Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 75
  • в семейството
А бе, забелязах аз че има някакви цифри в горния край, ама не можах много хубаво да ги видя.  Laughing

Пепи, честит имен ден   bouquet ! Както се казва: С пожелание за нови творчески успехи на сладкарския фронт !

# 76
Оооооо Райче душко ИЗВИНЯВАЙ!!!-ЦИЦИТЕ-Страшни са,перфектни,не знам кога ще ме стегне шапката напълно и ще взема да прескоча до зад океана малко на обучение,как го опъна тоз фондан ,как едно целулитче не остави ей така за разкош,да не ме е яд чак толкова като я гледам Joy

# 77
От горчив опит от миналата година знам, че Пепи празнува на 14.10. тоест на Петковден. Миналата година стоях до среднощ за да я поздравя първа и тя ме разби с тая информация. Така че, си съберете обратно поздравите и си ги скрийте за на есен.
сега можем да поздравим petia_taq /даже не помня дали така се пишеше/. Въпреки че тя се скри напоследък покрай бебчето. Ако не ме лъже паметта и АТАЛАНТА е именничка, но не съм на 100% сигурна..... Да си признае бързо!!!  Naughty
Райче - сега го видх Елмо. Много е готин беееееей! Егати носЪ има тоя!!!!! Ама кукления му вариант Гонзо го обичам повече....  hahaha За циците..... хммммм..... това прекалено съвършенство и в силиконовата пластика го няма....... създаваш ни комплекси с тия мацки....

# 78
  • в семейството
От горчив опит от миналата година знам, че Пепи празнува на 14.10. тоест на Петковден. Миналата година стоях до среднощ за да я поздравя първа и тя ме разби с тая информация. Така че, си съберете обратно поздравите и си ги скрийте за на есен.
На есен пак  Laughing .

# 79
Ай-Ай дано не си се засегнала , де . Аз наистина на шега го казах . Ей там на 4та страница постнах един Червен Елмо  Grinning
Ванче гледах го Елмо от нета , а и "снахата" разнася тука един - точно с такъв голям нос и изпъкнали очи  Laughing . Даже я "изпитах " снощи като и показах снимка на тортата ...тя каза " ...торта ...Елмоооо"
Тандури нищо особено няма при работата с райс криспис. Аз разтопих няколко ММ ( по принцип казват да се сложи и малко масло ) и разбърках . Оставя се малко да "стегне " иначе лепне много . После си оформяш каквото искаш . Аз направих на Елмо тялото и главата - отделно ( има клечка за зъби между тях) . Покрити са  отделно .
Снощи на ФудНетуърк на "Предизвикателството" темата беше Ледената Епоха ( филмчето) . Повечето от тях направиха животните именно от райс криспис . Те замазват или с бадъркрийм отгоре, или с разтопен шоколад и след това покриват с фондан ( аз я пропуснах тази стъпка - нямах време) . Но Елмо си е рошав , и не пречеше  Wink

Да ви покажа какво си направих от обикновен силикон . Не са идеални , но засега толкова http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260004&pid=13237970 и се получава добър отпечатък : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260004&pid=13237961

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 18:50 от raya_рая

# 80
Направо да не повярваш,как съм го пропуснала,но като ми се съберат много странички за четене и изключвам HugИ не съм се засегнала,напротив много ми е приятно да се шегуваме  newsm51
Пепи,на есен пак ще те поздравявам да знаеш  bouquet

# 81
Айде сега оправдания Simple Smile вие като не можете да скокнете границата ще скокнеме ние у щатско. Ама аз по-добре да си трая че така скочих до щатско че само два магазина за сладкарски инструментариум видях и се прибрахме  Embarassed срам и резил!

На вас не ви ли трябват визи?! Shocked newsm78 Laughing

Пете, ще ти се обадя като ми мине малко какафонията.  Peace

Райче, дай едно стъпка по стъпка за работа с райс криспис, че откога се каня да го опитам и не съм се наканила. Елмо отгоре с фондан ли е? Ако да, как го покри- на части или цял? Peace

# 82
Вечерница ,много са свежи тортичките Hug
Ай ,ай страшни са мишоците Hug
Антоан спец по триизмерните торти  bouquet
Ето и тортата от вчера книгата на Хари Потър и една от днес ,русалки.

Повече снимки имам в албума .Сега отивам на работа ,лека вечер ви желая

# 83
  • София
Здравейте момичета,
много ми се искаше да отбележа всички, но адски бавен нет и докато преровя и 6-тте страници, не ми остана време за писане -

Рая, поздравления! Пак си се трудила добре и постиженията са ти хем очаквани, хем с растеж:)

Албенче, невероятни неща показваш напоследък!

Доня Коприва, аз също мислех да ти предложа да заложиш на рисуван фондан, къде с бои директно на покритието, къде да добавиш текстура с РА. Не се отказвай от тази идея, а и в торнадото има много поле за грешки:) Аз бих ти придложила да направиш Златната Калифорнийска треска, дори и да ти се изпече с дупка - има челен опит в мое лице - пълниш с ганаш и си оригинално спасила положнеието. Освен това е лесна за забъркване, определено шоколадова и доста нетрадиционна, а и досега е харесала на всички, които са я опитали!!!

Буболинка, поздравления! Прекрасна визия, макар и с изкуствени елементи, онова, което ти си направила е на ниво, което ме кара да си помисля, че би направила и осталите неща не по-зле?!!

Пепи, за дечицата си направила много хубава торта, техниките по топките и близалките са много ценни! (По отношение на емоционалното ти решение да не пишеш - недей така, поне 99.9% от хората в темата биха се почувствали ощетени от отсъствието ти:) Hug)

# 84
Ванче гледах го Елмо от нета , а и "снахата" разнася тука един - точно с такъв голям нос и изпъкнали очи  Laughing . Даже я "изпитах " снощи като и показах снимка на тортата ...тя каза " ...торта ...Елмоооо"
Райчееееее.... ще пиша бавно, а ти чети също така бавно:  Naughty Мноооооооого ми харееееееееесва ЕЕЕЕЕлмоооооооо..... Ама мнооооого!!!! Тооооочно зарадииииии носъъъъъъъъЪЪЪ! Не ме разбирай погрешно, много ти сЪ мол`....  Cry .... Joy
Хора!!! Правя поправителен на една торта. Ха, сега познайте коя....
жокер: в цикламовото изречение има уловка.....  Joy Joy Joy

# 85
Ванче т'ва е само негърския атрибут  Joy

# 86
Ванче  аз де съм казала , че не ти е харесал Елмо  Laughing ( буквално ме чети , а не търси между редовете )
Аз бих заложила на това: http://van444eto.multiply.com/photos/album/20/20#36  ( понеже тогава го направи с целулитче , затова сега предполагам се "поправяш" . Пък негърското беше идеално , там не виждам защо да ходиш на "поправителен " newsm78
Хм хвърли ни в размисъл - вярно че "черничкия" за РД на 04.07 си го правила , ама пък да се повториш с една и съща торта за един и същи човек ...нещо не ми се вярва  newsm78

# 87
Ванче аз мисля че поправителния е за москвича

# 88
Днес много загадки  hahaha hahaha hahaha Май Клеърет ще се окаже права, щото като гледам на "антрибута" датата от рождения ден на приятелката е 4ти юли - което си е събота, днес е понеделник ....... раничко е май от днес да го почваш, ма знае ли човек тия "топки" колко трябва да отлежават hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 89
Правя поправителен на една торта. Ха, сега познайте коя....
жокер: в цикламовото изречение има уловка.....  Joy Joy Joy

Предавам се! Разгледах ти всички снимки, и освен целулитното дупИ, ама с кувертюр Деликат, друго не си представям като "поправителен" ..... Щото миналата година предница, тая година задница ....  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт