Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 122 339
  • 829
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Calypso, защо не викнеш монтажниците да го дооправят? На нас като ни монтираха паравана и не го бяха уплътнили добре от първия път, защото при самия монтаж не може да се тества, силикона не бивало да се мокри 24 часа. После като го пробвах течеше от няколко места и то доста, викнах хората, които ни го монтираха, бях маркирала къде тече и те го уплътниха повторно със силикон и сега всичко е ок.

# 811

Проектът е страхотен,на коя фирма ще е фаянса?

Фаянса е на Keros, серия Atelier.

iwa_ страхотен проект, а тези пърхащи пеперуди по стените са разкош. Много ми хареса, особено, че е в синьо, защото аз бях категорично заличила този цвят като присъствие в дома ми ,но  с този проект ми доказа, че не съм била права.. smile3501
За синьото и ние бяхме така, но като си харесахме плочките и си го представихме решихме че ще се получи, а като видяхме проекта се влюбихме в него.

Били казала от кой магазин са ти  плочките? Hug

# 812
От Досев Импекс са, и проекта те ми го правиха.

# 813
Ех, най-накрая дойде време и аз да се запиша с нова баня. По-късно ще пусна снимки, като още веднъж искам да благодаря на mamanin за идеите , които ми даде по проекта. .....Хайде, после ще пусна снимки.

Ама няма защо, за мен беше удоволствие да си използвам принудително придобитата непрофесионална квалификация по темата ремонт на бани  Simple Smile Нямам търпение да видя резултата...  За съжаление нищо не разбирам от кабини и корита, но нямате ли нщ като гаранция?

# 814
  • Морска приказка
И нашите са от Досев Импекс, испански. За фирмата вносител знам,че имат доста красоти , които предлагат, а самата фирма е много коректна. Някой беше питал за испански плочки, мога да кажа, че нашите излезнаха доста сполучливи.

# 815
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ето най-накрая снимки на нашата баня http://radostena.snimka.bg/other/dom.291326.16424446

Кафявият фугин се оказа доста лош,не се разтвори напълно и на места стои на гранули.Фугировчиците го казаха това,чак когато всичко беше фугирано,умрях от яд.
Имам и друг проблем с фугите на пода,след боядисването на тавана ,фугите се боядисаха в бяло,въпреки,че беше покрито с найлон.Сега пробвах да ги тръркам с четка и Медикс за фаянс,но не се изчистват напълно,на някои оъ снимките се вижда.
Кажете ми някой ефикасен препарат за чистене на фугите и на места котления камък?

# 816
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Много хубава баня  newsm10! Най-много ми хареса отделението за къпане - разчупено и оригинално! От какво е изградено?

# 817
  • София и там където не се пуши
http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431648
http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431649

моята баня - плочки - китайски. Впрочем не е моята баня, защото мъжът ми избира всичко и тази баня си е негова  Joy . На шкафчето крушките са временно, докато купим подходящи.

Моята приятелка, позволи да ви покажа и нейната баня
http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431645
http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431646

плочките - испански

# 818
Много хубава баня  newsm10! Най-много ми хареса отделението за къпане - разчупено и оригинално! От какво е изградено?

Благодаря ти,конструкцията на душ кабината е от гипскартон,облицован с плочки,получи се добре,има място,чисти се лесно,малко пръска вода навън,но няма как ,като се опитвах да избегна стъкларията.

# 819
Комплименти и от мен. Много хубава баня!

# 820
  • Стара Загора
Прекрасни бани сте показали всички  bouquet
Още малко и аз ще пусна снимки на моята Wink

# 821
След едногодишно закъснение утре майсторът е на линия и започваме. Спешно ми трябва съвет за фугина,бяхте ми препоръчали преди на Церезит лилав,но като гледам по мострите изобщо не ми лилавее. Плочките ми са бели и лилави и мисля белите с бял фугин,а лилавите с лилав. Майстора каза да взимаме на Церезит анти мухъл,ама като няма лилаво...дайте идеи,момичета!?  Heart Eyes

Гледам,че темата доста е напреднала,до утре ще се постарая да пусна нова!

# 822
mendy,страхотна баня  Peace .
Извинявай но пустото любопитството зовеше и рагледах всички снимки.Пак ще се повторя Страхотен дом!От него лъха уйт и удобство!Извинявай за въпроса но това не е в България нали.Такава красота не съм виждала тук ..

# 823
yaya, помисли добре преди да ползваш бял фугин.... ние сложихме такъв на пода, и ... беше бял само първия месец, после лека-полека се натрупаха разни мизерии (мъжа ми категорично ми забрани да се опитвам да ги търкам, за да не наруша целостта му), и сега си го гледам такъв - мръсно бял
по-добре сложете навсякъде лилав - ще стои като контраст на белите плочки

# 824
Белите фуги се поддържат много трудно на пода,на стените няма проблем,защото не се цапат толкова.В старата баня сме с бели фуги,от силните избелващи препарати,на места се се отлюспил фугина,префугирахме,но пак стана същото.

Общи условия

Активация на акаунт