Любители на котки, тема 26

• 23 468
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошли на новите котенца и стопани.   bouquet
Чудесни снимки видях Hug
Миг незабравим hahaha Извинете , моля, че се смея на вашата 'болка' Simple Smile Наша чочка дивани не обича, но обувки ( мъжки )... много. Пазим ги, като очите си Simple Smile)))

# 361
  • Варна
Таня, страхотно веселяшки снимки, разкошни Laughing
Моята Кетя пък много обича Фрискис за домашни котки, всичките гранулки си изяжда, включително и зелените Simple Smile
Маргита, водата е много топла, просто нетипично за началото на юли, до Варна по това време е 22-23 градуса максимум, сега е поне 25. Там където ходихме вчера е един от най-дълбоките плажове, докато влезеш на 2 метра от брега и ти е до брадата, а метър-два по-нататък вече едва стигаш дъното. И имаше вълнички, аз много обичам. Абе прелест, не знам кога пак ще ида, но поне се разписах Grinning Дано да успея да взема отпуска по-нататък.

# 362
Месечинке, събуждаш у мен най-завистливи чуства, искам море пък  Crossing Arms

Танче......добре бе жено, не те ли е грях да публикуваш толкова неземно сладки снимки и да ме изкараш от равновесие от смях ?  Joy
Децата твоите ли са ? Ако да, кой е бащата, Спайдърмен ?  Mr. Green
Калина напоследък много тормози Зари, не я оставя на мира... ooooh! Разнася я, удря я, рита я и най-лошото - дърпа я за опашката.
Кажете как вече да и обяснявам, че на котката така не и е приятно  Confused Освен всеки път каквото направи на Зари, аз да го правя с нея.Да види приятно ли е. Снощи милата котчица така се беше уморила от тормоз, че само изчака дребната да заспи и заспа и тя.Безпаметно.Като парцал.Иначе знае, че аз не я тормозя и все ме търси да се оплаче и да ме гушне.Тя не че дребната го прави от лошо, ама все пак.......

# 363
  • София
Момичета, изпитът мина /отлично Laughing/ и сега се каня да се занимая с всичко, което отлагах заради него почти цяла година. Та в тази връзка, пускам анкета по следните въпроси:

1. В почивен или работен ден следва да организираме срещата на котколюбците в София?
2. Ако става въпрос за уикенд, то кой от двата дни и по кое време на денонощието?
2. Какъв тип заведение бихме били склонни да изберем - сладкарница, бирария, обикновена кръчма, луксозен ресторант, бар и др.?
3. Дали не е добре да помислим да се съберем у някоя съфорумка и да вземем по някоя гозба + по някой любимец?

# 364
МОят бонбон днес е много добре . ДО одеве си играхме , даже спахме следобед два часа заедно - то в сгъвката на ръката ми . То не беше протягане , прозяване  Joy Вече се ежи и хапе много здраво и тича из хола , проучвайки всичко . КАто измъркам подобно на котка и веднага идва при мен . Дадоха ми идея да го храня със сметана . След като се изака обилно наистина много живна , а аз толкова се бях притеснила сутринта.

# 365
Кой ти даде тая идея ooooh!
Котките не бива да ядат сладко...
Все си мисля, че спокойно можеш да му вземеш консервичка, ситно смачкана - ще ръфа с кеф, сигурна съм.

Близначе - много кофти, а малката хич не е малка, би трябвало да разбира...не знам, може би бих постъпила по същия начин - ако не става с приказки, каквото повикало - такова се обадило.

# 366
  • София
Кой ти даде тая идея ooooh!
Котките не бива да ядат сладко...
Все си мисля, че спокойно можеш да му вземеш консервичка, ситно смачкана - ще ръфа с кеф, сигурна съм.

Близначе - много кофти, а малката хич не е малка, би трябвало да разбира...не знам, може би бих постъпила по същия начин - ако не става с приказки, каквото повикало - такова се обадило.

Не е хубаво да им се дава сладко,защото не могат да го преработват.
Ако им се дава е рядко и по малко.

# 367
Емел, браво ! Ако щеш вярвай точно за теб мислех сега !  Shocked
За срещата дайте верно да се разберем нещо.Аз само да кажа, че ако искате да е у някого аз нямам нищо против да е у нас !  Hug Hug Hug  Все ще ви събера някъде на 100 квадрата  Laughing
Аз съм сама и без мъж до 25 юли.Сега е момента  Mr. Green Тази седмица/от понеделник де/  ще идем малко на почивка, но после се връщам малко в София, за да помърсувам  Mr. Green Така че ако нещо, казвайте.И за кръчма нямам против, само да се видим.

# 368
***elpida*** , много се радвам за дребньото, че е добре. Браво на тебе, че се грижиш добре за него/нея!

tania tda67, страшни снимки си сложила! Много ме накефи тази, на която е изкъпан - какви очи и нокти само...  Crazy

# 369
  • София
Защо свързвате сметаната със сладко? newsm78 Сметаната, особено заквасената не е. Лошото е, че отдавна не е много маслена - под 20% масленост е. Онова, което продават подсладено в кутии е някакъв химически продукт на растителна основа, който не е сметана.

Близначе, котките много добре разбират, когато децата си играят с тях, но ритане и дърпане на опашка - не бива. Говори и! Дано да те чуе. От това може и да се озлоби котето. А иначе  дъщерята- спайдермен е една, другата си беше много кротко детенце  Grinning. Слава богу, вече като голяма се е кротнала, дори повече отколкото трябва  Grinning.

Ето ви още две зверчета:

И едно малко сладурче:

Репетиция за живота на улицата когато го изхвърлим  Mr. Green

Намерих и снимка с количка Mr. Green:

rorrr , а това, в което са забити ноктите е моята ръка  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 17:09 от tania tda67

# 370
  • София
Танче страхотни снимки, ама много търпелива тая котка, стои със дрехи Shocked, Зара и тя като кукла стои в количката, нашия дзвер това никога няма да даде Peace, а това с катеренето по касата на вратата ми беше любимо като малка а после и на щерката, сутринта давах на Мери обезпаразитяващото ама беше борба, гадината ме гледа и се прави че го гълта и след малко с езичето го избутва в ъгъла на устата ама вече и знам номерата и не я пускам докато не го глътне Peace
Познайте защо гледа така hahaha много обича баня
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13432621

# 371
Маргита, твоето котенце много ми напомня на моето дето е в Смолян, някак си има същото "лице" Blush
Душички сладки, да са ви живи и здрави на всички котчовците Hug

май оставам с впечатлението, че повечето са на малка възраст, в смисъл - 2-3 годинки...щото доста дивеят...или защото не са кастрирани Thinking

# 372
  • София
май оставам с впечатлението, че повечето са на малка възраст, в смисъл - 2-3 годинки...щото доста дивеят...или защото не са кастрирани Thinking

Все сме млади,кастрирани и дивеещи.

# 373
  • София
Днес е денят за стари снимки  Laughing. Старовремска фурна с все още неопечена котка/2000г./:

И котешки плаж:

Стефка.к, нали обърна внимание коя година е къпането  Mr. Green?

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 18:20 от tania tda67

# 374
Tania tda,  твоят Мъро има козина като кадифе. Изглежда толкова гладък. И ето, че го къпеш.
 Confused Само моят е мундар. Ами аз защото не ми мирише и....
Със синята шапчица е уникален. И друго - и нашият котарак обожава шумкащи торбички. Влиза вътре в тях да спи.

Общи условия

Активация на акаунт