Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 120
Тандури,благодаря ти.А тогава кой маслен крем да направя...Искам просто да се упражнявам да си шприцовам разни неща...Нещо по-лесно за правене newsm78 

Искроне, аз предполагам, че няма проблем да ползваш и този маслен крем, просто уточних, че аз не съм го ползвала за това и не мога да твърдя със сигурност. Иначе не виждам причина да не става, той си е обикновен маслен крем.
Аз лично не правя украса с маслен крем по принцип, затова не мога да споделя мнение коя рецепта е най-добра, но си мисля, че спокойно можеш да се упражняваш с този.  Peace

# 121
silrai благодаря ти! Рецептата е тук- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.0

# 122
Тандури,благодаря.  bouquet

# 123
Леле Рая много съм зле  ooooh! ooooh! наистина обърках ураган с торнадо, не знам защо бях запомнила, че се търси торнадо, а то беше ураган  Laughing , хем имаме и от двете при нас  Crazy . А РКТ е райс крийспи трийтс  Mr. Green

Кой пита за къщичката? Мисля, че е джинджърбред  Peace

Стаси страхотни торти. Да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet

# 124
Стаси - Нека ти е жива и здрава малката сладурана. Много да те радва и да те слушка. И двете торти са страхотни. Ама наистина!!!
Бубулинката - така и не ти похвалих пиратската карта. Те, такова чудо не се наемам да рисувам. Не че не рисувам, ама ръка без опора.... с тъничка четка.... и буквички... и разни линийки.... еееееееее, не!!! Относно кафето..... аз съм лесна. кажи кога, къде и го правим.

Сега да ви разправям нещо бързо, щоот чакам всеки момент да дойдат и да ме скалпират. А след това вероятно ще ме гръмнат... Моя комшия, преди почти 2 месеца уреди операцията на щерката и оттогава е в странство. Не дава дума да се издума за черпене и ме плаши със саморазправа. Разбрах че днес се прибира и затова звъннах на вратата му, разбутах синовете му /високи по 2 метра като баща си/ и демонстратимно му оставих на масата това: /е, и други разни работи, де/

И ОЩЕ

Няма да ви разправям какво работи той, няма да ви разправям и колко бързо избЕгах, но го чакам всеки момент да продъни някой телефон, щото вратата няма да му отворя. Към 130 кила е, и не рискувам. Тааааа..... ако не се появя в близките 24 часа..... шЪ мЪ гледате у новините....
Уж, щях да правя поправка на снимката, ама това скапано нишесте.... каквото и да го правя все се вижда..... Карай!!! Айде, сбогом от мен..... Помнете ме с добро....  bishop

# 125
Помнете ме с добро....  bishop

А, нема такива... newsm29 ти ша мреш, Пепи се изниза...2 дни да ме няма и то в темата анархия настанала Thinking

Да си ги нямаме такива, а ако съседа пристигне с брадвата на вратата newsm66, му дай моя адрес па ша си пийнем една ракия заедно както съ е залютил...

Много е хубава тортата, тоя зъбар по-убав и млад си го направила от предния...ония беше със сребриста коса...има и тунинг в клещите виждам...

Само не разбрах няма ли да поделиш близалката с участвалите, тъй като няма излъчен победител...не съ скрандзи  Stuck Out Tongue Winking Eye

Антон, кучето е върха.
Райчееееее забравих предния път да ти поздравя циците, много са секси и готини. А човека, що не искал да я реже? Поне облиза ли ги?!
Елмо е супер! Много хубава и изпипана торта.

Стаси , как успя бе жена две торти на направиш. Mp3 е уникална като идея, много ми допада.
А относно чантата с гримовете, еми супер са! Четките дори си мислех че са истински, както и моливът.

аре...че един на вратата тропа newsm43...Ванче ..сигур е твоя човек...ракията е изстудена, вадя мезето  Drunk

# 126
Представям ви "Розовата джунгла"!!! Embarassed
Странна е,но трябваше да видя личицето на рожденика и чак тогава се успокоих.Той така ахна и каза-"Розоваааааа!!!",че всички притеснения отпаднаха.
Общо взето послушах  Ванчето  и направих ...розова с животни!

# 127
Стаси ,специални поздрави ,за твоята принцеса ,нека да е жива и здрава и винаги така усмихната.   bouquetАщо се отнася до тортите ,нямаш грешка  chef
Ванче ,нямаш стигане и по хумор и по майсторлък Peace
Антоан ,получила се е добре джунглата Hug

# 128
 antoan2006 розовата джунгла е страхотна! smile3501 голяма майсторка си!
van444eto  тортата е супер! Simple Smile комшо ще я хареса! Wink
АЗ утре трябва да правя торта за кръщенето на децата а още нямам идея какво да направя!смятам отгоре да е със сметана,а евентуално да направя някакви животинки от марципан варна ама незнам!

# 129
  • Банкя
И аз утре трябва да правя за кръщане , но ще е с цветя и едно кръстче на верижка ако успея.
Това е идея от тортите на съфорумките.Беличка да е. Нещо такова.

# 130
антоан браво,пак стахотна торта,явно предизвикателствата не те плашат  Hug             

# 131
здравейте,вчера синьт ми стана на 16 и това е тортата която му направих

колата е с руска мастика 2,ужасно кондензира в хладилника.Направо се чудя Пепи как покрива всичко с руската мастика...
Отивам да прегледам темичката назад ,че отдавна не сьм влизала.

# 132
И аз намерих нещо интересно на тема метеорология  Peace  http://cakecentral.com/cake-photo-1367674.html

# 133
  • варненка от София
Ето каква торта за кръщене правих аз преди месец и нещо, ако е вдъхновение за някой, моля да заповяда:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361843&pid=12386600

# 134
Ето тука и тези, които аз правих, само че за първо причастие, но е все същата идея:
http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/3520724958/in/set-72157605087938484/

http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/2718846028/in/set-72157605087938484/

Общи условия

Активация на акаунт