Време не губи,БАНЯТА си покажи! -11та тема

• 122 340
  • 829
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Gali_666 супер е,само този бойлер да бяхте го сложили другаде или поне да беше хоризонтален. Peace

# 796
  • Пловдив
Аз имам една молбаа за разбор на фаянс и теракот.
Бихте ли казали какви сте избрали и дали сте имали проблем с тях?
Разбрах, че на КАИ много пропускали ввода и се виждало дори как се променя цвета като попие вода в тях. А иначе са на сносни цени. Попрехвърлях няколко сайта и гледам разни испански, които също имат серии с по-ниски цени, ама дали качеството им е същото като на КАИ  newsm78

# 797
жаси,

нямаше къде другаде да сложим бойлера - банята е прекалено малка. Да, другият ми вариант наистина беше да е хоризонтален, но хоризонталнията бойлер се обслужва по-трудно и дава повече дефекти...А ако беше хоризонтален, трябваше да е над мивката,а така над мивката си сложих шкаф за баня!!!!

# 798
Аз имам една молбаа за разбор на фаянс и теракот.
Бихте ли казали какви сте избрали и дали сте имали проблем с тях?

Не бих ти препоръчала КАI!!!!! С най-добро качество са испанските и не се лъжи по цената - това че са скъпи, не означава и че са качествени. Добър и качествен теракот и фаянс можеш да намериш (за Варна) в СИМА, Керамикмаркет,Джорди 22 (вж сайта им)
http://www.jordy22.com

# 799
  • в града на атомното слънце :)
Най-сетне и моята баня е почти готова - остава параванното стъкло и огледалото след нова година, а аксесоарите - чакам лепилото да стегне  Joy   http://picasaweb.google.com/tani4ka79/DropBox?authkey=Gv1sRgCLOz … 15174049688905938

# 800
  • София и там където не се пуши
И моята баня е готова - снимки надявам се утре, че ме мързи в момента, преди малко майсторите си трягнаха, но си говорим със съпругът ми, че такива не ни се бяха случвали никога за нищо - да си свършат докрай работата, до последната подробност.

# 801
Най-сетне и моята баня е почти готова - остава параванното стъкло и огледалото след нова година, а аксесоарите - чакам лепилото да стегне  Joy   http://picasaweb.google.com/tani4ka79/DropBox?authkey=Gv1sRgCLOz … 15174049688905938
Браво !
Супер е!

# 802
  • в града на атомното слънце :)
Браво !
Супер е!

Ти имаш голяма заслуга за това   bouquet.

# 803
И аз да се включа като ви покажа проекта ни за баня http://www.snimka.bg/?album;aid=453759, засега сме до тук. Чакаме строителят да ни се обади за Акт 16 и се мятаме с ремонта.

# 804
И моята баня е готова - снимки надявам се утре, че ме мързи в момента, преди малко майсторите си трягнаха, но си говорим със съпругът ми, че такива не ни се бяха случвали никога за нищо - да си свършат докрай работата, до последната подробност.
Може ли да ми пратиш координати на майсторите?

И да Ви питам- някой слагал ли си е фаянсови калибровани плочки? Дали все пак не се събира мухъл, дори и в микроскопичните им фуги? Много си харесах едни такива плочки и сега водя преговори за разбиванена старите ни.

# 805
  • В лудницата на 2-рия етаж.
И аз да се включа като ви покажа проекта ни за баня http://www.snimka.bg/?album;aid=453759, засега сме до тук. Чакаме строителят да ни се обади за Акт 16 и се мятаме с ремонта.

Проектът е страхотен,на коя фирма ще е фаянса?

Нашата баня най-накрая е готова,скоро ще кача снимки.

# 806
  • Морска приказка
iwa_ страхотен проект, а тези пърхащи пеперуди по стените са разкош. Много ми хареса, особено, че е в синьо, защото аз бях категорично заличила този цвят като присъствие в дома ми ,но  с този проект ми доказа, че не съм била права.. smile3501

# 807

Проектът е страхотен,на коя фирма ще е фаянса?

Фаянса е на Keros, серия Atelier.

iwa_ страхотен проект, а тези пърхащи пеперуди по стените са разкош. Много ми хареса, особено, че е в синьо, защото аз бях категорично заличила този цвят като присъствие в дома ми ,но  с този проект ми доказа, че не съм била права.. smile3501
За синьото и ние бяхме така, но като си харесахме плочките и си го представихме решихме че ще се получи, а като видяхме проекта се влюбихме в него.

# 808
  • В центъра на Вселената...
Ех, най-накрая дойде време и аз да се запиша с нова баня. По-късно ще пусна снимки, като още веднъж искам да благодаря на mamanin за идеите , които ми даде по проекта. Обаче...., има едно голямо обаче  Cry Не извадихме никакъв късмет с кабината, поддушовото корито и монтажника. Вода тече отвсякъде, отстрани, отдолу, от под коритото...ужас. Изпокарахме се вкъщи..., не знам какво да правим...Много исках да сложим още тогава кореанова (така ли се казваше) лайсна, но не успяхме да открием в нашия град. Ами това е, оплаках ви се...просто не знам как ще решим проблема. А въобще нямаме възможност да сменяме душ кабината.
Хайде, после ще пусна снимки.

# 809
Може ли да ми пратиш координати на майсторите?

И да Ви питам- някой слагал ли си е фаянсови калибровани плочки? Дали все пак не се събира мухъл, дори и в микроскопичните им фуги? Много си харесах едни такива плочки и сега водя преговори за разбиванена старите ни.

Естествено, че се събира. За жалост, за мухъла милиметрите не са проблем, затова и принципно не се препоръчва редене на фаянс в мокри помещения без фуга. Има вариант да се фугира, но това е временно решение, тъй като фугата не може да се хване достатъчно здраво при толкова малко растояние и след време ще опада и трябва да се префугира ... и така до безкрай общо взето.

Общи условия

Активация на акаунт