Отговори
# 120
Понеже така ми се вие свят от сутринта и вече ми е все едно от къде ще стартирам деня. Този малкия такъв номер ни спретна сутринта ... въртели сме се 1 час да търсим ключ за да си отключим  Confused и накрая се оказа, че той паднал зад един шкаф ама кога ще започне да говори на нашия език, че да се разбираме  #Crazy За съжаление въртележката всяка сутрин е една и съща и все по главозамайваща. Вече има претенции кои обувки да си обуе, да си сложи ли якето или не, а шапката без нея на никъде  Naughty ... лудница ви казвам. Сутрин нервичките ми стигат до предела по няколко пъти  Crossing Arms

Айде черпя ви по кафе и ви желая хубава седмица  Heart Eyes

Вчера се видяхме с Роси. Дините им са страхотни  Peace Не помня от кога не сме яли истинска диня, наистина! Ще я навестяваме пак, няма отърване  Mr. Green пък и сме си обещали да се организираме с децата да се видим някой уикенд.

Ние още не сме решили дали ще ходим на море въобще за това не a тези, които ще ходят или вече са там да се топнат и заради нас Wink

Между другото онзи ден си знаех, че не трябваше да се хваля, че сме ок защото на другия ден младежът с Т и пъпки  Shocked За добро или лошо обривът се оказа алергичен, отново! Същия като онзи, който имаше през зимата и много подобен на моя малко преди да родя и се чудя дали е възможно да има връзка и дали да не го заведа на онази хомеопатка, която ме спаси тогава  Thinking

Айде бай от мен!  Heart Eyes

# 121
Биси, честит рожден ден на няколко патерици! Да си жива и здрава!    bouquet

Софи, Господ да пази малкото християнче  Heart Eyes

Мимоза, за сутрешната въртележка те разбирам напълно  Crazy А още по-забавно става, когато успее да ме изцапа (я с неизмита ръчичка, я с целувка) и аз тепърва вадя дрехи и гладя  ooooh!

Сладурче, не се ядосвай, че Ивче на яде. Аз все още поддържам теорията, че дете на което се предлага храна и да е умряло от глад няма  Peace Само не я тъпчи между храненията с разни неща и тя като й дойде апетита пак ще започне да хапва.  Hug

Лена сама се отказа от бибата си преди около месец. После въпреки моите упорити опити да й я натикам в устата няколко вечери подред в които бучеше по цяла нощ, тя не я поиска  ooooh! Така, че не си насилваите късмета, ми оставете на децата бибите, че после като започнат да мрънкат нощем няма управия  Embarassed  Mr. Green
С гърнето не сме започвали, защото няма кога - през седмицата е на ясла, а през уикенда ме няма през по-голямата част от деня и за сега сме до никъде. Вчера сама се съблече и си махна памперса. Стоя боса и по голо дупе няколко часа. Изпишка се на ламината и започна да се чуди защо са й мокри краката  ooooh! - на мама умницата  Mr. Green

# 122
  • София
EEE, направо бомба е паднала тук. Не може всички да почивате баш сега  Crossing Arms
Привет. Мятам ви по едно око, ама нещо нямам време да се разпиша. Поскиторихме събота и неделя, ама само в Софийските околия. Като погледнах каква е прогнозата за Девин и много бързо се отказах. То едни светкавици и гръмотевици ....
Нина, продължава да спи при нас или по конкретно върху нас  Rolling Eyes. Вчера за първи път от няколко месеца я оставихме с преспиване при свекърите, а ние с едни съседи се метнахме до Хепи ( кварталната кръчма  Mr. Green - само лозенци има ).
Да похваля за пореден път и аз дините на Роси и Сашо -  Peace страшни са на вкус, а за тях цял ферман мога да изпиша  Hug, само за едно нещо няма да се разберем  Naughty, ама те си знаят.
Нина си яде бибата, пълни си памперса и си носи старите дрехи ( по желание на свеки  ooooh! ) - с тая жена скоро няма да се разберем. На тая жега детето седи и с боди, ама това е една друга тема.
... сТавам, че излезнаха от банята.

# 123
  • Варна
Здравейте  Hug

Чета назад, наваксвам си пропуснатото.  Grinning Само да вметна че мернах Скреч зд Часът на мама, но й изтървах участието май  Confused Темата - здравословното хранене в детските градини и педагогическото захранване, но я видях само като се сбогува с водещите  Laughing

Отивам да си дочитам  Simple Smile

ПП Да си допиша.  Grinning

Аз съм сама, без дете. Закарах го с баба му на гости на прабабата в Силистра. А там е страхотно - спокойно, хубави детски площадки,  паркчето, въздуха ... Само едни Мега Комари развалят идилията, ама пълно щастие няма  Mr. Green

План-графикът за тази седмица ми е чистене, Мол-че, срещички  Mr. Green Но едва отлепих очи днес, по навих се събудих в 5, после в 8, и си доспах до 10. В резултат нищо не ми се почва. Ще се отдам на мързела.  Mr. Green

Дита, жал ми е че страдаш така. Ще ми се по някакъв начин да ти помогнем, но знам че няма как. Времето лекува.  Hug Целувки на Мона - кокона  Heart Eyes   Heart Eyes

Явно говорния етап на дечковците е такъв - и Влади е на "наня". Нали си има страх от бръмчене и  лай и се пробевежда следна разговор межде нас - Влади: Брррр - и започва да мрънка. Аз: няма го, отиде си. Влади: Нямммммаааааа. Аз: Къде е? Влади: Нанняяяяя - ъ-ъ-ъ ъ-ъ-ъ   Mr. Green

Лек ден ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:38 от Valenciq

# 124
Имам да ви се оплаквам, направо от сутринта не се побирам в кожата си. Миналата седмица малко избързах да се похваля, че Дара е добре и в четвъртък следобед ми звъннаха от яслата да ходя бързо да си я прибирам, че имала 39,5 Т. Тичам аз, те така я бяха натъпкали с лекарства, че докато се приберем вече нямаша темп. Оставих я в петък вкъщи да видим как ще е. Нищо. Вчера я заведох на ясла и дебелата лелка още от вратата като ме захвана: оправи ли се Дара? Много и била висока Т и т.н. Като отидох да я взема ме посреща тази дебела лелка навъсена и ми се кара, че Дара имала разстройство т.е. имала вирус и веднага да ходим при лекар. Всъщност тя се е изакала в гърнето воднисто и до тази сутрин хич не я повтори. Аз на това не му викам разстройство. Човек като страда от диария не излиза от кенефа и му е лошо и няма апетит, а Дара е весела и си играе и си хапва. Педито ни даде бележка за един ден от миналата седмица и каза ако не се изака до вечерта да я водим спокойно на ясла. Има вероятност това да е от зъбите, че венците са и много набъбнали. Та като я заведох сутринта настъпи голямата драма. Дебелата лелка се опита да ни изгони, иска ми бележката от педито да види за колко дни пише и като видя само за петък и ме обвини, че съм крила от педито симптомите. После каза, цитирам "Тя и една друга циганка платила на лекарката 5 лв. да вземе бележка, че детето и е здраво. Големи търговци са тия лекари". И това пред други родители. Направо се почувствах като някаква никаквица, дето гледа да се отърве от болното си дете и да отиде на работа. Накрая я взе и каза, че щяла да се обади веднага щом се издриска. Ама ей на, колко е часът и още не са се обадили. Мога ли да съм майка и да не виждам кога детето ми е болно? Хора, не знам какво да правя, ако си отворя устата ще стане лошо и повече няма да смея да си оставям детето там, че не знам как ще го подритват по цял ден. Пък да те обвиняват в рекет и да ти викат циганка пак не е в нормите. Мамета с опит в такива заведения, моля посъветвайте ме как да постъпя. 

# 125
  • Варна
Марианка, кофти ситуация. Тия лелки, заради недостига на детските заведения се самозабравят, и се мислят за всьо и вся, и трябва да им играеш по свирката и да ги ухажваш. И аз не знам как бих постъпила... Лошото е, че и другите  родители са я чули... Confused

# 126
Здравей народе!  Whistling Grinning

Аз съм много щастлива, защото от неделя си имам свеки и тя гледа малкия, а аз пета в Г** Simple Smile
То, не било лесно цял ден да скиториш...?  Изморена се върнах, но с доста покупки, поглезих се, дори на фризьор отидох и така.....
Купих си 2 поли/дълга и до глезените-коелната май/,един потник, направих си вчера едно бижу по моя идея, купих си още 2 други, по-евтини, абе лудница/
Много, много щастлива съм.....
Не съм се сетила хич да седна на РС.Утре пак ще ми дойде на гости и в четвъртък сутринта отпътуваме за СтЗ, да празнуваме РД на съпруга. Heart Eyes Ще събираме тайфата на вилата и ще правим спешЪл парти. Много се вълнувам.
А следващата седмица -неделята-като се връщаме майка ми пак ще погостува при нас, че имала да взима още дни Simple Smile и пак яе има шляещи дни..... Simple Smile
Супер, супер.
Целувам ви всички. Довечера може би пак ще пиша.

# 127
  • София
Мислех да попиша, но нет-ът ми е забил яко и чакам по 10 минути да ми зареди една страница, даже и не знам дали ще успея да публикувам и да си изгърмя патроните напразно  Mr. Green

Ние сме добре що-годе. Всъщност, Василия е добре, да чукам на дърво, но аз съм направо смазана от умора. Вече тотално съм включила на автопилот, особено след съботно-неделния маратон, който приключи в 3 през нощта в понеделник след две почти безсънни нощи и бачкане през цялото време. Вервайте ми, като звънна часовника в 5 в понеделник, направо не знаех на кой свят съм. Започнах тотално да губя представа за времето, най-редовно се будя следобяд в паника, че съм се оспала за работа и ставам да се оправям  Crazy Абе лудницата е пълна. На Василия баща й от месец не се е вясвал да даде поне едно рамо за няколко часа. Ей го, тая седмица пак две сватби, ще помоля Мими да гледа детето, но и тя си има семейство жената и трябва да си почива и въобще не ми е длъжна. Не мога да си общувам пълноценно с детенцето в това състояние на хронична умора и изтощение, вече се замислям дали не е по-добре за нея да я изпратя при баба й, макар че не си представям да остана без нея до края на месеца  Sad Ще помисля по въпроса. Тая вечер правих едни шишетии, не вървеше Василия да е при мен, защото само се катери по масата и щеше да изпочупи стъклариите. Оставих я в другата стая и то цяла вечер си се занимава само горкото. Чувствам се ужасна майка и все си казвам, че трябва да изтърпим още малко  Tired

Иначе й направих кефа и й дадох най-накрая да се рови в несесера с гримовете ми. То не бе пудрене и червосване    4470  И се гледа в огледалото, докато си слага червило   Joy  Научих я да лепи целувки от червило на хартия и се е увековечила на няколко листа вече  hahaha
Бърбори все повече и повече, връзва по две думи в елементарти изречения, но повече си говори на патагонския все още.

Марианче, аз да съм на тебе, ще се оплача на директорката първо. Ич няма да ми пука  Peace А следващия път не й оставай длъжна, ами я насмотай тая лелка катто ти си можеш  Wink

Докато работех си гледах  memorial-а за Джако и си поплаках. Дита, напълно те разбирам, ама не можеш да си представиш колко добре!  Hug Аз също скърбя много и го изживявам като лична загуба  Cry Да почива в мир! Praynig

Роска, много сте ми далече бе, душка. Как да дойда в другия край на София да си взема дини от вас? То не че са най-важни дините, аз теб искам да видя, но направо не знам как ще намеря време за толкова дълъг преход. Няма ли шанс да се видим някъде по-към центрума?

Ще се опитам да публикувам, че много се разписах нещо...Да ви пусна и двете сватби да видите, че вие сте ми вярна публика вече  Hug -
http://www.svatbarite.com/gallery/?section_id=178

http://www.svatbarite.com/gallery/?section_id=179

Лека нощ!

# 128
Марианкаooooh! Миналата седмица бавачката като вземала Лена в четвъртък и лелката (не знам коя е била) 100 пъти й повторила, че едно детенце днес са го взели с 39.5 Т и да следим Лена. Явно доста й е обяснявала, защото бавачката е била доста притеснена като е обяснявала на майка ми  ooooh! Нашите бяха вкъщи и Лена чак днес е на ясла, бях казала на Алекс да се огледа за бележка я за шарка, я за скарлатина ...  Tired А то каква била работата  Shocked Те доста се притесняват явно. На мен ми правиха проблем когато след едно боледуване вратът на Лена се беше схванал и бавачката я взе на обед да я заведем на лекар. Бях предупредила лелките. На другия ден не искаха да вземат Лена без бележка, че проблема не е неврологичен. Директорката изрично им беше забранила. Звъннах на директорката в 7.25 сутринта и започнахме да се обясняваме. Накрая като компромисен вариант тя говори с лелката и взеха Лена, но с уговорката Алекс като я прибира вечерта да занесе бележка от педи (педи, без малко да умре от смях за такава бележка). Та имай предвид, че щом ти кажат, че е болна, значи задължително им носиш бележка. Случвало се е да ни я върнат вечерта "болна" да я оставим вкъщи и след един ден да я заведем. Надълго и нашироко се обясняваме какво е казала педи и как е била Лена предния ден. Явно и те са си напатили и сега заради единични случаи ни правят всички на маймуни. Това е положението за жалост  Confused

ЦецеHug

Гале, Валенсия, вас няма да ви мисля  Mr. Green

Лек и успешен ден  Peace

# 129
Преди 2 години - казах "ДА" на най-прекрасния човек
/ граждански брак!/
Моля да се почерпите, макар и виртуално,
но с много, много радост и любов!

Довечера ще излзиаме със съпругА на вечеря, ще ме води изненада някъде Simple Smile
Ще трябва да се барна добре и да се изкефим двамцата, както си знаем. Много съм щастлива. Божееее. ,само като си помисля от кога се познаваме, и колко много сме щастливи, дано никога не угасва това чувство и да се обичаме и уважаваме още дъъълги години!

Гледах от сутринта за Джако-прощалния концерт - изказването на дъщеря му за любовта и липсата на татко й, еми ревах като магаре, така че Дита..... Обичам те душа.
Цеце - жестока е слънчогледовата сватба, малееее жИстокааа! Съжалих те душа с тази работа, че и Василия милата , каквато ти е послушна..... и за нея ми стана жал, че мама все е заета.Но пък парите кой да ги изкарва, трудно е в този живот.

# 130
Гале честита ви годишнина! Пожелавам да запазите това пламъче дълги години! Hug

Цеце как си душко? Направо мъчно ми става как си се натоварила в последно време,не се чувствай виновна,наистина някой трябва да вади и парички,вс еще мине тая лятна сватбена офанзива Peace
Мариянка направо ми стана лошо като чета за ситуацията в ДЯ и ДГ Tired Не мога д ате посъветвам как да постъпите,но не ги оставяй все пак те да диктуват правилата Crossing Arms Знаят за кризата с ДГ и затова май си позволяват така Naughty

# 131
  • Варна
Здравейте  Hug
Нещо не ми тече мисълта, ама сега ми се удава възможност да се разпиша...  Confused
Днес вместо да си пия кафенцето, изтегната пред компа, чистих поразиите си.  Tired
Не ми върви с тоя боб. Яде ми се от месец поне. Никога не съм успявала да го докарам както го обичам. Вчера го готвих 3  Shocked часа. Стана бомба, но не остана време да го ям. Тази сутрин като го прибирах в хладилника, тенджерата ми се изплъзна и половината се изсипа по стълбището към мазата.  ooooh!
Е, до сега съм го обирала, мила стълбище, стени, чехли, себе си  и куп боклуци, които пострадаха.
А сега ме чака нашия етаж... Whistling

Гале, честита годишнина. Пожелавам ви все така да се обичате!

Оставам ви ...
Малкото човече взе да ми липсва вече ... 

# 132
Добър ден, мили майчета!

Ние вече сме цялото фемили в София . Лудницата е пълна  Crazy Чакам сестра ми да дойде да ни пренесе към квартирата, че на борсата с две хлапета не си е работа  Rolling Eyes Май сутрините ще си стоим в квартирата  Laughing

Тц, няма да мога да пиша повече  Crazy По-късно ще ви чета  Hug

Цеци, ще се чуем  Hug

Галенце, много дълъг семеен живот ви желая с Никича  Heart Eyes

# 133
  • Хасково
Привет на всички! Heart Eyes
Ние сме в София със Стела от неделя, но бяхме по доктори и роднини Mr. Green
Днес следобяд след 16ч. сме свободни за среща с всички желаещи и имащи възможност мами и дечица! Hug
Моя ГСМ е , подвизаваме се в Люлин 10, но нямаме транспорт под ръка (освен градския) и не знам до къде можем да стигнем. Тук наблизо има Макдоналдс и Западен парк е тук май newsm78, ако имате желание звънкайте за среща! Hug
ЦЕЛУВКИ!!!

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 15:48 от *Весето*

# 134
Привет, милички. Hug

Както предполагам се досещате съм тотално срината след снощи...Добре, че е Момонка и обичайното ни ежедневие, за да ме изкарва от мъката и тъгата....Плача, плача и си мисля - Боже, след 10тина дни трябваше да пея с този човек на концерт, а не да плача гледайки ковчега...Трудно ми е. Ще ми трябва малко време. И все се заричам да не ви занимавам с тези неща, но знам, че тук ще срещна разбиране.

Обичам ви, целувам всичките ни прекрасни дечица. Hug

Галенце, бъдете щастливи дъъъълги години с Ники - старши. Прегръщам ви! Да си изкарате весело! Hug

Общи условия

Активация на акаунт