили.

Отивам да чистя и готвя, че изпратих всички от нас и съм сама и трябва да се опрятам вече,
.... баЙ

P.S  изчистих и измих всичко, седнах си и хапвам парчеТа кекс, нали съм на диета....  Joy
Дано скоро не дотърчат домочадието, че искам малко тишина.Аз не съм се спряла днес, ама и с претенции, еми че... кво.... нали съм си егоистка, тихо да ми е., Не ги искам още. да се развяват из парковете, цял ден киснали в нас, а ма Ха....,
Таш - айде де, гледам че киснеш и ти от доста време във форума.?????  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 20:16 от Galaxy_26

# 272
  • София
 Party Таш и аз чакам........

# 273
пак таш се е представила с фотото.дай да ви видим

# 274
  • София
Ехооо  newsm47

Не мога да пиша от тоя разбойник, само като ме види на компютъра и идва и ме дърпа да си играем  Laughing

Срещичката ми дойде супер, толкова се посмях, че още ми е весело  Laughing.Галакси и Мими ни заляха с едни истории и така разказват, че ми се размаза грима от сълзите newsm53.Юлчето ми беше далечко, но следващият път вече ще си я поделим с Цецето  Hug.Снимките при мен не са станали много хубави, само Галакси и Юлето са добре, затова ги качвам само тях.Медхен и тя е хубавичка, но ме е прегърнала и не може да се изреже  Mr. Green.Цецето не ми е дала позволение, а Мими говори и нещо е крива снимката  newsm78
Иначе Галакси е страшна мацка, вие си я знаете, де, ама все забравям какво деколте има  smile3501.Юлче, дънките ти стоят супер отзад, гледахме те като отиваше към таксито  newsm10
Е, не, няма да стане писането.Ето бързо снимките, до по-късно, целувки  lovekiss lovekiss lovekiss /а, стана и с Медхен  Laughing/

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401762

# 275
  • София
Качих и аз 2 снимчици от срещата - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401762&pid=13649217, само Таш съм я пропуснала, докато мине ОТК-то, макар че е излязла прекрасна, ама да не си разваляме приятелството сега  Wink То и аз съм като зомби с тия сенки под очите, но не ми пука вече.... Rolling Eyes
Иначе срещичката беше много весела, както винаги, да не се повтарям и аз. Роси ми липсваше, но се надявам да поправим грешката в близките дни  Hug

Василия днес е спала много малко и сега нещо се нерви, спинка й се. Ще я гътам и после ще видя кой е тука  Wink

# 276
Добър вечер!

Отивам да ударя една преса на кичарата, да ги зашеметя в Лондон още с кацането. Flutter Mr. Green Много се вълнувам като преди всяко пътуване, имаме си предварителен план, взехме и онлайн билети за Мадам Тюсо и Окото, мале, мале... smile3508 Освен това знам точно къде са големите аутлети и хубавите магазини, чувам и намаленията са почнали, да му жив и здрав джоба на моя мъж. smile3502 newsm62 Та, мили мои дружки, ще се включа некст съндей или по-правилно би било съндИ Laughing, да влезем в бритиш акцента, така де. Laughing

Симоната...много ще ми липсва, но съм сигурна, че с баба си ще се гледат добре и ще се слушкат много. Поне за баба й съм сигурна. Laughing

Целувам ви! Hug

# 277
  • София
Началото на август ще се видим ли с някоя от вас към бургаско?

# 278
  • София
Дита, лек полет ви пожелавам и да си изкарате страхотно, в което не се съмнявам! Hug Сигурна съм, че програмата ви е наредена както трябва, както и че Све ще бъде разорен  Mr. Green Няма как Моната да не е добре с баба си, забавлявай се и си освободи главата от всякакви притеснения. Хайде на добър час и чакаме с нетърпение разкази в снимки и картинки! Hug Hug Hug

Аз за пръв път от може би 3 месеца съм си пуснала да гледам някъв филм. Ама то кое време стана  ooooh!

Лека нощ!

# 279
  • София
Добро утро, мили деца ( и мами разбира се ). Продължава да ми тече нослето, но все пак ще ходя на работа  Rolling Eyes, ако се влоша обаче си тръгвам. Нини спа като царче посредата на спалнята, без да се буди. Отново ще трябав да преборя баща й да я преместя в нейната си къща - кат се е занаинатил - при тан та при нас. Сигурно ще си правим компания до към 18 - тата й годишнина  Mr. Green
И за един хубав ден.........
едно хубаво кафе

# 280
  • София
Добро утро,

Най-накрая намерих малко време да седна на спокойствие.
Радвам се, че сте прекарали страхотно на срещата. Аз нямаше на кой да оставя Стефан, а той спи по това време и затова не успях да дойда.
Стефан си спукал главата в петък в яслата, вече е добре - направо не ми се мисли какво ме чака с този дивак  Crazy
Аз от 4 дни съм със секнат кръст и е някакъв ужас направо - дребният иска да се гушкаме прави, а аз едвам успявам да клекна и да го вдигна.
Още имаме майстори вкъщи - сега слагат климатик и мажат стените в детската. Бомба е паднала, такава мръсотия е навсякъде, че ми иде да си взема багажа и да замина за 1 седмица някъде.
На морето идкарахме добре, но Стеф се разболя - разстройство и повръщане...та той милия не видя много морето. Таня съм я оставила в Бургас за 1 месец и сега с 1 дете все едно съм без дете направо.
Дита, желая ви приятно изкарване  Hug
Маруся, как сте днес? Ходихте ли на лекар?
Катюша, и на мен на Черноморец ми се видя много пусто.
Отивам да видя какво става отатъка, че голяма дъндания.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 281
  • София
По повод кръста - от два дни съм на диклофенак. След 10 000 пъти спускане по една пързалка - а дупето е тежко  Laughing.....

# 282
Добро утро и от нас!

Катюша,мерси за кафенцето!

Като по чудо моето момченце се заигра с една касичка и монети,а аз бързам да ви нагледам!

Наистина сте имали хубава срещичка!Цеце,с нова прическа ли си или нещо бъркам?

Маруся,как е Митко днес,подейства ли АБ?По твоя въпрос,давала съм веднъж хексалгин един час след Панадол,но залагам повече на студени компреси и мокри чорапки при температура.
Жу,ама и Стефчо е малко палавниче като Ангел,а за кръста и аз често съм с болки,добре,че диклофенакът ми помага .
Дитта,лек полет и приятни емоции!

Играта му омръзна,затова за сега чао от нас!

# 283
  • София
Какъв е този диклофенак? Мога ли без рецепта да си го взема или трябва през личната да минавам?

# 284
  • София
Сиг трябва през личния д-р да мине. На нас ( с Ники) са ни го изписвали с рецепта. По принцип е доста силно обезболяващо и се пие серия от 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт