Отговори
# 45
Сладурче - малката на снимката е много сладка, къде си я водила да я изрисуват така сладко, сладко по нослето /от снимката ли е или греша, но мсиля че има ещо на носа Simple Smile ? Simple Smile ?
А ти не се отчайвай и не се тормози с краката си, мажи се и отиди на специалист, от там нататък ще се грижиш за краката и вените си. И аз съм същата с вените де, кожата ми е адски тънка и всичко личи.
Пожелавам ти успех в начинанието, което си се хванала, наистина сега явно не е момента, знаеш ние като търсихме /за квартирата/ как не ставаше редица пъти, като идвах и .... на 3 мес стана.
Всичко си е късмет и съдба. Аз наистина вярвам, че скоро и при теб ще се нареди всичко!  Peace Успех  Flowers Four Leaf Clover

# 46
Гале Hug
На 1-ви юни рисуваха децата в градската градина,Ивчето е уж котенце,ама отидохме накрая и набързо я нарисуваха,та не личи Grinning

# 47
е-еее личи й! Аз нали затова те питам, защото на снимката се вижда, че има на нослето нещо.... Котенце- ботенце!  hahaha

# 48
Здравейте, мами  Hug

Надявам се, че всички дечица вече са здравички  Hug После ще се върна да ви почета, като гледам не сте писали кой знае колко  Naughty

Ние вчера следобед пристигнахме благополучно в София. Едва ни дадоха място, че голям фраш, но нали сме вътрешни хора вече на борсата , уредиха ни  Wink Надвечер ходихме да гледаме въпросната квартира . Какво да ви кажа -  ooooh! Не, че на борсата е супер лукс  Crazy, но все пак като ще е гарга, да е рошава  Crazy А и 400лв за това...Както и да е. Още вечерта се обадихме на една брокерка за апартамент в Цариградски к-с и днес имахме среща с нея. Естествено, както си и бяхме решили, бяхме напълно честни и открити, че ни трябва за 3 месеца, та в крайна сметка, като на шега, сега ви пиша от страхотно апартаментче , намиращо се на 200м от борсата  Crazy И цената му е хубавка  Laughing, но пък и семейството , от което го взехме е супер сладко и точно, а и други едва ли щяха да се навият за 3 месеца. Абе с две думи - много съм щастлива. Изстискахме последните парички от картата на свекитата поне за един наем, а след 5 дни ще доплатим останалата част. Както ви казах - на супер разбрани хора попаднахме  Heart Eyes И на всичкото отгоре се познаваме, а не можем да се сетим от къде  Joy Много странно  Crazy Те, стига толкова съм се обяснявала  Laughing

Видяхме се с Катюшка  Heart Eyes Много приятничко ,ама и за много бързичко. Нищо, имаме време и за повече  Hug Нямам търпение да се видя с всички ви  Hug

Другият курс ще се помъкнем с багажа, ще си пообзаведем квартирката  и , живот и здраве, на по-следващия ще сме вече с децата  Heart Eyes Много ми е мъчно за тях  Tired Както казват, на майката любовта не се разделя, а се удвоява, така е и с тъгата  Sad

Ох, щях да забравя - Честит празник на всички, които имат повод за празнуване  Hug

Хайде, толкова засега!
Хубава вечер!

# 49
Минавам да се похваля,че кошмата ми покрай изпитите 4х4 свърши. Взех всичките с доволни оценки.Изцедена съм.
Благодаря на всички за подкрепата и разбирането.Усетих,че вече имам нужда да ви разкажа какаво точно се случи.
Мадхен,да...не е честно наистина някак си.
А за това,че живота е такъв и и всеки си отива лепо или нелепо - да така е.Така е и,че трябва да продължаваме да живеем и да вървим напред.Но и е факт,че никога няма да съм оная Деси и никога няма да обичам живота така както до сега,понеже именно този живот не позволи на брат ми да го изживе.Сигурна съм,че ще свикна,че ще се науча,че ще помъдрея може би,но факт е че когато нещо се счупи и да го лепиш то е различно.
Сладурче - не се връзвай на глупости - ходи на лекар толкова често,колкото искаш,стгига това да не пречи на останалия ти живот....Ако те тревожи нещо,просо иди и го провери,понеже тревогите породени от неизвестното могат допълнително да ти навредят.Стига да не се стига до крайности:) Малката наистина е много сладка
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 50
Привет момичета,

аз за бързо да драсна, че съм гроги. То след отпуската настана ад-много работа и то баш посред лято.
Днес беше операцията на Боян в Пирогов. И това мина-вече сме си у нас.
Гадното беше като излизаше от упойка....абеее болници-бляк бляк! не искам да си спомням.
Рени и Боян е пристрастен към водата, ама някак се справихме-зареди се с търпение-много нови ирачки, които да показваш вместо водата и така-ще мине и при вас-стискам палци.

хайде лягам, че не съм мигнала от притеснения снощи. ще пиша повече утре.

# 51
  • някъде там
mimi22  Hug Боян как е сега миличкото  Heart Eyes да го нацункаш от нас, и благодаря за идеята нови играчки ще подготвя задължително не бях се сетила  Peace  Hug
Дес /ProstoAz/ благодаря ти че сподели с нас част от мъката ти, много тъжно ми стана като изчетох поста ........  нелепо е да му се невиди ......... в такива моменти на човек в главата му се блъскат хиляди въпроси ''защо'' и неможе да намери отговора им........ имаш огромна прегръдка от нас  spoko
 newsm10 за добрите резултати от изпитите

Гале и вие премеждия сте имали дано не се повтарят  Praynig целувки за Никич  Heart Eyes
ей Сладур не се сдухвай ако има нещо което те притеснява потърси компетентно мнение, не обръщай внимание на разни хора кои кво казал, гледай си здравето, че Ивче на теб разчита преди всичко,  Hug за котаранка  Heart Eyes
Софииии какво има при вас мила, пиши ни  Praynig Hug Hug Hug

да ви разкажа една смешка  hahaha ама и малко кофти ситуация, онзи ден привечер излязохме с Ема на площадката с пясъка до блока /имаме 2 едната с пясъчник другата с люлки/, отиваме в пясъка имаше 2-3 дечица всички по-големи от Ема, изсипахме играчките кофи и лопатки, но тя реши че ще играе с една по-голяма, обачеее детенцето не си я дава, почнах аз да обяснявам да вземе нейните и т.н. но неще и да чуе, детето реши че ще си я вземе без да чака да и я даде, то вика ''дай си ми лопатката'', Ема пък ''нееее'' аз се мъча да я убедя, и тя нашто диваче като взе че захапа детето за ръката, то кат' писна .......... баща му взе да ругае нешо, майката го успокоява, аз потънах в дън земя, а Ема продължи да си играе спокойно ........ обрах играчките и айде на люлките ...  Blush Blush
Аз като съм била в детската градина зверски съм ухапала едно дете заради едно сито и правели родителска среща заради мен, питали наште дали ми дават месо да ям  hahaha

Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 23:47 от renyto

# 52
  • София
Привет! Аз изпратих народа и тъкмо разчистих и измих чиниите  Tired Почерпихме се за здравето на кръщелничката, даже малко съм се опиянчила  Crazy

Бакси, ми плагиатствайте си,  стига да не се качват снимки в нет-а за реклама, нямам нищо против  Peace Аз самата също използвам идеи от други места, но никога не ги копирам. А за таланта.....не е наследствен, но явно ми се отдават тия неща.

Мими, мина значи и това чудо при вас. Дръж ни в течение, дано бързо да се възстанови Боян и вичко да е наред! Домъчняло ми е, звънни когато е удобно да те чуя  Hug Утре имам път през МОЛ-а, ако искаш и да се видим?

Роси, радвам се, че и при вас нещата са се наредили! Пожелавам ви хубаво и доходоносно софийски лято! Hug

Сладурче, ходи ги виж тия вени и пиши какво е, може да ти препоръчам едно немско кремче за случая.

