Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
Tandoori, мерси за съвета, сигурно това ще направя защото иначе не се сещам за друг вариант   bouquet

Остави обаче елементите да изсъхнат добре преди да рисуваш отгоре, за да не попива боята и да правиш по-прецизни линии, че иначе няма да стане хубав рисунъка.  Peace

# 106
Клеър само в кейк декорейшън магазините ( около теб има поне няколко  Wink ) - иначе онлайн. Нито в Майкълс нито в Хобито има . купона и аз го видях...ще си взема разни дребни неща
Аталанта това си е съвсем обикновен силикон за 3 $ ( не е хранителен). Така или иначе няма да ги ям тези цветя , а и исках да пробвам какво ще се получи . Мога да ти пратя няколко  , и без друго си играх да правя "проби" . За силикон в Уол Март - най-евтин е ( Дипото и Лоус са скъпари  Laughing ) . Обаче ще ти трябва и "кокгън" ( пистолет) за да го изкараш от флакона

# 107
  • У дома
Raya   bouquet

# 108
Мерси Тандури и Рая - сигурна съм, че гледах тайлозата някъде, вероятно в Майкъл'с или ДжоАнн.

Кой щеше да прави торта с урагани, попаднах на един впечатляващ ураган http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=display … e&pid=1290433

# 109
Атланта,ЧИД на патерица вече!!!!!

Ванчееее,много се замислих на коя твоя торта и трябва поправителен  newsm78,не знам,но много се надявам да е ангела-любима ми е или змията.....УАУ!!!! жестока е!!!!!Абе да не са барбароните?Хайде казвай,че така всички торти може да ги изброим #2gunfire Hug

Иринка,много сладка торта,оставам на Ванчето да брои китките и да докладва hahaha hahaha hahaha

Кларити,този ураган е зашеметяващ,много ми е интересно от какво е направена къщата за да е достатъчно лека  newsm78,някой ако има идеи да казва,доправи ми се нещо такова изчанчено  Grinning Но май да внимавам какво си пожелавам,да не ви показвам скоро някой мой провал #Cussing out

# 110
Тандури,един въпрос.Ще правя твоя американски маслен крем за цветя и украси от тортената библиотека.Колко време и как се съхранява,че ме притеснява млякото вътре,другите продукти не се развалят.

# 111
Ха-ха-ха!!! Все още няма познал верния отговор.   Ще си ям близалката самаааааааа...... Ще чакате до довечера. Бъзикам се бре, хора. Исках малко да разсея облаците тук, че напоследък пак взе да става мрачно в темичката.... поправителния е на снимката, а не на тортата.... Една от сниманите с телефон е. Зъболекарската торта правя пак. В чест на Фиолетката, ще има още по-кървави зъби....  hahaha
Иринкееееееееее - Ти току изчезнеш ... и после се появиш с нещо вкусно.....  Crossing Arms Брой си ти китките!!!
Мама Яни - Браво! Идеално си се справила.... Тази мацка горката, да вземе да си купи по-голям сутиен, че този и е умалял.... Ама пък е готин!!!  hahaha
Clairette - Уникално попадение. Много ми хареса идеята. Ама много чисто и разтребено долу под торнадото. Бих го поразхвърляла и там....

# 112
  • София
Ох, момичета, много се посмях последните няколко страници!!! Особено с предположенията за тортата на ai-ai. Аз лично не отгатнах ко е туй нещу.
Антоан - кучето е голямо сладурче! Как ги правиш тия триизмерни работи, шапка ти свалям. Аз съм си наумила за ЧРД на племеника да се пробвам с Маккуин Светкавицата, но ми е толкова притеснено. Само като се сетя за това и стомахът ме присвива. А за розовата торта - идея нямам. Явно обаче детето има, тъй че питай го него директно.
Ванче - толкова ти се радвам на чувството за хумор и вечно доброто настроение. Понякога като се изнервя или отчаям максимално и си викам "ех, да познавах Ванчето лично, да я викна на по кафе, та да ми оправи настроението!".

# 113
Моля , моля не бъркайте ТОРНАДО с Ураган ...(аз лично предпочитам ураган да ми мине през главата , не торнадо )
Клеър аз лично не съм виждала нито в Майкълс нито в Джо Ан ...но може при вас да има.
ай-ай къщичката е джинджър бред ( или джинджифилово тесто ) . Само не разбрах Торнадото от каква е RKT - някакво съкращение е  newsm78 . Покрито е с 3 кг Роял Айсинг  Shocked - то е било пълен "гипс " .
Иринка да , пак сметанови изкушения ...а като знам и колко вкусно винаги звучат твоите рецепти ...( даже не искам да знам какво има вътре )  Mr. Green

# 114
Здравейте момичета Simple Smile

минавам само да се разпиша, после ще ви чета, че напоследък нямам много време и доста съм пропуснала.

Довечера ще тъкмя една тортичка, ако стане добре утре ще показвам Simple Smile

# 115
Тандури,един въпрос.Ще правя твоя американски маслен крем за цветя и украси от тортената библиотека.Колко време и как се съхранява,че ме притеснява млякото вътре,другите продукти не се развалят.

Искроне, американският маслен крем е за замазване и пълнеж под фондана, аз с него цветя и украси не съм правила, с изключение на няколко борда, но не го предпочитам. Така ли пише в библиотеката- за цветя и украси? Да ида да проверя, за да не се подведе някой, защото аз за цветя не съм го пробвала и не знам дали става.  newsm78
Може да се съхранява не повече от 3 дни в хладилник заради млякото.  Peace

# 116
Сега проверих, верно така пише! Към кого да се обърна за корекция в Библиотеката, знаете ли?  newsm78

# 117
Тандури,благодаря ти.А тогава кой маслен крем да направя...Искам просто да се упражнявам да си шприцовам разни неща...Нещо по-лесно за правене newsm78 

# 118
natalyna, antoan2006, доня КОПРИВА, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА КЪМ МОЯТА ДЪЩЕРИЧКА!  bouquet

2 дни нямах нет и не можах да кача снимките.  Whistling Ето ги най-сетне:

Още снимки и разрез на тортите  ТУК
МР3-ката е пандишпан и сметана+течен шоколад, първия етаж на другата торта е торта Черита, втория е пандишпан, бял Ганаш и кафяв Ганаш, чантата е пандишпан и кафяв Ганаш. Стана огромна-10кг. И да похваля рожденничката- някои от гримовете си ги направи тя. Flutter

# 119
Стаси, първо да ти е живо и здраво детенцето!Голяма е красавица, много чаровна  Flutter
Подравявам те за двете торти-изпипани до най-дребният детайл.Впечатлена съм!!!
Въпрос-рецептата за торта Черита-може ли?Чувам това нещо за първи път и ще ми е интересно да я опитам! Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт