Августинки 2009 - тема № 45

• 10 893
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
giuli, че защо да не вали? Аз си спомням като заведохме Ивка за първи път на море - бебе на 50 дни беше тръгнахме в един такъв порой като днешния и той не спря до Стара Загора.
Толкова много валя, че по едно време затвориха магистралата, защото някакъв язовир ли, езеро ли, преля.
Честито бебче и от мен, да и е живо и здраво.

Ами да, цял месец, надявам се и аз бързо да мине, благодаря ви за пожеланията.
Какво да прави тука по жегите, по-добре да е на морето. А и компания там ще има голяма. Мъж ми си е взел 2 седмици отпуск, после ще се разменят с леля ми, после май няма вече кой да я гледа. То баба и е там, но тя си гледа курортистите, няма как да я занимава през деня.
Съставила съм си едни бойни списъци със задачи, които се опитвам да свърша от доста време. Ще гледам някакви филми, ще се оправя някакси, само бебко и аз да сме добре, че да съм спокойна.

# 121
 waveyздравейте записвам се и аз да следя темата-въпреки че малко късно(В 35 г.с. съм) и един въпрос-бебка още не се обърнала имам приятелки на които  бебчетата са се обърнали още в 7-ми накарая 8-ми в началото. дано се обърне че искам нормално раждане че от секциото ме е страх.и още нещо видях че и аз съм от мамите които сте записали в началото-ама аз съм от пазарджик не от софия  Wink

# 122

Биа, пак забравих, ти имаше ли си доктор в 1 АГ, кой беше? Той моят термин е на 24-ти август, така че живот и здраве е много вероятно да се засечем. Аз с юнските мами се засекохме тамън с 2 броя, но едната беше във ВИП и по рядко я виждах.
Имам доктор да-Хъртарски се казва,аз ще ходя на 15 и тогава евентуално ще се уговаряме за някаква дата.

# 123
  • София
Биа, казвала си ми го естествено, ама кой ти да помни.
Значи си мисли и ти за дата.
Помня, че с предишното не исках да я кажа на никой, от суеверие ли, от що ли. Все си повтарях в темата, че ще се роди по-рано.

Ива, ще ти коригираме инфото. Моят доктор ми каза, че до 36-та седмица им бил крайния срок за обръщане, но има всякакви случаи. Стискам палци бебка да се обърне.

# 124

Ива, ще ти коригираме инфото. Моят доктор ми каза, че до 36-та седмица им бил крайния срок за обръщане, но има всякакви случаи. Стискам палци бебка да се обърне.
[/quote]
 Hug дано че чакам с нетърпение вече да я видя и всичко да е наред  Praynig

# 125
Здравейте!
Някой знае ли защо не се отварят предишните теми? Исках да видя пак инфото за тази лекция, която Napetia беше пуснала.

# 126
и още едно въпросче ако може-понеже терминът ми е на 5 авгус-моята гинеколожка тогава я няма и ме е предопредила.аз не искам да раждам без нея(имам й страшно доверие Hug).та въпросът ми е някой раждал ли е със хапче предварително 10-15 дни преди термина.мога ли да помоля да ми сложат и да предизвикат раждането.благодаря предварително. Flutter

# 127
Добро утро!
Моето диване най-накрая спа цяла нощ без да ме буди  Wink

Sosmy надписах на твое име последната снимка с комплект за изписване в албумчето, ама преди това има други 2 без надпис на едни зеленички ританки и блузка.
Иначе е лесно - избираш горе вляво "Организирай албума", после горе вдясно има бутонче оранжево "Опиши снимките", което цъкаш и след това само избираш коя снимка да опишеш  Hug

Благодаря точно тези са  Hug

# 128
  • София
джими, от къде се опитваш да ги отвориш? От линковете на първа страница ли?
Може нещо да не е написано както трябва и затуй.
Пробвай директно от страницата с отчетните теми.

# 129
  • София
Здравейте!
Някой знае ли защо не се отварят предишните теми? Исках да видя пак инфото за тази лекция, която Napetia беше пуснала.
Заповядай,Джими:

"Естественото раждане: първият подарък за бебето

Сигурно се чудите дали естественото раждане боли, дали е трудно, дали въобще е постижимо. Постижимо е, трудно е и може да боли. И все пак, ако се научите как да оставите тялото си да си свърши работата, ще се учудите колко силни сте!

В България отново гостува Мина Колман, независим акредитиран Bradley® учител от Вашингтон, САЩ. Тя помага на двойки, очакващи бебе, да научат повече за бременността, етапите на раждането и техники за релаксация, които да им помогнат да успеят с естествено раждане – заедно.

Над 86% от двойките бъдещи родители, посетили целия курс, постигат успех с активно, немедикаментозно естествено раждане. В България г-жа Колман ще изнесе презентация, обхващащи най-основните части от метода за успешно естествено раждане.

Заповядайте на 02.07, четвъртък, 17ч. в гр. София, адрес ул. Русалийски проход 15–17,
вх. 3, офис 41,               02/962-26-75       , 0894-399-942,               0888-95-28-97       , карта.

Ще да научите повече за:

• Правилен хранителен режим по време на бременност
• Упражнения и двигателна активност през бременността
• Техники за релаксация
• Ролята на таткото по време на бременност и раждане и защо е важно да раждаме заедно
• Рискове и ползи от стандартните процедури по време на раждане
• Етапите на раждането – какво се случва във всеки един момент

На лекцията ще можете да зададете и други въпроси, които ви вълнуват около очакването на новия член на семейството.

След лекцията и дискусията на г-жа Колман ще чуете кратка лекция за подготовка за кърмене, както и да зададете въпросите, които ви интересуват за това.

Лекциите са за бъдещи майки и бащи. Входът е безплатен.

С подкрепата на Ла Лече Лига, Център "Съвременни родители" и BG - Mamma"

~.~

# 130

Така като гледам темите просто липсват в "Очакващи бебета май-август".  Rolling Eyes

# 131
нещо видях че и аз съм от мамите които сте записали в началото-ама аз съм от пазарджик не от софия  Wink

Поправена си  Hug

# 132

Така като гледам темите просто липсват в "Очакващи бебета май-август".  Rolling Eyes

Незнам какво е станало, но получих в пощата си, че теми 42, 43 и 44 са изтрити. Изпратила съм запитване каква е причината да бъдат изтрити. Но нямам още отговор

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 19:58 от sosmy

# 133
gemma, благодаря ти.
Аз онзи ден бях на ЖК в поликлиниката и докато доктора си гледаше видеоклипове на компютъра, акушерката ми заяви, че целия юли док ще е в отпуск и мога да ходя без час за тонове при другата лекарка, но тя не можела да ми пуска изследвания и да ме преглежда. Аз си ходя и при друг на частно, но въпреки това не ми стана никак приятно. Да не говорим, че 2 пъти го молих да ми пусне микробиологията и той все ми разправя, че няма страшно в 36та седмица се пускало това изследване. А за видеозона наистина по здравна каса се полагат 2 пъти за цялата бременност. И този ми ги направи първите 2 пъти като бях на преглед и от тогава не вдига поглед от компютъра си. Поне добър ден като му казвам може да ме погледне. Добре че частния ми доктор е супер Simple Smile
Ива, свекърва ми е раждала така малкия си син и то по същата причина - док щял да ходи на море. Но на мен много страшно ми звучи това да си предизвикаш раждане преди термин. Виж за секцио не ми звучи така. Но това е защото по ТВ даваха една жена, на която обаче докторката й отлепила с ръка плацентата. И от тогава като чуя, че някой доктор ще излиза отпуск и иска да предизвика раждане тръпки ме побиват.
Аз понеже ще раждам нормално и мисля, че е най-добре бебето да си избере дата.
Калина, стискам палци брат ти да оздравее бързо.

# 134
Е до сег писах и изчезна. Уж го публикувах пък ... smile3511 smile3511 smile3511 smile3515
Моята доки на ЖК по ЗК пък е спер. Всеки път ме гледа на УЗ, и даже предложи да попитам в клиниката какви изследвания ще им трябват за раждането да ми ги пусне по ЗК, ако разбира се не влизат в пакета за раждане.

Сигуни ли сте, че не може секзио да се пленира по-рано от 12 дни преди термин.

И накрая да се оплача, днес ходих да капарирам креватчето, но магазина на Дибо се оказа че ще работи чак в петък.
Калина - дано брат ти се оправи скоро, а ти не се притеснявай, щом ще го местят от реанимация значи е по-добре.
Руми - браво на бебо добре си го гледаш.

Е исках и друго да пиша, но вече забравих какво, то може ли всичко да помниш ?

Общи условия

Активация на акаунт