Ама без да увъртам ще си кажа че почти сигурно няма да дойда,множество са причините да не ви се обяснявам сега А относно детската кухня смятам,че е доста нормално на тази възраст вече да ти я откаже.Това е мое мнение де,ама по наблюдения върху двете мои и племенницата изобщо не се съмнявам в такъв обрат.Моите на морето почти не ядяха
в чудо се бях видяла.Една кофичка кисело мляко да са изяли двете и една филия хляб,някоя и друга солетка,абе нищо не искаха само сок 
Сега откакто сме си дошли я куснат я не някоя лъжица манцжичка,на доматите и краставичките наблягат.Може би е сезонно разтоварване на организъмчетата

Деска,напълно те разбирам и ти пожелавм да си намериш хубава работа
,(междувпрочем и аз си търся
)Айде да видя не свърши ли тая Пепеляшка да я засилвам Вяра към банята и леглото,че стана 100 часа

Лека и мека на всички
Лили след малко ще се събуди, а аз тепърва си започвам кафето
и който държи на клиентите си, търси българска. Креми, онзи ден ти писах, но после го изтрих
Българска по Софийските пазари почти не се среща. По информация дневно в София се изконсумират 200-300тона диня, а такава българска на борсата денем се продава около 30 тона, ако не и по-малко
Смятай колко човека в София имат възможността да опитат истинска диня
Тя взима само перфектна диня 
Щом е за ядене
А съм се опитала да и дам неща, а е отказала да яде
То във всяко мини-общество ги има тези неприятни сплетни
Наистина със Стелито на Веси ни скриват шапката с уменията си
. Много да слушкаш
Цената е кофти ниска, но пък по-добре толкова, отколкото да изхвърлим продукцията
, безалкохолно също...друго ако искаш, си купи, че нямам
Пък и без това ламината ни е за смяна, да пишка на воля, не ми пука вече
Ако и този препарат не помогне, ще викам фирма. Все ме е страх, че фирмата ще пръска дето свари, а колкото и да прибирам нещата на Симона, знам ли какво ще пипне после...а ние като си пръскаме много внимаваме...офффф.... 
Но се притесних да не заразим някое дете (не че за майките не се притеснявам де