Оставям ви, че буквите ми се преплитат вече  Crazy Лека нощ!

# 53
  • някъде там

# 54
  • от Луната
Рени, много  Hug на малката битка. Мен също ме е хващало срам, но пък и бащата на другото не е бил прав. Днес и Мишка пострада, има едно момче, с което все се търся, но като се видят гушнат се, целунат се и се зашамарат. Та днес това момче така я ущипа по окото, че докато стигнем до тях да ги разтървем (бяха на 2 крачки) и Михаела се сдоби с одрано, лак оток и синина. А майката на детето яко го ошамари. И като ме гледа едно гузно, но аз не се сърдя, те са деца. Бих се разсърдила и реагирала, ако майката на другото дете си стои от страни и не прдприеме нищо, за да накже по някакъв начин побойника, Като не казвам, че трябва да го бие, но да реагира адекватно. Аз понякога съм пляскала, но понякога само съм наказвала с връзване в количката да речем.
Роси, честита ви квартира  bouquet
Мими, радвам се, че всичко е минало Hug
Сладурче, хич да не ти пука какво мислят другите. Ако ти направят забележка напук им кажи, че си хипохондричка и не им обръщай внимание Mr. Green
Просто Аз, няма думи, които да те утешат. Понякога живота е адски несправедлив добри и свестни хора си отиват от този свят толкова рано и нелепо, а мизерниците живеят до дълбока старост. Преди 20 години баба ми си отиде, а беше разкошен човек, а преди 7 и вуйчо я последва. Още ме боли и винаги ще е така, но с времето болката се притъпява някак. А и ти имаш за кого да живееш и кой да изпълва дните ти с радост и смях. Радвай се заедно с Ная. От думите ти съдя, че брат ти е обожавал малката си сестричка и не би искал да се разболееш от мъка. Извини ме ако съм те засегнала или съм навлязла в личното ти пространство Hug

# 55
привет момичета.гледам днес никий не се е разписвал.тамън заспа бандита и малко и аз да отморял
мими много гуш за боянски.роси радвам се че вече имате квартирка тук.събирайте багажа и децата и се пренасяйте.хубаво е че сте попаднали на свестни хора.това е много важно.
десенце(просто аз) аз направо нямам думи.толкова е тъпо и нелепо че ...........................
бягам да сготвя че дребосъчкин сега ще стане.

# 56
Ехоуу!

Да се запиша за днес с един бърз пост Wink

Търся си лятна количка възможно най-компактна за да я превозим до морето с нашата миниатюрна колица Mr. Green Нашата ако я сложим няма място за друг багаж Rolling Eyes А някак си не виждам как ще дърпа Християна за ръката из навалиците като се разхождаме.Тя иначе си ходи и не иска да се гуши хич,обаче мисля че не е редно да я блъскат.Може би в крайна сметка ще тръгнем без количка пък каквото сабя покаже Sunglasses
Ако някой от вас има някое инфо относно такава количка на сносна цена(че то след морето едва ли ще я ползваме) да свирка Praynig Или пък някой магазин да ми посочите нещо подходящо и евтино(признавам си повечео 50лв едва ли ще се навия да давам за нещо което ще ползваме една седмица Embarassed).

Отивам да натискам Вяра че от половин час става и ляга и още не е заспала ooooh!

# 57
Момичета,привет  Hug
Почерпете се за наше здраве,днес с милото имаме годишнина от сватбата  Party

# 58
  • от Луната
Дес, най - добре е ако има от кой да вземеш. Иначе тия, които се сгъват като чадър са компактни и са около 50-60 лв. Бих ти предложила моята за морето, но тя е На Чиполино Каролина и не става много малка сгъната - тип сандвич ги водят

Софи, пожелавам ви много любов и разбирателство

# 59
Да,Вики така е.И нашата е тип сандвич и ни е толкова удобна,ама ако тръгнем трябва да си обуем банските и само нея да си возим,багажа отпада Joy
Много ти благодаря за отзивчивостта Hug

Софи,обичайте се още 100 години по толкова!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт