Отговори
# 75
Здравейте!

Цеци, много съжалявам, че млечният ти брат е починал и то по такъв нелеп начин  Confused Нека почива в мир! Дано семейството му бъде достатъчно силно, за да понесе кончината му...

Аз съм сама. Сашо отиде да се разбере с клиент и може още тази вечер да си пътуваме за Свиленград  Party Нямам търпение да си видя дечицата . Направо умирам без тях... А и по-бързичко ще дойде времето, в което ще сме тук цялото семейство  Heart Eyes

Целувки на всички ви  Heart Eyes

# 76
Нямам грам свободно време. Минавам само да ви кажа, че ни най-сетне сме добре - да чукна на дърво! Сега, след като попрочетох за афтите мисля, че ми се изясни на какво се дължаха и при нас няколкото кошмарни дни. Благодаря на Деси, че реагира толкова бързо и ми отговори почти веднага   bouquet . Аз не разбрах какво се е случило с нея, но каквото и да е  Hug

# 77
То тъй ще стане знаех си аз.Като остана свободна тук няма да им с кой да си говоря.Къде се изпокрихте? Rolling Eyes

Моите са навън и ме викат,ще вървя.Дано се появи някой да тръгне темата с ведър тон Hug

Ние сигурно ще сме без количка.А Цеци,ти дето казваш това едва ли ще се случи,ама здраве да е.

Весел ден  bouquet

# 78
Цеце, много съжалявам за млечния ти брат  Cry

ДесHug

Сладурче, защо ще й сменят превръзката всеки ден  newsm78 Не трябва ли мястото да е обездвижено  Thinking Скорошно оздравяване й пожелавам   bouquet

Жу, Дес, весело изкарване!  Heart Eyes

А на другите лек и спорен ден  Hug

# 79
Хелоу народе, аз от два дена съм във вихъра си. Дара още не се разболяла и ходи на ясла. Май доста свикна вече и върви сутрин с бойна крачка. Направо ми се приплаква като я гледам колко е пораснала. На мама ученичката  Cry. В офиса оправям разхвърлията, дето сме си я причинили през учебната година. само се ядосвам значи. Не се научи тази асистентка да подрежда, а тва даскалите крадливо племе излезнахме (ша ма прощават колегите). Всяко лято липсват сума ти учебници и CD-та и наесен трябва да харчим грешни пари за нови. Та реших, прибирам всичко в заключен шкаф и това е. На който му трябва спешно учебник ще ме чака да му отключа. Сори, че ви занимах  Embarassed
П.С. Ей, сега кат гледам трябва да си сменя подписа, че вече махнахме бибата  newsm44

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 12:14 от mariana_75

# 80
  • София
Марианче, водете ги на отчет всеки месец или напр., като си получават заплатите или когато ще напускат. Много ми е познато, въпреки, че съм в друга сфера  Crazy

Аз ви чета, но съм във фаза, в която не ми се пише. И при възрастните има периоди  Mr. Green

Павката още заспива с биба и ходи в памперс  Crazy Бебето на мама. Сигурно има някакво обяснение, с това, че подсъзнателно ми се иска да спра времето...баткото по това време беше ехееей...доста по-напред.
Растат дечковците....Павлето вече завръзва разговори в градския транспорт. Здрависва се, обяснява, сам се закакча, казва чао на всички, целувки дава...доста социален тип е, з аразлика от батко си.
Стигам до извода, че си е характер. Баткото беше нон-стоп по градинки и паркове с още хора, докато Павката- доста по-рядко. Преди ме упрекваха, че не водя Любака сред хората и колкото и да обяснявах, че е обратното, не ми вярваха. Сега ще мога да затапвам подобни теории  Crazy

Пиша глупости, не ме четете  Mr. Green Лек ден от мен и до скоро  Hug

# 81
Здравейте, милички!

Чета си ви редовно, прегръщам ви всички.  Hug Още не съм в състояние да пиша, аз и не мога да общувам в реалния живот като хората...но ще мине и това. В главата ми е хаос от мисли и спомени, ще ми трябва малко време да ги подредя.

Симоната е бомба, много ми е послушна напоследък, бърбори и ни забавлява, има си капризчетата, но всичко си е както трябва.  Heart Eyes И тя си цока бибата, въпреки, че днес на шега й предложих да я дадем на едно "бебе коки", т.е. малко коте, защото Мона вече е голяма и няма нужда от биба и тя много присърце прие моето предложение и половин час търсихме котка. Laughing То па за беля пукната котка нямаше. Mr. Green И с памперса сме под кривата круша. Whistling

Целувам ви!

# 82
  • Хасково
Привет на всички!!!  bouquet
Не сте ни забравили нали Wink
Напоследък не остава време за форума, когато успея да се добера до компа си пускам някое филмче или игра... Докато реша да пиша и Стела се е събудила и вече компа е неин Crazy Пускам й бебе Айнщайн и мама си върши домакинската работа Mr. Green
Иначе сме добре. Стела най-сетне се отърва от поредната 2-седмична хрема. Знаете си я много бърбори. Сутринта започна да ми обяснява как хванала жаба с ръчичката, и я оставила да спинка на нейното столче #Crazy Не знам от къде си го измисли.... Даже не е виждала жаба на живо. Отидохме в един магазин и й показах една керамична жаба newsm78, ама тя се сгуши в мен и каза "Мамо тах" (страх я било Shocked).
Скоро ще пътуваме за София, но нищо предварително няма да нагласям, да не стане като миналия път Crazy.
Когато пристигнем и се освободим от ангажименти и посещения при роднини, ще пиша тук и ще си оставя ГСМ да се свържем с вас Hug
Ами прегръщам ви всички Hug Пожелавам ви лек и успешен ден. На заминаващите на почивка весело изкарване Heart Eyes  bouquet

# 83
И аз да се разпиша за днес  Hug
За малко сме си вкъщи. Нагуших си хубаво буболечките  Heart Eyes Сега ме чака скоростно събиране на багаж , а така ми е изморено от пътя...Не знам как ще шофирам в това състояние   Confused Дано не заспя някъде по пътя  Crazy
Още не мога да вляза в крачка с новия ритъм . Като пребито куче съм. Дано да е временно  Laughing

# 84
Здравейте, мили дружки  Hug
Минавам за малко да се разпиша, че...
Четох, четох и ми е малко каша в главата че доста пак съм изпуснала  Embarassed

Просто Аз, Цеце, съжалявам за загубите които сте преживели!

Кате радвам се че Марианчо е добре.

Лучи, Тонката ходи ли вече на ясла?

Браво на Дара, че е отказала бибата! Андреа още не ще, даже ако добара и двете си ги редува  Crazy

Галаксина вече 3 дена ми се губи, ама Ники спи точно по "нашето" време. Та сами с Андреа борим стръмните улици и тротоари до кухнята.

Много пострадали дечица от тези афти, направо настръхвам като си помисля...

Еличке, Еличке, много ми липсваш, често се сещам за теб, званях ти веднъж, но номера който имам май вече не е актуален. И Лена ми липсва. Хайде намери време, обади се, пъм да вземем и да се видим  Flutter Hug

Таш, как си? Мина ли странното то настроение?

Роси, била си тук. Сега казваш че багаж ще събираш... в крайна сметка какъв е планът може да споделиш (ако си казала и съм изпуснала извинявам се)  Hug

Дита, горе главата, не ми харесва да си тъжна  Hug

Сладурка, миличка  Hug Бързо разрешаване на проблемите и възстановяване на майка ти.

Андреа е добре, ние сме кажи речи добре, в смисъл здрави сме, нали това е най-важното. Бебето ми е още с биба, но пък ходи на гърне, не напълно, но през деня много рядко е с памперс, случва се и да се изпуска ама като цяло е добре, аз съм доволна  Party Думички много казва, вече доста неща повтаря, отговаря си за всичко, разбираме се чудесно. Отвреме навреме ми прави и на инат- аз като искам нещо тя нарочно не го прави... на кой ли прилича Outta Joint Също така е станала страшен изнудвач, само иска пари- вика дай! дай! дай! бърка по джобовете и като не и дадем (аз никога не и давам) се сърди и мрънка, всъщност пари иска за въртележки, клатушки или ако сме в парка в Гео Милев за детското магазинче да си купува, сок, солети или балони, всъщност важното е да ги даде на жената в магазина... много е щастлива. И така...

Лека вечер

# 85
                                                 Здравейте и от нас!
Мими,как е Боянчо?Бързо възстановяване му желая!
Цеце,съболезнования за млечния ти брат!Снимки не бих посмяла да копираме,показах на съседката твоите творения,за да си изясни какво точно иска,че и се въртяха в главата идеи за много балони зад булченската маса,а на мен малко кич ми звучеше Laughing
Сладурче,бързо възстановяване на майка ти!А ти намери време за лекар,че тези иглички където те побиват може да изискват и консултация с невролог.Обръщай си внимание без да слушаш какво казват хората,няма по-важно от здравето.
Гале,и Ангел е любител на бирата и следобед често повтаря:Тате Ми биии на Ани(Тате Митко ще даде бира на Ангел),че даже му харесва,отпива сериозни глътки.Какво ще ги правим в пуберитета тези момчета с тази бира Laughing
Дианка,Дитта,радвам се ,че споделихте за бибата и памперса,че и ние още сме с биба,а памперса ни е огромен проблем.
Роси,пристигнахте ли в София?Как мина шофирането?Наистина последните ти постове са по ведри!

От групичката деца,с които Ангел си играе вече има 2 дечица със афтозен стоматит,та и аз очаквам да се появят афтички при Ангел.Явно е нещо вирусно.На всичкото отгоре вчера Ангел отказа да се храни,което за мен е признак за зачервено гърло,педиатърката след преглед потвърди и сега сме на хомеопатични.

Спокойна вечер,здрави дечица!

# 86
  • София
Бакси, като каза зачервено гърло да кажа последният път с афтите, че тогава нямах време да напиша....
Връщайки се от Свищов, малкото вдигна температура. Съчетано с липсата на апетит прдният ден и пълен отказ да яде на същият, бях убедена, че е ангина (не уши). През акъла не ми мина, че пустите афти ни повтарят. Отиваме в поликлиниката при дежурната лекарка, която поглеждайки гърлото заявява, че е много възпалено и  то е от доста време. И слушайте сега, какво изписа...Клацид (АБ на няколко часа), Ксизал капки (противоалергично), капки за нос(хрема), капки за уши(болки в ушите), панадол+нурофен и сироп за кашлица....а ми кажете, според вас няма ли да му мине каквото и да е??  Laughing Бях потресена, честно...И от там казвам на мъжа ми, че отиваме в Исул да го видят. Е, доктора само погледна и каза, че цялото му гърло е в афти и чакаме да мине. После вече се появиха и в устичката- по езика и устните отвътре. И ми идеше да се върна при тая и да я направя на две стотинки. И това е ОПЛ, който взима пари от касата, от нашите пари и то немлки суми. Пък и хора ходят да ги лекува всеки ден, и дежурства дава.  ooooh!

# 87
Здравейте на всички,
имахме малко проблеми с нета и не съм се включвала, поради тази причина, живи и здрави сме/чук-чук / Praynig
Зита ви е казала, че не се виждаме тези дни, само 1 ден успяхме и после все сама си ходи з акухнята, ние ще я откажем за този месец, че не иска да яде от нея,а само леки неща и млекца,плодове в изобилие и водааааааааааа.
К'вото иска такова да яде.Само да яде.  Crazy
Ники ми се вижда страшно пораснал, и той говори, страйкам го да ми носи различни неща и за мое очудване всичко носи и разбира.
С биба и пампи сме.  Mr. Green Много обича да се разхожда гол, чисто гол по пишка. Онзи ден седим с майка ми и той си тича с бодито,а ама отдолу гол..... Абе гледам аз едно тъмно нещо седи на ламината, то ла*но Simple Smile...... свършил си той работата и тича ли тича, ааааааааааааа...... сладура той. Ама не отива към него, да не го настъпи, ами подксача около него   hahaha
Та ака с нас.... Цеувам ви и прегръщам, всички да се завърнат към веселите си настроения да няма шамари....  Hug  bouquet

# 88
  • София
 ppp хелоу

Цеце, съжалявам за загубата ви  Hug

Просто АЗHug Hug Благодаря ти, че сподели с нас  Heart Eyes Времето помага доста...

Ние сме в активни процеси на промяна. Последните 2 седмици прекарахме в премахване на нощното хранене (Кари имаше навика да удря по едно мляко към 3 ч. сабалям). Вече спи по цяла нощ, непробудно.
В момента сме в кампания по премахване на вечерното мляко т.е. по-скоро смяна на мястото, където го пие. Досега заспиваше с него в кошарата, което е доста вреден навик и може да повлияе много зле на зъбите. Да, ама пък е удобно, защото чавето заспива много бързо. Реших да преустановим "удобната" традиция, да пием млякото след баня на дивана после миене на зъбите и по леглата. Снощи ни беше сефтето, бая тежко беше, заспа чак към 22 ч. но без млякото  Mr. Green След като се преборим с това се почваме с бибата  Whistling, която при нас се използва само при заспиване.

С гърнето сме добре, всички големи работи ги върши на него, казва си или сама си го носи. С пишото е по-сложно, но и там имаме успехи. Надявам се до зимата да махнем дневния памперс, нощния не го бързам.

Още не ми тече мисълта гладко, ама ще ме прощавате  Wink

Прегръдки и целувки на всички ви  Heart Eyes

# 89
  • някъде там
къде сте бе момичета, тука никога не е било толкова пусто  Shocked

надявам се всичко е ОК при всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт