Отговори
# 105
ХхммммММММ  newsm78
Добро утро  Hug  bouquet Stop
 Никой, нищо, сигурно сте отишли да гласувате, ДОБРеееее.
Аз ще се запътя към обед, че ще ходим с едни приятели с детенцето им на пикник, вчера пак с тях се кефехме на вилата им в близост до Сф, кефчееее.

Дита - леко ме притесняваш с тези мъко по Джако, аз разбира се не съм била толкова дълбоко привързана към всичко около него, но бях негов фен. Недейте да се задълбавате, моля ви..... Направо като те чета мисля, че пишеш за твой близък, роднина, който е починал. Дано не съм се изказала грубо... и д ате нараня или обидя, няма смисъл......  Прегръщам те силно.

Роси - целувки душице,чакаме те в Сф....., а също така и да се видим по-близо към центъра, не в Дружба.

МимКа 22 - БРАВО на сладурчо.Децата са вълшебници и се лекуват страшно бързо, дано никога не с еналага да изпитвате това, бъдете здрави!

# 106
Много, много, много ви благодаря момичета за пожеланията Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Исках да ви почерпя с тортата която сама си направих вчера, но се оказа че на нашата камера нямам нито една снимка Confused, и ще почакам едни приятели да ми дадат снимки и тогава ще ви почерпя ( а и да се похваля защото за пръв път правих украса от захарно тесто и се получи доста добре според мен Embarassed)
Отново много ви благодаря че не сте ме забравили Heart Eyes
Иначе вчера беше един голям ДЕТСКИ рожден ден Grinning всичките ми гости бяха със деца и те превърнаха празника в свой. Беше много весело Laughing
Поздрави на всички аз отивам да мия чинии и да прибирам от вчера....

# 107
  • София
Привет от Черноморец,
Сега сме на рецепцията и чакаме да ни настанят. Времето е супер.
Биси, честит рожден ден на патерици.
Ако има някой, който е в този вилет може да се видим Simple Smile
Приятен ден  bouquet

# 108
  • София
Ехоооо newsm47

БИСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ
!

Пиши повечко, покажи и малко снимчици от рождения ден /а може и на някое от творенията ти, че сигурно има новички  Laughing/

Мими, целувки за Боянски, как сте?Геройчето си ни е той, добре че всичко мина и сега е добре.А ти как си, така спокойно звучиш, че и се шегуваш  Laughing.Целувки Hug

Галакси, хубаво изкарване на виличката Heart Eyes.Никича вече си казва името, а?Обяснявам на Али какво правят другите му наборчета, ама той ме гледа и се смее /какво ли ми казва на ум, той си знае  Joy/.И той си реди играчките и ги храни и ги слага да спят, ама не си мислех, че е тревожно  newsm78 newsm78 /малко гейско ли ти изглежда  Sad Mr. Green/
Кажи на майчето ти, че и ние я целуваме и прегръщаме за лаптопа, че си е друго като се разписваш така  lovekiss lovekiss lovekiss

Дита, разбирам те за мъката ти по Майкъл  Hug.Аз, при условие, че не съм му толкова луда фенка като теб, пак само гледам клипове и новини за него, много ми е мъчно, а като гледам репетицията му за концерта, направо настръхвам.Досега ни беше на гости един чичо на Слави, той е голям меломан и му е един от любимците, та пак си говорехме за него.А и съвсем скоро щяхте да ходите на концерт  Sad, Све и той ли тъгува колкото теб, прегръдки и за двамата ви.А за оная малката ви сладуранка, едно намачкване и нацелуване  kiss

Роска, вчера обяснявах на Слав, че трябва да идем до борсата, за да си вземем от вашите дини,а той каза, че не съм нормална  smile3518.Ама след обясненията, че щом е основно за кафе и да се видим, сигурно ще ме докара.Само че се оказа, че нямам телефон и не посмях да се разкараме, без да съм ти звъннала предварително, че ако и не бяхме те намерили  Mr. Green...
Как са децата, харесва ли им квартирката и на тях.А крачето боли ли те още  Heart Eyes, малеее, как ми е домъчняло и за теб Hug Hug Hug

Дес, вчера пак даваха онова предаване с Вяра и даже ми стана смешно, че маман се оправяше да излиза и ме вика бързо от другата стая, че дават детенцето на приятелката ми Laughing Hug/запомнила е и тя като гледахме предния път/.Тя Вяра като се гледа по тв радва ли се?А Хриска много ли бърбори вече, блазе ви  Embarassed.Какво решихте за количката, ние сигурно няма да взимаме, че няма да има място, пък ако трябва ще го носим на ръце, но все пак сме само с едно дете, затова така смело го казвам  newsm78.Хайде, да си починете много хубаво и да се забавлявате страхотно  Heart Eyes

Ние вчера като се разхождахме в парка, се заговорихме с едни мами/май бяха октомврийки, че голямо съвпадение иначе 4 майки с октомврийчета  Wink/ и едното беше родено с 2 дни разлика от Александър, а толкова говореше, че ме смая.Накрая като си тръгваха каза "чао, дами" на останалите жени и така кимна кавалерски свалячески, абе...смехурко   Grinning.

Креми, какво стана с моловете, показвай, де!Аз вчера си набелязах няколко неща за мерене, че с Али няма шанс да  пробвам нещо, но ми се стори, че има страхотни неща, на още по-страхотни цени.Днес май няма да ме огрее и съм се уплашила да не вземат да свършат  Mr. Green.Браво за постиженията ви с Кари, тя си изглежда голямо и умно момиченце, красавица Heart Eyes.Може за награда да и купиш нови обувки, нали и тя обича Laughing

Сладурка, какво става с теб, не си същата направо.На работа ли се ядосваш, с милото ли.Как е майчето ти?Целувки за вас с Иви и ни пусни някое ново клипче  Laughing

Зита, най-накрая се разписа подобаващо Hug.В събота работи ли ви клубчето, може да навия Медхен да дойдем скоро и да си побъбрим на живо  Laughing.Ти си си харесала Никича за зет, ама внимавай със сватята, че нали знаеш колко е надута  Joy Joy Joy

Ееее, а моята сватя направо се затри, ще взема да и звънна сега  Laughing
А с Ванилия какво става, чак ми е странно, че така изчезна  newsm78, дано всичко е наред и от срещи и купони да няма време да се разпише.

Лек и хубав ден, мили мои и да гласувате, ей

Биси, ти се разписа, душо, хайде, чакаме снимките  Hug

Жу, приятно изкарване и чакаме да пишеш подробности  Hug.Дано ви е все хубаво временцето и децата да са супер доволни. Hug

# 109
Гале, в една тема тук във форума вече ни изкараха луди, нас феновете. Mr. Green Не мога да обясня мъката и състоянието си и не очаквам разбиране. Не се и сърдя, когато не го получа. Simple Smile Майкъл е огромна част от моя живот. Толкова. Ще ни трябва малко време, ще приемем, че го няма. Simple Smile

Ташче, и Све тъгува, да... Причината да сме заедно е Майкъл. Музиката му ни събра преди....ммм няма да казвам колко години. Whistling ooooh! Laughing

Всички на морето - да топнете гъзетата и заради нас. Mr. Green

До скоро! Hug

# 110
  • София
Гале, в една тема тук във форума вече ни изкараха луди, нас феновете. Mr. Green

Отървахме се само с "луди", а мен в една друга тема щяха да ме набият. Добре, че сме във форум, а не на живо... Mr. Green

Hug Hug Hug

# 111
Здравейте, момичета!
Биси, честит рожден ден!  bouquet
Таш, наистина от много срещи не ми остава време нито да чета, нито да се разпиша. А Рони прави лудницата пълна. Вчера си говорихме с Ангел, че не тук сме на почивка, а в Будапеща. Laughing Санаториумът си е санаториум. Joy Като се върнем, ще почиваме. Не смея да питам какво прави майстора, като се приберем, ще видим какви ги е надробил
От 1 юли сме във Варна, Рони е бил само първия ден на плаж, но само игра на пясъка. Страх го е от морето, за разлика от миналата година.
Вече казва един куп нови думи на български, не знам дали защото от 3 седмици говорим почти само на един език или пък е в период на по-бурно развитие. Май не е забравил и унгарския, говори с баба си и дядо си, а днес и с правуйчо си и се разбират. Ще видим като се приберем.
Варненки, дайте предложение за време и място на обща среща с всички ви.
Ние обикновено преди обяд сме в Морската градина или някъде в нашия район /Света Петка/, а следобяд към 4-5 ч. някъде долу по плажа. Който е в тези райони, да свирка.  Wink Имам нов номер: 089 731 8 713
Лек ден!  Heart Eyes
Отиваме да гласуваме.

# 112
Гале, в една тема тук във форума вече ни изкараха луди, нас феновете. Mr. Green

Отървахме се само с "луди", а мен в една друга тема щяха да ме набият. Добре, че сме във форум, а не на живо... Mr. Green

Hug Hug Hug

Боянка, светъл лъч си ми ти като те видя в ония теми. Hug Ама хайде да не спамим тук. Wink

# 113
Момичета,кой с каквото иска да се почерпи,имам си вече Християнче  Heart Eyes
И ако някой още не е гласувал,дано да го направи  Peace

# 114
  • от Луната
Софи, Честито ви Християнче! Да ви е живо и здраво и много да го слушкате Mr. Green

# 115
Софи, честито ви Християнче! Да ви е жива и здрава и Бог да я закриля!
Биси, честит рожден ден! Много любов, здраве и сбъднати мечти!
За варненска среща - на линия съм, с изключение на петък. Евентуално и четвъртък, но не е сигурно, че ще съм ангажирана тогава.
Сутрин излизаме до към 11.30 - 12.00. Следобед - след 16.30.
За място нямам претенции, само да не се явявам по бански  Mr. Green

Поправям се, не било в петък  Embarassed, в събота съм семейно ангажирана.
В такъв случай и в четвъртък или петък съм на линия - просто другия си ангажимент, мога да го съобразя със срещата.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 20:31 от арабела

# 116
Софи честито ти християнче Hug да ти е живо и здраво Hug И аз се чудя кога това лято да я свършим и ние тази работа newsm78

Чета ви,но не пиша,че имам много работа тия дни,отпускарски сезон и работя засега сама,та леко съм луднала Crazy Изпратих сега мъжо и Ива малко навън,да се оправят как си могат,че вкъщи е ужааас ooooh! Засега успях да сготвя и да направя десерт,прахосмукачак и забърсване на прах,а терасата ми е просто...склад ooooh! Кога ли време за всичко...а уж щях и да се къпя и издухвам косата,че и да се лакирам Outta Joint Пак посред нощите,оле имам и да гладя Crazy Айде наоплаквах се Blush
Таш защо да ти звуча различно?

Ивчето все по-голяма и самостоятелна става-обува се самичка без проблем,за яденето,обаче сме с проблем-в последно време нищичко не ще Sad Ето вчера например и направих пиле фрикасе,пиле с картофи,супа топчета иии нищо Sad Само кус-кус може да яде и това е.. Какво ли да и сготвя вечер не знам. Заиграва се иначе по-честичко сама,разкзваме приказки,знае наизуст мисля "Червената шапчица",защото като дойде време а вълка вика"ауу",после "баба",абе слуша с интерес вече,гледаме картинки Grinning Много се гушка в мене и ме целува,само с памперса доникъде не сме,че ето само един ден сме си вкъщи заедно,кога да я пробвам?? Абе до първи клас има време Mr. Green Сега също при нея на мода е,че всеки "няни",бебе,ако видим,майка,или мъж няяма значение-махва с ръка и отсича,че "няни" Mr. Green Това е мамета от мен,аз съм потна и с обаснали вежди,та се заемам поне с вежите засега,пак ще пиша,ама ще видим кога ще имам време,целувки на всички ви Hug

# 117
Момичета здравейте!
Преди малко се прибираме от Рибарица -това ни беше първото ходене с малката по хотелите.Ходихме с приятелско семейство с две дечица и Ная си изкара супер...и аз също изключвайки тичането Simple Smile
Благодаря ви момичета за съветите и разбирането.Онзи ден гледах Странният случай на Бенджъмин Бътън и толкова много плаках,мислих и премислях...толкова много смисъл видях в този филм,че направо се изумих.Повече няма да открехвам моите теми.Гелнце,миличко - не бих могла да ти се разсърдя за подобно нещо!

Мимка,радвам се че операцията е минала добре! Надявам се вече да се възстановявате скорострелно!   Ренка - стискаме палци за 10-ти.
Софи,душицо - честита годишнина на патерици!  Желая ви вечна любов и здраве за да и се радвате!!!  И честито ви християнче! Нека бог бди безсприно!Сладурче - как сте вие? И ти и майка ти с краката?
Цеце - мойте съболезнования! Sad
Креми - много сте се променили на бързо:) Ная още заспива с мляко и биба. Да пратиш една целувка на малкото коремче от мен
Галенце,какъв срам - от Ники явно ще стане супер баща. Свободни ли сте още да ви пратя актуална снимка?
Биси - честит рожден ден! Много здраве,любов и упорит късмет!

# 118
сладурче и при нас това е на мода. Всички "нанят"  Laughing
Днес пък се заигра с една кака и каката взе да й приказва нещо. По едно време я  слушам нашата, че явно нямайки какво да отговори, ни в клин, ни в ръкав, взе да си изброява репертоара от думи  Laughing /който не е особено голям  Crazy/ - мама, тати, кака, дайче /зайче/, пис, бау, бебе, баба, дадуу /дядо/ и т.н.  Crazy

# 119
 Shocked Малеее,колко е пусто тук  Shocked
Ние в събота сутринта здраве и живот заминаваме за морето,ще ходим в Равда,така че ,ако има някой по това време на около да казва  Peace
Приятен и усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт