Отговори
# 150
  • Варна
Добър ден и от мен  Hug

Ама съм работна булка - що не ща свърших...  Crazy  Ввключително продължавам да чистя поразиите от боба, които още седмица ще изникват из невиделицата  Thinking
Рени, нямах време да кисна боба - само 45 мин. За бързо увиране му сложих струйка ракия и щипка захар, ама пак отиде 3 часа. Тенджера под налягане нямаме. Но скоро може да се сдобия  Mr. Green А за фурната - мен ме е страх да оставям включен уред цяла нощ и аз да съм 2 етажа нагоре. Но пък точно боб на фурна ми се беше приял, но следващия път   Crazy

Благодаря на всички за съветите  Heart Eyes  Heart Eyes

Рени, вие нали на 10-ти  щяхте да идвате за операцията на оченцето? Ако след 9.30 ч сте свободни, и по-късно,  звънни да се присъединиш към сбирката ни. Пък и уговорката ни е близо до Делфинариума  Wink

Диди, и аз бях с 14 годишен стаж до момента в който излязох в майчинство. Работила съм без прекъсване и без да ползвам болнични. И съвсем не съм се върнала с ентусиазъм на работа. Обстоятелствата го налагат. И аз като Бакши, ако имах възможност, най-вече финансова, бих си стояла вкъщи и бих си гледала детето. И на мен ми е приятно да се занимавам с него. Моята работа е много динамична, изнервяща, неприятна - гонене на срокове всеки месец, постоянно четене на нови и нови изменения на закони наредби и прочие, разправии с институции, с персонала - особено   в тази криза и при тия съкращения...  Tired И на мен ми се ще да работя за себе си, но нито съм предприемчива, нито се сещам какво, с моите познания, а не ми се отварят заведенийца и магазинчета, особено  сега  Confused
за Влади - нищо не съм предприела. Мисля да го водя на една баба да му бае, защото неговия страх от колите си е от стреснато. Постепенно го преодолява, озъртаме се и отдалече като забележим бръм-а, го викам да ме хване за ръка и с радостни възгласи започвам да бръмча и да му обяснявам, че е камионче или кола, че е еди какъв си цвят, че прави еди какво си. Вече познава марката на тати и зет ми, и ако е същата казва - на тати и се обясняваме че не е, защото иска да влиза в чужди коли и т.н.  Crazy Но няма страх от електрическите колички или от тези които са с педали.

Биси, и аз да кажа, че тортата е станала много красива и нежна.  Flutter

Цеце, и аз съм фен на лимоновите неща   Crazy Особено кремове и мусове, и на сладкиша на свекито на сестра ми  Mr. Green Я дай някоя рецепта насам.  Praynig

Оставям ви, изпих си кафето.
Малкото човече все повече започва да ми липсва. Може би защото вися при вас във форума. Качвам се на черешата, да продължавам чистката, та да не мисля много за него.

Сега се сетих - вие какво направихте с малките дрешки? Толкова са много, няма къде да ги държа, а и не ми се изхвърлят все още. И почти всички са ми любими  Mr. Green

# 151
Привет!

Сладурче, не е глупава Ивчето. Манджи ще яде, да ,да...Като има кюфтенца и картофки и аз няма да близна готвено. Mr. Green Майтапа настрана, ама аз като малка разправях на мама как си мечтая да ми опържи една планина кюфтета и картофи Laughing А никога не съм била мизливо дете, бях прилежно прасенце. Embarassed

Вале, на Моната бебешките дрешки ги пазим у нашите. Доста дадох на близка приятелка с малко бебе момиченце. Другите ги пазим за номер 2. Whistling

Биси, Цеци - и двете ми скрихте шапката. Браво. Heart Eyes

Роси, това с цвета на дините ме разби. Crazy Дано потръгне бързо работата при вас. И какво означава - не съм работила??? Че ти не спираш, бе девойко! Naughty Hug

И аз вчера се замислих как ще започна работа на есен и ми призля...толкова съм се отдалечила от даскалуването, ужас. Дано бързо вляза в релси. Tired Симоната е малко съкровище, много е забавна, бърбори, навързва по 2 думички, а как пее... Laughing Има си 3 приятелчета много верни и са супер забавни като ги съберем, едни непохватни още, не знаят какво да се правят едно друго, само търчат едно след друго и каквото направи едното, такова и другите две. Grinning

Лек ден! Hug

# 152
Здравейте и от мен.
При нас нищо ново.Ива засега е добре.По цял ден сме навън по разходки.Ама тя изобщо не ме слуша навън.Само бяга и не се спира.Тръгва на някъде и не я интересува че е сама.Чудя се как не се изморява.
Като гледам другите деца на нейната възраст как се заиграват с играчки а на нея на втората минута вече са и омръзнали.Иначе обича да се катери по катерушките и не мога да я смъкна от там.

Биси страхотна торта си спретнала а и ти изглеждаш доста добре. Как е Гого свикна ли на яслата ?
Вале и аз пазя старите дрехи на Ива но се чудя какво да ги правя.Жал ми е да ги изхвърля а няма на кого да ги дам.

