Мъж, който НЕ обича орални ласки

• 11 484
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ако е над 35 и само с 2 е опитвал, определено има проблем. Зарежи го тоя извратеняк!
Унизително било!  ooooh! Унизително е да попадаш на такива загубеняци.

Жалко, че "гости" като теб оформят мнението за ССФ. Как може такова тесногръдие ! Аз обичам този вид ласки, но не бих счела някого за "извратеняк", защото не ги харесва Shocked

Не ме очудва че не би счела. Повечето жени са фригидни и асексуални. Някои не биха счели за нередно и изобщо да не водят полов живот.

Що не се намират тези жени със съответните извратеняци не ми е ясно.

Искаш да кажеш, че мъжът неискащ френска любов, е "извратеняк". А жената, несъгласна с това, е "фригидна" и "асексуална" ?
Велико умозаключение  ooooh! Навежда ме на мисълта, че по-скоро ти имаш проблем със секса и компенсираш с впускане в с...ки да "докажеш" колко си сексуална.

# 61
  • Galaxy 13197853088
логиката и е обратна , не и се сърди. може и да се излекува.

# 62
  • на брега на морето
Ей, както е отказал оралния ,дано не откаже и вагиналния секс този мъж, че тогава дупе да и е яко на приятелката му.  Mr. Green 

rotfImbo

# 63
  • Бургас
Да, има и такива мъже.

# 64
Е не обича човека, какво толкова, и аз имам един такъв приятел дето си казва че не прави такива неща и не иска. Той и малко моногамен си пада и после, как вика "жената
ще целува децата с тая уста"? На мен ми е малко странно, но не мисля че е извратено, разни хора разни идеали. Някои хора просто са по-скромни в секса, всеки сам решава къде да постави границата на това какво прави в леглото и какво не.
Ако авторката много държи да прави свирки - все ще си намери някой мъж, дето да се "жертва" да и изпълни желанието  Twisted Evil

# 65
Познавам такъв- моят, иначе съм съгласна с Пантер.

# 66

А някой да е помислил за това че може този мъж да не иска орален секс с точно ТАЗИ жена!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 00:07 от Beceтo

# 67
Добре, че не съм попадала на такъв  Mr. Green

Но не се учудвам - хора всякакви!

# 68
Абе тоя с изказването как щяла да целува децата, се чудя той как ли ги прегръща със собствените си ръце. Сигурно ръкавици си слага. Mr. Green

# 69
Имам един - двама познати, които не обичат да получават "орални ласки".
Основният им аргумент е, че според тях е унизително за жената да "коленичи" пред мъжа, както бил унизителен и самият акт.
Единият от тях дори твърди, че оралната любов било едно от най-унизителните неща, които можел да си представи и нито би приел, нито предложил подобно нещо.

Не смятам ситуацията за "извратена", както се изказаха няколко души преди мен, или дори за прекалено странна - всеки човек има свой собствен морално-етичен кодекс и правото да се придържа към него.

Някои от познатите ми, на пример, предлагат "оралните си умения" само на дългосрочни партньори, смятайки подобен акт за висша проява на респект и за много важен и ценен жест.

# 70

Някои от познатите ми, на пример, предлагат "оралните си умения" само на дългосрочни партньори, смятайки подобен акт за висша проява на респект и за много важен и ценен жест.

Да, странно е това делене наистина, но и аз съм чувала коментари от мъже, че френска биха правили на жена само ако са влюбени в нея, но за друга, която намират за недостатъчно привлекателна дори да правят секс казват: "ей тази не бих я чукал , обаче бих и дал да ми направи една свирка"?!  Rolling Eyes

# 71
Да, странно е това делене наистина, но и аз съм чувала коментари от мъже, че френска биха правили на жена само ако са влюбени в нея, но за друга, която намират за недостатъчно привлекателна дори да правят секс казват: "ей тази не бих я чукал , обаче бих и дал да ми направи една свирка"?!  Rolling Eyes

Ами като са възпитавани, че свирката е едва ли не нещо унизително и извратено, няма как да не го приемат така. Всичко идва от странното ни възпитание по отношение на секса. От жени от поколението на майка ми съм чувала: Тази сигурно и свирки му прави! Чувала съм и от по-възрастни жени, че сексът е начин мъжът да се гаври с тялото на жената и ако не трябвало да им правят деца с това, не биха го правили никога. Е, с такова мислене са възпитавани и много хора от нашето поколение. Нищо чудно защо се разсъждава така.

# 72
Цитат
"ей тази не бих я чукал , обаче бих и дал да ми направи една свирка"

Някои мъже просто са "сексуални хищници". ИЛИ имат голямо самочувствие. Или и двете.
Подобна изцепка излиза най-често от гърлата на мъже, които си мислят, че могат да имат всяка.
...
Както и на някои, които смятат, че могат да имат конкретната и са общували твърде много със интересни създания от противоположния пол.
Аз, лично, съм чувал възклицание от една своя приятелка, която като видя един хубавец да минава от другата страна на улицата просто каза "Леле... На тоя такава свирка бих му извъртяла, че да му изтече мозъкът".

Но пък разделението на "орални ласки само за дългосрочните партньори" се среща много (по-)често при жените.
...
Може би по-голямата част от мъжете се надяват, че ако се представят "подобаващо" с език, може девойката да се опита да им се отплати със същото. ::вдига рамене:: Не съм се замислял много по въпроса.

# 73
  • Пловдив
Абе тоя с изказването как щяла да целува децата, се чудя той как ли ги прегръща със собствените си ръце. Сигурно ръкавици си слага. Mr. Green

Mr. Green Хаха, това ме изкефи  Simple Smile)

# 74
а може би просто сте прекалено мълчаливи и затова не се налага да ви запушват устите така брутално

Общи условия

Активация на акаунт