Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява чертата на корема по време на бременност?
Какви са причините за появата на коремната линия?
Какви фактори влияят върху появата на чертата на корема по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява чертата на корема по време на бременност?
-
Какви са причините за появата на коремната линия?
-
Какви фактори влияят върху появата на чертата на корема по време на бременност?
-
Какви са типичните симптоми на чертата на корема?
-
Какви са някои често срещани погрешни схващания и факти относно линията на корема?

За матрак също не съм решила още. Ми май това е, за другите неща още не съм решила.

Снощи я водихме на спешния,че цял ден вдига температура.Ако щете ми вярвайте,ама ми писна вече.
Пие една торба с лекарства и нов антибиотик.
!
. Бях си харесала количка, но се оказа неподходяща, така че пак ще пада мислене. Обаче, се вманиачих на тема играчки!!! Ужас, тези немци са много "лоши хора", как може такива играчки да правят, изтекоха ми очите в сайтовете 
Роднините ни ми развалиха празника и се изпокарахме с мъжът ми!Направо ви казвам,че ми се искаше да си взема детето и да си тръгна!
. Ние мислим утре да си ходим , да видим бъдещия татко какво е измаисторил в къщи. Привърши ли са вече...
Иначе днес нещо мие много мудна бебка, мн рядко се обажда- притеснявам се така. Има дни кадето така блъска а, а днес е мн тиха . Сутринта се събудих е чакам , чакам да усетя, няма никои , близо 1 час. Викам А???? нещо става. Лежах 1 час и нещо, докато не я усетя не ставам