Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 241
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
отиваме на рокфест в каварна! дано не изпишите много, че да наваксам бързо.

чрд на яна! здраве и успехи!

# 46

чрд на яна! здраве и успехи!
Колкото и да изпишем, е без значение, ще бъдеш на прекрасно място по прекрасен повод! Разбра ли, че ти завиждам?!  Wink

На патерици ЧИД на всички празнували!  Hug Да сте/са живи и здрави, и много, много щастливи и обичани!  Hug

Януш, много обич и здраве, и щялото щастие на света!  Hug  bouquet
Аз два дни изкарах в Борово, е голям кеф е при мама и кака. Има кой да се занимава с Милюшкин, аз мързелувах в леглото през по-голямата част от времето. Вчера ми се счупи зъб, но днес успях да го оправя, благодарение на факта, че имаше кой да гледа Мила. Освен това с племенницата ми се скапахме да играем на една игра. А и два дни не съм готвила и чистила... кеф, кеф...

# 47
януш, честит рожден ден! здраве и много щастие в кьщата ви!

на мен пьк много ми се ходеше на концерта на майкьл болтьн, но.....

поздрав  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 02:16 от silvi@

# 48
Януш, честит рожден ден!   bouquet

# 49
# 50
Янче, жива и здрава да си- горд стълб на голямото семейство  bouquet

# 51
Силве,мерси,за сутрешно събуждане,с чаша кафе,ми дойде доста положително,за днес!

# 52
отиваме на рокфест в каварна!

Завиждам,много,мноого Flutter

Искам и аз...ама няма как да се отърва от близнаците Grinning

# 53
  • Перник

Е ще пишем пък! Да ти е трудно като се върнеш  Wink И аз ти завиждам както стана ясно  Simple Smile

Нин, това за заплатите беше шега. Мен ако питаш, ГФО-то  е безмислено да се носи и в Агенцията по вписванията, след като веднъж е подадено в НАП.Ако е толкова зор да е публично, може и там да се направи. Като станем с теб министри, ще оправим нещата  Wink
Лелеее, ама ти си се разбила от ядене с тия 3 мъфина  Laughing Аз бих ги опукала точно за половин час с едно кафенце  Mr. Green

Раличка, искали са му 60 лв. на твоя мъж, щото 50 лв. е държавната такса, да има и за счетоводителките нещо. Я питай адвокатите по колко искат за същото  Rolling Eyes

Аз снощи успях да си изчистя фризера, че беше толкова обледен, че едва се затваряше. Това, щото Канчо си легна в 20:46 - втори ден отказва да спи на обяд и вечер се предава рано-рано. Аз пак не си легнах в нормално време, ама поне работа свърших. И ядох сладолед принудително, че се стопи докато чистех  Laughing

Януш, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!   bouquet

# 54
Януш, честити рожден ден, да си жива и здрава, много любов и късмет ти пожелавам  bouquet

# 55

Раличка, искали са му 60 лв. на твоя мъж, щото 50 лв. е държавната такса, да има и за счетоводителките нещо. Я питай адвокатите по колко искат за същото  Rolling Eyes

bouquet
Егати обирджиите нали пък на тях им даваме фул пари та да си свършат като хората работата, абе както и да е, навсякъде е така, плащаш - плащаш........

Честит рожден ден Януш, всичко най-най   bouquet

# 56
здравейте малки и големи,честити празници на всички които имат повод да празнуват. сега се прибираме от море и не мога да изчета всички.много хубава среща сте си направили,нищо че е на закрито,браво. ние изкарахме 5 слънчеви дни на морето.беше много чисто,топло и не толкова претъпкано от почиващи. ето снимки- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263009&pid=13293652 . отивам да простирам поредната пералня,лек ден и повече слънце да има  Simple Smile

# 57
  • Перник
ПСМ, много хубави снимки  Simple Smile айде, изпери, пък ела да разкажеш къде бяхте  Wink

# 58
 Joy изпрах почти всичко вече. бяхме на къмпинг Арапя-на 3 км от Царево.Чудно местенце сред природата,без навалица(или поне юни месец няма толкова хора,незнам).Пясъка е чист,а водата е толкова чисти и плитка......до шамандурата ми стигаше до дупето.за деца там е  супер,не се притесняваш за нищо-дори можеш да си оставиш чадъра и кърпите и басейна на плажа и на другият ден учудващо са там(никой не бутва нищо).в цяла българия е валяло от 25.06 до 30.06,но там НЕ.ами това е,аз съм много доволна и ми се ходи пак .и в къщата ни посрещнаха добре и изкарахме супер,нищо че си бяхме само  тримата(запознахме се с много хора).

# 59
здравейте майчета. тържеството при майчето е било супер. разгледах с интерес снимките, жалко, че пропуснахме
ние релаксираме на морето, посрещнахме july morning от терасата
малкия се страхува малко то морето, но на басейна е неуловим
общо взето добре се справя, само дето много често се самообслужва и вчера едно детенце се изгори на автоматите с вода (на топлата) та сега съм малко  Shocked в следенето
ЧРД на Януш!
и при нас като псм времето е супер, без следа от дъжд

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 18:28 от xai

Общи условия

Активация на акаунт