СЕПТЕМВРИ - '09 - 29

• 12 916
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
А коментирахте ли преди мазило някакво за хемороиди?Сега пък това ме налегна  ooooh!

# 226
хехе и мен, даже четох едно "успокойтелно мнение" във форума : "Не се тревожете, и да не ви се появят по време на бременността, по време на раждането, ще се сдобиете с хемероиди, заради напъването".  Crazy Crazy

# 227
Здравейте, мами!

Доста слаба активност имаме напоследък... newsm78
Аз не съм наясно с тази тема за развитието на белите дробчета на бебчетата през 7 и 8-ми месец, затова не мога да изкажа мнение.От приятелки обаче съм чувала, че било опасно да се роди момченце в 8-ми месец, т.като не са доразвити все още белите дробчета...
Нямам идея вярно ли е...
Надявам се, че всички сте наред, а тези с неразположения бързо да се оправят!

Поздрави на всички и хубава вечер! 

# 228
Здравейте, момичета!
Ето ме и мен, след двуседмична отпуска, която се оказа най-кошмарната в живота ми... Първо останахме без кола, после мъжът ми трябваше да ходи всеки ден да оправя една друга (заради която дадохме нашата) и уж все трябваше "утре да е готова" тя и до сега не е... за капак закъсахме със зъбки - на Невена й намериха 2 кариеса, от което почти оправихме един, с пет  посещения, инат и държане на стола  ooooh! сега сме си дали 2-3 седмици почивка и започваме второто зъбче... С мъжа ми се изпокарахме, аз си взех детето и багажа и отидох за 4-5 дни с рейса поне на село, та да почина малко... Сега почти не си говорим, през изминалите седмици с него сме се видели за 5 дни най-много (при положение, че и той беше отпуска и всичко беше планирано още от март месец), аз изпадах в истерии, което се редуваха с депресивни състояния и рев по цял ден... абе да не ви занимавам с моите терзания, хубавото е че пратихме малката при свеки вече, че тя милата най- си изпати от моите нерви.. горкото ми детенце, дано не го травмирам и след време да разправя каква ненормална майка е имало...
Опитах се да прочета последната тема, но в това ми настроение хич и не запомних кой какво е писал...
Ще гледам да съм по-редовна, от утре съм си на работа, може да се поразсея малко...

# 229
  • Испания и Стара Загора
Здравейте момичета,
аз нямам интернет и за това се губя.Не съм ви чела,а бързам да се разпиша преди пак да са го спрели.При мен нищо ново.Всеки ден ходя на плаж и се къпя в морето.Наистина действа много ободряващо,но пък е голяма жега 40-42 градуса.На 15.07. съм на ехограф и вече със сигурност ще разберем пола на бебето.Надявам се да потвърдят,че е момиче. Praynig
Това е от мен.Отивам да чета.
Лека вечер на всички. Hug

# 230
Добро утро,момичета!Мерси за хубавите пожелания!Айде на кафенцето!

# 231
  • Бургас
Добро утро и от мен! Simple Smile
bamba , мерси за кафенцето!  Hug Пийнах си вече една чашка!

Днес отново обещава да е много горещо тук и направо не ми се става да се обличам за работа. Простирах в 7 сутринта и едвам се дишаше!  Sad

Мен от 2 дена вечер ме почнаха отново зверски киселини и днес поднових приема на хапчета. Другата седмица съм на ЖК и трябва да огранича малко храненето, че напоследък си хапвам много сладко и сигурно съм качила повече от позволените килограми.   Tired

Mirinda , как може през хубавото лято да си разваляте взаимно настроението така! Я горе главата! Аз в началото на връзката ни с моя човек все се сърдех за нещо, докато той спря да ми обръща внимание и разбрах едно- няма смисъл човек да си пилее времето в цупни! Наистина е така! Това са безвъзвратно пропилени мигове, в които можете да се радвате заедно на нещата около вас, най-вече на Невена!  Hug И да се цупи той- ти бъди благородната и не обръщай внимание! С усмивка много неща могат да се победят!  Peace

# 232
Добро и от мен!
Ладида,какво пиеш за киселини?Аз даже се принудих да не вечерям,което не ми е излишно, щото иначе е ужас  Sick
Миринда, дано следващата ти отпуска е по-весела  Peace Ще идвате ли към Плевен?
Неки, новинки за Манос?
Малкия се е подредил и чака за разходка вече, а аз и кафето не съм си изпила....
Вчера гледах едни таблици-г.седмици/месеци - дават,че влизам в 7месец,а още преди повече от месец,като бях на консултация, ме водеха 7-ми.Щура работа  Crazy

# 233
  • Бургас
Atrakcia , лекарката ми изписа Probitor: http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BE% … -pid16005538.html

Пие се по една таблетка на ден, сутрин на гладно! При мен специално много помага! Пиех ги 10 дена като бях 5ти месеци. После реших да пробвам да и спра. До скоро нямах никакви проблеми, но от няколко дена положението стана нетърпимо и реших от тази сутрин да ги стартирам отново!  Peace

# 234
Утре съм на лекар, та ще питам. <Мерси!

# 235
Вчера гледах едни таблици-г.седмици/месеци - дават,че влизам в 7месец,а още преди повече от месец,като бях на консултация, ме водеха 7-ми.Щура работа  Crazy
1-4седмица отговаря на 1месец
5-8седмица отговаря на 2месец
9-13седмица на 3месец
14-17седмица на 4месец
18-21седмица на 5месец
22-26седмица на 6месец
27-30седмица на 7месец
31-35седмица на 8месец
36-40седмица на 9месец 
Така смятат гестационните седмици  и аз много се бърках ,нио сега си следя по тая таблица че ми писна.
 Аз за киселините не пия нищо,просто ги чакам да отминат

# 236
Добро утро момичета!

bamba, мерси за кафенцето и честита ви годишнина на патерици!   bouquet

LaDiDa и мен ме почнаха киселините, сигурно защото тези дни бяхме на гости в Разлог и все вечеряхме късно, а по принцип съм свикнала да вечерям не по-късно от 18,00 часа. Сега ще видим като се върна към стария си режим, как ще е положението, дано не се налага да пия хапчета. Иначе и аз се усещам, че съм увеличила хапването, особено на сладко, трябва малко да се поогранича.

Mirinda, вчера ти казах какво мисля по въпроса. Горе главата, всичко ще се нареди!  Hug

Тази сутрин ходих с малката да давам кръв и урина. Ще отида в сряда да си взема резултатите, а в четвъртък съм на преглед, да видим какво прави човечето. Дано и изследванията ми са ок. Като цяло се чувствам добре, само нощно време започнах да се схващам цялата и като трябва да стана до тоалетната, направо не мога да се изправя. Иначе други неразположения като че ли нямам, да чукна на дърво. Вече започнах да броя дните до септември, станах много нетърпелива. Само дано бебчо издържи дотогава в коремчето.

# 237
  • София
Здравейте момичета,

да се разпиша и аз с днешна дата. Миринда много тъжно звучиш, дано се оправят нещата и се поуспокойш.
И мен не ме пускат киселините, пълен кошмар и лекарства пия, ама не помагат, желязо взимам и магнезии, ще видим в четвъртък как е хемоглубина, но магнезиият все още ми е недостатъчен тази нощ отново получих крампи докато спях. мЕ наоплаквах ви се  Cry
Децата са здрави, вчера след като гласувахме ходихме в една конна база да яздят понита, беше им много забавно.
Аз да ви кажа съм се настроила да раждам по в началото на септември тоя термин 24 нещо не ми харесва младежа си расте едричък, а аз съм дребничка, та не ми се иска да чакаме последния момент. Макар, че моята лекарка ме убеждава, че за момчетата е важно да се родят по към термин защото трудно се адаптирали. Аз излизам по майчинство на 10 август, тогава ще си взема обменната карта и направленето за болницата и от тогава ще започна да ходя за слушане на тоновете всяка седмица.
Бамба и аз се ръководя по тази схема г.с - месеци, досега не съм се обърквала.

# 238
здравейте момичета.по -честите  посещения при гинеколога за женската консултация(предполагам и слушане на тоновете) се прави и насрочва от следящия до момента лекар нали? исках да ви питам  и друго.на мен ми излизат  подобни на брадавички.знаете ли дали е  нормално?

# 239
Здравейте момичета,
Вече се завърнах от най-изморителната отпуска в живота ми до момента и се надявам малко да си почина в работата Simple Smile
Поне нямам намерение да се нервя и да се ядосвам и да ви кажа вече хич не ми пука какво става в тъпата фирма!
Миринда, мила, много мъчно ми стана, че така кофти ти се е получила отпуската Sad Дано не се ядосваш повече и си оправите отношенията с мъжа по-скоро, че да ти е спокойно  Hug
Аз, както ви разказвах вече, се поуморих от почивката с бебето Сашко и майка му Simple Smile То детето посвикна след първите 3-4 дни, обаче майка му не спря да мрънка по цял ден и мнооого се изтощих! За капак в петък хапнах разни неща сред които и чаша прясно мляко, дадено от съседите, което се оказа козе и в събота прекарах деня в тоалетната като освен разстройството си бльоках всичко което сложа в уста-пийна една глътка вода-повърна половин литър! Ужас направо! Звъннах на доки и той ми каза да пийна една таблетка Degan и Smekta, та след обяд се бях посъвзела горе долу. Имам предвид, че вече пиех течности без да връщам всичко Simple Smile
Слава богу и милото пристигна (горкия как е карал притеснен от София до Камен бряг не ми се мисли) и ме взе и ходихме във Варна за една вечер на хотел с присъщите му удобства  Embarassed Дори се видяхме с едни приятели и си говорихме за нормални неща, а не само за това колко време е спало бебето, какво е яло и какво е изакало  Sick
Дано не съм толкова нервна и мрънкаща майка! Верно си е, че е много изморително да си денонощно с детенце и да няма много на кой да разчиташ за помощ, ама все пак се надявам да не изпадам в такива нервни състояния и аз! А като се замисля приятелката ми живее на 2 минути от майка си и баба си и и двете и помагат, освен това сега на морето аз се скъсах да тичам напред назад, за да съм и в помощ и въпреки това мрънкянето си беше постоянно! Аз ще трябва съвсем сама да се оправям живот и здраве като се роди бебка, защото нямам роднини на които да разчитам, а свеки е далече (а и да дойде, не знам доколко ще мога да я изтърпя). За милото не коментирам щото си знам какъв е - той сега една чиния не е измил, а и страшно много работи, та не знам как ще я караме. Като си говорим с него, той веднага е на вариант бавачка за да помага, ама аз някак си не си представям някой външен човек да ми се мотае покрай бебето от самото начало. След годинка, може би да, ама до тогава  Thinking
Ще се оправя де, просто ми дойде малко стресиращо Mr. Green 
Днес ще ходя на ЖК Simple Smile Поне мога да кажа, че за 3 седмици съм качила само 1 кило (поне след диетичната ми грешка, резултата е такъв) което за мен си е много добре  Laughing и предполагам, че доки няма да ми се кара  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт