Ама съм работна булка - що не ща свърших...

Рени, нямах време да кисна боба - само 45 мин. За бързо увиране му сложих струйка ракия и щипка захар, ама пак отиде 3 часа. Тенджера под налягане нямаме. Но скоро може да се сдобия

Благодаря на всички за съветите

Рени, вие нали на 10-ти щяхте да идвате за операцията на оченцето? Ако след 9.30 ч сте свободни, и по-късно, звънни да се присъединиш към сбирката ни. Пък и уговорката ни е близо до Делфинариума

Диди, и аз бях с 14 годишен стаж до момента в който излязох в майчинство. Работила съм без прекъсване и без да ползвам болнични. И съвсем не съм се върнала с ентусиазъм на работа. Обстоятелствата го налагат. И аз като Бакши, ако имах възможност, най-вече финансова, бих си стояла вкъщи и бих си гледала детето. И на мен ми е приятно да се занимавам с него. Моята работа е много динамична, изнервяща, неприятна - гонене на срокове всеки месец, постоянно четене на нови и нови изменения на закони наредби и прочие, разправии с институции, с персонала - особено в тази криза и при тия съкращения...

за Влади - нищо не съм предприела. Мисля да го водя на една баба да му бае, защото неговия страх от колите си е от стреснато. Постепенно го преодолява, озъртаме се и отдалече като забележим бръм-а, го викам да ме хване за ръка и с радостни възгласи започвам да бръмча и да му обяснявам, че е камионче или кола, че е еди какъв си цвят, че прави еди какво си. Вече познава марката на тати и зет ми, и ако е същата казва - на тати и се обясняваме че не е, защото иска да влиза в чужди коли и т.н.

Биси, и аз да кажа, че тортата е станала много красива и нежна.

Цеце, и аз съм фен на лимоновите неща

Оставям ви, изпих си кафето.
Малкото човече все повече започва да ми липсва. Може би защото вися при вас във форума. Качвам се на черешата, да продължавам чистката, та да не мисля много за него.
Сега се сетих - вие какво направихте с малките дрешки? Толкова са много, няма къде да ги държа, а и не ми се изхвърлят все още. И почти всички са ми любими