Отговори
# 60
Софи, живи и здрави да сте! Да се обичате и уважавате още 100 пъти по толкова!   bouquet

# 61
  • някъде там
Софи бъдете много много щастливи заедно

Дес хвърли едно око в Продавалника мисля че ще откриеш това, което търсиш  Peace

# 62
Софи честита годишнина!

Много малко сте писали момичета днеска Sunglasses
Аз имам супер много работа и направо се издухах вече,как ми се иска малко почивка Crazy
Роси браво за квартирата,софийски сте вече значи Wink

Аз така и не намерих време да си видя краката,по-малко отекли са,ама как ми пълзят едни игличкии Whistling,взех един немски крем с див кестен и листа от червена лоза,малко облекчава,ама трябва все пак да си обърна внимание Confused Не мога да сложа нищо късо,като бита съм Sick
На Ивчето днеска и сложихме Пентаксима,дано няма странични ефекти,че съм забравила какво беше с ваксините и много се притеснявам Praynig Хайде до после,че имам работа. Hug

# 63
  • някъде там
ехоооо къде сте всички момичета  Party

# 64
И аз това се чудя Thinking
Рени,обиколих Продавалника няколко пъти и нищо не ме устройва от предлаганото.Количка за 200лв няма да купувам тепърва...абе,няма я мойта която си представям че ще ми свърши супер работа Wink

# 65
Привет!
Аз се доредих днес до компа. Laughing
От малките нямам време.

Честита годишнина на СОФИ!
Дълги години щастлив семеен живот ви желая!

# 66
  • София
Дес Кога пътувате? Ако има време мжеш да поръчаш от някой чужд сайт- имат и за по 30- 40 лв. Вие къде ще сте на море? Из наше село се мандахерцат доста колички и колела, защото има сигурно 20- 30 бебета и деца до 3 години, та може да ви услужим ако сте наблизо вместо да купувате. Братовчедка ми пък се оказа там с две колички, защото си купи от продавалника още една от едно момиче от Бургас. 100% ще ти даде едната.

Честита годишнина Софи!  bouquet Честито и на имениците на патерици!  bouquet

# 67
Бояна,в петък през нощта пътуваме.Аз се оплетох вече като пиле в калчища.Благодаря ти много,аз предпочитам да купя нещо ,а не дам у треперя.

# 68
  • София
Happy July Morning!

Нека любовта бъде с вас навсякъде!

# 69
Добро утро.Днес съм ранобудна и ще ви сервирам кафе и закуска,
а като им се насладим ще се оттеглим към басейна.Заповядайте.

# 70
  • София
Добро утро,
bubitka, благодаря за закуската   bouquet
Дес, къде ще бъдете на море? Мойта лятна количка е на Чиполино, модел Ерика. Струваше около 50 лв нова и ми е още от Таня - много здрава излезе и от миналото лято Стефан си е само с нея, че зимната ми беше много голяма.
ПростоАз  Hug  Hug  Hug
Мими, радвам се, че е минала операцията на Боян. Как е сега?

Ние утре ще пътуваме към Бургас и днес трябва да оправя багажа.
Таня имат в групата скарлатина и дано не вземе да се разболее и тя баш преди почивката.
Стефан е станал голям дърдорко и все повече думички му се разбират. Като види бебе, че спи и ми вика Шшшт, тико и си слага пръста на устата  Mr. Green

Ами това е от мен.Приятен ден   bouquet

# 71
ЗдравеЙтеее - и от МЕН  Hug Grinning
Хубаво е когато денят ти започне с настроение, разбирайте го както искате, имате въображение!  Mr. Green
Снощи използвахме, докато майка е в нас, да излезем с мъжо, пийнахме си по едно питие навън и се поразходихме, беше много приятно  Heart Eyes Мъжо започнаха да ги гърчат с неплатени отпуски , да не им намалят заплатите ги карат да си взимат принудително отпуск. Става страшно тъпо, защото с по-малко пари незнам как ще я караме, а аз с тази градина не мисля че ще ни огрее с това ТОТО теглена на децата от групите с 8т.
Абе...., мани се.
Вече дават кухнята в часовете от 11-12ч и незнам как ще успяваме, Ники спи точно тогава. Както и сега.
Нашия и той доста говори, съвсем скоро ми се струва, че ще заговори и ще дава акъли и мнение...  Sick Душичката.
Времето никак не ни приветства и не се усмихна за дълго, слънцето нещо с екрие и не можем да сме активни по градинките, а в СтЗ не валя хич, а тук в Сф ви удавило, луда работа ей....
МИМИ - поздрави и предръдки от нас, за бързо възстановяване след операцията, пиши ни как сте!  Hug Peace
ЖУ - приятно пътуване утре,дано не се е заразила Таня., че.... една почивка ще ви е.
ПростоАз - дано не те засегнах с изказването си за кое е нелепо и кое не,  Cry Единственото, което исках да споделя е че никога няма да си съяата, знам и че трябва да си силна заради дъщеричката и мъжа си. Прегръщам те.  Praynig Hug
Бубитка - аз вече съм в басейна бе...  hahaha Peace
Цеце и на теб така  Peace
Роси - много хубаво ми звучиш, Софийско някак  Joy . Като си ОК вече звънни да се видим., че аз другата сдмица пак се връщам У СтЗ/// Simple Smile
Софи - Да сте живии здрави с мъжа ти! Обичайте се до полуда още дЪЪЪъъълги години.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 72
  • София
Привет, момичета!

Явно съмъртаймът трайно опразни форума и ще броим пак пилците наесен  Laughing Няма лошо, на всички, които тези дни тръгват по морета и балкани, пожелавам да си изкарат страхотно, децата да са щастливи и послушни покрай тях и да имат много СЪфорумски срещи  Hug Дес, не я мисли тая количка, бе, там като отидете ще видиш как в първия магазин ще ти изкочи нещо баш като за вас  Wink

Аз, естествено, съм отново на сватбена вълна, то направо си е цунами, щото имам сватби и в събота, и в неделя  Crazy Crazy Crazy Тоя път майка ми ще дойде в петък, иначе няма да мога да издаяна....Да са ни живи и здрави майчиците /и свекитата, който си има Wink/, че да помагат както могат  Heart Eyes

Днес съм тъжна, защото по много нелеп начин е загинал мой млечен брат  Cry /майка ми го е кърмила като бебе в тандем, защото майка му не е имала кърма, а е бил алергичен към други млека/.  Както и да е, паднало едно дърво и го убило на място, има малки дечица, майка му и баща му са прекрасни, толкова мили и добри хора, които не знам как ще понесат тая загуба. Майка ми и тя по обясними причини е много разстроена, чувства го като свое дете.....Извинявам се за трагичната нотка, която вкарвам в темичката, но това е животът, за съжаление.

Отивам да пържа патладжан   chef

# 73
Здравейте момичета Hug
Гале радвам се,че звучиш така ведро Flutter Лоша работа това с принудителни,че и неплатени отпуски Confused Ама вие ще справите,щом и сега успявате,все пак ми се струва,че поддържате добър стандарт,пък като се върнеш и ти на работа ще се оправите,Никича дано го вземат в ДЯ или ДГ. Hug
Цеце много кофти новина Confused Confused Confused Confusedто в последно време само за такива неща чувам и ми е супер криво Confused

Майка ми пък вчера стъпнала накриво ли,паднала ли не знам,та е с изкълчен крак и скъсани връзки Confused,какво ще я правя не знам ooooh! Трябвало всеки ден да ходи на превръзки,да я вземам с такви ли с какво ли не знам,да я водя и връщам и в тая картинка и съм на работа и Ива е с мен Confused Как един ден пък нямах малко спокойствие бе Cry
Ще ме прощавате,ама така ми поолекна малко Tired

# 74
Цеце - моите съболезнования към "млечния брат"  Flowers Rose Flowers Rose
Тежка е всяка загуба, живота е тежък и труден, няма спокойствие за тези родители след загубата на детето им.
Да почива в мир!

Ники ОБОЖАВА бира и й казва"биии биииии"  Mr. Green  cheers, после си подкага с мезенце - филе/тип шунка и гризе в несвяст.
Обожава също така да ми обува патофите  и да тропка с тях  hahaha

Лек ден, май започва да вали тук, добре че се разходихме яката в Борисовата градинка.
Лек път на всички днес, утре и в следващите дни по моретата и т.н.....
Спокойно лято дружина.
   grinning039 1swing  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face family newsm41 smile3509

Общи условия

Активация на акаунт