Кодове по време на намаление - Ла Редут - 31

• 45 190
  • 688
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
поръчка от 21,06 с код 50075 дойде ,но вместо куфар са сложили черна НАЙК не е лошо де,не се оплаквам ама за предната раничко платих 6е доставка,а за тази не Laughing

И аз получих днес поръчка от 21.06. с подарък раничка вместо куфар - много ме зарадваха с подмяната. Сега остава да получа и тенджерите вместо матрака и ще съм супер доволна! Mr. Green

# 61
Просто от любопитство погледнах и що да видя:
27/06/2009    VERONIQUE DAMON    Filleul actif    CHQ ACHAT 20?
27/06/2009    YAELLE RAMON    Filleul actif    CHQ ACHAT 20?

изобщо не ги познавам тези. Съвсем са ги оплескали нещата тия франсета.  hahaha

# 62
  • близо до морето
Ами щом ти дават да похарчиш 40Е. възползвай се нищо че не ги познаваш.  Rolling Eyes

# 63
Бих, ама искат копие от фактурата, виж ако и в Suivre mes commandes цъфнат - май ще се замисля Wink

# 64
  • София

Ами да , това се опитах да питам и аз. Значи тези 20 евро са за мен  Laughing А нали трябваше някакъв код да получа? Как да ги изхарча?
И защо все пак приятелите, на които пратих покани, не ги получават?

# 65
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, хваща ли ви се код за матрака, че на мен нещо не се получава? newsm78

# 66
Тъкмо щях да започвам с изпробването на кодовете и гледам, че ми се изпразнила кошницата Sad

# 67

Ами да , това се опитах да питам и аз. Значи тези 20 евро са за мен  Laughing А нали трябваше някакъв код да получа? Как да ги изхарча?
И защо все пак приятелите, на които пратих покани, не ги получават?
ще получиш чек или ваучер /ако изрично си го поискаш/ след като изпратиш сканирана фактурата на приятеля.
а защо става така, че не ти получават поканите идея си нямам .може да има проблем със сайта, щом се появяват и разни непознати  Rolling Eyes

# 68
За прахосмукачката с референтен номер има ли код за бд

# 69
  • Там....където всичко е възможно ....
Не   Wink Нали с кода намаляш прахосмукачката,не може по два кода да се ползват за съжаление  Rolling Eyes ,а и французите още не са пуснали кода пълна  "avanta "  hahaha

# 70
  • Лондон/Пловдив
Не Mr. Green Нали с кода намаляш прахосмукачката,не може по два кода да се ползват за съжаление  Rolling Eyes ,а и французите още не са пуснали кода пълна  "avanta "  hahaha
Е това ме разби ,аз точно за такъв си мечтая Money ам няма

# 71
  • София
Ето тази постелка за баня също ми активира БД(на който му омръзнаха калъфките  Mr. Green) http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6580025& … ue&ksource=-1
Или тази http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-hautes-meches-1200-g … &numberpage=1
Или тази забавна готварска шапка- http://www.laredoute.fr/vente-toque-enfant-redoute-creation.aspx … &numberpage=1
Комплект ръкохватки- http://www.laredoute.fr/vente-l-ensemble-gant-manique.aspx?produ … &numberpage=2

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 00:09 от Evа

# 72
Здравейте!
И аз се записвам да следя темата докато е още в началото Grinning
А кошницата и на мен ми се изпразни няколко пъти автоматично Thinking
Ако намеря някой код,с удоволствие ще го споделя с Вас.Вече навлязох доста в нещата Laughing
Поздравление за хубавата тема  bouquet

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 08:36 от Samanta 81

# 73
Благодаря на всички, които ми дадаха идеи  bouquet

# 74
Момичета, колко най-много сте чакали докато получите потвърждение по имейла, че сте пуснали поръчка. Аз чакам вече трети ден и се чудя какво става ?

Общи условия

Активация на акаунт