блясъкът на азия пакистан

• 35 827
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
Хоп троп, чук, чук Grinning
Какво става тука беее? Пълна тишинааааа.....
МАНСУНЧЕЙ-тя почивката ко да ми е подействала, нал'л си ме знаеш каква съм и без почивка Wink Ама поне се насладих на Родопите-там и да скучая не ми е скучно докато чаках да направят на Бате леченията.  Стигаше ми да гледам красотата около себе си. И голямо цамбуркане по басейните падна докато чаках Бате. Тъкмо нямаше и много хора, че аз не обичам да ме оглеждат. Сама от басейн на басейн. Само събота и неделя имаше хора.
Много ти благодаря за чудесния разказ и за прекрасните картинки. Но солниците ме очароваха тотално  bouquet Голяма красота бе!!! Ей хората знаят как да се грижат за красотите си. Как го правят бе. Болно ми е за нашите красоти ама така ми е болнооо.....Толкова много можем да покажем.....а да не задълбавам, че ставам лоша и аз!
ШИЛАНЧИК-немой така да си меланхолична дееее. Аз като съм самичка ей така ми идват едни шуротии които ме карат сама да си се смея на себе си.  Много дълго съм била самичка И пак ще съм, само, че много обичам да се иронизирам и да се шегувам със себе си и това ми е помагало. Но какви ти ги дрънкам и аз. Всеки си има различен характер. Важното е като ти стане много меланхолично да дойдеш тука и да се посмееш със нас или пак да ни разправяш нещо интересно а ти знаеш и можеш да го правиш. Аз трябва да се смея и да се усмихвам иначе сякаш съм умряла. А ти си ме карала да се смея  bouquet
Хайде момичета на кафенце- caffeeeeee timeeeeeeeeeeeeee Grinning

# 91
а да за хусрите и аз знам,да името наистина е така,немога да кажа дали е урду или панджаби дума,но всички я знаят.но това мъжете да се обличат в женски дрехи го има и на други места в Азия,то и в България ги има.например хусрите от Китай,Малайзия и другите подобни държави са много известни.мога да кажа с ръка на сърцето че доста от тях изглеждат перфектно.в Япония тези полу-господа полу-дами се котират много по телевизията,предаванията с развлекателна цел са пълни с такива личности и те даже са едни от най-известните и богати.

# 92
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!
Как сте мили дами? Дано сте си отпочинали и да започне седмицата с нови сили. Приятен ден!!!!!!!!!
Да го започнем със скромна закуска:

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 08:42 от alvera

# 93
Алвера, тая закуска ще ми стигне за единия зъб само  Laughing  аз съм от ящните  Laughing

Айде да се повозим на шарените рейсове, ето какво намерих из нета тях  http://idi.bg/blogs/view/blog/568   http://www.lomo-expedition.de/PK_Dera_Ghazi_2004_02-25_Fuer_Deut … _normaler_LKW.jpg

ето и пакистански гвардейци, но снимката е мъничка и не може в детайли да разгледам униформите http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-08-14_10.htm  , обаче само какви шпагати във въздуха правят  Party

# 94
  • Varna
Чук, чук кой е тук Wink
ШИЛАНЧЕ- благодаря ти отново за чудесната информация.  bouquetТези момчета наистина страхотни шпагати правят Simple Smile, че и за сегунда така остават във въздуха, гледала съм ааааааз. Големи акробати.
А, че са дали толкова ограмни жертви при разделянето не съм знаела SadИзстръпна ми душицата като го прочетох..........

# 95
относно камиони,които са рисувани и аз знам.доста са интересни и имат една притегателна сила.но искам да кажа също че такива рисувани камиони има и в Япония,като там разбира се с по различен характер,имат и едни алуминиеви декорации,които придават някакав чудат вид на тези машини.
http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&q=art+on+truc … rt=18&ndsp=18
и в един и в другия случай би било интересно да изпиташ тръпка да се повозиш на такова "чудовище"

# 96
аз японски камиони за първи път виждам  Sunglasses  Мерси, takasakishi

Да , съвсем различен стил са от пакистанските, някак си са насочени към бъдещето, приличат ми на моюни чудивища. А пакистанските те карат да се унасяш в сладки мечти, ако ги гледаш де, ако се возиш едва ли е толкова романтично   Simple Smile

А ето и най-богатия пакистанец http://www.medicalbg.com/i/2008/12/medic_24_Mian%20Mohammad%20Mansha.jpg

Мансун, имате ли роднинска връзка с него , или да не се надяваме на наследство  Money  Mr. Green

# 97
а кой е този чичо,за него за пъви път чувам.знам че има един от карачи който бил много богат и имал много хубави коли(защото едно от хобитата ми е коли,та затова знам)и той има няколко интересни японски возила

# 98
Делта и алвера, добре, че сте вие да разпъвате трапезата, че ние 'пакистанките' нещо не се сещаме...уж се предполага да сме много гостоприемни....

Шилан, много интересна информация си изровила. Тез автобуси и камиони са много зрелищни. Има нещо, което не ми харесва  - дори прозорците на автобусите са плътно изрисувани, а на мен не ми е приятно да се пречи на гледката ми....обичам да зяпам навън, и досега като дете винаги искам да съм 'до прозореца' във влак, автобус, или самолет....

А тоз чичко и аз не го познавам. я, кажи името му и от какво е забогатял толкоз много...от мойте роднини наследство не мога да очаквам...Те са класическия пример на братята, които прахосват богатството на баща си след смъртта му...Части от огромната им къща са вече разпродадени, или дадени под наем....Кризата е вече толкова голяма, че ...о, ужас..дори на две сестри които не се понасят им се налага да ползват обща баня...А най-големия 'бизнесмен' на семейството купува по-скъпо отколкото продава....Така съжалявам, че не можах да видя свекъра си....

# 99
в Пакистан го има този проблем че голямата фамиля създава големи проблеми,особено когато майката и бащата починат настъпва хаос Thinking

# 100
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
А като заговорихме за най-богатия мъж в Пакистан да попитам- има ли там многоженство ( не се кандидатирам за поредна жена на този човек, моля,моля! )

Вижте нещо красиво:

Това е джамията Wazir Khan  в Лахор.Красота!!!

# 101
алвера, моите впечатления са, че полигамията е много рядко срещано явление в пакистан, но си викам да не би да греша, та се посъветвах с чичко Гугъл....оказа се, че е както мислех - позволена е по закон, но не се приема добре от обществото, един вид социално табу е....Не виждам как някое семейство ще си даде дъщерята/сестрата за втора жена, а и на мъж който си търси втора семейството му не би реагирало добре...все едно е развратник, или нещо такова.... това може да стане в екстремни ситуации, да речем болест на първата жена, невъзможност да ражда след като е предприето лечение и т.н. Според мъжа ми многоженството се среща по-често сред пащуните.

Аз да ви дам един казус взет от реалността...в Лондон мъжа ми има един познат също пащун от Пакистан. Една индонезийка яко се влюби в него, но той още в началото и каза, че не иска да се жени за чужденка, иска традиционна сватба с булка от неговите хора, която е избрала майка му. И така след години дойде време той да ходи в пакистан да се жени за избора на майка си....остана там няколко месеца, булката забременя, той се върна в Лондон да се опитва да и урежда виза....Индонезийката започна да го натиска да се ожени и за нея. Големи сапунки бяха, аз бременна, колкото не исках негативни емоции, тя пък всеки ден идваше да реве на мен и на мъжа ми, много ме натоварваше. Всички и казваха остави го, тя не та не....Е, ожениха се в джамията, мъжа ми отказа да им е свидетел, предчустваше че историята им ще завърши трагично...После порцелановата кукла почва: 'разведи се с първата си жена', той казва: 'аз нали те предупредих, че искам от нашите..'.ей такива работи, накрая в присъп на ревност тя звъни на една от сестрите му в Пакистан и казва 'здрасти, аз съм втората жена на брат ти.' У тях естествено настъпва революция, всички възмутени, родителите на булката побесняват, отиват, вземат си я, и я водят да АБОРТИРА. Естествено той е ядосан че губи жена си и бъдещето си дете, луд скандал с индонезийката, май се разделиха, и така от цялата история и тримата пострадаха много....
Кой крив, кой прав...трудно е да се каже...Просто илюстрирах как би реагирало едно семейство....ако момичето им си е в ред...никой не би я дал за втора жена...

# 102
Пак съм аз.

искам да ви покажа един албум..повечето снимки съм ги правила аз...Някои може да са го виждали, извинявам се за което...

Пакистан - далечен и непознат

# 103
Невероятно красиво е, а и доста  добре поддьржано иzглежда.
А иначе често явление ли е пакистанците да се женят zа чуждоzемки или предпочитат местни момичета  с уговорен брак?

# 104
монсон голяма красота  bowuu
Знаеш ли когато учих тук имах колежка пакистанка,родена и израсла в Лондон-която не знам защо всички мислеха за иранка-та тя ходеше облечена с черна абая и ишар-това не ми се връзва с Пакистан  Thinking или има жени които се обличат така

Общи условия

Активация на акаунт