Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 514
  • 929
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да спя! Оплаках се в събота, че ме заболя, ей така изведнъж и нещата не вървят на добре.  Sad Днес, през деня стана повече, а сега... вижте ме къде съм и колко е часа... Като седя ми е най-добре. Този път върви от кръста малко в ляво. Проблем с краката нямам отново, но стойката ми е с лек наклон напред. Като ритната съм! Не знам да ходя ли утре на доктор и пак да ми налеят манитол или да си карам само на Афламил и Мидокалм. Не искам да се повтори всичко от начало. Отгоре на всичкото съм достатъчно луда и отидох на работа, нощна смяна, но колежките не искаха да се чудят какво да ме правят на сутринта и ме изритаха у дома. Това, че съм вкъщи, не ми решава проблема обаче. Всъщност няма силна болка, а едно опъване и скованост. Не, че очаквам някой да си поговори с мен по това време, но така ми минава поне мъничко, като знам, че мога да разкажа на хора, които ме разбират най-добре, за жалост от собствен опит. Hug

# 286
Не мога да спя! Оплаках се в събота, че ме заболя, ей така изведнъж и нещата не вървят на добре.  Sad Днес, през деня стана повече, а сега... вижте ме къде съм и колко е часа... Като седя ми е най-добре. Този път върви от кръста малко в ляво. Проблем с краката нямам отново, но стойката ми е с лек наклон напред. Като ритната съм! Не знам да ходя ли утре на доктор и пак да ми налеят манитол или да си карам само на Афламил и Мидокалм. Не искам да се повтори всичко от начало. Отгоре на всичкото съм достатъчно луда и отидох на работа, нощна смяна, но колежките не искаха да се чудят какво да ме правят на сутринта и ме изритаха у дома. Това, че съм вкъщи, не ми решава проблема обаче. Всъщност няма силна болка, а едно опъване и скованост. Не, че очаквам някой да си поговори с мен по това време, но така ми минава поне мъничко, като знам, че мога да разкажа на хора, които ме разбират най-добре, за жалост от собствен опит. Hug
и аз пиех мидокалм и афламил, но нямаше голям ефект при мен, опитай с Диклофенак, от него съм най доволен

# 287
Аз съм ходила на Павел баня по клинична пътека,2005г.след първата ми операция,питай каквото те интересува. Hug
ами получих писмо от Павел Баня, че съм приет за 19 Август
1. та в писмото пише че ще съм в База1-какво представлява?
2. също пише, че снимките от скенер или резонанс ,трябва да са с давност не повече от 30 дена преди дата на приемане, а моя скенер е от 15-ти Май- правят ли проблем за това?
Благодаря ти, предварително! Hug

# 288
Не мисля,че това,че скенерът ти е на повече от 30дни е проблем.Всички знаем как се "уреждаме" с него.Защо не се обадиш и да питаш?
Защо реши да ходиш на Павел баня?Не те ле е страх от екстензиите?Преди няколко дни говорих с една жена която е била през май.Вследствие на екстензиите на шията ,една жена починала.Прекъснали и нещо...Правят екстензиите без никакъв контрол,а те са опасни...|лично мнение|

# 289
НЯма такова нещо - " пресни " КАТ и ЯМР . Ако си по НОИ , изследванията се показват на лекар , който обикновено има кабинет в сградата на НОи , заедно с етапна епикриза , носи се и амбулаторния картон .Ако резервацията е направена по тел или чрез email  си ги носиш със себе си в санаториума и там лекар ще ги погледне .

# 290
  • София

Ехо има ли спортяги тук  Peace , да ви питам тук някой ходи ли на плуване, чел съм че по гръб е добре да се плува, но кои други стилове може (жабешката е противопоказна) - кроу?
За София къде ще препоръчате да почна да се уча и да плувам и т.н. Simple Smile БСФС , Спартак,Мадара ?

Мисля освен колело и ролери да почна да карам - какво мислите за последните? Притеснява ме че там има леко приведена позиция на тялото  newsm78
аз ходя всяка седмица на басейн с минерална вода, плувам всякак, без по гръб (нещо не ми се отдава), но като цяло ми се отразява много добре Naughty

Къде ходиш и колко струва посещението, базата добра ли е ?

Не те ле е страх от екстензиите?Преди няколко дни говорих с една жена която е била през май.Вследствие на екстензиите на шията ,една жена починала.Прекъснали и нещо...Правят екстензиите без никакъв контрол,а те са опасни...|лично мнение|
   Въпросната база работи ли още, как може такова нещо  newsm61 Cry

# 291
  • София
Я кажете,кажете за екстензиите.Какво е това чудо,нещо като разтягане ли?И на мен ми е интересно за Павел Баня.

# 292
Не мисля,че това,че скенерът ти е на повече от 30дни е проблем.Всички знаем как се "уреждаме" с него.Защо не се обадиш и да питаш?
Защо реши да ходиш на Павел баня?Не те ле е страх от екстензиите?Преди няколко дни говорих с една жена която е била през май.Вследствие на екстензиите на шията ,една жена починала.Прекъснали и нещо...Правят екстензиите без никакъв контрол,а те са опасни...|лично мнение|
Защото там водата е най-подходяща за нашата болест,  newsm78 (през май ходих на Стрелча и резултата е ограмоен) ,но така съм чул
Старах ме е естествено, но съм решил да не позволявам подобно мъчение Naughty, искам само водните процедури да си правя и физиотерапията, не могат да ме задължат за екстензии  #2gunfire.
Жалко за жената, ако е вярно трябва да ги вкарат в затвора според мен #Cussing out
R.I.P.

НЯма такова нещо - " пресни " КАТ и ЯМР . Ако си по НОИ , изследванията се показват на лекар , който обикновено има кабинет в сградата на НОи , заедно с етапна епикриза , носи се и амбулаторния картон .Ако резервацията е направена по тел или чрез email  си ги носиш със себе си в санаториума и там лекар ще ги погледне .

по Клинична пътека съм, и става въпрос за стария санаториум Wink

Къде ходиш и колко струва посещението, базата добра ли е ?
ходя на Стрелча има открит басейн с минерална вода, на мен ми е близо, за това, иначе се плаща 5лв има шезлонги и тук там чадъри Laughing

# 293
  • Димитровград
Когато аз ходих,не е имало подобни изисквания за КАТ или ЯМР занесох си скенер които си имах отпреди доста време,дори тогава не се изискваше и ЕМГ.Незнам коя е първа база,аз бях в така наречения санаториум на Гечев,условията са точно като болнични,но аз не гледах това.Имах назначени 3 процедури,от които само една водна,ЛФК,ултразвук и ЛФ,аз си доплащах за посещение в басейн,тъй като една водна процедура ми се стори твърде малко.Не ми хареса това че първия ден си замина докато мина преглед и ме настанят,така че останах без процедури,а последния ден имаше някакъв проблем с водата и пак неможах да си направя водната гимнастика нито вана или нещо подобно.Екстензии никога не са ми правили,аз нямах показания затова,но дори да имах категорично бих отказала,чувала съм страшни неща по въпроса за този вид лечение(скъсване на нерв от прекомерното разтягане)!

# 294
Когато аз ходих,не е имало подобни изисквания за КАТ или ЯМР занесох си скенер които си имах отпреди доста време,дори тогава не се изискваше и ЕМГ.Незнам коя е първа база,аз бях в така наречения санаториум на Гечев,условията са точно като болнични,но аз не гледах това.Имах назначени 3 процедури,от които само една водна,ЛФК,ултразвук и ЛФ,аз си доплащах за посещение в басейн,тъй като една водна процедура ми се стори твърде малко.Не ми хареса това че първия ден си замина докато мина преглед и ме настанят,така че останах без процедури,а последния ден имаше някакъв проблем с водата и пак неможах да си направя водната гимнастика нито вана или нещо подобно.Екстензии никога не са ми правили,аз нямах показания затова,но дори да имах категорично бих отказала,чувала съм страшни неща по въпроса за този вид лечение(скъсване на нерв от прекомерното разтягане)!
ОК! абе ще вървя така с стария скенер пък каквото стане.
Надявах се в База 1 обстановката де по различна от болнична Sick, но май ще вървя на кавартира или хотел само процедурите ще си правя там.
Ще настоявам да ми изпишат повече водни процедури, от март до сега имам 2 курса на физиотерапия, 2  на лазер  и един път ходих на Стрелча, мисля че ми е достатъчно облъчването.
По въпроса за екстензиите съм категоричен, само през трупа ми Mr. Green

# 295
  • София
ОК! абе ще вървя така с стария скенер пък каквото стане.

Тишо, вече два пъти съм ходила по клинична пътека, макара не и в Павел баня.
Лекарите ми обясниха, че скенерът няма давност, диагнозата е поставена и си важи без оглед на това колко време минава.
Една приятелка е била ноември месец по клин. пътека там, където ще ходиш. Останала е много доволна. Доплатила си е по
нейно желание за стая с две легла и санитарен възел - по 13лв. на ден.  Hug

# 296
Тишо аз съм ходила в Павел Баня, но в другия санаториум, а в този си ходих по желание като си плащах за басейна. Не искам да те стряскам но реално няма басейн голям за плуване. Той е малък с доста гореща вода и предимно се киснеш в него.Но пък е доста добре защото е по гореща и направо от извора.

# 297
Водата в Павел баня е по -подходяща за стави ,от колкото за периферни нерви.Много е гореща.Ти защо бързаш толкова скоро да ходиш пак на санаториум?Добре е да минат поне 6м.Тези с дх ,ходят заради екстензиите.
Аз съм била в стария санаториум-ужас.Отзаде има една друга база,може тя да е 1.Там условията бяха добри.

# 298
Здравейте всички,
Отдавна не съм писала,но се опитвам да наваксвам с четенето.Мислим да ходим с мъжа ми на Поморие след 5.08.и нямаме нищо уредено за спане,а искаме да сме близо до плажа и ако е възможно да направя поне няколко кални процедури. jocco  пишеш че имаш  телефон.
А иначе крака и кръста си ме болят,трудно си  повдигам крака,парезата си я имам и т. н.

# 299
zdraveite,

tai kato na dosta hora nisto ne im pomaga za bolkata....men dokato me boleshe v nachaloto pieh edni indiiski bilkovi tabletki...gore dolu namalqvat ti bolkata napolovina, zavisi pri kogo kolko e..... maika mi gi pie za diskopatiq i osteoporoza i spira da q boli,....nqmat str efekt, vse pak e bilka....kazvat se Rumalaq i gi ima v povecheto apteki i sa evtini malko pod 3 lv...naskoro nauchih che ima i sastite, no koncentrat po-silni...moje da pitaaate....dano na nqkogo mu sa ot polza.... ot godini gi  piq samata az kogato me boli nesto svarzano s kostite i podobni bolki.....uspeh:)

Общи условия

Активация на акаунт