Любители на котки, тема 26

• 23 465
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Емел, браво ! Ако щеш вярвай точно за теб мислех сега !  Shocked
За срещата дайте верно да се разберем нещо.Аз само да кажа, че ако искате да е у някого аз нямам нищо против да е у нас !  Hug Hug Hug  Все ще ви събера някъде на 100 квадрата  Laughing
Аз съм сама и без мъж до 25 юли.Сега е момента  Mr. Green Тази седмица/от понеделник де/  ще идем малко на почивка, но после се връщам малко в София, за да помърсувам  Mr. Green Така че ако нещо, казвайте.И за кръчма нямам против, само да се видим.

Камък ми падна от сърцето, като предложи да се съберем у вас, ако се стигне до такова решение.  Laughing Иначе аз трябваше да го предложа, защото съм без ангажименти. Имам още довършителни работи по апартамента, след некадърно извършени предходни довършителни работи.

# 376
Ма моля ти се, защо не.Апартамента си е мой, очертава се да съм сама.....Трябва само да се върна от почивката, да оставя Калина на майка и аз да дойда тук сама, та да походя малко по партита и .....евентуално мъже  Mr. Green И ще ви се обадя като е чист терена.Най-много татко да е тук, ама той също е страстен котколюбител.
Значи говорим за периода между 18-23 юли.
Все пак да не се каним, само да не се обърка нещо.....

# 377
  • Пловдив
Да се оплача - при среднощната гонка на котараците станах жертва - минаха през краката ми  и сега съм доста издрана .... за първи път се случва и съм доста ядосана ....

Сутринта, докато бях в банята, малкият влезна, погледна си тоалетната и демостративно отиде да се изпикае пред входната врата ...

А и снощи обърна пак една саксия ... цялата тераса е в пръст ... то цветя не ми останаха почти ...
Преди две седмици бяха избутали всички саксии от прозореца на терасата  Sad

Понякога нервите не ми издържат ....

# 378
Добро утро! Ние вече сме кастрирани, но не е спирал да реве Weary. Снощи беше отделен в коридора, беше още замаян,но тази сутрин ме събуди в 6.00  Confused и до момента не спира да мяука, отива до Джеса, а тя го съска.... Ужас пак няма да се понасят както пред,т.е от нейна страна... Как беше при вашите....... Така ли се държаха, да ходят и да реват ужасно.......????????

# 379
  • Пловдив
Съска, защото усеща миризмите свързани с операцията .... поне аз така си го обяснявам.
Мъро също съскаше на Буги като го кастрирахме. После всичко ве върна по старо му. Crazy

# 380
ОХХХХХХ
Надявам се да е така както казваш. Сега се поуспокои и лежи, Джес съм я изгонила в др. стая при моя,че да не го дразни,но той явно тъжи за нея.  smile3518 Вчера отивам аз до клиниката, Радо го беше вече вкарал вътре и чака отвън. Влизам аз и какво да видя Едно грамадно куче в клетка което лае и отгоре Зоро-едва го познах, много беше уплашен горкия, така не бях го виждала. Като се   smile3515 без да ги питам отидох до него и му подадох ръка и му говорих та така се поуспокои и го извадиха. Теглили го - 4,200 тежал. По време на операцията бях в коридора и го виждах как стои безжизнен  на масата  newsm45. Моя щеше да ме изгони навън да чакам. След това поисках да е в отделна стая,че да не се стресира повече. В 19ч.отидохме да го вземем, беше излязъл напълно от упойката, залиташе като пиян.  Вече всичко мина, дано да е без последствия.

# 381
Диди, както Девил ти е казала - Зоро мирише на болница, най-вероятно Джеси е объркана в чувствата си  Wink
А Зоро е преминал през един малък стрес - клъцни/срежи, разни други животни около него, упойка. След упойка са доста дезориентирани, но това е естествена реакция. Сигурна съм, че още днес ще се промени много към добро. Остави ги за през деня да са в различни стаи, за да няма боеве и излишни съскания. Ще видиш като се върнеш от работа колко по-добре ще е Зоро!  Simple Smile

П.П. Зоро е черен - надали ще забележи липсата на ташките си. Мисълта ми е, че няма да се кахъри за егото си Simple Smile

# 382
  • Пловдив
Мъро седя почти цял ден в клиниката... взехме си го събуден и само поспиваше и лекинко залиташе ....

Буги го кастрирахме доста по-късно, но нямахме възможност да е в тази клиника отново .... и при един квартален ветринар. Мъжо е асистирал и го е прибрал веднага след операцията ... после като се обаждах беше много притеснен - котето изглеждаше зле - залиташе, падаше, мяукаше .... но това е заради упойката ... за един ден всичко отмина. После още ден-два беше по заспал .... сега си е звяр и както писах по-нагоре беснее безпирно. Мъро е доста тежичък - над 6кг и не може да спринтира, а Буги е една 3 кг. и не се спира .... мъжо казва, че само хаби храната ...  Mr. Green

# 383
 newsm62 Разсмяхте ме! Моя ми вика,че Зор вече е дама и ще се казва Зара  smile3516  Ще му кажа аз на него кой е дама,да не му запиша и на него час.  smile3508. Като отивахме в клиника и като вика на доктора: "Къде е нащо гейче..." newsm61

# 384
Хахахаха, умирихте ме от смах бе хора!
Цели 3 страници изчетох тази сутрин.
Диди, и мойто мъж така вика на Нико. И някой други неща, ама тях няма да ги пиша тук...
Танче, щерките ти са много готини и очевидно щури  Laughing Снимките на Мъро са уникални,  можеш да разпечаташ само негови снимки и да си направиш албумче - Мъро. Имаш доста материал и ще с е получи интересно.
Маргита, и твоя дзвер е с чудна физиономия след банята  hahaha
Да взема да поизкъпя и аз ли мойте ... newsm78

Аз за среща предпочитам да сме в заведение. Да не се обидиш Близначе, сигурна съм, че у вас е много приятно, но не искам да те притесняваме. Пък и в някоя кръчма ще се поотпуснем повече. Все пак мнозинството ще реши. Аз ти благодаря за поканата   Hug

Момичета, малко офф ..... от днес пътувам за работа с метрото  Sad  малко ми е кофти, но се опитвам да се самоубедя, че така е по- добре.
Тук направиха всички малки улички зад  офиса синя зона. А не мога да пускам по 10 смс-а на ден.
Главното неприятно е, че пеша от цум до тук  са предимно павета и с обувки на токчета си е жив мазохизъм. А не ми се ходи само с чехли тип джапанки  Confused
Може да ви се струва тъп проблема.... но наистина е терсене. Пък и обратно на убеждението ми, че с метро се стига по- бързо, днес ми отне 45 минути. А с колата съм тук за 15-30мин.
И съм гладна отгоре на всичкото  Tired

# 385
  • София
Ted_cat като прочетох,че от днес си с метрото и като се сетих,че сутринта чух ,че има някаква техническа причина да не работи Crazy- кърък си май Flutter

И снощи и по предната вечер Пинко посреднощ почваше да щурее,търчеше като луд,трябваше да ставам да му се карам,че да можем да продължим да спим.

# 386
  • София
Тед, очакваме предложения - къде и кога?

И аз съм "за" кръчма. Предложих варианта с гостуването, защото някой може да не обича да ходи по кръчми - било то заради цигарения дим, гълчавата, финансите ...

# 387
и аз да се включа за среща...само уточнете някакъв ден и място и да видим дали ще можем Simple Smile
Пускам стара снимчица на плушената Пуфунка Simple Smile...че нови, засега- няма... На нея е с любимката си- мама. Най- мн обича мен и майка( за нея направо умира... само се гушкат и глезят). Сестра ми я тормози и съответно Пуфи само я хапе. Татко я храни, но тя нещо...само му се дразни и му маркира обувките.
А с милото- нещо не могат да се разберат двамата Simple Smile Изпишка му се 2 пъти в/у панталоните, за да му покаже кой е шефа  Laughing Ама и той мн я тормозеше преди. Сега вече не, ама тя помни Simple Smile)))

# 388
Каква техническа повреда? Тази сутрин нямаше проблем. Ако сега нещо е станало се надявам да го опрвят до довечера. макар че и с автобус мога да пътувам, ама колата ми е при метро станция люлин  Tired

Ужасно ме цепи главата днес, не знам какво ми става, ама направо ще се пръсне.

Роси, Пуфи е много сладка!

# 389
  • София
А с милото- нещо не могат да се разберат двамата Simple Smile Изпишка му се 2 пъти в/у панталоните, за да му покаже кой е шефа  Laughing Ама и той мн я тормозеше преди. Сега вече не, ама тя помни Simple Smile)))

По-скоро е от ревност. На познати котаракът се качва на закачалката и скача върху главата на "натрапника" от ревност  Mr. Green. Все пак каката си е била толкова години негова, а сега някой да му я вземе... Grinning. А Пуфинка напълно си отговаря на името - толкова пухкава и хубава Heart Eyes. Дано скоро и мине болестта.

Ted_cat, може да е за другото метро - от Младост.

Общи условия

Активация на акаунт