Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 3

• 145 511
  • 929
  •   1
Отговори
# 300
ОК! абе ще вървя така с стария скенер пък каквото стане.

Тишо, вече два пъти съм ходила по клинична пътека, макара не и в Павел баня.
Лекарите ми обясниха, че скенерът няма давност, диагнозата е поставена и си важи без оглед на това колко време минава.
Една приятелка е била ноември месец по клин. пътека там, където ще ходиш. Останала е много доволна. Доплатила си е по
нейно желание за стая с две легла и санитарен възел - по 13лв. на ден.  Hug
ами така пишеше в писмото newsm78
Дано да има резултат Simple Smile
Ще опитам и да си доплатя, но се съмнявам че има свободни места

Водата в Павел баня е по -подходяща за стави ,от колкото за периферни нерви.Много е гореща.Ти защо бързаш толкова скоро да ходиш пак на санаториум?Добре е да минат поне 6м.Тези с дх ,ходят заради екстензиите.
Аз съм била в стария санаториум-ужас.Отзаде има една друга база,може тя да е 1.Там условията бяха добри.

Честно казано не бързам и хич не ми се ходи Sad,
Но по клинична пътека поне в Павел Баня се кандидатсва като си изпратиш документите по пощата до края на Юни и чакаш да ти изпратят писмо кога да отидеш(аз вчера го получих),  страх ме е да не си пропусна шанса Naughty

# 301
vasilen52, намерих два телефона в Поморие: 09622859 - Мария и 0888255092 - Милен.

# 302
Хора, нещо съм се ошашавила. newsm78 Преди малко се върнах от аптеката и си купих Мидокалм. Сега го отварям да си взема хапче, че сутринта изпих последното и хапчетата са ... кафяви!  Rolling Eyes Ами предишните бяха бели и съм сигурна, че са Мидокалм, но изхвърлих опаковката. Някой да ме осветли? Бая се стреснах този път, хче започна от нищо да се обажда тъпата ДХ и нещо... издавам фронта, щом се чудя какви са точно хапчетата. Confused

# 303
Има и кафяви.Защо пиеш мидокалма?Вземи противовъзпалително и милгама.

# 304
Има и кафяви.Защо пиеш мидокалма?Вземи противовъзпалително и милгама.
Аз, така или иначе, го изпих. Crazy Кафяв, зелен, бембен... като се уплаших - гълтам всякакъв цвят. Ами невроложката ми изписа рецепта за Афламил и Мидокалм 2х1 и каза, ако се появи проблем, да го започвам. Афламила е нестероидно противовъзпалително. Взех и Невробекс. Нали е същото като Милгама? Витамини В1, В6 и В12.

# 305
И аз пия неуробекс,защо милгамата е скъпа.Имаш ли болки в краката?

# 306
Имаш ли болки в краката?
Не.
Смея да твърдя(тихичко, да не чуе дявол!), че има ефект от лекарствения коктейл, който поемам трети ден вече. fingerscrossed
Ами като все са витамини В, какво значение има дали е Милгама или Невробекс?

# 307
ХИЛЯДИ ХИЛЯДИ извинения за маймуницата, но съм на компа на брат  ми и има само фонетичен БГ, дето съм го позабравила доста и докато напиша едно изречение то деня си минал, а кръста вече кристализирам от болка и краката отдавна са ми изтръпнали и по мое мнение са се отделили от странно изтръпналото ми дупе ...  newsm62 На всичко отгоре в сайта имаше кирилизатор, а като гледам май е заминал и той на санаториум - няма го!Обаче аз съм хиена и открих кирилизатор в нета, така че ще чететe нормално! Може да пренебрегнете извиненията! Ама моля ви донагаждайте си някои букви че странно звучат някои думи след превода ...
Сън в лятна нощ ... ти си моят гуру! Пусни едно лично със позичките  newsm51 , бъди добро другарче! Аз все се опъвам на разнообразието, че ме боли кръста и не мога да се държа, пък то - въображението ми било бедно smile3521
Аз за спорта имам все лоши спомени при пробите ... включително и секса май ... Първата жестока и голяма херния си я получих след една много бурна и наситена секс нощ. По-късно тръгнах на фитнес по специална програма със зоркото наблюдение на един готин батко знаещ уж ... и така само веднъж, след това 2 месеца на легло и повече във фитнес не стъпих! Пробвах с танци, ама лекаря и тях ми забрани и работата стана мързел до безобразие! Сега като ме оправи пак жената си вземам дупето у ръцете и измислям някаква нова физ дейност. Ако пак пиша супер често както до скоро значи пак съм оплескала нещата и се кривя в къщи  newsm08
Текс, кажи какво повече искаш да ти разкажа за жената при която ходя. Какво ти е интересно? Историята на опита ми с нея и този на семейството ми е много дълга ... Датира от повече от 10 години и включва няколко хернии, протрит прешлен, скъсан минискус, синузит, атрофия, пареза, новородено бебе нагълтало се с околоплодни течности ... въобще разнообразието е голямо! Питай, щом ти е интересно ще разказвам!
И друго мислех да пиша, ама като не помня вече ... Пък и стига ви толкоз ... То от мене място в темата не остана, роман написах ...
Бижу! Взимай мерки! Аз така почнах! Само леко, само малко ... Знаеш какво става с наще красоти! Мидокалма от време на време ходи на солариум и добива и кафяв цвят, не му се коси!  smile3521 newsm62
Тишо, имам братовчед, който редовно ходи на Павел баня, прилагат му и екстензии и казва че е доволен. Аз не бих се подложила! Но пък той не иска да се подложи на моето лечение и сме квит.  smile3532
Мен ме боли повече в момента, но си знаех че това ме чака. Пък и като знам, че е на оправяне тази болка и се радвам!
Diskov да не замина без мене и ОК на плаж?????
Не съм ли шматка? В най-големите жеги хората заминаха на море, аз в София се изнесох ...

# 308

Тишо, имам братовчед, който редовно ходи на Павел баня, прилагат му и екстензии и казва че е доволен. Аз не бих се подложила! Но пък той не иска да се подложи на моето лечение и сме квит.  smile3532

има доволни, но повечето са недоволни аз съм твърдо против Crossing Arms

# 309
Бижу! Взимай мерки! Аз така почнах! Само леко, само малко ... Знаеш какво става с наще красоти! Мидокалма от време на време ходи на солариум и добива и кафяв цвят, не му се коси!  smile3521 newsm62
Вярваш ли ми, че толкова се стъписах, защото просто подавайки рецептата, някак от вътре ми дойде да питам дали има друг вид или е само един, и човекът каза, че е един. Отварям го - кафяв! #Crazy Бе, викам си, аз всъщност Мидокалм ли съм пила до сега и какво си купих!? Или полудях...?  Laughing

# 310
Някой правил ли си е процедура във физиотерапията с невалин ампули? Днес си правих и цял ден ме боли нерва, дали е от това newsm78 След това чух, че май не било добре за нерва. Ако някои знае моля да сподели, че се чудя дали да ходя утре пак. Weary

има доволни, но повечето са недоволни аз съм твърдо против Crossing Arms
Аз съм си правила екстензия и през двете седмици там се чуствах много добре,макар,че не бях много съгласна и не исках много да ме стягат а по леко докато застанех до хоризонтално положение. Но след като се прибрах както и сега все още ме боли.

# 311
Това с невалина е с цел да повлияе болката.Нерва сигурно се е раздразнил.Най вероятно ще отшуми.Кажи утре на докторката,ако прецени може и да ти назначи нещо друго.
Колко време мина от екстензиите?

# 312
Това с невалина е с цел да повлияе болката.Нерва сигурно се е раздразнил.Най вероятно ще отшуми.Кажи утре на докторката,ако прецени може и да ти назначи нещо друго.
Колко време мина от екстензиите?
И аз мисля,че нерва ми се раздразни,но дали ще мине или ще стане по лошо, това се чудя.
Екстензиите ги правих април месец.

# 313
Aha, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!(и да си купиш онова нещо с розовите пухчета) smile3525

# 314
Честит Рожден Ден  Aha!
БЪДИ ЩАСТЛИВА,БЪДИ НЕЗАВИСИМА,БЪДИ НЕПОКОРНА
НО НАЙ ВЕЧЕ БЪДИ СЕБЕ СИ,ОТСТОЯВАЙ СВОИТЕ ПРИНЦИПИ
И ЖЕЛАНИЯТА ТИ ДА СЕ СБЪДВАТ

НАЗДРАВЕ!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 22:07 от .Lina.

Общи условия

Активация на акаунт