Отговори
# 135
  • някъде там
Гале бъдете много много влюбени

и аз снощи гледах церемонията за Майкъл ......  Cry тъжно е

Вале една малка тънкост да ти кажа за зреля боб, накисваш от предната нощ във вода с 1-2с.л. сода, после изхвърляш тази вода и слагаш нова с която да заври, изхвърляш пяната и си го приготвяш с нужните продукти като за по-бързо увиране се слага 1с.л ракия  Peace винаи така го правя и става супер, мъжо много го хапва

направих на Ема за закуска като се наспи любимото грисче на Никич ще видим какво ще каже  Mr. Green

# 136
Гале, честита годишнина! Желая ви дълъг съвместен живот, изпълнен с много любов и щастие!
Марианче, много неприятна ситуация. Трябвало е да се защитиш, не може така безпочвено да те обвиняват и злепоставят пред други хора  Confused, но то пък в такива моменти човек губи и ума, и дума.
Аз, като препатила от болести и детски заведения, честно казано, се радвам на проявата на някаква отговорност. Примерно, това, че искат бележка от доктор, за мен е похвално. Медхен, смее се, не смее се докторката, тя е длъжна да издаде документ, че детето може да има контакт с останалите деца. Не може да приемат само устна преценка или тази на родителя. Но пък е прекалено /а и проява на жива простотия/ и да оспорваш докторското мнение, да сипеш обвинения, да търсиш под вола теле, както е станало с Марианка.
Цеце  Hug Не изпадай в излишни обвинения към себе си, моля те! Василия, ако страдаше от липса на внимание, щеше със сигурност да ти го покаже  Wink  Laughing Но, ако мислиш, че ще се чувства по-добре при майка ти, остави я известно време при нея пък, какво толкова. А и най-вече да имаш възможност ти да намалиш темпото, защото това напрежение, със сигурност, се отразява на твоето здраве и психика.
Много хубави декорации, както винаги!
Чудя се коя ми харесва повече, но не мога да избера  Joy
Дитта и за теб  Hug И аз снощи гледах мемориала и не очаквах, че ще ме разтърси по този начин. Не толкова самата церемония, но чак сега, в главата ми нахлуха спомени, стана ми много мъчно и тъжно - заради самия него, заради това, че си отиде без време, заради децата му, заради цялата помия, която последните години се изля върху него /дано няма повече, макар, че имам известни съмнения. то лешояди винаги ще има/.  Дано не си е отишъл толкова нещастен и неразбран, колкото си мислим, че е бил. Не знам за вас, но аз в момента не мога да слушам негови песни или да го погледна, без да изпитам и известна доза горчивина. Не знам, кога ще дойде времето, когато ще остане само музиката, само хубавите спомени и слушайки го, ще се усмихна и просто ще се възхитя колко уникален беше. Засега, слушайки и гледайки го, има повече болка и тъга. Не го изживявам съвсем като лична загуба, но се оказа, че ме е докоснало по-силно, отколкото очаквах.
Чао засега!

# 137
Привет от нас!

Ние се прибрахме за малко от морето. Този път бяхме с мама и племенничките ми и си починах много добре. Нещо като годишен отпуск, така да се каже. Мама се занимаваше с Дари, а ние с децата – на плаж. Водичката е още хладничка, но като се свикне, става приятно и се киснехме с часове.

Мамета, като ви чета с какъв ентусиазъм ходите на работа, направо се отчайвам за себе си. Може би сте по-млади и надъхани, но аз след 10-годишен трудов стаж съм като изстискана отвсякъде. Като се обърна назад ми се струва, че съм работила за този дето духа /т.е. за други собственици/, живяла съм постоянно с проблемите на работата, обикновено 2-3 часа извънредно, а понякога до полунощ и ставайки рано на другия ден, безсънни нощи, себедоказване, кариери ... Сега ми е нужно доста време, за да мога да презаредя и като че ли ми се иска да започна нещо ново, ако не най-доброто – да работя за себе си.

Сладурка, и Дари нямаше никакъв апетит на морето, беше почти само на АМ, но в къщи си възстанови стария хранителен режим.

Валенсия, и нашето бубенце придоби страх от бръмчене, ако мине някой по-шумен автомобил край нас и хуква да се крие. В резултат от това отказва да я возим и в акумулаторната й количка, а преди толкова обичаше. Ти беше писала, че ще предприемеш някакви мерки, пробва ли нещо?

Дита,  Hug. Струва ми се, че в нашия магазин Кауфланд видях цял контейнер с разноцветни „не-не”-та като вашия любимец.

Галакси, честита годишнина, да се обичате и уважавате до дълбока старост! Все се каня да те питам каква марка и модел е кафемашината ви, която момичетата тук хвалят?

Роси, успех в продажбите!

Жуто, докога ще сте в Черноморец? Ако успеем да се върнем навреме към Созопол, ще ти пиша. Да не изоставаме от варненки, да си направим и ние южняшка срещичка. Софинце, вие защо променихте плановете, няма ли да почивате и в Созопол?

Поздрави и целувки!

# 138
  • от Луната
Гале, Честита годишнина! Пожелавам ви любовта никога да не напусне сърцата и дома ви!
Дита  Hug

# 139
Гале,  честита годишнина   bouquet Още дълги години любов ви пожелавам Hug

И обещаната от мен почерпка:

поднесена от мен:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13412208
и това което се случи с тортата по късно Laughing:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13412246

# 140
Гале, честита годишнина! Да сте здрави, щастливи и влюбени още 100 години!    bouquet

Медхен, смее се, не смее се докторката, тя е длъжна да издаде документ, че детето може да има контакт с останалите деца. Не може да приемат само устна преценка или тази на родителя.

Арабела, и аз съм ЗА издаването на бележки, но смешното при нас беше, че ако проблема дори да е неврологичен той е за сметка на Лена, т.е. тя не е заразна. А и представяш ли си (недай Боже  Praynig) да беше нещо подобно все едно щях да я пусна на ясла и да излъжа, че всичко е О'К. Но те явно хората са се напатили и сега се презастраховат.

Дидига, сигурно си права, че след време ще се "изхабим"  Thinking но пък към момента се чувствам толкова добре на работа (изключвам умората), че не мога да си представя да правя друго. Това му е хубавото на ентусиазма - затваряш си очите за негативните неща  Mr. Green Дано намериш оптималния за теб вариант  Peace

Цеце, все се каня да ти кажа, че всички снимки от сватби са прекрасни.   bouquet Просто ги разглеждам късно вечер вкъщи, а тогава хич не ми се пише  Embarassed

Биси, ммммм, освен много красиво, изглежда и много вкусно  Wink   chef Как сътвори тези цветенца, да не са от пластелин?  newsm78

# 141
  • София
Честита годишнина, Гале! да сте все така влюбени и щастливи както бяхте на сватбата! Че и повече!

# 142
 madchen  Laughing не, от захарно тесто са. Но почти улучи тъй като тренирах с пластелина на децата Mr. Green

Цеце, страхотни украси найстина Hug Поздравления! Това е цяло изкуство за мен, а ти се справяш повече от прекрасно Hug

# 143
  • София
Вале, и на мен ми се е доял боб  Whistling Купих си вчера, ама нещо не му идва редът. Мисля да го турна в гювеча със всички продукти и подправки и да го оставя в фурната нощеска на 110 градуса, до утре ще е мозък  Wink

Аз реших утре да не ходя на работа, че като се замисля за последните 3 седмици май съм почивала 1 ден. Ще си поспя с детето и ще ходя по задачи после.

Гале, честита ви годишнина! Все така влюбени и щастливи! Hug

Много ми се е доял и един лимонов сладкиш. Отивам да го спретна набързо и ще излизаме с детето. Приятна вечер!

# 144
Гале,честита годишнина!Разбирателство и любов!

Дидига,това за работата все едно аз съм го писала,и аз се чувствам по същия начин,обичам работата си,но се чувствам"изхабена"след 10г.стаж,а и с детето ми е толкова хубаво и спокойно,че хич не ми се връща на работа,ако можех да си го позволя финансово.
Биси,мерси за тортата,изглежда прелестно и мнооогоо апетитно!

И ние тази вечер сме на боб,аз също слагам като Ренито супена лъжица ракия докато го варя.
За сега толкова от мен,че е време за сън.Ангел днес е с нарушен график(ако въобще имаме някакъв,но горе-долу),заспа наобед към 15ч.до 18ч.,та тази вечер ще се приспиваме по-трудно.

Хубава вечер,спокойни и здрави дечица!

# 145
  • София
Биси, много съм отвеяна, хем си мислех да ти кажа  ooooh! Страхотна торта! Представям си с какво старание и желание си я правила. Можеш да се похвалиш и в тортената тема, там момичетата са много отзивчиви и готини и можеш да научиш много неща, ако искаш да задобрееш още повече  Hug

Лека нощ ви пожелавам. Може и да се вясна по-късно, ама като ви гледам какви сте активни, ще трябва да си говоря сама  Whistling

# 146
Биси, браво! Много е красива тортата! Представям си и колко е вкусна. Като се сетя за Гоговата и взех да преглъщам  Laughing
Медхен, вярно, че не е ставало въпрос за разпространение на зараза при вас. Не обърнах внимание за какво точно са ви изисквали бележката. Но, все пак, продължавам да мисля, че са прави да изискат документ, че детето може да посещава яслата, дори и в тоя случай. Може и да е бюрокращина понякога, може и да е един вид застраховка за тях самите /от търсене на някаква отговорност при евентуален проблем/, но така е редно да бъде.
Цеце, ти си неуморима  Laughing Как намираш време и за подобни кулинарни подвизи  Crazy. Много обичам лимонови сладкиши  Laughing
Диди, утре ще съм в Созопол за няколко часа. За вас си мислех днес и дали ще ви срещна някъде  Joy, но сега, като писа, няма да се оглеждам  Mr. Green
Бакши, не бяхте ли днес на ортопед? Как е Ангелчо, стъпва ли още на пръсти?
Лека нощ на всички и от мен!

# 147
Добро утро!

Чудя се и аз дали пак да се оплаквам  Confused Крива ми е тази година  Rolling Eyes Много напрежение ни се насъбра напоследък. Продажбите не вървят все още много добре, въпреки че вчера сме продали 5 тона, но какво са 5 тона , като 200 чакат на полето и скоро ще тръгнат да презряват  Confused Ядосвам се на търговците, то всеки си гледа интереса, ама както казва Сашо: "Мъчите народа с тези гнусни гръцки дини."  Crazy Ама имали цвят , кой ти гледал вкус  ooooh! А редовните ни клиенти ни чакат с нетърпение и увеличиха продажбите си двойно, откакто взимат от нашите дини. Цената се срива главоломно...Бостана е болен...Баща ми започна да вдига кръвно от притеснение...Ще получи някой удар чак. Много тежко приема ситуацията . От създалото се напрежение със Сашо все по-редовно се сдърпваме. Снощи ми идеше да си събера багажа и наобратно към Свиленград  Twisted Evil Не трябвало да водим и децата-увеличавали сме си разхода, не сме били тук на курорт, а на работа...Ама нали той искаше да съм до него, аз пък искам да съм с децата си, той взе това решение  Crossing Arms Картинката е много мътна  Confused

Деска, дано скоро да преодолееш мъката си по Джако до известна степен и да запазиш само хубавите моменти от неговия живот  Hug И аз като Арабелка , избягвам да гледам и слушам всичко свързано с него . Някак не мога и не искам да приема, че вече го няма  Tired

Марианка, много съжалявам за случилото се с "онази" лелка  Twisted Evil В интерес на истината, бележките са задължителни дори за 1 ден отсъствие  Peace Другият вариант е да се напише саморъчно бележка предварително, че на определената дата детето ще отсъства. Явно лелките тук си позволяват такова отношение спрямо родителите, понеже държат коз в ръцете си - директорите нямат много голям избор - кой би работил в София !!! за 200 и няколко лева  ooooh! Хайде за провинцията това си е една нормална заплата и хората държат на работата си, но в София...

Цеце, много ми се иска да се види ей така двечките, хубаво да си се наприказваме  Heart Eyes Обмислям разни варианти...На мен ми е удобно да тормозя Сашо в късните следобедни часове  Mr. Green, ама все чакам да дойде някой по-подходящ ден, че тези дни е като гръмоносен облак  Tired Нека се отпушат малко продажбите, че да му светне пред очите .
Пращам ти една силна виртуална прегръдка и се надявам скоро да се превърне в реална  Heart Eyes Hug

Валенце, според мен бобът става най-добре в сковарка, т.е тенджера под налягане  Peace Няма нужда нито от накисване, нито от ракия, става божествен   Laughing

Биси, страхотна торта  Hug И ти изглеждаш чудесно  Heart Eyes

Кате, и Лили е с пъпчички  Confused Майка ми не успяла да я заведе при педи и така както ми ги описваше, ми изглеждаше , че са от претопляне, но като ги видях  Confused Дано се поуспокоят, че ум не ми стига къде ще я водя тук на доктор  Praynig

Диди, аз не съм работила и пак нямам желание за такова нещо, така че напълно те разбирам  Laughing Hug

Бакси, водихте ли Ангел на доктор?

Сладурче, и Лили не яде напоследък  Confused Откакто сложихме последната ваксина, все едно не е тя. Снощи вечеря само със салата от домати и малко диня за десерт  Confused дано да е временно !

Гале, как прекарахте снощи  Hug

Отивам да завъртя една баница, че ей сега ще се излюпят бебетата  Laughing

Хубав ден!

# 148
  • София

Привет, хайде по едно кафенце за настроение  Hug. Днес ми е едно мръчкаво и на мен, но това сиг е от времето.
Роси Hug не се ядосвай излишно. В такива стресови моменти винаги човек се изнервя и приказва едни работи....Естествено че си комплект с децата, на Сашо това много добре му е ясно. Найй-вероятно ми е напрегнато и притеснено за всички тези неща дето изброи и ако не го сподели ( в случая мърморещ  Laughing ) с теб, на кой друг да го каже. А за разсходите знаеш дупе знае две и двеста  Hug. Ако имате нужда от нещо ще помагаме  Peace.
Галенце, честит празник и тук, че вчера не смогнах да се разпиша.

Моята мила свеки не изневери на традицията и пак ми вдигна кръвното рано сутрин. Това като се замисля ми идва много икономично - може да ми спести пиенето на кафе сутрин  Rolling Eyes, аз и без друго съм с много ниско, та ми идва дюшеш  Mr. Green.
Отивам да ударя един грим и да изчезвам да го работя   Flutter

Весел и хубав ден!

# 149
Добро утро момичета!
Кате мерси за кафето Hug
Роси ще стискам палци душко да се вдигнат продажбите,че нали затова се събрахте всички заедно Hug Praynig Нормално е да е притеснено и за баща ти, Излизате ли нанякъде?и за Сашо,че нали цялото семейство с това се прехранвате Hug Излизате ли някъде с децата в Дружба?
Биси поздрваления за тортичката! Peace

Ивчето вчера се храни повече от добре,явно е някакъв период ли не знам,обаче пък все едни  същи неща яде Thinking Вчера яде кюфтета и леща Rolling Eyes,супа топчета чат-пат хапва и пилешка супа,ако пасирам само месото обаче,иначе си гризва печено пиленце,но в манджа месо не вкусва newsm78 Сега е на вълна пържени картофки,почти всяка вечер като я взема минаваме през едно заведение да хапнем пърж.картофки с нея,и едва дочаква вилицата да и дам или сама си ги граби Mr. Green Искала"тикла"-това са картофки Thinking Но манджи с мес и ориз,или с картофи не яде,или кюфтета в манжда да речем по чирпански също не яде,любимата и мусака доскоро не вкусква.

Общи условия

Активация на акаунт