Изговарят думички сега, Майските ни палави деца!

• 13 244
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Арапя е най-любимото ми място на черноморието, особено както беше преди години, но и сега си струва!  Heart Eyes  Само какви прекрасни спомени ме навяха...

# 61
  • Перник
Хай, а вие къде бяхте/сте? Аз събирам инфо, защото се колебаем между ол инклузив и малък непретенциозен хотел за началото на септември...естествено, решението трябва да взема аз,щото мъжо в момента е супер зает с работа  Confused което всъщност не е чак толкова лошо  Wink

# 62
maik sam.
niamam net i ste se vlkuca kato mi pusnat IDSL-a Wink
ps- stamna iasno, ce pisa ot drug aklaunt  Mr. Green

# 63
  • Перник
Mайчеееее  Hug Laughing точно щях да питам къде се изгуби.

# 64
  • България
Ама то тук въобще никой няма - аз пък пак съм на работа..... ха - ха, което значи, че и тази седмица не мога да видя Коко, от което ми се къса сърцето.........., но поне баща му се прибра - и малко съм по - спокойна...., а също така и утре няма да подам своя глас, защото постояният ми адрес по л.к. е в Силистра, а не си изкарах бележка за гласуване по настоящ - поради факта че не съм очаквала, че ще ни задължат да работим точно тази събота. Ще траем - кво да правим - така че утре да гласувате задължително - и заради мен.
Целувки на всички дечица и да са здравички!

# 65
Хай, а вие къде бяхте/сте? Аз събирам инфо, защото се колебаем между ол инклузив и малък непретенциозен хотел за началото на септември...естествено, решението трябва да взема аз,щото мъжо в момента е супер зает с работа  Confused което всъщност не е чак толкова лошо  Wink
втора година сме на парадайз бийч, до елените на ал инклузив, тази година съм малко разочарована...иначе за почивка с деца е супер
с асансьор до плажа, кеф и нищо не макнеш, че иначе сме като катун
аз лично съм за ал инклузив...дори и септември, една година пращах нашите на русалка в началото на септември, даже се засякоха със сиско и са изкарали супер, а цените бяха много приемливи

# 66
Хе, хе- добре, че не сте писали много, че няколко дни нямахме нет и се готвих да си почета.

Ние сме си ок- даже сме планирали почивката си вече. В края на юли сме в Смолян, после с.Гела, после най -вероятно Арапя. Асе, ако ходите натам, дай да организираме нещо Wink

Имам огромно притеснение и другата седмица ще водя Мила на зъболекар. Прави  ми впечатление, че е с обратна захапка- в началото си мислех, че е нормално, но вече взех да се притеснявам. Разстоянието не е голямо и мислех, че ще се оправи Rolling Eyes Има ли друг с такава захапка???

# 67
Маичка, за съжаление няма да стигнем до там. Надявам се другата седмица да идем за 1 седмица на гости в Бургас, и то ще сме без тати. Емо си смени работата и сега няма да има отпуска, а така или иначе през август ще вземе три седмици неплатена, че да ходим малко при свеки на гости.  Иначе много ми е домиляло за Арапя, там е любимият ми плаж, макар, че вече точно там където обичах да седя е затворено.  Sad Вие на палатка ли ще сте?

Супермама, много силно те прегръщам и ти пожелавам скоро да сте заедно с Кокито!  Hug

# 68
Ами да, такива са плановете засега и се надявам да се осъществят. Мъжото е свободна душа и трудно бих го вкарала в хотел, камо ли в квартира, ако ще сме между четири стени по-добре щяло да си седим вкъщи Laughing

# 69
Хе, хе- добре, че не сте писали много, че няколко дни нямахме нет и се готвих да си почета.

Ние сме си ок- даже сме планирали почивката си вече. В края на юли сме в Смолян, после с.Гела, после най -вероятно Арапя. Асе, ако ходите натам, дай да организираме нещо Wink

Имам огромно притеснение и другата седмица ще водя Мила на зъболекар. Прави  ми впечатление, че е с обратна захапка- в началото си мислех, че е нормално, но вече взех да се притеснявам. Разстоянието не е голямо и мислех, че ще се оправи Rolling Eyes Има ли друг с такава захапка???
И Алекс е с обратна захапка, още миналото лято го забелязахме и го заведохме на ортодонт, но тъй като все още нямаше много зъби /първите 2 му пораснаха точно когато навърши 1 год./, лекарката ни посъветва, да изчакаме, че е рано и на този етап може само да се прави т.нат. профилактика: детето да не спи на висока възглавница, да не задържа храна под езика, да не изтласква с езика долната челюст /това Алекс го прави постоянно и аз му прибирам езика/. Каза  ни да отидем пак след една година. Все още не сме го водили, но скоро трябва да го заведем. Неприятно е и аз много се притеснявам за тази захапка...

# 70
Малееееееееееееее,къде сте бе хора??? newsm78
Много пусто в нашата тема!

# 71
взех си държавния с 5 без да приписвам  newsm44

# 72
браво, кари!

# 73
  • България
ЧЕСТИТО!
 Да почерпиш с една вкусна торта  Wink  Hug

# 74