Отговори
# 255
ДзЪн, дзЪн- тряС....  Mr. Green Joy
Малко спокойствие в нас, дано поспи повечко, че да си почина за довечера.  Crazy

Голяма игра в нас, лудее, пищи, пускаме прахосмукачката през 20 мин, той е главното действащо лице, аз само съм придружител  hahaha , абе знаете как е.

Ники е нудист, иска само гол да стои, онази си работа прави на менгеме, за нищо я няма, това трябва ли да ме притеснява, често си допира предмети до пишата и мен ме хваща страх, да не стане някой ехсибиционист, държи с естранно и вманиачено, никак не ми е забавно, но държи да се гледа, пипа и наблюдава, кво толкова вижда, незнам Simple Smile .... писна ми от пишки. Мъжо ми се сърди, че му отказвам, еми.... то  #Crazy hahaha по цял ден пишоци, ее и вечерта ли бе Simple Smile хаххахах

Дес - страхотно  море, страхотни снимки, преди това изпуснах да отбележа Simple Smile

Лигло - в неделята няма да си говоря с теб/не се надявай да си говорим/, защото съм надута и ще си потъпча реномето Simple Smile ! Знаеш как е! ....  Joy

Маруся = намерих си ги в Замунда, мерси.!  Hug  bouquet, Дано с еоправите бързо, целувки.

# 256
Таш, извинявай, мила, усетих се, че нещо не направих, както трябва  Mr. Green

Ето: http://www.facebook.com/album.php?aid=10326&id=1665645083&l=c2ad205b40

# 257
  • някъде там
днес ми донесоха пирамидката на Нестле и за Емка има нещица  Mr. Green голям кеф има да папкам сладко  Embarassed

отивам да издира Мързел град и аз  Peace

# 258
Народе, изпокрихте се всички......
 Да се разпиша, снощи изкарахме страхотно на РД, позабавлявах се на ниво.
Сутринта ни направиха палачинки, е нека ни е зле. Да ви е яд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега усещам жегатаааааааааааа !!! затворила съм всички прозорци, щори - мори....., ама зор.... От печката се задържа ужасна жега в нас.
Чакаме свеки да дойде с автобуса, ще си имаме пак свеки Simple Smile
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Утре кой ще е сам да ме вземе и мен, а може и Роси или Юлето да ме вземат с таксито, да си го поделим.
Хайде чао.

# 259
привет момичета.сега се прибираме от токуда.митко е с гнойна ангина.препоръчаха ни да го заведем там на преглед и сега сме на антибиотик и още 4-5 лекарства.направо вече.........мъжо предлагаше да пратим митко при майка ми с лекарствата,защото така правели неговите приятели.ама на мен сърце не ми дава.пък и да тормозя майка ми,нееееееееее.а и представям си колко ще ми е спокойно,при условие че той е много скаран с лекарствата.плюе,реве,ужас.отивам да го приспивам че е кисел,защото стана в 6.после пак ще се разпиша.

# 260
Маруска - добре че сте отишли, гледай значи какво било. Пийте лекарствата и да влзиа в крачка бързо. По-добре да сте заедно, не го оставяйте на майка ти. Мое мнение, ти няма да си никак спокойна, не че ти казах нещо по-различно от твоето написано, но.... Simple Smile
Гуш.

# 261
  • София
Еееее, бива ли толкова време никой да не пише  smile3515

Добре, че е Галакси днес да поотметне работа, иначе... /Галакси, виж как ти се подмазвам за утре  smile3534/

Ние се прибрахме преди половин час от пясъчника, теглих му на Али един душ и той заспа по никое време.Какво ще прави довечера-не знам, ама ще го оставя още малко да поспи  Heart Eyes.Слави отиде да рита, а аз се зарових в нета да чета разни глупости, вместо да се пооправя  newsm03

Маруска, целувки за вас с Митето.Много болести напоследък  newsm78, давайте да ги водим на море  Laughing.Аз едно време много гледах филми на ужасите, но съм станала толкова страхлива, че сега и на убийства /и инжекции  Embarassed/ си затварям очите  Mr. Green

Роси, мерси душице за линкчето  Hug-страшно са ни сладки дечицата, това е  smile3521

А, събуди се моето детенце и отивам да си играем  Laughing

# 262
  • Хасково
Добро утро на всички!
Кафенце?

Днес по обяд (в най-голямата жега с камионче Shocked) заминаваме за Черноморец. Има ли някой наблизо Rolling Eyes Ще се радвам да се видим.
Бояна още ли сте в св. Никола Hug
Дианка, вие кога щяхте да бъдете в Градина newsm78 Hug
За други наблизо не се сещам, ако има някой да свирка, до обяд има време Wink

Весело и безгрижно лято на всички. Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Здравейте, мами!

Аз отпадам от срещата. От два дни съм с възпаление на окото - може би конюктивит, не знам. Юлето не ми позволи да се откажа заради това и се бяхме уговорили днес да пътуваме заедно към пицарията . Но се оказа, че часът ми е прекалено неудобен  Confused Ако беше по-късно , нямаше да имам никакви затруднения, но това всъщност няма значение .Сашо не иска да ни доведе, а днес ми остави и Ицко - няма как да се оправя, когато и двамата са тук в будно състояние, както и не бих могла да се справя с двамата на срещата. Съжалявам! Надявам се, че никой няма да страда от липсата ми  Laughing Да си прекарате страхотно! Целувам ви!

# 264
  • София
Eee, Роси, стига де! Ние за какво сме там, все ще се оправим с две деца. А и съм ти приготвила подарък  Whistling Ще ти звънна по-късно да се опитам да те убедя да дойдеш. Кажи на Сашо, че сме му сърдити  Crossing Arms

# 265
Ей, Цеци, с тези подаръци толкова неудобно ме карате да се чувствам  Confused
Слава Богу , Ицко склони да остане при баща си ( с такова дяволче, колкото ще да сме, няма оправяне  Embarassed) . Влизам да се изкъпя, но не обещавам, че няма да ви мириша на манджа, че, като гледам , до никъде не е  Crazy

# 266
Аз ще идвам, моля ви за точен адрес и маршрутки, които ходят до мястото или автобусчета, аз съм сама,
Зита и Сончето/ звънях им/ няма да идват май и няма с кого да се комбинирам/
 Целувки

# 267
  • София
Галакси, ето го:

http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=6&pub=16834

доста близо е спирка "Вардар" на метрото, а точно пред заведението спират трамваи 10 и 8.С маршрутките не съм наясно, Юлчето май знаеше  newsm78
Лесно е, ще го намериш, чакам тееееееееееее  Hug

Роси, аз също готвя, ама дано се измириша до 13  Laughing, ако не-ще си седим една до друга  Laughing

Весенце, мерси за кафенцето и хубаво изкарване на морето  Hug

# 268
Здравейте!
Чета,че си организирате срещичка,да пийнете по едно и вместо мен,че от месеци не съм сядала на кафенце,а какво остава за заведение!
Роси,какъв е този конюктивит,я се стягай,иди на лекар(при мен безотказно действа Тобрекс и Фуситалмитгел)
Весето,хубаво да си изкарате на морето!
Маруся,бързо оздравяване на Митачето!
Гале,какво по-хубаво от това,детето да е с голо дупе и да не го спарва памперс,а за дърпането на пишлето мисля,че е нормално,нали опознават тялото си.

Момичета,благодаря ви за подкрепата!Наистина имам нужда от такава!
Свързах се и с няколко мами от темичката за хиперактивни дечица и те също ми дадоха идеи,насоки и подкрепа.
Добре,че мъжът ми е много спокоен и търпелив човек,та балансира моите тревоги и притеснения.Взехме решение да оставим детето да си играе така както му харесва,да се развива на воля до 3г. възраст,а ако след това имаме притеснения ще започнем терапия.За сега ще отидем другия месец на профилактичен преглед при невроложката и ще я разпитам подробно и обстойно.
Иначе Ангел е добре,лудее,дивее,говори доста(дори ме изумява,че казва баня,маце под колата,и други такива неща)
Аз съм доста уморена и едва сега ми се иска малко помощ ,но на този етап няма как да я получа.Свекърва ми е ангажирана със свекъра(той ходи ежедневно на физиотерапия),а майка ми не остава сама с Ангел ,гледа го за 1-2ч.по два пъти в седм.,но все са около мен,а аз използам това време за обичайните прахосмукачка,миене на баня,тоалетна.....

Хубав ден,здрави дечица(и умната на срещичката,да се наприказвате хубаво по женски)

# 269
привет.ние сме още зле.пак вдигнахме 40градуса.тъкмо сутринта беше се пооправил и сега пак компреси,антибиотици,не ядене.направо кошмар.искам да питам за хексалгина.мога ли да го давам след като съм дала панадол или нурофен?4е на обяд като не подейства панадола след 10-15 минути дадох хексалгин.дали съм сбъркала?отивам да пусна една пералня че всичко мирише на оцет в спалнята.дано си прекарате весело на срещичката

Общи условия

Активация на акаунт