Гледам варненки среща си организирате. И ние в петък пътуваме за Варна но ще сме там само събота и неделя.А и програмата ни е доста натоварена.Смятаме да заведем Ива на плаж.После малко разходка.Среща с роднините.И така то всеки път е едно и също.Така че все не ни стига времето.

Роси дано потръгнат продажбите при вас.Не се ядосвай.

И аз преди да се роди Ива работех активно.Баткото беше станал вече самостоятелен и не се притеснявах.Но сега ме е страх как ще пусна Ива на ясла.Хич не ми се връща на работа.Иска ми се да си я гледам малко повече но ще видим какво ще стане.

# 153
  • София
Валенсия, меткам ти, душа, един лимонов сладкиш - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259544.0  Peace

Аз, както бях решила, не ходих на работа, тя пък Василия се събуди по-рано от обичайното, но направо съм друг човек днес. И сладкишче си опекох, и бобец си сготвих, и пооправих туй-онуй из къщи. Сега лягам да си доспя с нея.

Роси, ще се чуем и ще се разберем нещо, то ще е резил да не се видим цяло лято  Hug

Приятен ден!

# 154
Здравейте милички,

Чак не помня откога не съм писала, хвърлям ви по едно око, но покрай отпуските е малка лудница в офиса #Crazy. В края на седмицата пътуваме за Варна.  newsm44 Едва чакам. Сега като чета Цецето например колко бачка и ме е срам да мрънкам, особено с мама, която ни ходи по д******а вкъщи, ама едва чакам да отидем на почивка Whistling, много изморена се чувствам и искам да се откъсна от тая работа. Жега ми е и тумбака ми тежи Tired Ще бъдем само 1 седмица там, записах си телефона на Ванилия, евентуално на нея може да звънна пък тя да организира и варненки. Много ми се ще, но незнам как  ще сме с времето, ние сме малко плажни маняци, а и гласим кръщене, за което още се обмисля до последно във варна или в софето.

Васко взе да бърбори и той най-накрая, но негови си думички  ooooh!Laughing; бебока рита, не спи Heart Eyes

Галенце нека никога да не свършва красивата ви приказка  Heart Eyes Hug  bouquet lovekiss
Много поводи изпуснах, та с огромно закъснение:
Биси, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива  bouquet! Мммммм тортата изглежда страхотно Grinning
Софинце честито християнче и Бог да я закриля lovekiss
Ако пропускам някой нека се чувства поздравен lovekiss
Цеце  Hug ще се наредят нещата.
Роска не ви е лесно, тежка си е наистина тая работа, хвърляш толкова много труд и пари, а не се знае какво ще стане. Не се изнервяйте, много целувки  lovekiss. И на мен сте ми много далеч бееее. Айде след почивката може да се организираме да ви навестим Hug
Мими радвам се, че всичко е минало успешно. Прегръдки за Боянски Hug
ПростоАЗ тъгувах с теб, като четох това, което ни разказа. Прегръщам те силно Hug

Дотук бях, отивам да бачкам Whistling

П.П. Каква среща във Варна, ако има нещо организирано вече свиркайте Simple Smile

# 155
  • София
Лилчо, ще ти пусна телефоните, които съм събрала от варненки да ги имаш. Както и списъка с почиващите - който иска, да казва да му го пращам на лични.

Василия пък днес се изака в тоалетната на седалката с патенцата  Heart Eyes После се радвахме на лайненцето и му викахме "чао" като пуснахме водата   hahaha Joy

Айде бегам да спя.

# 156
Аз набързо да се запиша. Махнаха конците на Боян и вече банята е разрешена. Голям кеф  беше снощи.  Joy Joy
А какви са тези торти и сладкиши дето сте ги размятали...кога пък и за това ви остава време... newsm78 newsm78

# 157
  • Варна
Срещата ни е за петък - утре, сутринта.

Цеце, я метни списъка на мен, пък ще търся отговорност на почиващите във Варна и необадилите се  hahaha
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Това за сладкишчето. Още тази вечер ще бъде приготвено   chef
Добре че ми напомни за седалката за тоалета, че все ми се губи нещо, дето си го пазя наум  Grinning

Мими, ами като кажа че ще правя сладкиш и веднага се намират гледачи, а тази седмица съм и без дете. Браво на Боянчо, вече може и на плаж да го водите.

# 158
  • някъде там
момичета стискайте ни палци утре в 8.30 ще е процедурата, сега не ми се пише че ми е нервно не ме свърта на едно място и не ми тече мисълта ама никак  Hug

Вале мерси за пледложението, едва ли ще успем тя след процедурата ще спи 1 час и предполагам чак като се събуди от упойката тогава ще ни пуснат да си ходим  Hug

# 159
Рени миличка имаш стиснати палци за Емка Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 160
  • София
РенкаУспех, всичко да  мине добре!  Praynig Praynig PraynigHug Hug Hug

# 161
  • София
Рени, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено, и най-вече - успешно, в което не е съмнявам! Hug Стегни се и не се притеснявай, нали знаеш, че ние, мамите, сме най-силните и смели същества на земята! Всичко ще бъде наред! Hug

Днес какво да ви кажа, както се бях наточила да спя, така откарах само 30 минути сън, че Василия се събуди от някакъв кошмар ли, какво ли, и ми рида горко на рамото  Cry И сега имам една камара работа, обаче ще лягам, че утре рано-рано съм по борсите за цветя. Пък утре ще му мисля как ще се оправям със всичко  Crazy

Бояна, как сте, къде сте? Изгубих ви дирите на вас.

Викам следващата неделя да се съберем колкото сме оцелели тука софийски мами, и да дойде и Роската и да се видим по женски. Пък Сашо да гледа децата през това време  Whistling  Ееее, добре де, и с него може да дойде  Laughing

Лека нощ!

# 162
  • София
Цеце Все още сме на село. Даже се опита  да се свържа с Жу на лични, че видях, че и тя е тук, но още нямам отговор. Дано да се видим преди да си тръгнат. Майка ми е тук и ми помага, та съм се разпуснала по кафета и разлигавила по други теми и затова не пиша често. Чета ви и ви мисля, но имам чувството, че нямам какво да кажа. Бързам да хапна, че таткото донесе вечеря и ще драсна някой ред след това.

Целувки на всички. Heart Eyes

# 163
Ивчето пак е с разстройство Confused и един път повърнала днеска Confused Другата седмица живот и здраве вече ще се занесем до Токудата Praynig Писна ми все да я мисля и нея,дано да ми се оправи милинкото,така бързо се смъква само от няколко изхождания Sad
Тои аз с тия крака съм го закъсала нещо..още ми стои като издуто синината на единия крак,хематом ли е,що ли е Confused На 23.07 щял да идва съдов хирург от София,та съм се записала,ама май много време има дотогава Tired
Извинетеме,опитвам се да мисля позитивно,но ей такива неща си ме притесняват..

# 164
Добро утро!

Ренка, стискам силно палци всичко да мине леко и успешно, разбира се  fingerscrossed При първа възможност пиши  Hug

Варненки, пожелавам ви една слънчева и приятна среща днес  Heart Eyes

Сладурче, дано успеете да заведете Ивчето при добър специалист, че да се свърши и с това ти притеснение  Praynig
Как така ти е издуто, аз мислех, че имаш само синина  Confused Къде точно се намира? Дано не е нещо сериозно  Praynig
И аз все се старая да мисля само позитивно, нали с лошите си мисли утежняваме положението, ама като те боли нещо, няма как да не го мислиш - то само напомня непрекъснато за себе си  Confused
Не, засега не сме излизали из Дружба. Само до Била ходим чат-пат, ама сърцата ни са свити и нямаме желание все още за хайманосване. Дай Боже скоро и това да стане, че сме планували един зоопарк, едни Патиланци и един Мол в скоро време  Crazy

Цеци, аз в Неделя може и сестра да имам под ръка, не е много сигурно, но така възможността да дойда се увеличава  Heart Eyes Знам ли Сашо в каква умопомрачителна фаза ще е  Confused Лошото е, че го дават дъждовно...Хайде, ще се чуем допълнително, като му дойде времето  Hug
Браво на Васето за акото  Heart Eyes

Лилчо, радвам се, че се разписа  Hug Целувки за двете ти момченца  Heart Eyes Да си прекарате хубаво на морето !

Мими, честита ви баня  Laughing Heart Eyes

Деска, друго си е като работиш за себе си  Laughing Не се виждам да ходя на работа по график  Rolling Eyes Може някой ден и това да ми се прииска, но за в момента животът ми ме устройва  Crazy Всеки път това казвам - мисля си, че ако някой от нас двамата тръгне на работа, животът ни ще тръгне в различни посоки. Това все пак са 8 години дупе до дупе  Mr. Green

Светле, от доста време не си писала  Hug

Боянка, и ти щеше да пишеш повече  Laughing Hug

Вале, нищо не ги правя дрешките. Складирала съм ги на тавана  Rolling Eyes Чакам уж племенник/ца някой ден да имам  Crazy
Лили пък има такъв страх от кучета. Не знам каво да я правя  Confused

Забравих да ви кажа, че онзи ден като се прибрахме, Лили беше на ДГ  Whistling Майка ми ме посреща отвън и аз реших, че буболечката спи, влизам в групичката и се засилвам към спалното помещение, а децата , като ме видяха, започнаха да ми сочат към масичките, обръщам се, а тя маймунката седнала на столче с тортичка пред себе си и греби пълни лъжици  Heart Eyes Много добре се била адаптирала и въобще не търсела майка ми. Дано и на яслата да е така  Praynig
Тук пък вечер бълнува непрекъснато :"Тати!Тати!" и хуква насън да го търси  Crazy Много ми е лесно да се оправям с нея, но като са с баткото , лудницата е пълна  Crazy Днес замина рано сутрин с баща си на борсата, че инак още утре трябваше да се прибираме  Rolling Eyes Вчера така ми стопи лагерите, че следобед вих от болка и плаках по телефона на майка ми  Tired

Хубав ден, майчета !

Общи условия

Активация на акаунт