СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 460
  • 391
  •   1
Отговори
# 165
deniya виж линковете на първа страница. Мисля, че беше линк към Блог
Ето го http://julialexpetkova.hit.bg/Statistika_Sofia_mamaJeny.xls

any_p_2000 браво на момичето   bouquet Ама голямо браво!!!

# 166
  • София
Господин министъра просто не спира да говори глупости. Да се надяваме, че "експертите" са по-умни и няма да допуснат да ощетят децата решили трудните задачи.

# 167
Давам отчет за резилтатите от НПМГ
Биология - 5.80
Химия - 4.80
Математика  5.70
Физика 5.25
Остана ни само Бел и Мат  искам само да дойде 02.07 че иначе ще се побъркам.

# 168
  • София
Neli_ani , не се знае кой се е издънил и кой не докато не видим резултати, статистиката, класирането!
 Hug

И да ти кажа - Знаток води отбора на майките с две деца -  Neli_ani,  запис при нея
 newsm04

Само на мен ли така бааавно ми минават часовете,.........  
Завиждам благородно  на тези, които изчакват на морето,...
 grinning039

Казабланка,  това "данеби" от речника на МОН ли го взе  Joy
Редактор е Вълчев, ако не знаеш  hahaha  И го издадоха го с икономията от листа за чернова , която направиха от изпита по мат!

Донесена от вихъра, НЕ вярвам да МАХНАТ която и да е  задача от теста!
При нас не е имало белова - всички листа - за чернова ! Говорих с РОИ на другия ден - важна е бланката с отг! И НЕ Е задължително  да има белова за зад със свободен отг

# 169
  • София
any_p_2000 , Detelina, БРАВО!!!
  bouquet  bouquet

# 170
  • В центъра на мръсотията
Ами и при нас не е имало белова... Но как ще реагират родителите и децата, които е трябвало подробно да разписват решенията на задачите на беловата...  newsm78... И напълно ги разбирам...

ПП: От ошашавеност пропускам да поздравя всички деца, които са се представили така добре на изпитите в НПМГ!   bouquet БРАВО!

# 171
  • София
deniya виж линковете на първа страница. Мисля, че беше линк към Блог
Ето го http://julialexpetkova.hit.bg/Statistika_Sofia_mamaJeny.xls

any_p_2000 браво на момичето   bouquet Ама голямо браво!!!

Много ви благодаря!Страхотни сте! Учудвам се, че тук не намирам завист, а всички сме конкуренция ....  Laughing Hug

# 172
  • Пловдив
За сега беловите нищо няма да и правят.. И аз съм против да не вземат под внимание някоя от задачите - че тогава съвсем обезмислят труда на децата.

Браво на детето на ани!

d_e_t_e_l_i_n_a_69 - не са резилтати а супер резултати - поздравления! ( а и новата думичка ми хареса   bouquet)

За софия не знам къде са, но за пловдив мога да ти пратя линк http://www.rio-plovdiv.com/
Менюто  Прием след VІІ клас и основно образование, и после избираш миналата год. Предполагам, че за София и там трябва да има някакво РИО...

# 173
  • София
any_p_2000 , Detelina, БРАВО!!!
  bouquet  bouquet

Lady-B, благодаря за поздравленията.  Hug
Стискам палци на всички ни. Направо ще ми изсъхнат пръстите!  Laughing Praynig

# 174
Знаток, благодаря за линка!!! Успех на всички деца!!!

# 175
Детелина, браво на твоя сладур/ка. Как издържа на толкова изпита да се яви това дете.
То оставете друго, ама ако това го решат с махане на задачи, то ще стане една .....БОЗА. А аз боза не съм пила от дете, не искам сега да я пия Joy Joy Joy
То да не приказвам много преди резултатите, защото мене си ме гони параноя-нещо да не се обърка, детето да не се е заблудило с отговорите, да ги е попълнило правилно в бланката, ама ЩО бе хора ни причиняват и това.
Лейди Б- такива думи вече ще ги давам в три варианта, защото не знам кой речник е легитимния в момента и кой-апокрифен hahaha

# 176
  • В центъра на мръсотията
... То да не приказвам много преди резултатите, защото мене си ме гони параноя-нещо да не се обърка, детето да не се е заблудило с отговорите, да ги е попълнило правилно в бланката, ама ЩО бе хора ни причиняват и това.

You are not alone!  Mr. Green

# 177
Едва ли ще махат задачи и ще преизчисляват. Това си е труд все пак. Хвърлят прах, колкото време да минава според мен. Рискуват да си навлекат гнева (при това с право) на тези с висок резултат. Думата е точно "боза". И аз не я обичам  Laughing

any_p_2000: Браво на детето! Конкуренцията си е конкуренция, но тук всички се пържим на един огън   bouquet

Детелина: браво и на вас!

# 178
... То да не приказвам много преди резултатите, защото мене си ме гони параноя-нещо да не се обърка, детето да не се е заблудило с отговорите, да ги е попълнило правилно в бланката, ама ЩО бе хора ни причиняват и това.

You are not alone!  Mr. Green
Ох, мерси, много се успокоих. Важното е не на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле Joy Joy Joy Joy Joy
Донесена от вихъра, да не вземеш да се обидиш, моля ти се  bouquet  beer2 Wine Glass Popcorn kaffeetrmker_2(все нещо от тези харесваш, нали, защото те черпя) Просто се шегувам, защото съм кълбо от нерви в момента, а шегите ме разтоварват.

# 179
  • София
казабланка, чета ти последните постове и какво да кажа....ти пишеш вместо мен. Hug

МОН -F5 и пак  МОН -F5, МОН -F5 .... Joy Не знам вече колко пъти го повторих/знам много добре, че няма да стане по - бързо като го правя, но..../ . И аз съм кълбо от нерви и даже изядох 1 шоколад- цял. #Cussing out

Браво на децата на any_p_2000 и Детелина!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт