Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 147 186
  • 929
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, и аз да се включа по темата за килограмите. Сигурна съм, че увеличените килограми увеличават проблемите с ДХ. И при мен стана така. До преди 9-10 години нямах проблеми, бях слаба, даже прекалено слаба до момента, в който навърших 40 и възрастта започна да оказва влияние на фигурата. Вярно е, че и движенията са определящи, но килограмите наистина тежат на гръбнака. Лично мое мнение е, че когато си млад и подвижен, с добра хигиена на живот проблемите с кръста са малко. Но при повече кила и преди 40-те години също тежат. Ние жените трябва да се съобразяваме и с раждането, което допълнително усложнява нещата. Така, че трябва да се заемем сериозно с отслабването.Каквито и диети обаче да ми хвалите не мога да ги спазвам.  WinkИ движенията ми са ограничени. Така, че чакам някакъв друг вариант за отслабване с лежане, с ядене smile3518 Weary
Секс и ябълки,не помогне ли оставяш ябълките. Embarassed

# 151

Ето така се отговаря !!! newsm10 newsm10 newsm10 smile3508 smile3501 Браво!

Наздраве по повод хубавата диета! Важи и за жени, и за мъже!  newsm62

# 152
Това е всъщност лазерна акупунктура. Говорих с лекаря и той ми каза, че могат да се правят по два сеанса на ден през 4 часа до колкото си спомням мисля, че цената беше 15 лв на процедура за лазер и 25 за озонотерапия, което е на половина по евтино от Варна. smile3516

Днес ходих на ЕМГ невроложката каза, че отдавна не била виждала толкова голяма херния  Weary ,  след доста подскачане като заклан петел ми казаха, че S1 нерва е притиснат но добрата новина била, че той отговарял само за сетивноста а друг за двигателната дейност на кракът,  нямало проблеми за пикочния мехур, половата система, и движението, както някои го наричат изсъхване на кракъ. Така, че имам да черпя - можеше да е доста по зле newsm53

# 153
  • София
Това е всъщност лазерна акупунктура. Говорих с лекаря и той ми каза, че могат да се правят по два сеанса на ден през 4 часа до колкото си спомням мисля, че цената беше 15 лв на процедура за лазер и 25 за озонотерапия, което е на половина по евтино от Варна. smile3516

Днес ходих на ЕМГ невроложката каза, че отдавна не била виждала толкова голяма херния  Weary ,  след доста подскачане като заклан петел ми казаха, че S1 нерва е притиснат но добрата новина била, че той отговарял само за сетивноста а друг за двигателната дейност на кракът,  нямало проблеми за пикочния мехур, половата система, и движението, както някои го наричат изсъхване на кракъ. Така, че имам да черпя - можеше да е доста по зле newsm53

Бе ти ни почерпи,и ние ша почерпим и тоооо минало.

# 154
 newsm62   Ok   За сега доктора позволява само виртуална бира cheers  ха наздраве
А като се срещнем ще пием и капучино  beer  food010
А да знаете как ми се плува направо лошо ми става, от пет месеца се приготвям  smile3508 , морето всеки ден го виждам а имам само една баня smile3511  дано не изтърва цялото лято че newsm61

# 155
...
А да знаете как ми се плува направо лошо ми става, от пет месеца се приготвям  smile3508 , морето всеки ден го виждам а имам само една баня smile3511  дано не изтърва цялото лято че newsm61
А да знаете как не може да се плува  Laughing Влязох аз в морето, отпуснах се и АХА и ще заплувам, ама левия крак не се движи, а десния на половина  Crazy Diskov, обади се да ходим заедно на плаж - аз се изкривявам на ляво, ти ще се кривнеш на дясно и ще създадем симетрия  Laughing
ОК, зарязвай ябълките! Хич не ти трябват, само ще забавят отслабването  Whistling  Аз отивам да лепя чиниите smile3508

Аз днес си взех направлението за ЯМР. В понеделник трябва да ходя до ЗК да ми сложат печат и да се мятам да ме зяпат и снимат по гръбнак  moresmile

# 156
Сън в лятна нощ-измислиси по кратко име|шегувам се|Каква е тая докторка ,която не знае за калцирана дх.Аз пък не съм чувала за такава която се показва и прибира?Я  я пращай да учи някъде!За механично увреждане чува ла ли е?И моят личен все ме навиваше,че всичките ми проблеми идвали от дх,но е на път да не познае.

# 157
  • София
Привет,ето ме и мен Simple Smile
Днес ми препоръчаха за нашия проблем Юмейхо?!

Какво мислите за системата Юмейхо

http://rehabilitation-massage.hit.bg/yumeiho.htm

# 158

Много ме успокои Булке Марулке  newsm09  Но щом ще е за баланса във вселената ще те балансирам със завой на дясно newsm08
добре че не ме караш да завивам на ляво че не понасям тази посока   comp03

# 159
  • София

Сън в лятна нощ, телефонът на д-р.Ригов, диетолог, е 0898571943 или 02/ 956 39 86.

Така, че чакам някакъв друг вариант за отслабване с лежане, с ядене smile3518 Weary

Ябълки няма в режима, само зеленчуци, така че изхвърляй ги отсега, да свикваш!   Laughing

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 20:57 от sophsan

# 160

За нас Дисковите Херници май е малко късно за такива намествания Weary поне аз така си мисля инъче с удоволствие бих пробвал newsm44

# 161
  • София

За нас Дисковите Херници май е малко късно за такива намествания Weary поне аз така си мисля инъче с удоволствие бих пробвал newsm44
След това няма да могат да ме съберат 4 японски часовникарски бригади.
мисля,че е опасно за нас,това е занаместване на здрави кокаляци,едно време му викахме,,чекръкчия,,.

# 162
Един пишман Юмейхо преди години (нали се сещате, че не е от вчера работата) пукна на баща ми прешлен. ДХ-то му се влоши естествено, ама то там стана страшно! Не се подлагам, а и самите невролози не препоръчват. При такива намествания спокойно могат да скъсат нерв.

# 163
Diskov, обади се да ходим заедно на плаж - аз се изкривявам на ляво, ти ще се кривнеш на дясно и ще създадем симетрия  Laughing

Е пък викнете ме и мен за плажа! Аз ще ви завръщам ако вземете да кривите много в ляво или дясно.  newsm53  И без това се чудя вече с кого да метлосвам по плажовете.
А колкото за плуването-от десетина години не знам какво е това плуване в морето. Топя се най-много до над коленете. Страх лозе пази.
 А сега отивам да изхвърля ябълките и ....да отслабвам!

# 164
  • София

sophsan-много благодаря  bouquet
ОК-усетихме земетресение,дали от твоята диета  newsm78
Не мога да спя имам крампи  и краката ми ,,ритат,, та не мога и друго да правя.
Като се приближи милото и получава шут. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт