Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 571
  • 929
  •   1
Отговори
# 210
Страшно ми стана като чета titingo, много внимавайте при кого ходите да ви усукват. Някой некадърници може да ви увредят по-лошо. При някой хернии не се правят масажи. Има няколко вида такива масажи и само на рехабилитатори с много и доказан опит трябва да се доверявате.

# 211

...в Темелков те събличат дюбидюс и ти дават едно халатче, дето се връзва отзад - то ако не можеш ти трябва помощник, но има едно младо докторче и си предлага услугите  newsm10

И халатчето седи отворено на дупето за удобство на помагача ли?  newsm78 Е хубаво ли ти помогна поне?  Laughing Аз да взема да си сменя часа, че и аз помагач да имам  Joy Ще си метна нещо от този сорт и отивам http://www.myskystore.com/images/1334pink.jpg , само пълнежа трябва да докарам ...

БМ  -  Както е тръгнала работата може и да ти платят за ЯМР smile3532

# 212
Някой знае ли нещо за Доц.д-р Тодор Тодоров от Варна приемал на Цар Освободител?

# 213
titingo кой те кара да ходиш по 100пъти на такива чекракчии като нямаш облекчение.Не питай старило ,ами патило...
Diskov, от опит знам ,че докторите за такива неща пари не дават.Гледат и барат безплатно...
Маги, смях се и аз на влаковете,че споменът ми е много пресен...

# 214
Аз ходих при един бивш футболист в едно село до Добрич.
Първо ти разтрива гърба за 5 мин, след това ти търси проблемните места, с една хавлия хваща кожата и я издърпва да се освободят срастванията, след това преглежда нервите на краката доста болезнено между другото,издърпване на пръстите на краката  без усуквания всичко за около 30 мин  за 20 лева оправил е доста хора но нали знаете , че при нас нещата са малко по различни newsm12

# 215
Не знам дали ти е ясно къде се намира засегнатото коренче?С тая хавлия какво дърпа-кожа?Как ще махне срастванията?
То смешно....Те ако стават така тия неща....хич нямаше да съм тук
Между другото една мануална терапия ,наистина започва поне с половин часов масаж за отпускане.От там нататък,не знам .Аз ли попадах на некадърни,че все се влошавах??? newsm78

# 216
  • София
Привет-мривет.Пак ще ми боцкат дупето,ама с онова дето го не обичам.После рехабилитация.
aha-на нас ни трябва кинезитерапевт,както казва мъжО,лекар и доктор са съвсем различни понятия. Wink
Ние с милото решихме да се лекуваме с индииската кама-сутра,там такива пози има,че ще си глътнат езиците всички рехабилитатори,кинези-нам-кво си и чекръкчии.
Като се умориме поза ,,парижки бездомник,, и готово,пълен релакс.
Решихме още да ходим на Поморие от септември,но на свободно,щото не пускат деца в санаториума.Пък и в санаториума ,представете си,процедури,процедури и накрая кама-сутра.Ще ни се скарат,че им вземаме хляба. Laughing

# 217
Абе колеги и колежки, що не казахте, че главата ми ще вибрира още 2 часа след ЯМР-то  Laughing Сложили едно младо докторче да ми прави изследването, ама не се оборудвали с прословутите халати ами на самотек оставили работата - кой с квот' дойде. Е хубаво де, ама панталон без копче нямам! Събувай до коленете. Събух аз, ама на докторчето му слаби ангелите. Взе да търси нещо да ме завива, че да не ми станело студено  hahaha Взе да ме кръщава госпожица ли съм, госпожа ли съм ... Абе поне ми беше весело! Пък и самочувствието ми вдигна. Днес след обяд или утре ще ми е готов резултата. Ще видим какво си е надробил гръбнака ми.
Сън в лятна нощ, ако успеете кама сутра да минете поне веднъж от корица до корица йогите шапка ще ти свалят  Laughing , а какво тяло и какви мускули ще си направила ...

# 218
Аз също съм оперирана от ДХ през 2004г.преди операцията беше нещо страшно болеше ме много левия крак горе в ябълката изтръпна и ми се поду ходилото беше ми невъзможно да вървя вила съм от болки,но след операцията да чукам на дърво нямам проблеми.
Оперираха ме в Александровска в София още на 2рия ден станах а на 5ия вече ходех .
Благодаря много на д-р. Рангелов.

# 219
Булка Марулка
ти къде си го прави ЯМР. Аз го правих Окръжна болница и там едни младички момиченца оставиха ме само по една блузка и бикини. А резултата ми беше готов до 2 часа. На не беше много шумно, аз си затворих очите и мислех разни неща. Даже не разбрах кога смърши.
Надявам се резултати ти да не е лош.

# 220
ЯМР-то го правих в Диамед - на първия етаж в Марешки. Новаков ме прати там или в Темелков. Имайки предвид бързината на хода си предпочетох Марешки, но момиченцата се бяха свършили за мене... само мъжко имаше  Rolling Eyes

# 221
Нали поне си си изплакнала очите? newsm44 А там има един млад д-р сигурно е бил той.

# 222
  • София
Абе колеги и колежки, що не казахте, че главата ми ще вибрира още 2 часа след ЯМР-то  Laughing Сложили едно младо докторче да ми прави изследването, ама не се оборудвали с прословутите халати ами на самотек оставили работата - кой с квот' дойде. Е хубаво де, ама панталон без копче нямам! Събувай до коленете. Събух аз, ама на докторчето му слаби ангелите. Взе да търси нещо да ме завива, че да не ми станело студено  hahaha Взе да ме кръщава госпожица ли съм, госпожа ли съм ... Абе поне ми беше весело! Пък и самочувствието ми вдигна. Днес след обяд или утре ще ми е готов резултата. Ще видим какво си е надробил гръбнака ми.
Сън в лятна нощ, ако успеете кама сутра да минете поне веднъж от корица до корица йогите шапка ще ти свалят  Laughing , а какво тяло и какви мускули ще си направила ...
Бе всички на изследвания тръгнахте,комай заради докторчетата ще да е.Някъв нов вид екстремен секс????
Булка Марулка сигурна ли си ,че главата ти  вибрира от ЯМРто?Егати 2часа Shocked

# 223
Първият път беше голям кошмар.Втория и третия хич не ми пукаше.На последния малко ми прилоша,но беше валяло и беше доста задушно.Иначе от докторите вече хич не ми пука,то сабличане,обличане.Кой каквото поиска.В ст з си имаме еднократни халати,за да не си излагаме прелестите на показ.Аз като почнах това ,ще хвърля ,това ще хвърля-само гащите бяха без метал..,дори и калцуните забравих да обуя.

# 224
Привет банда, как са "дискотеките"?
Докато се включа и вие сте прелетели в нова тема Embarassed Embarassed
За съжаление от много робота и ангажименти, а и времето се стопли не съм ви чела и не съм писала скоро - бях помолила за съвет към кой невролог в Търново да се обърна, но явно никой от там не се включи. както и да е ходих при д-рПетрова, жена с много стаж зад гърба си. Не погледна снимката, а само епикризата и ми направи такъв обстоен преглед какъвто повярвайте ми да толкова години невролог не ми е правил...е даде ми направление за физиотерапия, която аз правя тук след работа(по обясними причини), след което лекуващата ме физиотерапевтка предлага да вляза в болница за 10 сни за продължаване на процедурите и болничен, защото честно казано след санаториума кракът ми се беше поотпуснал, но откакто съм на работа пак получих пареза на левия, а започна да се схваща и десния крак в прасеца и пръстите Rolling Eyes
Искам да споделя какво ми изписа д-р от Търново да дадете отзиви: Gabagamma 300 по схема 1 ден -1; 2 - 2х1 капс и 3 - 3х1 капс. и за после незнам, кажете оля ако някой го е пил.
Чао  от мен и лека и безболезнена седмица! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт