Смяна на вертикален щранг

• 15 904
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Трябва да сменяме вертикалния щранг. Моля, дайте координати на фирма/майстор, от който/които сте доволни за подобна услуга! ЕФтествено, не искаме да се кърти, чупи и т.н. "екстри"!
Ще съм благодарна и ако споделите  какво да направя в банята, за да не се разбира, че подобна дейност е извършвана. Банята ни е ремонтирана, с плочки, душ кабина и т.н., та не е време за ремонт след ремонта!
Фирмата е "Интер Монтаж"
http://www.intermontaj.com
 - няма такъв професионализъм. Коректни, бързи, вършат си работата без никакви забележки!
Препоръчвам ги горещо!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 09:05 от Гея

# 16
  • София
Ние сме на същата вълна ремонт. Доволни ли сте от фирма Шалом? Обещават да няма разкъртване, ама ... ще се радвам на препоръка. Има ли друга подобна тема да се просвещавам?

# 17
  • софия
Ние избрахме "Интер Монтаж". В понеделник ще дойдат и тогава ще напиша и преки впечатления. Условията, които дават за ремонта са по-добри.

# 18
И двете фирми, както още 5-6 различни имена са една и съща фирма.
Rolling Eyes  профезиализъм или нещо друго.... newsm78

# 19
  • Някъде на път....
zvanche, какво стана? Доволни ли сте от "Интер Монтаж"?

# 20
  • софия
Да. Вече съм забравила. По време на смяната, мъжът ми си беше вкъщи. Като се прибрах, все едно нищо не е било. Аз съм доволна. Нямаше проблем и с разсроченото плащане. Някои платиха пълната сума, други се бяха разбрали с фирмата по колко и до кога. Човек от фирмата е дошъл и е взел парите, не са ги карали да ходят да ги носят, където и да било.
Иначе, не мога много да преценя. Като, че ли по-бързо идва топлата вода, когато я пусна, но ние сме на 3 етаж.

# 21
  • Някъде на път....
Благодаря ти много, и аз смятам да се обърна към тях!  Peace

# 22
  • софия
Надявам се да сте доволни и не съм те подвела  Peace

Общи условия

Активация на акаунт