Отговори
# 165
Добро утро и заповядайте:

И от мен стиснати палци за Ема и Ренката Praynig
Сладурче прегръдки за вас, оправяйте се бързо  Hug

После ще ви нагледам пак

# 166
Викам следващата неделя да се съберем колкото сме оцелели тука софийски мами, и да дойде и Роската и да се видим по женски.

ДА!ДА!ДА!ДА!

# 167
Привет!
И от мен едни стиснати палци, всичко при Ема да е минало леко и да няма повече проблеми с оченцето!
Роси, мерси за пожеланията! Срещата беше наистина много приятна, но не слънчева  Laughing Такъв дъжд заваля накрая, но все пак успяхме да си тръгнем точно навреме  Crazy
Много се радвам, че успях да се запозная с Ванилия, Ангел и Рони. Много хубаво семейство са, много приятни хора и леко се общува с тях. А Рони е страшен чаровник, усмивката не слиза от лицето му.  Grinning
Биси и Валя не ги коментирам. Тях си ги знам  Mr. Green и винаги ми е драго в тяхната компания  Laughing
Само дето и трите варненки бяхме без деца и си седяхме спокойно  Blush, а Рони, без детска компания, тичаше нагоре надолу и майка му и баща му, подтичваха подире му на смени  Laughing
То аз бях мома-англичанка не е от много хубаво - и двете ми девойки са с някакви очни проблеми /Елица съвсем леко/, но явно си е заразно и не посмях да я взема. Дано другата седмица успеем да съберем и децата.
Който идва към Варна да се обажда. Лилчо, чакаме те. Ако имате време, ще се радвам да се видим и запознаем Hug Моя телефон го има в списъка.
Потекоха ми лигите по тези палачинки  Crazy

# 168
Дано всичко е минало успешно с Ема  baby_neutral

Цеце, на на линия съм другата събота/неделя (ако може да е след 13.30  Embarassed ) Поздравления за първото "ако" изпратено на екскурзия по канализационните тръби  Peace

Мими, Мими, Мими, да нацАлуваш Боянски  Heart Eyes

Роси, ще направя всичко възможно да дойдем този уикенд до борсата. Ако всичко е наред ще звънна на Тройшките мами да поръчат динки  Mr. Green

Арабела, завидях (мъничко  Flutter ) за срещичката. Дано грешиш за очичките на принцесите  Heart Eyes

Ааааайде приятен уикенд  Hug

# 169
Срещата мина чудесно, и спокойно за нас без децата Grinning. Много се радвам че се запознахме с Ванилия и семейството и Hug

И моя големия син му има нещо на очичките( моля се да не е кюнюктивит само), зачервено е бялото на очите, няма гной или гурелчета.

Ох реших да пиша а сега нищо не ми идва на акъла....

Хайде де пишете, че нещо много бавно върви темичката напоследък Hug Hug Hug Hug Hug

п.п. само да се похваля че тъкмо ми донесаха една пирамида с продукти на нестле, подарък от промоцията "живей активно" Mr. Green, има да си хапваме сега дълго време....

# 170
Здравейте!

С Лили сме сами. Мъжете отидоха да товарят. Сготвихме си вкусна манджичка и един измислен сладкиш, който очудващо се получи много добре   chef Доста обилничко си похапнахме и сега се чудим какво да правим. Най-много да си пусна една серийка на доктор Хаус , пък Лилия да се оправя  Laughing

Сестра ми идва утре и си заминава в Неделя следобед, така че за мен няма значение кога ще организирате срещата - сутрин може да ме доведе тя, следобед Сашо  Hug Стига да не товари точно тогава  Laughing

Ели, ако успеете, обади се предварително, че сега с Лили не съм постоянно на борсата, за да знам и да дойдем  Hug

Варненки, а снимки  Naughty

# 171
  • София
Роси, аз имах предвид следващата неделя - вдругиден имам сватба  Confused Но, разбира се, не пречи да си организирате нещо без мен, пък аз ще се включа по нататък  Peace

# 172
Ех, Цеце, пак не съм разбрала  Embarassed Нищо, де! Ще имам още малко търпение  Hug

# 173
  • някъде там
Ние се върнхаме всичко мина ок, но преди около час и 1/2 Ема вдигна Т 38.6 и сега я смъкваме  Tired

# 174
Ренито,радвам се ,че всичко е минало успешно!Бързо възстановяване и много прегръдки и целувки за малката героиня!

# 175
Добро утро!

Майка ми взе малко Симона, ние ще ходим да търсим къси гащи за котака, хехехехе, за милото, де. Wink ПОхвалих ли ви се, че съм с тъмна коса. Даже май направо черна си стана. ooooh! Хората ми честитят, ама с половин уста, явно си е шокова промяна и мислено се кахърят за русото ми Mr. Green. И Све даже мърмори, че много било тъмно, нали съм искала по-кафяво... Само свекъра ми снощи каза, че съм много красива така. Heart Eyes

Ренка, радвам се, че всичко е минало добре. Пиши как сте. Hug

Бакси, а вашия преглед не беше ли тия дни? Ако си писала ще се върна назад да погледна.

Хайде лек уикенд!  bouquet

# 176
  • някъде там
Ема е с херпангина ............. и постоянна Т около 38  Cry

няколко часа по-късно няма Т но я водихме на консултация с УНГ /нали си имаме подръка мед.сестра от УНГ/ та тя каза без Аугментин на 12часа няма да стане, много бързо са се развили афтите и някои са се пукнали за това започна да отказва и вода от болката. Сега си спинка до мен, хапна си малко хлебче и супичка и водичка пийна, мисля и аз да подремна, че ми се събраха 2 нощи без сън ....

направо съм в чуденка от къде го хвана тоз вирус пък сега, вчера с нито едн дете не се е срещала, за сондирането си беше напълно здрава ...........

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:03 от renyto

# 177
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Чак сега подвивам крак, хапвам си пъпешче и рекох да ви хвърля едно око.  Confused

Рени, дори не знам какво е херпангина, но се надявам бързо да мине. А оченцето как е?  Heart Eyes  Heart Eyes

Няма снимки от срещата  Rolling Eyes Аз съвсем изключих че може да си направим.

Ние оставихме за утре да ходим да си прибираме детето. Ама как ще изтрая до утре не знам. Ако зависеше само от мен, въпреки че  съм капнала от умора, бих потеглила веднага.  Tired

Сега замислям да давя мъката на някое капанче с мента с прясно мляко.

Приятна вечер ви желая

# 178
Ей, Вале, тая мента що не я измисли в делничен ден, че и аз да се включа???? Mr. Green

Бързо оздравяване на Ема Hug Hug HugА как мина сондажа?
Херпангината май си е ангина, но с афти, херпеси по гърлото newsm78

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 17:30 от Биси

# 179
  • някъде там
очето е ОК, а за ангината тя е херпесни образувания по гърлото, езика и е възможен обрив по гърдите, при Ема за сега по гърлото, което и причинява болка при гълтане и по езика се появиха след като спинка следобед. Сега отново е с Т разтривах и дадох Панадолче унесла се е да спинка

ще ви пишапак по-късно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт