СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 456
  • 391
  •   1
Отговори
# 150
vsoldier : Браво !
Оценките от националните - тук: http://7klas.mon.bg/
Успех!

# 151
  • София
Успех на талантливите момичета /повечето май са момичета,
момчетата са по - джаста- праста/   newsm10       fingerscrossed

еее,.. 'айде 'са да не се преброяваме и по пол на децата, освен по брой деца  Mr. Green
/аз още записвам еднодетни майки в моя отбор! Wink/

ние, майките на момчета какво сега трябва да отговорим, а..?  

Ами   ГОРДИ СМЕ!!!

# 152
Така е, пораснаха, с тоя зор където им беше цяла година , нямаше начин.

Чета в новинарските сайтове изказването на "Любимия" ни министър, ма много плъзгав е станал
Типично предизборно го увърта, доста се пооа..ха   Embarassed    и на двата теста и сега се чудят какво да правят.

Ние обаче знаем какво заслужават     #2gunfire

P.S. Lady-B и аз съм със син , но си е така все пак. Момичетата са по нежни души, то за рисуване това си трябва.

# 153
  • Пловдив
Ей, това май е най-динамичната тема във форума!
Явно много се вълнуваме всички!
Аз не пишех досега, а само ви следях, защото не сме от София - но тези изпити все пак са национални...

# 154
Аз съм майка на 2 синковеца. Направо завиждам на майките с момичета, момчетата като ги друсне пубера забравят и за учене и за всичко друго. Сещат се за училище като им се поуспокоят хормоните в 10,11,12 клас. Така , че не заклеймявайте децата кото нехранимайковци и мързелевци в 7 кл. Някои от тях не знаят на кой свят са в тази възраст, после стават прекрасни деца и ученици. Стават студенти и постигат добри успехи.  Има го и обратният случай  така, че какато е казал народа "бай бабо да не ни стига" .
Още веднъж успехи на всички деца!

# 155
Писах коментари във вестника и не ми ги публикуваха  #Crazy  hahaha
Браво на НПМГ-ци   bouquet

nikoan не отваряй темата за пубертета  Praynig щото е много болна (няма момчета, момичета) Joy
Значи от утре сме на пост за резултати.

# 156
Напълно съм съгласна с nikoan. Хлапето се появи в скайпа - разкаяно и ядосано на себе си. Мисля, че си получи първия житейски урок. Говори за себе си и за собствените си усилия по начин, по който никога не съм го чувала да го прави - за първи път обвинява себе си за нещо. Честно казано, аз не съм хранила надежди, защото знаех, че неглежира нещата и си мисли, че малко усилия са достатъчни, когато човек има някакви способности. Мисля, че точно днес скалата му за оценка на труд се промени. Е, всяко нещо има и добра страна. Дано цената на този урок не е прекалено висока.

# 157
Знаток, сигурно си права , че няма момичета няма момчета. Просто не трябва в тази възраст да им даваме определения , че са еди какви си. Няма лоши деца, има своенравни, инатливи и диви. Просто да са живи и здрави, пък каквито и да са , те са си наши деца.  Всяко от тях ще успее стига да осъзнае какво иска.
Пожелавам успешно класиране на всички.

# 158
  • София
heterata аз "вървя" по мнение след теб защото сме на един хал. Всеки си взима уроците от живота. Да са живи и здрави да си ги получат и да вземат верните решения занапред. Все пак живота им тепърва започва да става динамичен или както казваше един мой шеф "сурав и ко/урав'.
За Leydi_Bi имам син (който току що се издъни) и дъщеря в 5 клас (11 год)

# 159
  • София
Казабланка, това някой от нас тук ли го е написал - не разбрах.

any_p_2000  - на трети, като отворят гнездата, трябва да вземем бележките с резултатите. Доколкото разбрах правим копие и после обрятно в гнездото с написаните желания и ако децата имат и други изпити съответно и резултатите от тях носим.

Много ти благодаря!   bouquet

# 160
Браво на всички дечица за резултатите в НПМГ!
Абе гледам не се притеснявате от изказването на любимия министър, че "някои задачи може да не се калкулират", обаче моето дете с това ме посрещна и е бясно, притеснено и леко отчаяно, защото то на триточковите има по-малко грешки от двуточковите, които каза, че са го затруднили повече.
Аз съм изумена как е възможно това да го каже юрист. Да не би/данеби/ дане би Joy Joy Joy да е забравил тоЗ човек, че има Закон за отговорността на държавата за вреди, причинени на граждани? И какво иска още преди изборите- нова петиция с обратен знак. Я някой около него да му напомни, да не се наложи да му го напомнят по друг начин. Кога, бе джанъм, се сети да се срещаш с учители и да консултираш дали теста отговаря на учебния материал, а. Или вече оправи "материалните последици от Холокоста" в Чехия, където беше последните дни (справка-МОН-с това ме посреща сайта), та сега вече може да се заеме и проблем на българското образование. Е много насериозно се е взело това момче, няма ли кой да го приземи, бе, няма ли шеф той. Стефчо (Данаилов) нали е на всеки километър, да вземе да отскочи и до министерството, то му е по-близо от километър. Серго и той кара трамвай, ми да вземе да го подкара и до това министерство.

# 161
  • Пловдив
Да споделя и аз "нашия" опит по темата. Но при нас се получи това с четвъртокласника - той го беше "подкарал през просото". Не ни каза за родителската среща за кандидатстването - скри от нас датите - като си е мислел, че и дргите му приятели ще направят същото - изобщо не се подготви за изпита и в резултат не му стигнаха 2 точки давлезе нито в българската нито в математическата паралелка, а приятелите му влязоха!
Тогава и той оцени, че не може просто така да я кара. Благодаря на Бога, че откриха втора паралелка по български и все пак подбраха в нея деца, които все пак искат да учат - защото в другите паралелки останаха....   #Crazy
От тогава е направо друго дете! Взе си голям урок. Дано и при вас да не е с големи последствия!
Но наистина след като ми мина яда видях, че това му беше от полза.

# 162
  • В центъра на мръсотията
... Абе гледам не се притеснявате от изказването на любимия министър, че "някои задачи може да не се калкулират", обаче моето дете с това ме посрещна и е бясно, притеснено и леко отчаяно, защото то на триточковите има по-малко грешки от двуточковите, които каза, че са го затруднили повече....

И при нас е така, и аз се притеснявам... Освен това все си мисля за тия белови, дето не стана ясно какво ще ги правят... Уф...

# 163
  • София
Мами, и аз да се похваля. Моята дъщеря има на изпита по математика в  НПМГ  6,00   Laughing
Ако на теста по математика смче се изложили ( имаме 73 точки ), то поне ще сме спокойни, че вече заехме едно желано място.
Успех на всички ни и дано събота и неделя да са изпълнени само с радостни моменти!
  bouquet

# 164
Радвам се за всички деца от НПМГ! Успех и на другите, които чакат резултати от националния! Някой може ли да ми каже къде да открия минималните балове на различните училища от миналата година? Реших, че няма да ми е нужен справочник, но май сбърках.

Общи условия

Активация на акаунт