Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета. Първо да кажа, че се радвам, че оченцето на Емата е добре вече  Hug Но пък откъде му дойде това на главата сега, бе, Рени? Confused Тука доста от съфорумчетата май се изредиха с тоя диагноза. Гадно е, но май бързо преминава, дано и при вас да е така! Praynig

Аз да ви кажа каква трагедия стана днес с нашата булка. Майка й почина в църквата минути преди венчавката, най-вероятно от сърдечен удар, вследствие от силното вълнение и притеснения  Cry Не мога да ви опиша за каква трагедия става дума, имаше много гости и от Германия /младоженецът е немец/. Естествено, сватба няма да има. Вече бяхме готови и с декорацията, най-страхотната, която съм правила досега, на морска тема. Снимах я, но сърце не ми дава да я качвам в нет-а. Ресторантът така и остана празен.......направо ми се късаше сърцето като тръгвах и погледнах назад.....Голямо нещастие, не го пожелавам на никого  Praynig
Сега трябва да почвам цветята за утрешната сватба, а ми се е свило всичко, нямам никаква идея в главата. Отделно съм на антиалергични медикаменти и съм се унесла яко. Нещо ме е ухапало предишната нощ по рамото /добре, че не е ухапало детето!/, получи се алергична реакция и инфекция, започнаха да ми се надуват лимфните възли  Confused Сестра ми тича, докато бях в ресторанта, да ми купува лекарства. Естествено, прегледът при доктор го "правих" по телефона, защото бях в Банкя. И такива работи при нас. Мимито ми предложи да вземе Васито у тях тая вечер, защото беше невъзможно да се гледаме и да почвам да работя по нощите в това състояние. Ми пуснах я,  чухме се и ми каза, че й е интересно там и е в добро настроение. И аз я чух как цвърчи радостна и се поуспокоих още повече. Но по принцип си бях спокойна, де. Дано да няма проблем със заспиването, като е на ново място.

Отивам да буча китките и дано да свърша в що-годе нормално време, че да поспя поне 5-6 часа. Лека вечер!

# 181
  • София
Здравейте, милички   newsm47

Ренка, радвам се, че всичко с очето е минало  Hug.Милата Ема, каква е тая ангина сега?Целувки и за теб, представям си какво ти е на душичката  Heart Eyes

Дитка, намерихте ли гащи за Све  Laughing?Честит цвят, покажи ни се, моля теее!Аз миналата седмица бях решила да се направя тъмна /от бая време го мисля/ и видях Лора Крумова от "Здравей, България", ама толкова не ми хареса, че се позачудих пак какво да правя  newsm78.Голямо мислене, голямо чудо  Mr. Green.Целувки на малката Мона-Бонбона, сигурна съм, че и тя мисли, че си още по-хубава  Laughing

Галакси, честит рожден ден на Никича, честита ви и годишнина, все така да се гледате и обичате  lovekiss Flowers Bouquet.Да си изкарате супер на спешъл партито и умната, че все ги вършите едни по старозагорско ... Laughing

Валенсия, точно като теб си мисля за работата, но за жалост нямам акъл да работя за себе си  smile3518.Та така...може пък да ни хрумне нещо нататък  Laughing
Хайде, бягайте за Влади, стига гаврътва тия ментички.Къде ги споменахте с Биси, сега така ми се допи, но със спрайт   newsm03.
Биси, каква е тая пирамида, все съм изостанала  Rolling Eyes

Арабелка, как са ти момичетата?А може ли най-прочутите ни фотографки да се изложат така и да ни оставят без снимки  smile3534

Ванилия, ти няма ли да се включиш вече?Има време, ще почивате като се върнете.Тъкмо направо в новата къща, майсторът ще е свършил и ще си пиете кафето в градинката  newsm51

Мили мои варненки, така се бях запалила да се запознаем, ама взех да бия отбой, а тъкмо навих Слави.Мислех си, че до морето ще съм заслабнала достатъчно, за да се видим, ама нещо не стана и сега съм със 7 корема и 3 гуши /а с една глава  Mr. Green/.Та сега го мисля, ако сме достатъчно близо, за да идваме и до Варна, но да не можете да ме изненадате на плажа  Joy.В момента хем се шегувам, хем не, но наистина не сме решили къде да сме, още разглеждаме  newsm78

Цеце, душичко, мислех да дойда при теб тая вечер, ама не мога да свърша с работата.Трябваше да я взема, иначе щеше да изглежда като саботаж, в момента наистина само аз мога да я свърша.Малко ме е яд, защото така и не си проведох разговор с шефа и се чувствам тъпа.Мъчно ми е и за теб, искаше ми се да си побъбрим хубавичко и да си те гушна, че се затъжих  Hug Hug Hug

Хубава вечер, момичета  lovekiss lovekiss lovekiss

Цеце, каква трагедия, да не се случва на никого  Praynig.Ужасно, горката булка!!!!
Не я мисли сега Васенцето, нали си я обича Мими  Heart Eyes.Целувки!

# 182
Рени, бързо оздравяване на Ема! Радвам се, че сондирането е минало безпроблемно.
Таш, аз обещавам, че няма да те водя на плаж  Mr. Green Абе не си добре ти, ама то и аз не съм  Crazy Хайде, бързо да намерите своето място за почивка!
За Ели, мога да кажа, че се оправи. Каката и тя има леко подобрение, но нейнто око още е полузатворено. Просто при Елица взехме мерки още в началото и май предотвратихме излизането на ечемика.
Цеце, голяма трагедия  Sad , направо ми се сви сърцето. Ужасно е, не искам да си го представям дори. Дано на никого не се случват подобни нещастия!
На златна детегледачка си попаднала! Ненапразно си я обича Василия, те децата усещат кога обичта е искрена. Сигурна съм, че ще се чувства добре при нея тази вечер.
Бързо оправяне и на теб!  Hug Какво пиеш, защо те унася, те уж съвременните антихистамини нямат подобно действие?
Ох, влязох, за да ви почерпя. Макар, че след поста на Цецето, ми се струва нелепо всичко, все пак, ударете по едно питие за мое здраве, че днес порастнах с още една година. Наздраве!

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 22:03 от арабела

# 183
  • София
Ооооо, скъпа моя Арабелкаааа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА СИ НАЙ-ОБИЧАНА МАМА И НАЙ-ГЛЕЗЕНА ЖЕНА.БЪДИ НЕВЕРОЯТНО ЩАСТЛИВА
  Hug

Честна дума, днес пак мислех да те питам няма ли да кажеш коя зодия си, че скоро пак те коментирахме с Цецето /с най-добри чувства  LaughingHeart Eyes.

# 184
  • София
ЧРД, Арабела! От доброто само най- доброто ти пожелавам!

Цеце Боже, Боже! Ужасни неща се случват по света... Не знам какво повече мога да кажа...  Hug Hug Hug

Рени Радвам се, че сондирането е минало добре. Херпангина имаше някое от децата на Дианка или Юлчето, ако не се лъжа. За пръв път чувах за това и не мога да помогна, но предполагам, че ако те прочетат ще ти дадат инфо и съвети. Аз мога да дам само  Hug

Тук също започна да вали и днес почти не спря цял ден. Дадох на детето манго и сега има начало на обрив по дупето и слабините.  Може и да се подсича от зъби или от настинка. Знам ли. Rolling Eyes Ако имате предположения и илачи давайте акъл, защото ми се случва за пръв път и съм като в небрано лозе. Rolling Eyes

Лека нощ и  Hug Hug Hug на всички, малки и големи.

# 185
  • София
Малко почивка си дадох и да ви нагледам. И какво виждам?.....Оооо-оооооо, Арабела! Hug Hug Hug Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, както и всички покрай теб, за да си спокойна и щастлива!  

Една загадка в главата ми по-малко вече  Laughing Я раздуй сега за подаръците  Whistling

Цялата къща ухае на фрезия, това малко ми пооправи настраоението... Май ще поръчам и едно KFC. Направих вече цветята за булчинската маса и се захващам за другите. Пак ще ви нагледам.

# 186
Здравейте, мами!

Арабелче, честит рожден ден, миличка!
Здраве и много усмивки, щастие и много късмет да съпътстват живота ти!

...съжалявам, че пропуснах Денят  Confused Мислех да ти се обадя.., но това не ми пречи и днес да го направя  Hug

Цеце, ужасна трагедия  Tired Съжалявам семейството, на което се е случило...не искам да си представям колко е тежко...Съжалявам, че и вие сте били свидетели на това нещастие  Tired
Силна прегръдка за теб, мила  Hug Как е рамото ти днес?

Ренка, радвам се, че операцията на Ема е минала успешно  Hug Има ли някакъв контролен преглед , който трябва да направите или вече е ясно, че всичко е наред ?
Бързо оздравяване на Ема  Hug Половината дечица от темичката ни я прекараха тази херпангина  Confused

Деска, я дай да те видим с новия цвят на косата  Flutter Предполагам, че много ти отива  Heart Eyes

Таш, ама че си образ  Heart Eyes Не, че и аз не бих се срамувала някоя от вас да ме види по гащи  Mr. Green

Боянка, бързо минаване на вашите пъпчици  Hug

Вале, хайде, днес хубаво да си нагушиш момченцето  Heart Eyes

Ей, това време  Close не е спряло да вали  Crossing Arms Днес с Лили ще сме затворени в квартирата като мишки в капан .

# 187
Привет и от нас!
Снощи се завърнахме,всичко мина както си пише по книгите.Време прекрасно,децата се наиграха,бяха послушни.Аз немога да кажа че си починах,но поне смених обстановката,което ми дойде добре.

Снощи щях да пиша,но нещо ми секна музата.Прочетох за трагедията с булката на Цецето,преди това гледах Горещо Rolling Eyes ooooh!.....и направо......

Арабелка,(на патерица) много красота и хармония в живота ти пожелавам послучай Рожденият ти Ден! Hug

Радвам се че оченцето на Емка е добре,да минава и ангината Praynig Heart Eyes

Дита,честит ти цвят!Дано поотшуми болката ти и пак да се завърнеш тук като предишната готина и енергична мацка Hug

Таш,голям си образ,лечител на лошо настроение те наричам аз Hug

А времето наистина е отвратително.Ние до вчера бяхме голи и боси,а като се прибрахме извадихме анцузите,чорапките елечетата и на снега Joy Аз протестирам ама да ви кажа тая жега и задух на морето ми омръзна лекинко,то за мен угодия няма Mr. Green

Нензма какво друго да кажа,ще кача снимки после като се ориентирам .
На всички много Hug от нас Heart Eyes

# 188
АРАБЕЛЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ УСМИХНАТА И ЗДРАВА! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! Hug

Аз съм с някаква странна стомашна болка, иде ми да повърна, ама не мога, а пък нямам разстройство... newsm78 Малко ми е пребито, Симона спа много непоскойно тази нощ, ставах хиляда пъти. Tired  Вчера бяхме на детски РД, изкарахме страхотно, Моната танцува, игра, дивя, много й хареса. Grinning

Цеци, голяма трагедия...Милото момиче... Sad Ти как си?

Ренка, а вие? Дано бързо отшуми тази ангина. Praynig

Деска, добре сте се завърнали, искаме снимки. Simple Smile

Ташчето наистна е някакъв източник на позитивна енергия, прегръщам те. Hug

Снимки на новата ми коса ше сложа, бе. Laughing Ама си е шоково. Айде ще се щракна и ще кача.

Симоната заспа. По никое време. А следобяд кви ше ги правим?? Crazy Grinning Hug

# 189
Арабелка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ти много здраве,къмсет и сбъднати мечти,които да те правят безумно щастлива!

Ходихме за 2 нощувки на Албена - без малката...едвам издържах. Не мога да дишам без това малко човече...трябва да се преборя малко с тая привързаност.
Момичета гледахте ли снощи Горещо? Направо се разплаках:( Изключително неприятен човек ми се струва тази лекарка.

Няма да имам време да ви прочета...но ви целувам. Прегръщам всички болни дечица и пожелавам бързо бързо оздравяване! 
А от двете ни бременилки искам бързо да пратят по една целувка на малките нови кормечета!!!

# 190
Арабелче честит рожден ден! (на патерици и аз)
Да си жива и здрава и много щастлива!

Рени как е Емката днеска? Има ли Т?
Дита честит ти нов цвят! Аз забелязвам тенденция при изрусяващите се,след време стават брюнетки,но за кратко Mr. Green И от личен опит говоря Peace
Цеце как е обстановката при вас? Васето как е била при Мими,слушала ли е? Като дойда в Сф да живея,ще я оставяш на мен,нямаш грижи,нали ми е любимка Wink За трагедията...не знам какво да кажа.... Cry
Роси вървят ли продажбите? Все за вашите дини се сещам като купим поредния боклук,това лято май също няма да попаднем на сладка и хубава диня Crossing Arms

Ние сме добре засега,на Ивчето и мина внезапно разстройството,хапва си пак,ама по принцип тия изпълненения хич не ми харесват Outta Joint Днеска купихме книжка с Франклн и сега я разглежда с интерес в басейна,щото и такова нещо купихме,само това ми трябваше в спалнята,ама как му се радва Heart Eyes лежи си вътре и си се занимава с нещо там,е и при мене идва,ама по се ядва де. Имам си голямо човече вече,ако може да се задържи още две-три години на тая възраст Heart Eyes Не говори много,ама всичко и разбирам,а и тя всичко разбира,гушка се,слушка повече Heart Eyes
ПростоАз разбирам те много добре и Ивчето за мене е целия ми свят,май трябва да променим нещата,щото не знам дали е толкова здравословно за нея все пак newsm78
Вале взе ли си детенцето?

# 191
Здравейте!
Благодаря за пожеланията, трогнахте ме!   bouquet
Ние днес, следпразнично, се събудихме в наводнена къща  Confused През нощта се е счупила някаква метална част в тоалетната (да им се невиди и на боклучавите и некачествени стоки) и е шуртяло направо на фонтан. Само спалнята и детската не бяха наводнени, всичко останало - ужас!
Тъкмо успяхме да изгребем отвсякъде водата, наместихме мебели, шкафове и взехме да се самоуспокояваме с мъжа ми, че пораженията май не са толкова големи (леко се е понадул ламината по свръзките, тук там, но това де е) и майка се обади, че Елица била с температура (рано сутринта и тях ги вдигнахме, да вземат децата). Та за капак на всичко, в момента, е с херпангина. Абе направо ми се изпари всякакво добро настроение.
Хайде, ще ходя  да я нагледам дали е заспала и дали ще мога да й дам малко мляко в заспало състояние, че будна категорично отказа да го пие. А биберона не го пуска, как преглъща с него?  newsm78
Лека вечер на всички!

# 192
  • някъде там
балгодаря ви милички  Hug за подкрепата, сондирането мина успешно и Емка бързо излезе от упойка. предната нощ буквално я наливах с вода до 12, през ноща на 2 пъти проплака искаше си вода детето но нали е забранено дадох и биберон топнат в чашка с водичка и успях да я залъжа. Станахме в 4 и нещо и тя милата като се ококори и няма заспиване близо час пътувахме и пак не заспиваше унасяше се на няколко пъти, но чак към 6 заспа, а аз само си мислех как по-бързо да заспи, че по-леко да понесе липсата на вода. Пристигнахме в 8 без нещо пред клиниката, в 8.05 се регистрирахме и след консултация с анестизиолога и детския очен д-р Филева, която щеше да прави сондирането ни насочиха към операционната, но пуснаха до там само мен с нея. Стояхме пред операционната и по едно време излезе една сестра каза "събуйте сандалките и да я взема" .......... милата ми душичка като я взеха така силно и жално и уплашено заплака "мамиии" сърцето ми се скъса, поплаках си ........ като излязох в чакалнята и мъжо ме видя и на него му се напълниха очите ....... добре че процедурата е кратка за 5-10мин. и ме извикаха да стоя до нея докато се събуди, тя си лежеше дълбоко заспала и аз просто стоях и чаках да отвори очички. Около 20 мини и се ококори. Сега ще слагаме 1 седмица капки в очето и би трябвало всичко да е ОК, ако има проблем ще звъня в клиниката. Предупредиха ме че е възможно при хрема очето леко да секретира, защото каналите на очите и нослето са свързани.
Последно казаха, че канала повърхностно наистина е бил стеснен, но в дълбочина имало запушване и са изтеглили доста секрет от там, след което промивката която са направили е била ОК.
На самото оче по нищо не личи че му е правена някаква манипулация. Не се изискват и специални грижи.

Вечерта като се върнахме и Ема вдигна Т 38.6 и така цяла нощ, сутринта дежурната докторка каза херпангина и ще се лекува без АБ, само с хомеопатични. Звъннах и на личната да я информирам и тя каза така, а ако се влоши в понеделник да я заведа да я види. Прибрахме се и тя си беше сравнително добре, но  Т не падаше въпреки че давах Панадол/Нурофен, искаше все да си полегне, водичка взе да отказва глътваше само по глътка и то видимо с болка. Леля и звънна на един УНГ и като я видя каза "тази работа няма да стане без АБ, има мехури коит са почнали да се пукат ......" и така почнахме АБ. Тпродължаваше да вдига до днес към 2-3 последно премерих 37.2 но нищо не съм и давала. Сега детенце спи спокойно, на вечерната доза АБ повърна една част, но понеже и го давам със спринцовка видях колко.
Милото детекато ме види че искам да и дам нещо и изпитва ужас, и от време на време си посочва ръчичките и крачетата и вика "ненене" като ги търка или пък си слага ръката на челцето и пак "ненене" и маха с ръчичка. А като и правех компреси на челцето единствения начин за да и сложа кърпата беше като веднага след това я гушкам, само повтаряше "диш" което е нейното гуш  Hug
Всичко разбират тези малки душички  Hug

Цеце ужасна трагедия се е случила, ......... горките близки  Praynig
Цеце и аз съм пила антиалергични и то  доста,последно минах на спрейчета заради сенната ми хрема, но повечкото нови нямат такива странични ефекти, виж да ти изпишат друг препарат  Hug

Арабелка /на патерици/ бъди много много щастлива

малееееееее и при вас ли тази ангина бе а и наводнение, ужас  ooooh! много много е неприятно за мъничетата ни, нагушкай Еличка и дано леко и бързо и мине, как ще се лекувате ?
Бояна може от мангото да е, Ема миналата година след като и  направих кремче с некратина дупето и беше станало на малки пъпчици и червено като сфетофар, не искаше нито седнала нито гушната да е само легнала, дори допира с водата и беше болезнен, тогава се оправи с капки Фенистил и след това не е опитвала нито праскова нито кайсия. Пък може и да се е подсекъл Константично .... как е той сега ?
Дита честита ти нова глава, ти как размина ли ти неразположението ?
Дес и от теб чакаме снимки от моренцето  Heart Eyes

момичета това от мен, ще си лягам че ми се насъбраха няколко непълноценни нощи и притеснение, преди за сондата сега ангина и не съм съвсем във форма, винаги когато се притесня нещо за Ема и ме удря в стомаха, така си ходя с едно разхлабване вече повече то седмица ......  ooooh!

Hug Heart Eyes

# 193
Здравейте! Ние се завърнахме от пътешествието. Много съм доволна от морската почивка! Бяхме - както знаете- на бунгала до Китен. БУнгалата са на 5 минути от градчето в дъбова горичка. Лагерът и самите бунгала са много добре поддържани, ще пусна снимки, като успея да кача. Много ме възхитиха градинките пред бунгалата, собственичката обясни, че поради ужасната кал при дъжд, набляга на каменните настилки и в резултат там е като японска градина - обли камъчета и тук таме някоя глинена делва с ярко червено цвете, на места ярко зелена трева и бордюрчета от чимшир. Пълно е с бръмабри рогачи и е много забавно да ги гледаш как летят  Mr. Green Пълно е с комари, колкото врабчета, два се опитаха още на първата вечер да ме хванат под мишниците и да ме завлекат в леговището си, едва се отървах. И Off не помага, защото един сантиметър да има ненапръскан, веднага го надушват и нахапват. Имаше много птици, които не успях да разпозная. Навсякъде е сенчесто заради дъбовете, но не беше влажно. Нашето бунгало беше с две стаи, едно голямо помещение с допълнително легло (леглото за гости  Mr. Green ) и кухненски бокс (с печка, хладилник, тенджери, съдове, прибори и чаши). Банята е с тоалетна, топла вода има непрекъснато (бойлер). Стаите са с линолеум, вс останало е с плочки (изглеждаше ново и ремонтирано, в някои от бунгалата също правеха ремонт в момента). Няма странни миризми. За съжаление има дървени решетки на прозорците и светлината е малко, ако имахме дъждовен ден и трябваше да стоим в бунгалото, щеше да ме избие на депресия. Всяко бунгало си има веранда с маса и столове. Ние си имахме и барбекю към бунгалото и си го използвахме Laughing Има и кабелна телевизия. Плажът е на 7-8 минути пеш, тук беше и голямото неудобство (както каза Младен, рекламата на хотела на плажа сигурно звучи така "хотел на 5 метра от плажа и на 500 метра от морето") - прекалено широка плажна ивица, докато стигнеш до морето с все багаж, изглеждаш така:  #Silly Младен направи мускули от теглене на количката по пясъка. Морето беше като огледало (не валя нито веднъж), поносимо мръсно (малко пяна и мазни петна), без водорасли. Децата бяха във възторг, а Дани да имаше как, щеше да се дави всеки ден по няколко пъти (не случайно го пиша, той няма никакъв страх, влиза смело и безразсъдно навътре и един ден го изтървах и се опита плува с дупе нагоре, добре че го хванах бързо). Имаше спасители, детски лагери, много рачета, непосещаеми барчета на плажа и ни идваха деца на гости да си играят с милион и едната ни играчки. Един от дните ходихме до Арапя, но не съм възхитена. Сблъсках се с опаковки от дамска превръзка, от доместос и с някакъв огромен найлон и се отказах да плувам повече  Crossing Arms  Иво се опъпчи по гърба, предполагам обаче, че е сбор от изпотяване нощем и непоносимост към плажния крем в комбинация. На връщане се возихме с корабче по Ропотамо, прекрасно е. На една от рибарските колиби на брега на морето, на устието на реката, имаше предизборни плакати. Представих си как вечер притичват двама агитатори, много конспиративно, понеже все пак са в резерват  Laughing  , единият маже с лепило, другият вади плакати и лепи по колибите...
Втората седмица бяхме у майка ми в Пловдив, за там няма какво да пиша, освен че комарите са ужасяващи дори посред бял ден. Гласувах със зелена бележка и понеже бях първата, хвърлих в размисъл комисията какво ме правят, как и къде да ме вписват и какво аз да подписвам  Mr. Green Приех го хумористично, но опашката зад мен - не чак толкова  Mr. Green Mr. Green
Сега сме си в София, Иво е на градина, а Дани седи по гол гъз в скута ми и си упражнява писъците.

# 194
Здравейте!

Като се върнем, ще се включа по-активно.
И ние останахме много очаровани от срещата с Арабела, Валенсия и Биси. Жалко, че не живеем във Варна. Освен много усмихнати и духовити, и трите изглеждат чудесно и си чудя изобщо какви диети им се въртят/въртяха в главите.
Арабела, честит рожден ден на патерица! Желаем ти много щастие и любов!
Бързо оздравяване на Ели! Май няма да успеем да ги запознаем с Рони. Sad
Таш, няма да ходим на плаж, обади се. Praynig Освен това съм сигурна, че преувеличаваш яко - къде ги виждаш тия три гуши и т.н. ?! Naughty
Относно майстора ни - очертава се голям скандал другия вторник. Свекърът ми ходил на оглед и не личало да можем да се нанесем скоро. Имало следи от работа, но само толкова. #Cussing out

Hug, за Емка-Бадемка!

Рони спи и бързаме да излезем навън сами. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт