Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 86

• 32 014
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
  • Canada
Буболинка,да ти е жив и здрав малкия мъж!Много радост и безгрижие му желая!  ura
Честит Рожден Рая!Много здраве,щастие,обич и много,много торти занапред! bdbaloni

На Ласкова момиченцето не беше ли "Дея белята"? newsm78
Стаси76 фантастичен камион!Малкият ми от 10 мин само него гледа и повтаря "маньон,маньон" Laughing
Little sweet Didka много хубава идея и изпълнение!

# 241
Дидеееее, много си е хубава, на мен пък ми хареса. И като знам колко е вкуснааааа, ммммммм
Браво!

Ванче, ВЪПРОС!

...който не опипа кожата на Гарфийлд и се заби да прави рози...хак му е!
та...за ...найсти път забърквам шоколадово тесто. Определно от кувертюра на Илчовски не ми се получава. В смисъл...става, ама много меко бееее, като го го помачкам и мога с нож да го намажа....не трябва да е така. Първия път,когато забърках от милка(бяла) стана супер, като изтече мазнината де...Еластично, жестоко, даже рози и листа правих от него. Сега забърках от КАТУ, пак стана страхотно, след като изтече мазнината де....
Защо с кувертюр не ми се получава #Cussing out

# 242
Здравейте отново.
Простете че не съм се вясвала в темата от сума време, но чета си тихо и въздишам по вашите красоти.
Най-голямо впечатление от последните ми направи автовозът на Стаси - като истински е!
И другите са много изпипани.
Но идвам най-вече за съвет сега: към всички правили торта "Династия" - Могат ли блатовете на Династията да се замразяват или да се съхранят за по-дълъг период от време? Очаквам гости, но не съм сигурна точно кога, а искам да приготвя тази торта. Също - дали сглобената торта, да кажем до масло може да се замрази във фризера? Благодаря предварително на всички включили се със съвет по тази тема.
  bouquet

# 243
Ванче, ВЪПРОС!
...който не опипа кожата на Гарфийлд и се заби да прави рози...хак му е!
Нека ти!!!  Stuck Out Tongue Winking Eye

пак стана страхотно, след като изтече мазнината де....
Защо с кувертюр не ми се получава #Cussing out
Има два варианта. Или изобщо не слагай вода, или си "пресечи" сместта.
Вариант "А": Щом ти  бълва вода, значи си прекалила или с горещината или с водата или с бъркането. Спираш да бъркаш в момента, в който започне да "мляска". Слагаш в плик и прибираш на студено. Ще го доомесиш после.
Вариант "Б": Бъркай докато избие водата, и после си знаеш: псуваш, мачкаш, мажеш..... изхвърляш течността и готово. Щом си хванала цаката на гадостта с течността, давай така.
И в двата случая, НЕ МЕСИ като тесто. Разтягай го.... /и не пропускай нито една женска роднина/

# 244
Ванче благодаря ти че ми подари тема   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията - трогнахте ме  newsm51

Малко по късно ще се включа, че гостите ми са още тук . Пускам ви една виртуална почерпка както се казва да не съм с празни ръце . Идеята беше коренно различна , Искра знае  Wink , но явно наистина взех 10 дини под една мишница ( накрая не издържах и физически и емоционално . Тази тортичка е за да замажа очите на гостите ...нали знаете поговорката " шивача със съдрани гащи ходи  ooooh!...) ...и аз така направих (добре че имах резервен вариант и изкарах "прословутото цвете от кутията , за да не се изложа тотално )

# 245
  • София
И понеже бързах, че трябваше да излизаме, сега да поздравя официално всички имащи и имали повод за празнуване! Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Също искам да похваля Титаник-а на Ванчето-мила супер е! Сигурна съм че нито една от нас не се е съмнявала, че ще го направиш прекрасен!

А за Слона на Clairette просто думи нямам! Страхотен е! Тооолкова ми харесва- прилича ми на Хортън, само прашинката му липсва!  Heart Eyes  И да кажа, че чакам с нетърпение да спретнете един 3D семинар! smile3521

Така да видим какво беше...  newsm78 ... Антоан футболиста ти е много готин-май ти тръгна нещо на човешки лица на последък-тъкмо да се специализираш и там!  Peace

laskova много ми хареса и твоята торта-много обичам шарени и цветни!

Със сигурност пропускам ншкой...ИЗВИНЯВАМ СЕ за което! Всички торти са прекрасни-вие си знаете, аз си и казах че след вашите красоти ме е срам да показвам моята, но благодаря на тези които казаха че им харесва! Бобси мерси душа, аз и така пробвах ама...нещо... Thinking

# 246
  • София
Момичета, благодаря за поздравите от името на сина ми. За жалост тортата няма да я видите, защото основната част от нея ползвах и за тортеното предизвикателство. Реших да спестя време и материял и да направя 2 в 1. Но до края на идната седмицата имам да правя още три торти, тъй че, живот и здраве, надявам се да има какво да покажа.
Стаси - тортата ти е невероятна!!! Как за един ден успя да сътвориш такова нещо?!?!? Аз, като се знам каква съм туткава, сигурно ще ми отнеме поне три. Обаче номерът с купона, дето ти го е врътнал мъжът ти, е просто върхът. За убиване е тоз човек! Аз на твое място сигурно щях да се хиля истерично поне половин час.
Дидка - тортичката ти е страхотна - и като идея, и като цветове, и като изпълнение. Ставаш все по-добра със шприца. Браво!!! А къдравките линии въобще не са дразнещи. На мен много си ми харесват.
Ласкова - моля те дай адрес на сайта с твои снимки, че за съжаление не знам къде да те намеря! Embarassed
Ванче - бравос! Щом и без Ди Каприо успя да потопиш Титаник... Голяма работа си!
Нанделче - мисля, че нишестето няма да ти помогне особено в случая. Просто помоли да ти сменят кофата, макар че се съмнявам да го направят - нали вече е разпечатана. Аз имам от бързосъхнещата и си я смесвам с бавносъхнещата, защото иначе е много твърда и трудна за работа. Комбинацията от двете е по-приемлив вариянт.
Рая - ти даже юбилей, не просто ЧРД. Желая ти всичко най-хубаво и още много прекрасни торти!

# 247
bubolinkata -Честит рожден ден на съкровището ти!Да ти е жив и здрав и само да ви радва!

raya_рая -Честит Юбилей и здраве а останалото ще си го купиш!

И аз няма да показдвам последната торта,защото е за предизвикателството!
Дерзайте!

# 248
Днес забравих да благодаря на всички ви за МНОГОТО поздрави!!! Четох ги на Ради, щото не го допускам да чете тука....... и той много се учуди, че цитирам: "Лелееееее.... аз тия не ги познавам!!!! Ама щом ме поздравяват.... ами... мерси!!!!" край на цитата....  Joy Фиолетката не иска да ви разкаже за потъналия Титаник, може утре аз да го направя.....
ПослесловоСпам: С риск да разочаровам мнозинството, искам да вметна, че ненавиждам съществото ДиКаприо.... Въпрос на вкус е, разбира се но това  момченце с "лигава" физиономия, е далеч от моите критерии за мъж.... Просто скапва хубавия филм със своето присъствие. Та, ако обичате, не ми го качвайте на кораба!!!!  Naughty ..............  hahaha

# 249
  • Банкя
Честит празник на всички раци от 05.07.

Аз съм от тях и си направих любимата торта .
Само крем

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383527&pid=13358500

# 250
Райчеееееее, честит юбилей ! Много здраве и сбъднати желания! newsm59

Тарльо, хубава торта, браво! Честит рожден ден и на теб, мила. Много любов, здраве и щастие.  newsm38

Ванче, тоя ми ти "убавец" и аз не го тача...ДиКаприото имам предвид...май той накара Титаника дъ потъне, я...за да може после да се бори за живота на девойката...хихихи

Дидке, хубава ти е сметановата торта, само не разбрах това съзвездие "голямата мечка" ли е или нещо подобно...

Фиолетката да не пише само, ама да идва бързо и да дава отчет за Титаника...Фиолетке...второто момиче ще е нали Wink имам разни умения и така ги предсказвам нещата, да не се чудиш

# 251
  • Canada
Tarlio, Здраве,радост и много обич! newsm67
И как така торта само от крем? newsm78

# 252
  • София
Дарилка, да-голямата мечка. Гледах от Този сайт.

# 253
Spam :
Цитат
това  момченце с "лигава" физиономия
Ванче и аз бях на това мнение, но му гледах последните филми. От глист е станал голям пич.

Наделче, май никой не е отговорил, но чета по диагонала / CMC му се слага, доколкото съм чела по немските сайтове..Може да пробваш вместо СМС със паста за зъби Астера, трябва да върши същата работа / погледнах й съдържанието/ като последното може да се ползва за моделиране на фигури. Чисто психологически не си представям да може да се покрие с него и да има приятен вкус.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 01:13 от rien

# 254
  • У дома
Рая, ЧРД и много здраве, мила!!!
Tarlio, тебе те хванах на време  Grinning

http://i58.photobucket.com/albums/g244/Petya72/Medovik.jpg  това е остатъка от Медовика, едва успях да снимам. Беше голям хит сред руснаци и американци, но и хубава стана. Пробвах рецепта от руски сайт.
Благодаря на всички за съветите!  Украсата много куца, но пък облякох с шоколад и всички бяха много впечатлени  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт