Щaстливи сладурани,ще са през НОЕМВРИ мами!

• 15 718
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Аским, Омана - стискам палци  Praynig Доверете се на докторите - в такива случаи друго не остава. Омана, бебетата са добре защитени, а и не вярвам някой да ти назначи лечение, опасно за плода, без да те предупреди за рисковете. Но и ти питай за твое успокоение. На мен като ми предписаха АБ им изядох ушите да питам 'нали няма нищо да му стане на бебето'. Стискам палци!!!
Стейси, нали имате брак с таткото? Аз не че съм запозната с процедурите, но мисля, че брачното свидетелство ще свърши работа.

# 121
  • в ябълковата градина
Омана, много гадно!
Дано ти мине бързо!
Пиши пак как си.

На майчетата, които
са на преглед днес -
стискам палци!

# 122
Момичета, прочетох това-онова в нета и се успокоих. Благодаря на злитова и антония за отговорите  Hug

# 123
  • Варна
Омана, стискам палци да се възстановиш бързо  Hug
Стейси, виж какво намерих в новия Семеен кодекс, който обнородваха в Държавен вестник на 23/06/2009 и влиза в сила от 01/10/2009:
"Произход от бащата
Чл. 32. (1) Съпругът на майката се счита за баща на детето, родено през време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване.
(2) Ако детето е родено, преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се счита съпругът на майката от новия брак.
(3) В случай на обявено отсъствие на съпруга предположенията по ал. 1 и 2 не се прилагат, ако детето е родено след изтичането на триста дни от датата на последното известие за съпруга, а при обявена смърт - от датата на предполагаемата смърт."

# 124
  • София
Здравейте и от мен!
Не мога да се включа в дискусията за количките защото още нищо не съм гледала и нищо не разбирам  Confused, но пък ви чета с голям интерес.
На Sunny0586 и всички останали стискам палци за ФМ.
deni_ не се притеснявай и аз също не го усещам постоянно - главно сутрин и вечер (явно като легна се активира пък докато се движа през деня и си почива  Simple Smile ).
omana - стискам палци да се оправиш по-бързо и всичко с бебето да е наред. Понякога наистина стават грешки с изследванията -
на моя колежка (бременна в 3-ти месец) и изкараха утайка 75 преди 2 седмици, а при второ изследване същия ден се оказа че
имало грешка и е 30.

# 125
omana - пожелавам бързо оздравяване, вярвам че с бебо всичко ще е наред. И дано оттук нататък нямаш повече тревоги, че ти се понасъбра доста.

deni - моята докторка каза, че трябва по около 10-тина пъти дневно да усещаме ритничетата. Предполагам, че в по-ранния период бройката е по-малка, защото те може и да си ритат, но навътре което ние не можем все още да усетим. 

Nadejdata_08 - много приятно и релаксиращо моренце да си изкараш. Вземи си възглавничка за кръста , защото дългото пътуване ще си каже думата.

# 126
Здравейте, аз съм нова във форума. На 24 години съм. Термина ми е на 19.11, очаквам момиченце.
Пожелавам на всички бъдещи мами леко бременеене и здрави бебчета.

# 127
Здравейте мами,

slun4o, добре дошла в нашите редици  welcome Леко бременеене и да си гушкаш здраво бебче през ноември! Моят термин също е на 19.11.  Grinning

Момичета, аз също усилено разглеждах за колички, но както ви споменах вече си купихме количка на Чико от една приятелка http://www.levbg.com/popup_image.php?pID=3468 Вярно, че е използвана, но е много удобна за бебо и е запазена  1stroller Нашата е в червено и черно - широка, удобна, с помпащи гуми и т.н.

Иначе за легълце съм си харесала това http://www.como.bg/baby/baby-bed/trend.html

Стискам палци на мамите, които чакат резултати от изследвания и честито на всички, които са разбрали пола на малкия си наследник  Hug

# 128
Привет от нас ! Stop
Току-що се върнахме от преглед и всичко е ок , макар , че на доки много не му се говореше . Има  една промяна за първа стрница - на нашето бебче е пораснала пишка  smile3521, така че може да ни смените гащите със сини . hahaha Таткото ни има един определен цвят на гащите от кеф . newsm08
За количките се шашнах окончателно , то много има и незнам как ще се избира, но имаме време още.
Лек ден от нас !
Наистина какво стана с БЕЛА ? Някой чувал или чел ли е нешо за нея ?

# 129
Здравейте и от нас с бебка! wavey
Аз усещам малката принцеска много често през деня,а вечер и сутрин е направо като пощуриала!Нали ви бях споменала за болката ми долу в дясно...е малката ми намери болното място и сутрунта като ме изшутира направо ми се допика! #Crazy Обаче такъв кев беше (не че съм мазохистка),но като знам че е тя и ми става драго на душичката! Heart Eyes
За количка одавна мечтая,но според милия ми е все още рано! Sad
 welcome slun4o ,дано да ти хареса при нас!  bouquet
Забравих да споделя,че на 16.07 сме на 4Д,стискайте палци всичко да е на ред,ако не съм полудяла до тогава де! #Crazy

# 130
klem4e честити сини гащи  stork-boy

Мариета, аз също усещам бебчето най-много сутрин и вечер и наистина чувството е неописуемо  Heart Eyes

Момичета, искам да ви питам нещо и дано въпроса ми не ви се стори... глупав  Embarassed На 8-ми юли съм на ФМ и бих искала да разбера как протича прегледа и с какъв видеозон се прави /вагинален или.../?

# 131
bearteddy, мен ме гледаха с коремен, 2D. Док си гледа, приказва ти какво вижда, мери бебчо и така...  Simple Smile
Клемче, честити сини гащи   bouquet
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 132
slun4o добре дошла при нас-лека и безпроблемна бременност ти пожелавам Hug
klem4e честити  stork-boy
bearteddy аз си мисля,че в петия месец вече не би трябвало да се гледа с вагинален,поне така си мисля де newsm78 Специално за Феталната морфология знам,че се прави с коремен.

# 133
klem4e - Честит малък мъж  stork-boy   bouquet

Аз май съм на 3D утре, обаче все още незнам ... Как вървят цените в СФ, за 2d,3d.4d -само ми споменаха че 3D е 80 лв. но дали е така?! Нз newsm78

# 134
Здравейте мамчета,
и двете с беба сме добре, дебелеем си.

Усещам я през целия ден, но най-вече като съм в покой. Най-странното е, че рита много когато съм гладна и се каня да хапвам.
Специални поздрави от нас за стилету и нанапеткова  Hug
Лек и успешен ден на всички мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт