Отговори
# 195
  • Хасково
Здравейте момичета!!!
Арабелка, честит рожден ден на патерица голяма Embarassed Пожелавам ти здраве и само щастливи мигове!!!

Юлче, изчетох те на един дъх Hug толкова увлекателно разказваш, за миг ми замириса на барбекю на плажната ивица, малко се почесох тук таме като прочетох за комарите и бръмбарите (снощи пред блока имаше такова чудо, децата го разглеждаха с голям интерес #Crazy) и ми беше много приятно да чета.

Бързо оздравяване на всички болнички дечица Praynig Hug Heart Eyes
Тази херпангина стана много модерна нещо напоследък Crazy да й се невиди Twisted Evil Стела и този месец не прескочи, ама я изкара "на крак", просто лекарката като погледна гърлото се уплаши и чак изпищя (много е емоционална Mr. Green) "Малеее, колко мехури, това дете е от 3 дена с херпангина" Ама аз по нищо не разбрах и слава Богу, де Praynig

Иначе, пак не успях да се видя с вас софиянките Heart Eyes, ама така е, като разчиташ на някой друг, и този някой си променя мнението и плановете през минута (става въпрос за роднините ми)... Много съжалявам, дано следващия път вече се запознаем Hug
Последните дни (петък и събота) със Стела обиколихме близките паркове - Св.Троица и Св. Петър и Павел, Западен парк, най-вече, с надеждата да срещна някой случайно, ама не би... Но тогава пък нямах нет и нямаше как да съобщя къде ще бъда:(. Както и да е. Другия път!!!
В събота или неделя заминаваме за Черноморец, ще поостанем до края на месеца, ако има някой наблизо да свирка Peace
Ами целувам ви всички Heart Eyes, не съм чела подробно (само последните постове). Затова май няма какво друго да кажа.
Доскоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
На голяяяяма патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АРАБЕЛА!
Големи премеждия при вас...дано вече всичко е наред, Елица да се оправя бързо и да няма никакви последствия от наводнението Peace

Таш, мен ако питаш, изобщо нямам намерение да те издебвам на плажа Naughty Виж на капанчетата до плажната ивица по може, на бира с рибка, миди, картофки и т. н. Mr. Green Хич не си падам аз по пърженето на слънце...ако не са децата сигурно и веднъж няма да отида на плаж Grinning Така че спокойно грабвай багажа и пристигай без притеснения ( неоснователни между другото) Hug Hug Hug

# 197
  • София
 Здравейте, момичета-кокичета newsm47

Голяма лудница ми е днес в офиса, шефовете са на почивки и аз трябва да отговарям за всичко по обекта, направих няколко драстични промени по фасадите на своя глава и сега ще съм леко в напрежение, докато си дойдат /единият май утре  Laughing/.Ама така е, разбрахме се да не си звъним, ако ще... ще има изненади  newsm53

Деееес, добре дошла, мила!Пускай снимки на момичетата /ако се излъжеш, може и някоя твоя  Laughing/.Значи не си почина, аз май много идилично си представям това море  Mr. Green

Юлче, добре си си дошла Hug, домъчня ми!Много сладко разказваш, но въпреки комарите и ходенето до плажа така ми се ходи, че нямам търпение  Rolling Eyes.Браво на момчетата ти, иска ми се и Али да му е приятно плуването /аз съм като русалка направо  Laughing/, но нещо се е стреснал в последно време от водата  newsm78.Ще видим!Хайде, упражнявайте си писъците, а ние си чакаме снимките  Heart Eyes

Рени, на мен ми се насълзиха очите като чета за операцията  Hug, гадна работа, милите ни дечица, дано са живи и здарви, та да не ги мислим по този начин.Целувки за вас с Емчето и си починете хубаво!

Дита, вие ще пътувате ли все пак до Лондон, спомням си че към края на юли ви беше концерта?Казаха, че Мадона готви специална изненада на концерта си за феновете на Майкъл  Hug

Ванилия, не мисли ремонта, щом те ядосва-ще се оправяте като идете на място.Той свекър ти може ли да овика майстора, та да го стресне и да се разработи повечко.Нищо, тъкмо ще го прави под твоя надзор и ще можеш да го контролираш /майстора, не свекъра  Mr. Green/.Брей, хем правилата там са различни, майсторите явно са все кръшкачи  smile3506.Вие да разбирам ще се прибирате другия вторник, така ли?Ако е така, ще се разминем, защото ние ще почиваме в началото на август.Може и да преувеличавам за трите гуши, но за стомасите-не  Joy Joy

Весенце, пак се разминахме, а сме си на една спирка разстояние!Другият път ще те посрещнем подобаващо  Hug Hug.Ти писа веднъж за срещичка, но аз бях на работа, а през почивните дни направо забравих  Embarassed

Арабелка, ужасна работа  Weary, следпразнично ти е дошло в повечко  newsm51 newsm51 newsm51!Целувки на Еличка, каква е тая епидемия направо  #Crazy

Лек ден, милички, аз да се разработвам, че само ми звъни телефона.Стискайте ми палци всичко да е перфектно, че се постарах доста  newsm03  lovekiss lovekiss

# 198
  • София
Позволявам да се пише и след мен -давай, народе  smile3534
Ама къде сте всички  #Crazy

# 199
Добър вечер Simple Smile

Ще се хоризонтирам и да ви нагледам. Све нещо го кърши някакъв вирус, да видим... Crazy То и аз нали ви писах, че вчера ми беше супер зле, ама днес съм 6. Абе, мацки, тази херпангина да не е това дето майка ми му вика гнойни налепи по гърлото? newsm78 Аз си спомням, че като дете до към 13-14 си година имах такова чудо поне по 2 пъти на година. Crazy Винаги с висока Т. Мама ми мажеше гърлото с една марля с нещо зелено, беше ужасно. Mr. Green Както и да - бързо оздравяване на всички! Hug

Таш, летим в понеделник...и така ми е свито от сега за Моната... Confused Вече започнах моята смешна практика - да пиша бележки за майка ми с много важни неща като " червения анцуг е в спалнята" или  "сменяй й блузата ако се намокри" и да ги лепя из къщата... ku-ku Laughing

Лягам, милички. Целувки! Heart Eyes

# 200
Добър вечер и от мен!
Благодаря, още веднъж за всички поздрави, да ви се връща всичко най-добро!   bouquet
Дитта, херпангината е с нещо като мехурчета по гърлото. Не са гнойни, по-скоро на афти приличат.
Бързо оздравяване на Све! И приятни емоции в Лондон /доколкото може да се отпуснете и да се абстрахирате от първоначалния замисъл на пътуването/.  
Трябва да запомня тази практика с бележките, защото аз засипвам само с устни инструкции и май никой не ме слуша какво мърморя  Joy Не се притеснявай за Мона, със сигурност ще се чувства добре при баба и дядо  Grinning
Рени, с вит.С, калций, есберитокс и температуро-понижаващи я лекуваме в момента. Има и изписан антибиотик, ако не се подобри до ден-два. Днес цял ден нямаше температура, но преди да легне пак вдигна малко. Дано се разминем без по-силни лекарства!  Praynig  Абе взех нещо да се двуумя дали е точно ангина при Елица, въпреки че това е мнението на докторката. Храни се нормално, вода пие, биберона е почти постоянно в устата й - никакви признаци да я боли гърлото. Само млякото е намалила /снощи изцяло го отказа/, но може и друга да е причината за това. Или пък просто засега протича по-леко при нея. Пък и ето, Весето пише, че не е усетила никакви симптоми при Стела, хм  newsm78
Ванилия, да, няма да можем да ги запознаем, за съжаление.  Sad Ще ви следя тук  Laughing и най-много, ако върви към подобрение, да викна майка да я гледа и да дойда пак без нея  Mr. Green Ако не - ще оставим срещите, с нас, за следващото ви идване във Варна.
И аз съм учудена от приликата на българските и унгарските майстори  Mr. Green  Мога да ви пожелая само здрави нерви и търпение  Laughing
Дес, юлче, добре завърнали се! Чакаме и снимки  Simple Smile
юлче, много увлекателно разказваш, чак да му се приходи на човек.
Роси, хайде де, звънни да си поговорим  Laughing Аз не знам, но май затрих телефона ти, като зачиствах част от съобщенията си.  ooooh! Трябва да проверя дали бъркам или не. Прати ми го пак, ако искаш.
 Биси, зарадваха ли се малчовците на пирамидата  Grinning Мале, като я видях на снимка и  #Crazy Чак ме хвана яд, че от май месец подминавам темата за промоцията в "На пазар".  ooooh!
За съжаление, не е съвсем без последствия наводнението. На ламината все повече му личи  Whistling Не че е фатално изметнат, само леко по краищата на дъските, но дразни окото. /определено, ако беше естествен паркет, последствията щяха да са по-големи/. Засега обаче ще се наложи да го прикриваме с килим, пък при сгоден момент ще се сменя. Яд ме е, защото си го харесваме много /кой ли не е залягал по пода да го пипне и огледа подробно, за да се увери че е ламинат, а не дюшаме. А и как носи на мръсотия, не е истина направо  Joy/. Не знам дали ще намерим съвсем същия, а аз в някои отношения не обичам промените  Laughing Да не говорим, че трябва да хвръкнат и едни куп пари на вятъра. Но здраве да е! Важното е, че не успяхме да наводним съседите отдолу, няма повреди по ел.уреди и техника, пък и част от нашия апартамент остана сух. За първи път, да се зарадвам и да има някаква полза от ранното ставане на Елица  Mr. Green
След вчерашните изпълнения, днес имам ужасна мускулна треска. Ръце, крака, гръб - едва мърдам, движа се като Робокоп. След обяд реших, че клин клин избива и реших да си лекувам физическите болки /а и душевните/ чрез трудова терапия. Около един час гладих, толкова дрехи наведнъж не съм гладила от години. Но наистина гърба ме боли по-малко  Crazy, ще видим утре как ще е, обаче  Joy
Лека нощ на всички!

Таш, сега видях подписа ти. Страхотен е  Joy, голям сладур е Али на снимките! Как успяхте да хванете тези муцунки  Joy

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 00:49 от арабела

# 201
Добро утро!

И ние с Лили сме се обзавели с нещо. Надявам се, че е обикновена настинка. Баткото поне е здрав и ходи всяка сутрин рано-рано с баща си на борсата. Вчера обаче не го пуснах, понеже беше кучешки студ сутринта.  Върна ми го тъпкано стократно - цял ден ме вдига на балон. И аз като Катюшка, вече нямам нужда от кафе, по-скоро от нещо , което да ми сваля кръвното  Crazy

Арабелче, сестра ми беше тук 2 дни, а аз не обичам да водя разговори по телефона в присъствието на други хора  Crazy Не съм те забравила  Heart Eyes Съжалявам за наводнението. И аз бях останала с впечатление от снимките, че паркетът ви е естествен, не ламинат  Laughing Представям си какво ти е, като знам колко си ми педантична  Heart Eyes
Бързо оздравяване на Елица  Hug А Калина как е? Оправиха ли и се очичките?

Ооо, Таш, невероятен подпис имаш  Heart Eyes
Хайде, стискам палци шефът да остане доволен, в което въобще не се съмнявам  Hug

Ей, Юле, много ми липсваше  Heart Eyes Радвам се, че сте прекарали така добре на морето. Пускайте снимки с Дес, че и ние да ви се порадваме  Hug

Деска, дано си прекарате страхотно в Лондон  Hug За Моната не се притеснявай, тя ще бъде добре  Heart Eyes

Сладурче, не се сещай за нашите дини, разводни им се вкуса от дъждовете, та вече не са толкова сладки  Laughing
Ти как си?

Рени, дано никога повече да не ви се налага да изпитвате подобно нещо  Hug

Весе, приятно прекрване на морето  Hug И никакви болести вече  Naughty

Канелка, като се приберете, всичко ще си дойде на мястото  Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:57 от Росица Петрова

# 202
Едно бързо здравейте и от мен  Hug

Арабела, да си жива и здрава!   bouquet Дано това са ви премеждията и боледуванията до следващия ти рожден ден  Peace

Радвам се за Емката  Heart Eyes (за успешната операция, а херпангината е гадна предполагам  Tired )

Просто Аз, и аз гледах "Горещо". Тази лекарка  #Cussing out Но то и какво може да се очаква от гинеколог, който с две ръце препоръчва секциото по желание  ooooh!

Роси, нали третирахте? Не овладяхте ли положението?

Юлче, без малко да зарежа всичко и да хукна да стягам багаж да заминаваме за тези бунгалца  Heart Eyes Толкова добре си го разказала   bouquet И аз се влюбих в едни подобни бунгала (може и същите да са) преди няколко години. И все се заричаме да отидем там с Алекс и все нещо става  ooooh!

Весе, съжалявам, че не се видяхме  Confused Щом сте се разхождали в Западен парк сте били на 10 минути от вкъщи.. Нищо другия път си поръчваме здрави дечица и ще се видим  Party

Пък тази Таш, само ви лъже  Crazy

Оставям ви за сега. Аааааа, една гатанка:
С четири крака и една ръка. Що е то?

Отговор: щастлив ротвайлер  Joy

# 203
  • София
Хелоу хубавици  Hug Аз зачезвам напоследък, но имам много работа преди да изляза в дългааа отпуска  Sunglasses До края на тази седмица съм на линия, после поемам по Южното Черноморие  Whistling

Ели, страшна гатанка  Joy hahaha

Арабела, честит рожден ден на патерица    bouquet Жива, здрава и много обичана бъди  Hug

Просто азHug, не съм го гледала аз това "Горещо", я дайте линк моля

Цеце, невероятно нещастие това с булката ви, човек никога не знам какво му е приготвила съдбата  ooooh! Вие как сте с малката принцеса?

Юлче, бунгалата и мен ме привлякоха първоначално, ама комарите и бръмбарите ще ми дойдат в повече. Силно мразя всякаква летяща и пълзяща твар  Sick

Рени, браво на Емката, силно момиче  Hug

Роси, искам и аз да опитам от вашите дини, ама ми е супер трудно да дойда до Дружба. Нямате ли дистрибутор около Борово или Иван Вазов? Аз си признавам, че засега основно купувам гръцки дини, просто останалите ми опити бяха неуспешни. Виж на македонски май досега не съм попадала, дано бате Бойко ви помогне  Peace А относно "приятелката" ви, то най-кофти номерата обикновено идват от "свой" човек  Rolling Eyes

Деска, дано хубаво да си изкарате в Лондон, въпреки смяната в плановете  Hug

ААА, Таш съм я виждала, три гуши няма  Naughty А трите стомаха сигурно ги е скрила дълбоко в себе си, защото и те не се виждат  Laughing

Оставям ви, весел ден от мен  Hug

# 204
По-добре хич да не пиша тези дни Rolling Eyes Освен да се оплаквам, друго не правя  Confused

Цеце, вие как сте? Не е характерно това зачезване за теб  Confused

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:59 от Росица Петрова

# 205
Милички...в горещо беше на "гости" д-р Мазнейкова и г-н Коледаров. "Нищеше" се истината около случая с едно прекрасно момиче сполетяно от ужасна съдба - Запряна Коледарова (ето линк за случая - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=50788)

А тук е направена петиция,който желае - http://www.bgpetition.com/Zapriana/index.html

# 206
ХеЙ банда, завърнахме се,
Лаптопа беше на лек ремонт, че татко ми минаваше през София и го достави спешно, че не съм влизала във форума повече от седмица.
Добре че не сте писали много, прочетох ви леко.
Ние изкарахме добре РД на мъжа, подготвихме се естествено много и останахме леко разочаровани, ,,,,,,,, няма да говоря много.Ще ни е обеца на ухото друг път.?/!/
Мъжо като се заинати да взимаме алкохоли, скъпи, че Мохито да им правим, мента, лаймове...... ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 Rolling Eyes викам си, човек ти си ненормален, те тия хора да не са на бар, ..... как и да  е, стана на неговата. После си би главата в масата от яд....
Слугувах на 15 човека, изнервих се, че 2 дена чистих и накрая не останах доволна от празника.
Иначе детето била много послушно, накрая умирах за него, исках да си го взема и нагушкам силно.Пътувахме си в неделя вечерта и накрая край Ихтиман повърна, че спирахме посред магистралата, фучат коли, ужас, набързо преобличахме дрехи, мрехи и айде пак....
Ще изкараме 2 седмици тук, а ако баща ми предпожи да ни вземе по рано няма да се замисляме, защото при положение, че на вилата е само навън и играе на двора, а тук е затворено м-у 4 стени, няма какво да му мисля изобщо.
Роси - скоро ще ти звънна да ми кажеш каде сте с дините,че Николай да мине да купи няколко. Той се побърка на тази тема и всяка вечер ми звъни да пита" Да взимам ли от Роси дини?" Simple Smile пиши и ще му кажа да ви търси.
Цеце - лелеееелееее. лелеее Боже, опази!!!!  Praynig
Арабелка   bouquet
Таш -  Heart Eyes
Довечера по-дълго!
Байййй.
Просто Аз - липсваш ми, налли щеше да идвате до Сф.??

# 207
Мими, честит рожден ден , мила!
Бъди все така позитивна и очарователна!
Радвай се на крепко здраве, много щастливи мигове и успехи в живота!

# 208
МИМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ЗДРАВЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОЩЕ МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ, ЛЮБЯЩ ТЕ МЪЖ, ПОСЛУШЕН БОЯНСКИ И ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ЕДНА БОЯНКА!    bouquet

# 209
  • София
Мими, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт