Отговори
# 30
  • София
Оф, нещо не ми се пише цял ден....Таш ми идва на гости и ме разведри поне тя  Heart Eyes Оклюкарихме ви здраво  smile3534

По стар вече обичай да ви пусна снимките от вчера  Wink - http://www.svatbarite.com/gallery/?photo_id=3652

А това са снимки на Василия, пак от вчера в ресторанта, докато беше с мен - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386081&pid=13214616. Голяма помагачка  Laughing

С тия афти направо ме шашнахте, аз за такова чудо не бях и чувала  ooooh!

На Роси ще й ядем ли дините?  newsm78 Дали е дошла и тя в Сф? Ще взема да й звънна утре да видя какво става.

Лека нощ!

# 31
  • от Луната
Цеце, декорацията е както винаги великолепна  bouquet. А за Василия просто нямам думи. Такова спокойствие и доброта излъчва това дете Hug

# 32
  • София
Честит имен ден на Павката! Да е жив и здрав и да прослави името си!  Hug  Честит празник на всички, които имат именяци в семействата си!

Да почерпя за моето момиченце, което на този ден преди 1 година стана християнче  Heart Eyes - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258981

Хубав ден на всички!

# 33
Честито на всички именници! Да са живи и здрави!   bouquet

Цеце, много миличко, че си спомняш  Heart Eyes

Бубитка,  Peace

Лека и успешна седмица на всички  Hug

# 34
  • от Луната

Цеце, много е сладка Hug

# 35
честит празник на всички празнуващи!

# 36
Здравейте мацки,
с мама се разходихме, запознах ги със Зита, взехме кухнята и се разходихме, сега се приспиваме.
Нещо от времето ли, от умора.....ли ми се затварят очите, люти ми, алергия ли е?
Хич не съм в настроение и ми е леко скапано.

Честит Имен ден на всички празнуващи именници!

Цеце
- и аз не бях чувала за тези афтички, ама много ме е старх вече от тях, не са никак леки и са болезнени.
Ама дано не се случва, че....  Sick #Crazy Василиса е прексрасна.  Heart Eyes

# 37
Честит празник на всички именници!Със здраве да носят името си!

Цеце,сега поканих една съседка,която на 5.септември ще се жени,за да и покажа декорациите ти(не се сърдиш,че малко ще плагиатстваме,ако намираш,че е некоректно смело ми кажи)А този твой талант наследствен ли е или си го развила през времето?
Гале,тя и Юлчето беше писала за такива афтички,тогава тя сподели,че на Данката за афтичките са му изписали Изопринозин(аз също го пия при моите хронични афти,то е вид имуностимулатор и много е ефикасно при херпеси)

# 38
Здравейте и от мен. Simple Smile
Аз май доста отдавна не съм писала. Embarassed Сигурно вече сте ме забравили.
Но за сметка на това вие много пишете. Кога успявате ?
На мен нещо времето все не ми достига.През целият ден сме с Ива навън.Прибираме се на обяд само да спи.През това време аз гледам да свърша някоя работа във вкъщи.

Иначе при нас нищо ново.Страшно я измъчват тези зъби.Досега има само осем зъбчета.Вече взех да се притеснявам кога ще се покажат и останалите.

Хайде връщам се да ви чета че май доста съм изостанала и незнам какви теми обсъждате. Embarassed

# 39
Baksi -  ама то това лекарство го гледам в нета 39 лв и нещо бе.... ВЯРНО ЛИ“? Благодаря за идята, ще го взиамме, ако има нужда. Но не искам, т.е. не искам да се налага !
Къде сте всички.????  Heart Eyes Mr. Green

# 40
  • София
Галенце, кое е 39 лв? Аз някъде по назад гледах,че коментирате умкалор-а. Ние го ползваме от доста време ( 3 пъти май ) и сме доволни от него. Комбинираме го с Синекод ( за кашлица) и ампулки вит С. Обикновенно ни пресича точно за 24 ч ( макс де ); ние досега всъщност не сме боледували сериозно - да чукна на дърво  Praynig. Миналата седмица лекинко тръгнахме да се разболяваме и се пресякохме точно с тази комбинация.Само, че цената му беше окало 15-16 лв  Rolling Eyes.
Днес се видях с Росито, да я издам - днес ще гледат друга квартира - предишната нещо не е била подходяща. Няма да ви казвам колко приятна беше срещичката ни макар и за кратко  Heart Eyes.
 Отивам да поработя, е е време да си ходя  Flutter
Утре заминавам на семинар в Трявна, и ще ме залипсва пак  Blush

# 41
Катенце, не бе, не че сме болни, просто коментираме с Баксиса лекарството против появата на афти в устичките на дечицата. Ние имахме и се лекувахме с мазилото Дактарин орал гел, помогна ни, ама ако се нуждаем от друго ще си запиша всички подобни, за лечението на гадиниите.
Радвам се за срещичката с Росич.Стискам палци з аквартирката и се надявам скоро да се видим отново.

# 42
  • София
Галенце, на следващият курс ще я изнудя за срещичка при Зита. Следващите три дена съм плътно заета и няма да мога, но после ще измислим нещо. Аз ще я докарам и ще я прибера после.
Нямах време да ви изчета подробно затова попитах за лекарството  Hug Благодарско, дано не се налага да го използваме.

# 43
  • София
Честит имен ден на празнуващите!  bouquet

# 44
Здравейте момичета!
Аз се зявърнах,не с еобадих на никого,понеже нямах грам свободно време и съм обикаляла плътно през деня,а вечер бях токова скапана,че не ми се ядеше даже.Даже краката ,и са в синини,вени ли са пукнати какво ли..не знам,мажа ги с разни неща,ако знаете лЯк казвайте,че така никога не съм била Confused Свърших каквото си бях наумила,само че без резултат за по-нататък,няма да си работя по специалноста и това е..Нямам вуйчо владика,нито пари за даване и това е положението,не,че не го знаех,ама поне опитах. Много депресиращо ми подейства новината за кончината на Краля Cry Confused,и аз първо за Дита се сетих Hug Не знам как да го обясня,но наиситна ми стана много мъчно,може би защото и аз съм израснала с музиката му и..абе не знам как да го обясня Confused
ПростоАз мила...нямам думи да те утеша и нищо не мога ти кажа..много,много тъжно Confused Кураж Praynig

А на мен пък ми казаха,че имам хроничен апандисит и след разказа на ПростоАз хептен се сдухах Cry Cry Cry Cry А свекито скоро ми казваше,че за най-малкото нещо ходя на лекар,то от това не се умирало така лесно Confused
Много ми е криво,семейни проблеми имам и доста работа днеска,а и вече ставам хипохондричка,защото и от най-малкото нещо се шашкам,сега тия синини по краката не ми излизат от главата,то на такива случаи се нагледах и наслушах в последно време,че няма как д ами е иначе. Искам да пожелая на всички болни дечица да са добре и майките им да се успокоят Praynig Praynig Hug Hug
Моето момиче поне е добре засега,послушна е и много ми се гушка,слушала е татко си и така...Айде може после да пиша,ако имам време Hug

Общи условия

Активация на акаунт