Мъж, който НЕ обича орални ласки

• 11 503
  • 91
  •   2
Отговори
# 30
Ей, както е отказал оралния ,дано не откаже и вагиналния секс този мъж, че тогава дупе да и е яко на приятелката му.  Mr. Green 
...ще пуска теми, ама.... права Mr. Green Joy
по-добре права отколкото с пълна уста Mr. Green ooooh! Joy

# 31
Ей, както е отказал оралния ,дано не откаже и вагиналния секс този мъж, че тогава дупе да и е яко на приятелката му.  Mr. Green 
по-добре права отколкото с пълна уста Mr. Green ooooh! Joy
...поне няма да плюе по клавиатурата, викаш Whistling Joy

# 32
Joy

# 33
  • София
Неразбирам има ли проблем или само се учудваш. Ако на теб ти харесва оралната любов а той не иска има проблем, но иначе какво толкова хувабо е че ти казва как му харесва

# 34
Аз вече се чудя, накъде отива този свят?!  newsm78  Mr. Green

Аааа чекай малко брат.Светът е наистина едно много хубаво място и за огромно щастие няма нищо общо с виртуалният антагонизъм на този форум.
 wavey

# 35
Учудена съм просто. Не съм попадала досега на такова мнение по въпроса от мъж, нито в реалния живот, нито във форумите. Явно е мой пропуск и има и други такива. Но нали уж св****те все се превъзнасят...

И ми е чудно как може да има два вида оргазъм при мъжете, при положение, че все едно и също място се стимулира.  newsm78

# 36
  • Galaxy 13197853088
нещо те занася за 2-та вида ....

# 37
Абе няма два оргазма. Да не би да не иска, защото го е страх, че ще си поискаш и ти, а той да не обича да прави? Защото това за унизителното съм го чувал от жена в обратния случай. А тя не искаше да прави орален.

# 38
  • България
Ако е-вънка ,защото ако я целунел,все едно и той е направил свирка на момчето  Crazy
#Crazy

# 39
Мда унизително е според мен, аз не бих се навила Naughty

# 40
Убаво де..
все пак наистина не всеки мъж иска да свърши, когато му правят такива ласки.. Rolling Eyes

# 41
Адски е болезнено да попадне човек на мъж, който не обича свирки, и на жена, която не обича анален секс. Това са хора, които не си знаят интересите и това е много жалко и за тях, и за партньорите им, и за форума.

# 42
Адски е болезнено да попадне човек на мъж, който не обича свирки, и на жена, която не обича анален секс. Това са хора, които не си знаят интересите и това е много жалко и за тях, и за партньорите им, и за форума.
Е ,чак пък болезнено ooooh! Joy
По- болезнено е, когато жената иска анален секс Whistling

# 43

Ако и на двамата не им харесва какво му е болезненото?

# 44
Е ,чак пък болезнено ooooh! Joy
По- болезнено е, когато жената иска анален секс Whistling
Разбира се, че е болезнено. Аз лично полудявам, ако искам анален секс, пък партньорът ми няма сили дори за свирка. Добре, че не ни се случва често ,защото може би щях да се побъркам или да се извратя някак с краставица или друг уред.

Общи условия

Активация на акаунт