Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 90
Много Ви моля,хора!?Аз съм в голямо недоумение.Трябва да правя розова торта,но е за момче!?Предложих единственото,което се сетих и е подходящо-Розовата пантера Пинко!Но искат друго-какво да е то -да има животни и да е розово!?Недоумявам,бе хора!? Shocked

# 91
Много Ви моля,хора!?Аз съм в голямо недоумение.Трябва да правя розова торта,но е за момче!?Предложих единственото,което се сетих и е подходящо-Розовата пантера Пинко!Но искат друго-какво да е то -да има животни и да е розово!?Недоумявам,бе хора!? Shocked

Татко Барба

# 92
Тцъ! Няма познали засега....  Laughing Обаче..... виждам аз нещоооооооо...... заформя се една групаааааа..... ей, защо се хванахте за еротичните торти, бре???? Как да ви нарека сега???? А????  Не ви ли мина през АкълЯ, че може някоя с китки да правя??????  Joy Joy Joy
Забравих да обявя награда..... затова сигурно не се напъвате достатъчно...... и пропускате уловката.....  hahaha добрееее..... обявявам награда: ......... близалка. Голяма, шарена.... вкусна...
Антоан - защо не му спретнеш една розова кола???? Елвис си е Елвис, ама имаше розов Кадилак. Защо и хлапето да си няма???? Един розов Кабриолет и вътре животинки...... И не се учудвам. Ако зависи от моя син, ще боядиса света в жълто. И тук-там червено. Ако е малко моччето, може някое от ония понита да му спретнеш.... Ъъъъъъ.... незнам как се казва филмчето..... Или пък, направи му розова торта, пък отгоре всякакви животинки....

# 93
[Ванче ..."свекървения стол" ...да не мъжа на приятелката ти да е поискал КАКТУС  Mr. Green ( понеже "цикламено" лилаво цъфти именно този кактус  newsm78 ) .  Но ти заблуждаваш противника , казвайки ПОПРАВИТЕЛЕН ... Naughty

# 94
  • някъде на юг
Момичета от много време не съм се включвала в темата, но имам един спешен въпрос Embarassed.
Направих блатовете на торта Татяна но искам да я направя със захарно покритие и въпроса ми е пак ли отгоре с маслен крем и тогава Варната?/понеже знам че не се сиропират блатовете и ме е страх де не стане пък суха тортата ?Вътре ще е със сметанов крем. PraynigБлагодаря предварително.

# 95
Момичета,в последно време не ми остава време да пиша,но гледам често да ви прочитам и да се радвам на тортите ви   Hug ,а и почти цял месец никакви торти не съм правила.

Виолетке,честито и леко бременеене   bouquet

Ванче,гледам,че Виолетка те плаши с моя пистолет,ако ти датрлябва ти го пращам по моя човек  hahaha

Пепи,многоооо ми хареса тортата с близалките  Peace

Поздравявам и всички останали  Peace

И да си покажа тортата-подарък,който правих в неделя за рожденият ден на колежката ми

Ванчееее,броила ли си скоро китки  Joy Joy

# 96
  • Vaudreuil Canada
Честит Имен Ден на всички празнуващи и специално за Пепи и Петя

На вас не ви ли трябват визи?! Shocked newsm78 Laughing
Вече не защото сме с тукашно гражданство.

Ванче да не е ангелската торта дето я срязаха безцеремонно?

Антоан за розовата торта зависи от възрастта ама и плейбойчето на към розово го докарва.

# 97
yulinda  ще си поеме тортата от крема , направя ще го "изпие" ( слагай по много  Wink ) . Колкото повече стои , по-вкусна става (2-3 дни  Heart Eyes ) . Аз тази торта я правя с крема на Фалшивото Тирамису ( на Танита) - вкусотия . За мъжа ми по-вкусна торта няма ( даже кумата ми която не яде сладко каза че е страхотна )
Аз замазвам с крем от :половин пакетче крема сирене , масло и пудра захар и 2 ч . л ванилия ( течна) мразя чист маслен крем )

# 98
Айде и аз по нощите да се включа с една торта(сметанови цици) по случай Петровден Laughing,от която вече почти нищо не остана Laughing

Зърната не ми се получиха много добре Embarassed,но нямах захарно тесто,затова импровизирах.

# 99
Моля за помощ! Трябва да правя един мини купър, но нямам сребърна боя за малките метални части на колата.С какво мога да я заменя или нещо което да боядисва сребърно. Помощ!  ooooh!

# 100
  • У дома
За втори път си забравям именния ден... мерси и Честит имен ден на всички адаши!!!

Рая, ще ми пратиш ли някое листенце, моля  Praynig не мога и не мога да намеря силикон. Дай съвет   bouquet

Аз се терзая с икебаната. Искам да е готова за събота, но ми малко времето.

# 101
Моля за помощ! Трябва да правя един мини купър, но нямам сребърна боя за малките метални части на колата.С какво мога да я заменя или нещо което да боядисва сребърно. Помощ!  ooooh!

Направи илюзия за сребърно- бяло, тъмно и светло сиво, редуващи се като цветове. Не знам дали ме разбра, все едно е релефно нещото дето ще правиш.

# 102
За американките: в Хоби Лоби има купон за 40% на всички продукти на Уилтън тази седмица, както и 50% на панделки, за тези които използват  Peace

Рая от къде купи тайлоза, сигурна съм, че съм виждала някъде из магазините, но не се сещам къде. Онлай нямам време да я чакам.

# 103
Рая от къде купи тайлоза, сигурна съм, че съм виждала някъде из магазините, но не се сещам къде. Онлай нямам време да я чакам.

Майкълс? newsm78

# 104
Tandoori, мерси за съвета, сигурно това ще направя защото иначе не се сещам за друг вариант   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт