Отговори
# 210
  • Хасково

Мими, Честит Рожден Ден!!! Много здраве, късмет и любов за теб и цялото ти семейство!

# 211
Кошничка с рози, целувки от мен.
Поздравявам те мила МиМи за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой

Имам мускулна треска, вчера правих много коремни преси и вечерта с Николаевците ходихме на стадиона да тичаме и направих 4 обиколки и сега се влача като прегазено куче, въпреки че пих и бира и аспирини. ЦЪ.....  Sick Mr. Green
Започвам да се активизирам с тренировки, защото стрелката на кантара не мърда..... Спазвах какво ли не, не става бе.....
Корема ми е адски голям, поне да съм бременна, да се извинявам за корема, а аз не съм и не ИСКАМ!
Просто нещо не се чувствам добре в тялото си/Отделно чакам да ми дойде тези дни и съм още по-подута и дебела.
Така че, Таш - онова с 3 корема и гуши ми е ясно,.....  hahaha Joy

# 212
Честит рожден ден Мими! Желая ти много здраве,много положителни емоции и семейно щастие! Hug

Момичета имам питане: откъде мога да намеря играчка на костенурката Франклин? Ивето много харесва книжката с Франклин,даже я слагаме да спи с нея Mr. Green Онлайн магазин,книжарница?

# 213
  • София
Мими, честит рожден ден! Hug Hug Hug Да ти пожелая и виртуално - да си жива и здрава, все такава силна и борбена духом, щастлива майка и обичана жена! Ако е рекъл Господ, да си родиш и едно момиченце и да си докрай благословена жена! Весел празник, скъпа приятелко! Hug

Момичета, резервирала съм Кръглата маса за неделя, 19 юли, 14.00 часа   Peace Засега сигурни сме аз, Мими, Елица, Таш и Роси /макар че с Роската не съм говорила още, ама да има късмет да не дойде  Whistling/.

Лягам да спя с детето, че изпуснах вече 1 час. Довечера ще пиша, че ми се е подпалила главата. Приятен ден!

# 214
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ-
МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 15:22 от talyyy

# 215
Амиии, така като смятам, баш се пада Сашо да ходи да товари в Неделя  Crazy Ще направя всичко възможно, но си казвам отсега, че ще съм с дете , а може и с две Laughing

# 216
Момичета, резервирала съм Кръглата маса за неделя, 19 юли, 14.00 часа   Peace Засега сигурни сме аз, Мими, Елица, Таш и Роси    Whistling/.

Аз съм в София и ще съм на линия в 14 ч !  Hug Hug Hug Бройте ме.

# 217
  • София
И на мен ми се иска да дойда, но ако има майстори още в нас няма да успея, че мъжО ше им помага и няма да има на кого да оставя Стефан.

# 218
Мими, честит рожден ден! Желая ти здраве и успехи!   bouquet

Момичета, резервирала съм Кръглата маса за неделя, 19 юли, 14.00 часа   Peace Засега сигурни сме аз, Мими, Елица, Таш и Роси /макар че с Роската не съм говорила още, ама да има късмет да не дойде  Whistling/.

И аз съм сигурна!

# 219
Мими,бъди жива и здрава!Желая ти много щастие и сбъднати мечти! Hug  bouquet Heart Eyes
Аз да си похваля гардженцето днес за първи път на обяд я оставих в леглото и заспа без мрън да и държа ръцете и тем подобни Mr. Green Освен това от неделя вечер насам спим без памперс и този атрибут вече е извън колекцията ни Crazy Ставам един път нощем да я изпишквам,тя си пишка и заспива моментално пак,доволна съм Heart Eyes
Откакто сме се върнали от морето съвсем се е разговорила,всички ахват,даже сестра ми вика че откакто сме се върнали много повече приказва-опасна хулиганка е.Оня ден седят навън на пейката с баща и и сестра ми и казва,"това моят татко ли е" и тя с възможно най сърдитата си физиономия(мн смешна) казва "нееее това мойто татко" Joy
Забелязвам че страшно добре се оправя със значението на "аз" местоимението Shocked "аз това,аз онова..." все на място и едно собственически го казва.

И така...Снимките още са си в апарата Embarassed,такъв релакс съм му ударила че гледам да не се претоварвам много Crazy

Целувки на всички Hug

# 220
Еййй,момичета,привет от моренцето  Hug
Нета е малко скапан,но да се разпиша за малко и аз  Mr. Green
Ние сме добре,от събота сме тук,но утре си отиваме  Sad Сварихме баш скапаното време,от събота до понеделник валеше,гърмеше...ужасссс,как го уцелихме само ,та вчера и днес направихме плаж и утре преди тръгване пак,емиии тази година с тена ще се поразминем лекинко  Rolling Eyes нищо де,здраве да е,поне сменихме обстановката.
Иначе на Таня много и харесва,хич няма страх от водата и сама тръгва да влиза в морето,правим много "ко-ко-коооо" (кофички),има си лодка и се цопка и в нея,много спи,но рано става и по-раничко съответно и се доспива и става много крива  Laughing Иначе е любимка на батковците и какичките по кръчмите  Mr. Green само я разнасят,все нещо я черпят и така,а и постоянно се закача с всички хора,а види ли гол баджак,ходи и щипка  hahaha Абе голям цирк сме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз много не си починах,но нищо,поне смених обстановката (и аз като Дес  Mr. Green ) Ама така е с деца на море... Crazy
Е,това е за сега,снимки ще кача като се приберем живот и здраве  Peace
Чао и много ви обичам всички и малки и големи   bouquet

# 221
  • от Луната
Мими,Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си все така обиана майка и съпруга!

# 222
  • някъде там

Мими желая ти безкрайно щастие  Hug

# 223
  bouquetМИМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Деска, браво на Хриси, растът си маймунките и не се шегуват.  Heart Eyes Симона още е на фаза повтаряне като "пагал" на всичко, което чуе, но и доста неща казва. Тази вечер се смяхме като каза "Чичи Макъл пее" Laughing Тя е голямо фенче вече, иска само да й пускам "Макъл", знае клиповете на изуст. Simple Smile

Гале
, преси, обиколки, мале, мале... jump running И ти видя 3 корема, абе, баш за бой сте ми с Таш, ама карай....

Аз днес ходих до даскало да говоря най-накрая с шефката. Уж се разбрахме, ще бъда неплатена отпуска, да видим. Момичета, хич не ми се връща там... Confused Разбрах какви кофти коментари са правили за мен уж добри мои колежки и приятелки и направо се отвратих. Sad Ще мисля май за нова работа...

Симоната пак леко я пере пубертета, ту е на мама послушката, ту е мрънчо. Днес такъв цирк ми спретна за памперса, сериозно ми идеше да я напляскам. Излязохме супер сърдити една на друга. Crossing Arms Ама навън така хубаво се заигра с децата, смяхме се и така. Говедца. Heart Eyes

Лека и мека. Hug

# 224
  • София
Чудна компанийка се заформя за неделя  smile3508 Дес, не съм забравила, че си обещала да дойдеш на една от срещичките ни  Crossing Arms Мисля, че сега е моментът. Във ваканция си, почивен ден - все ще се намери кой да гледа децата за някой и друг час. Яхваш бубуто и идваш, пицарията е кажи-речи срещу Щъркела, знаеш мястото. Айде моля ти се и да не се разправяме повече  Naughty

Ние бяхме на гости в сестра ми, Василия преди малко взе душче, пи млякото и откърти. Обачеее снощи ми разказа играта, заспала е в 1 ч  Shocked Все едно беше пила Ред Бул, кво му стана на туй дете, така и не разбрах. Хем следобяд се разхождахме, поизразходила беше енергия. Не знам вече  Tired

Много моля който има телефона на Лилчо да го пусне на Валенсия на ЛС  Praynig Че аз нали имам навика да затривам номера и се оказа, че го нямам  Embarassed

При мен е въртележка, какво да ви разправям...Абе ще разправям в неделя, с който се видим, че не е много за нет-а.

Дес, браво на малката приказливка!  Hug Василия и тя има голям напредък, ама още не ги ниже баш-баш като Хриската и Стелито, те са ни отличничките  Grinning

Мойта мома напоследък си е поразвалила храненето, не яде с такава охота като преди. То и от жегите може да е, и от зъбите, знам ли. Иначе като види нашто ядене на масата, налита, но от ДК крема и супата ги поема с голям зор.

А пък една гушливичка ми е станала  Heart Eyes, като дойде при мен и каже "Мами, гуш!" и си слага главата на гърдите ми, и направо ме разтапя туй хлапенце малко.

Нещо друго исках да пиша, ама забравих какво  newsm78 Хайде лека ви!

Общи условия

Активация на акаунт