СЕДМОКЛАСНИЦИ - пред страшния съд

• 22 465
  • 391
  •   1
Отговори
# 180
  • София
казабланка, чета ти последните постове и какво да кажа....ти пишеш вместо мен. Hug

МОН -F5 и пак  МОН -F5, МОН -F5 .... Joy Не знам вече колко пъти го повторих/знам много добре, че няма да стане по - бързо като го правя, но..../ . И аз съм кълбо от нерви и даже изядох 1 шоколад- цял. #Cussing out

Браво на децата на any_p_2000 и Детелина!!!!  bouquet

БЛАГОДАРЯ  ВИ! ДА ВИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО !!!!!!!!!! Praynig Laughing

# 181
  • София
Давам отчет за резилтатите от НПМГ
Биология - 5.80
Химия - 4.80
Математика  5.70
Физика 5.25
Остана ни само Бел и Мат  искам само да дойде 02.07 че иначе ще се побъркам.

Детелина, браво на детенце. Май ще се срещаме по родителските срещи ! Laughing

# 182
Ани, да ми се връща тъпкано-това някакъв фразеологизъм ли е (или е поговорка) Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   bouquet
Франсоаз,  е па радвай се, така не си хабиш клавиатурата и ще имаш по-дълго време мастило. И теб те черпя с онези неща  Joy Joy Кажи сега какво е това F-5.

# 183
  • София
...Кажи сега какво е това F-5.

refresh  Laughing

# 184
  • В центъра на мръсотията
казабланка, с удоволствие се почерпвам!  Hug Не се обиждам - като чуя че има и други като мен, се радвам, че не съм съвсем ненормална...  Mr. Green

# 185
Има ли статистика за оценките от НПМГ?

Химия-5,250
Математика-5,850

# 186
Браво на НПМГ-ийци  bouquet

СПециални поздравления за Сиси на АННА ЛИИ  bouquet

на Лейди Би Heart Eyes,браво на момчето

# 187
Честито на всички мами на НПМГ - ци..  bouquet Страхотни резултати, явно децата са се постарали....

Момичета какви са тия слухове, че министъра довечера в новините ще съобщи кои задачи отпадат? Повече от една задачи? newsm781 Вече съм ошашавена напълно!!!!Една позната ми се кълне, че го е чула по радиото...
И ако отпадат задачи, какво стана с оценките на децата, които са ги решили? Коефициентът ли ще променят?
Мамка му, претиснена съм много, резултата на Елица е главно от три точковите...

# 188
Имам 87 точки от изпитът.От тези 87 точки 1/3 са от задачите с 3 точки.Много от съучениците ми също разчитат на последните 10 задачи.Ако махне тези задачи най-малкият му проблем ще е петиция! Sad Crossing Arms

# 189
Е хубава работа, нали в същата тази тема, преди няколко страници имаше жалващи се точно по този повод и тогава се искаше от министъра да променя скалата и колко бил тъп............ сега ако не дай си Боже се подведе и променят нещата - пак е тъп, защото е постъпил според мнението на доскорошните викове и искания  newsm78 newsm78 newsm78 Та даже и имаше гласове за забрана на писането от майки, чиито деца са се трудили.......

Виждате ли колко е абсурдно......... Теста си е много наред. Това е единствения начин, с по-трудните задачи наистина да се оцени и възмезди труда на някои деца. Така или иначе се утроява изпита по математика и тези задачи са решаващи за тези деца. За другите се удвоява и аз така и не разбрах доскорошните тръшканици и писане на абсурдни петиции........
Всъщност как мислите, майките на тези деца, които са решили всички тези трудни задачи, ще обяснят на децата си, що е то справедливост, кое е добро и кое не е добро и как така техния труд изведнъж става почти равен с този на други деца........

От мен най-искрени поздравления на тези деца, които вече са щастливи от резултата от положения труд Hug Hug Hug

# 190
# 191
  • София
Една приятелка току-що ми каза да гледам новините по Нова ТВ  ooooh! Информацията ми идва в повече,..

Не вярвам да махнат точките на сложни задачи!!!  Това е лудост!!   
И какво значи 1% - от 29 000 деца да НЕ са я решили задачата?? Ами едва ли има задача нерешена от ПОНЕ 290 деца!

Krische , МЪНКИ, благодаря Ви!   bouquet

# 192
  • София
Това е възмутително! Силно се надявам, че това са само приказки.
А иначе за протокола резултатът на сина ми от НПМГ по математика е 5.00. Не го впечатли особено, защото за него НПМГ е резервен вариант.

http://www.mon.bg/opencms/opencms/news/09-06-30_preskonferencia_7kl.html

# 193
  • Варна
Много родители и деца се оплакват от организацията на теста по математика - белова , недостатъчен брой листи за чернова и т.н. Някои деца са били доста ощетени  визирам дъщеря ми - трябвало е да пише задачите с отворен отговор на белова, не са и стигнали листите за чернова , но не са и дали още . Звънях на много места и днес пуснах писмо до МОН с копие до РИО Варна. Колко от недоволните майки са писали ОФИЦИАЛНИ писма. Това е единствения начин някой да се стресне и дано това не се повтаря догодина пак. Някои имаме и по малки деца. Иначе чакаме резултатите и се молим. Поздрави на всички .

# 194
Е, Крисче, Лейди и....ние затова почнахме да се черпим-да се напием от мъка. Само си помислете върху следното изказване- "нашите решения винаги са били в полза на децата". Значи тези, които са решили трудни задачи, които няма да се оценяват, не са деца бе, толкова е просто. Значи министъра има много странно разбиране за децата - едни са деца, а други не са. Даааа, полето ражда тикви, планината хора, само това ми идва наум. През призмата на министъра - който е за тройка -пичели, който е за 5-ни пичели.
Сега сериозно - в МОН може би не знаят, че успешното изкарване на тест включва и стратегия. За всеки тя е различна. Едни решават поред, други започват от триточковите, защото носят най-много точки и накрая решават по-лесните. И дори да не им стигне времето за тях или пък допуснат на тях технически грешки, те си имат точки (да кажем) от трудните задачи. Тоя (това ще му е вече паролата при мен, няма да го наричам по друг начин) сега, не се ли усеща какво ще направи или вече не знае на кой свят се намира, защото трябва да вземе най-накрая след 4 години управленско решение. Тия и тоя  Joy Joy Joy не знаят ли как се взима САТ, ТОЙФЕЛ, че там има учебници само относно стратегията по взимане на изпита.

Общи условия

Активация на акаунт