Отговори
# 90
къде сте бе момичета, тука никога не е било толкова пусто  Shocked

надявам се всичко е ОК при всички  Hug

wow наистина...
къде сте  newsm78

# 91
Ехоо, аз си лягам и да метна 1 око, ама то няма на какво  Mr. Green
Мъжо утре е дежурен до обед и сме си с Ники/от днес вече си казва сам името, много сладко вика Ники/  Crazy Blush
Ще гласувате ли, аз ДА,,,, днес дори пратих смс на 1410 и ми казаха в коя секция съм и на кой адрес, че не знаех.  Peace
Днес както си вървях и до мен се озова един слепец, който ме шибна с палката си, стреснах се да не засегне Ники в количката, замислих се много над живота и за несгодите на много хора. Помогнах доколкото можах, като му подсказвах в кръстовището , че е зелено, да чака че завиват коли и т.н. Божее, боже.....  Praynig Praynig Praynig
После тръгнах да купувам едни неща за 3 пореден ден и не ги купувам, защото купих на мъжо подарък за Рд, той е на 10-ти  bowuu Риза, страхотна, грабна ме още от витрината и рекох, айде пак няма да си взема моите неща, заради друго. хаххаха
Следобед ме присвиваше корема и баш на апандисита, познайте з акакво съм си мислила цял следобед.....????/ Thinking Confused Outta Joint baby_neutral
Креми - браво за постиженията/
Кате - ти защо не пишеш нищо, ами само си цитираш тук, а“?  Heart Eyes Peace Целуни Андрейката, че ми липсва много, както и на нейното гадже Ники.

# 92
  • София
Аз в момента боря едни слънчогледи  Crazy Утре имам слънчогледова сватба Mr. Green

Майка ми дойде днес, да ми е жива и здрава, та успях да свърша доста неща без излишно напрежение. Утре сутринта ще ставам да довършвам цветята, после сме в Банкя да правим декорацията, като се върна вечерта почвам китките за голямата неделна сватба, там ще бачкам цял ден и вечерта съм гост на сватбата  Crazy Crazy Crazy Абе страшна програма. Та с една дума, имам си извинение да не се вясвам много из форумЪТ, но за много от вас не намирам такова  Crossing Arms Айде драснете по два реда, де.

Креми, поздравления за напредъка, който имате! На Василия й взех седалка за тоалетната с патенца и много й се кефи, може да седи там с часове, обаче нищо не върши  Tired Иначе после старателно се избърсва с половин топ тоалетна хартия  Joy Иначе за бибата не съм предприемала крути мерки, ми то сега така го мъчи горен десен кучешки, че това му е от малкото успокоения....

Мими, пиши как е Боянски? Днес бях из Мол-а по обяд, но бях натоварена като магарица, не се сетих да ти звънна преди това и да ударим едно Хепи  newsm78

Гале, мисля да гласувам и аз. Не че има за кого, но поне има против кого  Wink Само за каузата ще го направя, че има една политическа сила, която е много вредна за България и българите и трябва да дадем отпор, доколкото можем  Peace

Дотук ми беше времето. Ще лягам да поспя, че от утре....маммма миа.... ooooh!

Лека нощ!

# 93
Добро утро!

Това вече е друго нещо  Party Пия си кафенцето с любимите ми мами  Heart Eyes

Онази вечер пристигнахме благополучно в 2 часа през нощта. За мой "голям късмет", движението беше доста натоварено . Гастербайтерите ми взеха зрението докато стигнем до магистралата  Crazy Там нещата вече се нормализираха, като изключим факта, че карах на автопилот и на няколко пъти шарех из пътя с мижещи очи  Confused Важното е, че се прибрахме живи и здрави! Добре, че не бях сама - правихме си чудесна компания с радиото - то не бяха песни, то не бяха веселби  Laughing

Снощи до късно подреждах и преподреждах багажи. Поне свърших повечето работа. Чувствам се като у дома си. Светличко, приятно, пералнята върти, аз си пия кафенцето ... Само и ако продажбите вървяха, щеше да е супер  Confused Нещо не я бива работата тази година. Надяваме се, че като свърши черешата, ще започне да се купува и диня. Ама то и времето никак не го бива- разваля пазара, а и високи цени държат търговците...Срамота! Пускат стоката на дубъл и чакат да се купи.

Аз много се надявах, че ще успеем да гласуваме, именно поради причините, които е изтъкнала Цецето, но не би  Confused Искрено се надявам, че българите ще вземат правилното решение и без нашите 2 гласа  Crazy

Закъсах го пак с крака  Tired Много ме боли, започна пак да се схваща...абе не ми харесва тази работа, ама и по доктори вече не ми се ходи...

Лилия пък не ще да включва нови думички в речника си и това е. Кара си на старите и явно разчита на това, че и така си я разбираме  Crossing Arms С опитите за гърне май ще спрем за известно време. Малко ми е притеснено тук да я оставям да си пикае и ака на воля в гащите  Crazy  Да не вземем да направим някоя беля в квартирата  Rolling Eyes

Все още не мога да се организирам да навлизам навътре из София . Притеснено ми е, че не изкарваме парички, а само харчим.   Rolling Eyes Ако някой има желание, знаете къде сме  Crazy Ще се радвам да ви видя  Heart Eyes

Толкова от мен. Мъжо тръгна, аз ще се завлача малко по-късно. Прочетох ви, но нещо не ми е бистър ума, за да ви отразявам  Crazy Надявам се, че Боянски се възстановява отлично. Мими, пиши как сте  Hug

# 94
Биси, честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве и щастливи мигове с хубавото ти семейство!
Късмет и успешно реализиране на плановете ти!

# 95
  • София
Биси, честит рожден ден!
Честит рожден ден!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 10:04 от katiousha

# 96
  • София
Добро утро мадами  Hug

Биси, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана мама и съпруга  Heart Eyes

Мими, как сте, как е малкия герой Боян?

Роси, и аз не обичам да шофирам на тъмно, трудно ми е с тези насрещни фарове. Умората също си казва думата. Надявам се при следващите ви пътувания да има по--малко движение и особено гастербайтери, защото те са доста дразнещи  Crossing Arms

Галакси, браво, че си измислила подарък за милото. Аз напоследък явно съм се изчерпала, или всичко е подарено, или това, което липсва, е доста скъпо  Sick Например тази вечер съм на рожден ден на моя много мила приятелка и съм в пълен блокаж какво да й взема  Thinking

Цеце, успешни сватби на теб  Hug

Аз си имам баба и дядо на гости и днес по ергенски ще скиторя по молове и магазини. Пия кафето, душче и газ. Пожелайте ми успех  Mr. Green Хубав ден от мен  Hug

# 97
Биси честит рожден ден! Желая ти здраве и от всичко друго хубаво по много!

Аз съм на работа и ще ви наглеждам Hug

# 98
ЮюуууууХуУУууууу мацки  newsm47 newsm08  love001

Отдавна съм на крак, Ники е луда глава, пълен с енергия, вика, бяга...лелеее силиии маайчице, сили.
Срам-несрам ще ви признаая, че моята баба му взела едно бебе-кукла, само че мъжко... в смисъл със син гащеризон и шапка.Много е сладко и е като истинско бебе, храни го, дава му млякото, бута му салам и т.н. Като братчета са Simple Smile Сега се е гушнал с него и вечер спинкат заедно. Много са ми милички, ще трябва да го снимам и да ви пратя.
 newsm44 Майка ми пък вчера каза да си задържа лаптопа и да й занеса този статичен РС в СтЗ. Peace Peace Peace Peace лелеееее, исках да крещя от кеф, да я напрегръщам и нацелувам, направих го по  телефона. Много съм щастлива беййййййй/
Малко ми е неудобно, че всичко й взех, ама...... докато си купим ние ще сме с нейния.
За Креми - стискаме палци и да се наскиториш подобаващо из МОЛте.Ние се чудим къде да отидем следобеда с малкия, извън Сф, на някоя полянка, дайте идеи? Какво подари снощи на приятелката ти за РД ? Simple Smile
Биси -  newsm59 Бъди жива и здрава мила! Всичко което си пожелаеш, да се сбъдне и да реализираш мечтите си най-вече бързо.
Цеце - браУ бе жена, ти за мен си жената с много ръце! Как успяваш с всичко, незнам.....!!!!?
Отивам да се мажа с фон дьо тен, гримчета, косата да нафърфоря и да гледам "Търси се"!
Бай дружина.

# 99
  • от Луната
Биси, ЧРД! Желая ти много здраве и успех в живота

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БИСИ!!! БЪДИ МНОО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ ХОРА ОКОЛО ТЕБ!

Аз да се разпиша малко, чеее съвсем зачезнах.
Боянчо е добре. Как бързо се възстановяват тези малките, направо не ми се вярва.Беше на крак -тичайки-3 4аса след операцията. От цялата работа, кофтито е че не трябва да мокрим превръзката и е малка драма с банята-много му липсва. Във вторник живот и здраве, ще му махат конци и щипките. И вече ще се къпи на воля.
Покрай това упражнение, гърнето е забравено-ама няма начин. Той постоянно иска да пипа превръзката и смяната на памперса трябва да стане за секунди.
Нощно време не е спокоен-амааа то това не е ново. Перманентният му грим на дясното око почти се скри-деня преди операцията се срещна отблизо с ръба на масата-милиметри от окото. Като квартален бабаит е!
това около нас...Отпуската беше супер-имам малко снимки в фейс-а. Обиколихме невероятни места.
Роси, а къде ви е квартирата? И какво сега, за да ядем от вашите дини чак до Дружба ли да идваме... newsm78 newsm78. Я кажи някой ваш търговец в центъра, че поне от него да купуваме. Аз открих сезона на дините и си омитам по 1/4 всеки ден.
хайде стига толкова от мен

# 101
Мими  Hug Hug Hug Hug на малкото човече! радвам се,че е добре миличкото!

# 102
Добър вечер  Hug

Мими, душичките ми мили  Heart Eyes , много се радвам, че Боянчо е понесъл така леко операцията  Heart Eyes
Абе, знам ли и аз кой на кой пазар беше  Crazy Е, какво пък сега, я се разходете из покрайнините на София  Laughing Щом толкова обичаш диня, трябва да знаеш, че си заслужава разходката  Wink Скромна съм, а  Mr. Green

Гале, браво на майчето ти  Hug Ама нали затова са майки, и нас това ни чака  Laughing

Креми, другото пътуване се очаква да бъде чак към средата на Септември  Laughing Дотогава може и да не се прибера въобще в Свиленград, особено ако децата са непрекъснато тук  Crazy Ще видим.

Деска, много ми липсваш ...

Мами, аз май много сериозно закъсвам с крака и не само  Tired Вече много на често взеха да ми лазят мравки  Confused , не мога да вървя , без да накуцвам, не мога и да вървя много дълго, все искам да съм поне седнала, макар че по-добър вариант от хоризонтално положение няма . Ръцете също много ме болят, схващат се..,абе не знам. Страх ме хваща  Confused Иска ми се да вярвам, че е от преумора, не искам да се поддавам на миналогодишните си страхове  Rolling Eyes

Едва гледам вече. Отивам да хапна диничка и да си лягам, че ей го де е 4 часа   Crazy

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 21:40 от Росица Петрова

# 103
 HugБиси, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Hug

Роска, това за мен ли е или за някое от другите Дески? Wink Щото и те се позагубиха и ни липсват. Момиче, момиче....обръщай си внимание, лекувай се...прегръщам те, дано всичко е от преумора! Hug

Мими, браво на геройчето. Hug

Гале, зареждам се с твоите постинги. Гушки на Никича. Hug

Кремче, казвай какво закупи, овърша ли моловете? Flutter

Ние следобед си бяхме у дома, пустия му дъжд не спря. Излязохме за малко и добре, че не хванахме далечен маршрут, че като запердашиха ония ми ти капки, едва се прибрахме. И Моната нещо се обърка и искаше да я къпем в 18ч, изпи си млякото и после като за"нани-на"нка в 19ч ooooh! викаме - лелеее, ако заспи сега, кога ли ще събуди призори!!?? Та я забавлявахме всячески и заспа в 20.30ч, все пак по-приемливо. Wink

Момиченца, не знам да ви занимавам ли с моите мисли...Много ми е тъжно, много ми е мъчно, преди малко си говорихме със Све, че трябва да се опитаме поне малко да се успокоим и да не мислим толкова за Майкъл, защото мозъците ни ще експлоадират....всяка свободна минута гледаме негови клипове, концерти, търсим нова информация, мислим, спомняме си...и ще луднем. Crazy И така. Ще се опитаме да се поуспокоим някак си.

Целувам ви! Лека нощ!  bouquet

# 104
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БИСИ! ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт