ПЕРЛА-турски сериал по БТВ 3 тема

• 70 422
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
Довечера ще дават ли Перла

# 226
  • при най-добрия мъж...
В другия филм Къван е по хубав от сега? ShockedЧе то повече от това на къде?
Тогава сигурно ще лижа телевизора.

И няма да си само ти... Grinning

# 227
# 228
# 229
А освен тези двата разбрах, че има и трети сериал, в който участва Къванч. Мисля, че се казваше Менекше и Халил или нещо такова... Та, идеята ми е дали и него ще дават? Там е със съвсем къса коса

# 230
А освен тези двата разбрах, че има и трети сериал, в който участва Къванч. Мисля, че се казваше Менекше и Халил или нещо такова... Та, идеята ми е дали и него ще дават? Там е със съвсем къса коса

да точно така Kivanc участва и в този сериал , който също е добър Simple Smile
освен това има един филм в който участва - абсолютна комедия е "Amerikalilar karadenizde 2 "

# 231
А на мен не ми е ясно какво е станало с родителите на Бахар.И кой от тях е дете на дядото?

# 232
Родителите на Бахар и Берк са загинали в катастрофа.Техния баща е бил син на дядото Мехмед Фикри

# 233
За родителите на Бахар : Бащата е син на дядото - всъщност се оказва че Бахар изобщо не е Шадоглу - След като бащата на на бахар разбира , че тя не му е родна дъщеря - изпдата в афект и застрелва майката на Бахар и после се самоубива - това е една от големите тайни пазени от семйство Шадоглу

# 234
А на мен не ми е ясно какво е станало с родителите на Бахар.И кой от тях е дете на дядото?
БББащата е бил син на дядото. Майката е забременяла от друг мъж с дъщерята, но  се оженва за сина на Фикри. Когато мъжа и разбира, я убива и се самоубива. Тогава Бахар е била на 10-12 години . Намира ги Гюлсюн (нали така се казваше дъщерята на Фикри, жената на Тарък

# 235
  • София
Дами, никъде не намирам къде се качват излъчените епизоди.
Пропуснах в сряда и намирам във в-бокс само по-старите.
Моля, ако някой знае, да ме информира, ще съм благодарна.

В www.bananabg.com

Много ти благодаря.

# 236
Момичета много благодаря за ББ   bouquet   че съм много нетерпелива пък филма много ме кефи  Heart Eyes
а някъде има ли ги сериите напред ама на български?

# 237
Момичета много благодаря за ББ   bouquet   че съм много нетерпелива пък филма много ме кефи  Heart Eyes
а някъде има ли ги сериите напред ама на български?
ne, няма ги

# 238
БББащата е бил син на дядото. Майката е забременяла от друг мъж с дъщерята, но  се оженва за сина на Фикри. Когато мъжа и разбира, я убива и се самоубива. Тогава Бахар е била на 10-12 години . Намира ги Гюлсюн (нали така се казваше дъщерята на Фикри, жената на Тарък

бб Значи Бахар не е внучка на дядото newsm78 Как ли ще реагира като разбере,имайки предвид колко е горда Thinking

# 239
бб Значи Бахар не е внучка на дядото newsm78 Как ли ще реагира като разбере,имайки предвид колко е горда Thinking
ББ
Изпадна в истерия, но после нещата се оправиха. Фикри  и каза, че за него винаги ще си остане негова внучка, така както през всичките тези години тя се е чувствала

Общи условия

Активация на акаунт